2015 Temmuz Anneleri

Canm benim bebeğimde de var böbrek büyümesi benmki kız 21. Haftada çıktı detaylı ultrasonda bizimde çok moralimiz bozuldu bu haftalara kadar biri küçüldü diğeri büyüdü snra diğeride büyüdü tekrar ama değişebiliyor boyutu doğuma kadar tamamen geçebiliyor yada doğduktan sonra 1 ay içinde kendiliğinden geçebiliyormuş geçmezse çok ufak operasyon oluyormuş malesef riskli birşey değil bunada şükür ama keşke hiç olmasa böyle bir rahatsızlıkta bebeklerimizde. En önemlisi dediğin gibi suyunda azalma olmaması bizde de yok çok şükür. Doğduktan sonra çocuk doktoruna muhakkak belirtmeliymiişiz bu durumu.

Canım ben iki kere rahim açıklığına baktırdım. Bu çatı muayenesi de ona benzer birşeyimi? Ben çok korkuyordum ama iş başa gelince insan bir cesaretle atlatıyor

Bende hazırlamadım daha hatta bebegın kıyafetlerınıde yıkamadım hatta daha bebek arabasınıda almadık

Cnm bnce iyi hissettiğin birgün başla kıyafetleri yıkamaya uzun sürüyor çünkü, bende kendi çantamı hazırlamadım bitek bebişin çantası hazır kendiminkinide hazırlayacağım bu günlerde. Bir de bazı hastaneler araba koltuğunu (ana kucağı ) zorunlu tutuyormuş hastane çıkışında oto koltuğu yasalara göre zorunlu olduğu için doğum yapacağın hastaneye bir sor derim yeni doğum yapan arkadaşım söylemişti bana. Bebek arabasını da doğum öncesi alman gerekebilir bu durumda.

Kızlar Alıntı yapmadım dualarımız için çoooooook teşekkür ederim. Başa bi doktor suni Sancı takar doğurtur kesin. Benim istemediğimi bildiği için lafını bile etmedi.
3 cm açıklıkla son gününe kadar doğurmayan bile var
2. Kızımdada tam bu haftada muayenede 2 cm Açıklık vardı alttan muayene Doğumu biraz tetikliyor bence gecesine sancılanıp sabah doğurmuştum
Bide bebek çok aşağı inmiş kafasını dayamış artık
Sağlıkla kucaklayalım inş.
Vârislerim tek taraflıymış ve küçükmüş benim Korktuğum kadar bi durumu yokmuş o yüzden normal doğuma engelim yok çok şükür inş kolayca doğururum hepimiz doğururuz anlamadan rüya gibi :)))
Şuanda da evde değilim sayfaları tam okumadım. Inş herkes iyidir.

Gittim canm 5 hazrnda 2870 gram olms buyums masallah :) İse yarams beslnme 18 inde birdaha gitcm cnm senin bebis ne durumda
Maşallah Canm büyümüş oglusun.ben geçen ayin 28 inde gittim. Obur ay görüşürüz dedi.Ayy doğururum o zaman dedim.çatı olayindanda hiç bahsetmedi nst den

Suanlik hepimiz iyiyiz seni merak ettik :) hayirlisiyla hayirli bi vakitte gelsin tosuncuk insallah :)

Maşallah Canm büyümüş oglusun.ben geçen ayin 28 inde gittim. Obur ay görüşürüz dedi.Ayy doğururum o zaman dedim.çatı olayindanda hiç bahsetmedi nst den
Canm ben 18 indede once nst aonra ultrsyn muayenesi yapcz dedi bence daha birdahakime yapck gibime gelyr hic bahsetmdi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…