2015 Temmuz Anneleri

Senin de öyle güzel olacak doğum hikayen inşaallah.Fiyatları iyi aslında makul yani.Sonuçta hayatımızda kaç defa yaşayacağı bu anları en iyisini yapmışsınız.Sünneti doğar doğmaz düşünüyorsun yani .Ben de düşündüm ama kıyamam gibi geliyor yani çok küçük olacağından.Doktorunla mı karar verdin?

Evet cnmm doktorumuz önerdi,ayrıca sünneti yapacak ürologla da görüştük,erkek bebeklerde ıdrar yolu ıenfeksıyonu cok yaygın,o nedenle sünneti önerıyorum bende dedi...3 günde iyileşiyor diyince hemencik sünnet şapkasını asasını ve masallah yazısınıda hazırladıkkkkk:)))))))))))birde eşimde bende sünnet düğünü vs istemıyoruz ilerde,çocuk kendını bılerek yaptırmak daha da zor gelıyor bana...olsun bitsin hayatında tramwa olcak bişi yaşamasın oğluşum:)

Canım aynı sorun bizde vardı 18 haftada. Çok şükür kendiliğinden iyileşti. Ben inanıyorum düzelir o da, içini ferah tut

Haklısın abimin oğlunda da çıktı enfeksiyon 5 aylık sünnet oldu.3 gün bişey değil oyy sünnet şapkası ve asa varmıymış ona göre hayal ettim de çok şeker yerim onu:)))Sünnet düğününü ben de aynı sevmiyorum.Ben bebekken yaptırırım diye düşündüm ama ilk doğduğu zaman erken gelmişti bunu da konuşayım doktorumla burası iyiki var ne güzel bilgi alışverişi yapıyoruz

Insallh norml dogurabilirim.doktorun eahtltmasida onmli.ama olmazsada napim sezeryan.oluruz.

MasaAllah canim :) Hayirlisi olsun insaAllah :)

Azıcık daha dayan canım gelecek dönem verirsin ya hem zaman daha çabuk geçer sana böyle bende bu zamana kadar nasıl geçti anlamadım 19hazirsnda izne çıkıcam napcam evde bilmiyorum
Yatar film izlersin nolcak dinlenirsin biraz

inşallah normal olur.Sezeryanda o kadar korkulacak bişey değil artık yatmıyor sezeryan olanlar iyileşme süresi çok uzun değil.Hayırlısı hangisi ne ise o olsun..
Amin cnm.dahs bnm cati.muayenesine var bide bevek irimi olur bilemiyorum.o yuzden hayrlisi bakalim.:)

Erken degil canim iyice agirlasiyoruz.Hazirla kafan rahat eder.

Canım evet ama stres olmadan olmuyo. hukuk okuyorum biraz ağır bir bölüm. Dersler zor. Bakalım inşallah bende senin gibi başarırım. Dua edin bana.

Amin cnm.dahs bnm cati.muayenesine var bide bevek irimi olur bilemiyorum.o yuzden hayrlisi bakalim.:)
Çatı muaynesi kendini kasarsan zor oluyor kendimden biliyorum.İnsan bilmediğinden korkuyor haliyle.Hayırlısını dilemek ve sakin olmak herşeyi kolaylaştırıyor.Ben 3 kilo 610 gr doğum yaptım zor olmadı.zaten çok iri ise bebek sezeryan öneriyor.

MasaAllah pasaya canim kocaman olmus :) Kapi susu cok guzel :)

Alttan iki kere mecbur muayene olmustum.ilkinde cok.korktum cok xanim yandi o yuzde. Bunda kasmm insallh.hayirlisi bakslim doktr ne onereck

Canım evet ama stres olmadan olmuyo. hukuk okuyorum biraz ağır bir bölüm. Dersler zor. Bakalım inşallah bende senin gibi başarırım. Dua edin bana.
Haklısın sınav demek stres demek.hukuk ağır bir bölüm yeğenimde okudu ondan biliyorum ama bitti şu an ceza hukukunda araştırma görevlisi.Başarırsın canım kaçıncı sınıftasın??Allah zihin açıklığı versin, bedenen de hafiflik enerji versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…