- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.921
Senin gobegin benimkinin yaninda 6 aylik gibi ne güZel. Poponda buyumemis ki :) benim popomda cok büyüdü
Senin de öyle güzel olacak doğum hikayen inşaallah.Fiyatları iyi aslında makul yani.Sonuçta hayatımızda kaç defa yaşayacağı bu anları en iyisini yapmışsınız.Sünneti doğar doğmaz düşünüyorsun yani .Ben de düşündüm ama kıyamam gibi geliyor yani çok küçük olacağından.Doktorunla mı karar verdin?Ne güzel anlatttın cnm yaaaa,hemen dogurasım geldı...:))bizde senın gıbı bırının elıne verırız dıye düşündük,sonra da becerıksız birine denk gelırız,adam gibi çekemez diye tehlıkeye atmayalım dedık..3 farklı paketleri vardı foto için,yaklasık 400-550-700 civarındaydı paketler...kiminde sadece amelıyathaneyı cekıyor,diğerinde album vermıyor,biz en kapsamlısını seçtik,hastane odasında baslıycak cekmeye,odaya geri gelene kadar çekim yapacak..kendıme geldıkden sonrada hastaneden cıkana kadar,mısafırlerımızle,sünnetımız oldugunda vs her anımızı cekıcek 2 gün...albümüde 1 büyük,ailelere vermek içinde aynısınn minyatürü olacak şekilde 2 ufak boy albüm olarak,toplam 3 albüm hazırlıycak..oda süslemesi için onlardan sadece bebğin yatagının altı için tül istedim,ayagı kapansın dıye,bitde kapı süsümü baglamalarını ıstedım...onları zaten para almadan halledecekler...
Senin de öyle güzel olacak doğum hikayen inşaallah.Fiyatları iyi aslında makul yani.Sonuçta hayatımızda kaç defa yaşayacağı bu anları en iyisini yapmışsınız.Sünneti doğar doğmaz düşünüyorsun yani .Ben de düşündüm ama kıyamam gibi geliyor yani çok küçük olacağından.Doktorunla mı karar verdin?
Canım aynı sorun bizde vardı 18 haftada. Çok şükür kendiliğinden iyileşti. Ben inanıyorum düzelir o da, içini ferah tutSelam Kızlar, geçen hafta ki doktor kontrolünde, bebeğimin böbreklerinde büyüme olduğunu öğrendim. bu problem normalde 18-20. haftalarda ortaya çıkarmış. ben şu an 35. haftadayım, doktorum "bu bir avantaj yeni oluşmaya başlamış büyüme demekki" dedi. hemen bizi bebek üroloğuna gönderdi. idrar torbasından pipisine giden yolda tıkanıklık olabilirmiş, böbreklerinden idrar torbasına inen yerde daralma olabilirmiş. bir sürü şey söylediler. Bebeğin böbreklerinde kalıcı hasar bırakmaması için şimdi haftada bir doktora gidiyorum. suyum gayet iyi durumda, 3 doktor da aynı şeyi söyledi. Bebeğin böbrekleri eğer hasar görseydi, suyunda azalma olurdu dediler. Benim suyum oldukça iyi durumda. ama durum tam bir muamma, bebek doğunca sonda takacaklarmış, sonrada kapalı ameliyat yapacaklarmış, duruma göre... moralimiz çok bozuldu, çünkü şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık... biraz araştırma yaptım, böbrek büyümesi problemi kendiliğinden de geçebiliyormuş, belki ameliyat olmasına gerek kalmazhep iyi düşünmeye çalışıyorum, umarım bir sorun olmaz doğduğunda kendiliğinden geçer
Haklısın abimin oğlunda da çıktı enfeksiyon 5 aylık sünnet oldu.3 gün bişey değil oyy sünnet şapkası ve asa varmıymış ona göre hayal ettim de çok şeker yerim onu:)))Sünnet düğününü ben de aynı sevmiyorum.Ben bebekken yaptırırım diye düşündüm ama ilk doğduğu zaman erken gelmişti bunu da konuşayım doktorumla burası iyiki var ne güzel bilgi alışverişi yapıyoruzEvet cnmm doktorumuz önerdi,ayrıca sünneti yapacak ürologla da görüştük,erkek bebeklerde ıdrar yolu ıenfeksıyonu cok yaygın,o nedenle sünneti önerıyorum bende dedi...3 günde iyileşiyor diyince hemencik sünnet şapkasını asasını ve masallah yazısınıda hazırladıkkkkk:)))))))))))birde eşimde bende sünnet düğünü vs istemıyoruz ilerde,çocuk kendını bılerek yaptırmak daha da zor gelıyor bana...olsun bitsin hayatında tramwa olcak bişi yaşamasın oğluşum:)
Insallh norml dogurabilirim.doktorun eahtltmasida onmli.ama olmazsada napim sezeryan.oluruz.Benim doktorum aklı başında herkes ıkınır der:)) ilk doğumum normal doktorun her talimatını yerine getirdim nefes al ve ıkın aynı büyük tuvaletini yapar gibi.Çok iyi ıkındığımı söyledi:))
Gözünü korkutma sakin ve makul olunca her şey yolunda gidiyor bir de bol bol dua
Sagol canim,hepimizin bebislerine masaAllah :) Hayirlisi olsun :)Masallah canmm kocaman olmslrroyy heycanlandimm bendee gelsinn prenseslerr :
Cok gecmis olsun canim,Rabbim sifa versin.Pazar günü ve p.tesi gününü kusma ve ishalle geçirdikten sonra bugünde grip oldum. Her yerim dökülüyor ve ben işteyim. Şimdi gidip izin istiycem. Raporlar izinmizden düşüyor mu kızlar
MasaAllah canim :) Hayirlisi olsun insaAllah :)Selam kızlar muayenem güzel geçti sancılar düzensiz 3 cm açılmam var. Ama böyle son güne kadar bile bekleyebilir dedi leke su düzenli Sancı olunca doğumun başlar dedi haftaya gidicem gene. 3 cm açılmam doğalmış 3. Gebeliğim olduğu için
inşallah normal olur.Sezeryanda o kadar korkulacak bişey değil artık yatmıyor sezeryan olanlar iyileşme süresi çok uzun değil.Hayırlısı hangisi ne ise o olsun..Insallh norml dogurabilirim.doktorun eahtltmasida onmli.ama olmazsada napim sezeryan.oluruz.
Yatar film izlersin nolcak dinlenirsin birazAzıcık daha dayan canım gelecek dönem verirsin ya hem zaman daha çabuk geçer sana böyle bende bu zamana kadar nasıl geçti anlamadım 19hazirsnda izne çıkıcam napcam evde bilmiyorum
Amin cnm.dahs bnm cati.muayenesine var bide bevek irimi olur bilemiyorum.o yuzden hayrlisi bakalim.:)inşallah normal olur.Sezeryanda o kadar korkulacak bişey değil artık yatmıyor sezeryan olanlar iyileşme süresi çok uzun değil.Hayırlısı hangisi ne ise o olsun..
Erken degil canim iyice agirlasiyoruz.Hazirla kafan rahat eder.kızlar nasılsınız.çantaları hazırladınız mı ben daha hazırlamadım erken mi bilmiyorum.hazırlayan arkadaşlar neler koydunuz.her geçen gün güçten düştüğümü hissediyhorum ellerimde hiç güç kalmadı parmaklarım çok uyusuyor şişiyr rabbim yardımcımız olsun kimseye muhtaç olmadan doğururuz inş.
Canım evet ama stres olmadan olmuyo. hukuk okuyorum biraz ağır bir bölüm. Dersler zor. Bakalım inşallah bende senin gibi başarırım. Dua edin bana.Sen okuyorsun demek çok zor hamileyken ben de kızımda üniversite 4. sınıftaydım.Ders çalışmak zor oluyor benim sol gözümde sorun çıkmıştı hiç göremiyordum tek gözle ders çalıştım bir de kalp sorunum vardı ona rağmen elimden geleni yaptım Allah da yardım etti bir dersten büte kaldım.3 hafta sonra da kızım doğdu.Sen elinden geleni yap Allah yardım ediyor.Kendini strese sokma ben çok yaptım o hatayı kızımı çok etkilemişim çok huzursuz bir bebekti hiç uyumazdı.
Benimde ellerim cok uyusuyorCanm yaa benimde ellerim acayip uyuşuyo hiç anlam veremiyorum.son günler de çok fazla arttı. Sabah uyandığımda ellerimi hissetmiyorum.bu kadar niye böyle oluyo ki ya
Çatı muaynesi kendini kasarsan zor oluyor kendimden biliyorum.İnsan bilmediğinden korkuyor haliyle.Hayırlısını dilemek ve sakin olmak herşeyi kolaylaştırıyor.Ben 3 kilo 610 gr doğum yaptım zor olmadı.zaten çok iri ise bebek sezeryan öneriyor.Amin cnm.dahs bnm cati.muayenesine var bide bevek irimi olur bilemiyorum.o yuzden hayrlisi bakalim.:)
MasaAllah pasaya canim kocaman olmus :) Kapi susu cok guzel :)Kızlarr selammm,bugün kontrolümüz vardı,oğluşum 3250 gr olmuş,herşey yolunda,ağrı yok sancı yok,haftaya salı karar vericek sezeryan gününe..bende maya arkadasımız gibi 40. Haftada sezeryan olcam galiba:))))benim oglanın gelmeye hiç niyeti yok:)buldu sıcak rahat yeri,takılıyorr hasbam:)suyun kanaman gelırse gel,bebeğin hareketi azalırsa yıne gel yıne gel dedı:)37.hafta bizim için milattır,dolfugu zaman artık erken dogum demeyız dedi...5 gün sonra o da bitiyor,çok şükür bizi bugüne cıkaran rabbime..allahh hepimizinnnnnnn saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi,hersey yolunda bıle olsa çok dıkkatlı olmak lazım,1-2 saat hareket hıssetmeyınce ayaklarından yada poposundan itekliyorum oğlanı uyansın dıye....çok uyudun kalk bı sımyal ver sonra devame dersın dıyorum:))zaten azcık kurcalayınca popoyu karnımdan cıkarmaya baslıyor:)bulantılarım biraz arttıgı ıcın kullandıgım bütün vıtamın magnezyum demır haplarını bıraktırdı..artık gerek yok ne yıyorsan o yeter dedi....bir hafta daha havaların serin olması ıcın duaya devam))Bu arada kapı süsümüzde geldi,güzel annelerimizle paylaşayım dedimmmm...
Alttan iki kere mecbur muayene olmustum.ilkinde cok.korktum cok xanim yandi o yuzde. Bunda kasmm insallh.hayirlisi bakslim doktr ne onereckÇatı muaynesi kendini kasarsan zor oluyor kendimden biliyorum.İnsan bilmediğinden korkuyor haliyle.Hayırlısını dilemek ve sakin olmak herşeyi kolaylaştırıyor.Ben 3 kilo 610 gr doğum yaptım zor olmadı.zaten çok iri ise bebek sezeryan öneriyor.
Haklısın sınav demek stres demek.hukuk ağır bir bölüm yeğenimde okudu ondan biliyorum ama bitti şu an ceza hukukunda araştırma görevlisi.Başarırsın canım kaçıncı sınıftasın??Allah zihin açıklığı versin, bedenen de hafiflik enerji versin.Canım evet ama stres olmadan olmuyo. hukuk okuyorum biraz ağır bir bölüm. Dersler zor. Bakalım inşallah bende senin gibi başarırım. Dua edin bana.
hayırlısı olsun inşaallahAlttan iki kere mecbur muayene olmustum.ilkinde cok.korktum cok xanim yandi o yuzde. Bunda kasmm insallh.hayirlisi bakslim doktr ne onereck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?