- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.941
Neyse ki hareketlendi ay bi an cok korktum :)Cnm karnını okşa konus oglusunla.soluna yat.bak nasıl oynuvak kereta:)
Selam Kızlar, geçen hafta ki doktor kontrolünde, bebeğimin böbreklerinde büyüme olduğunu öğrendim. bu problem normalde 18-20. haftalarda ortaya çıkarmış. ben şu an 35. haftadayım, doktorum "bu bir avantaj yeni oluşmaya başlamış büyüme demekki" dedi. hemen bizi bebek üroloğuna gönderdi. idrar torbasından pipisine giden yolda tıkanıklık olabilirmiş, böbreklerinden idrar torbasına inen yerde daralma olabilirmiş. bir sürü şey söylediler. Bebeğin böbreklerinde kalıcı hasar bırakmaması için şimdi haftada bir doktora gidiyorum. suyum gayet iyi durumda, 3 doktor da aynı şeyi söyledi. Bebeğin böbrekleri eğer hasar görseydi, suyunda azalma olurdu dediler. Benim suyum oldukça iyi durumda. ama durum tam bir muamma, bebek doğunca sonda takacaklarmış, sonrada kapalı ameliyat yapacaklarmış, duruma göre... moralimiz çok bozuldu, çünkü şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık... biraz araştırma yaptım, böbrek büyümesi problemi kendiliğinden de geçebiliyormuş, belki ameliyat olmasına gerek kalmazhep iyi düşünmeye çalışıyorum, umarım bir sorun olmaz doğduğunda kendiliğinden geçer
Kızlar kacinci ayda ogrendiniz
Canım ben iki kere rahim açıklığına baktırdım. Bu çatı muayenesi de ona benzer birşeyimi? Ben çok korkuyordum ama iş başa gelince insan bir cesaretle atlatıyorÇatı muaynesi kendini kasarsan zor oluyor kendimden biliyorum.İnsan bilmediğinden korkuyor haliyle.Hayırlısını dilemek ve sakin olmak herşeyi kolaylaştırıyor.Ben 3 kilo 610 gr doğum yaptım zor olmadı.zaten çok iri ise bebek sezeryan öneriyor.
Bende hazırlamadım daha hatta bebegın kıyafetlerınıde yıkamadım hatta daha bebek arabasınıda almadık
Keske alttan muayene ultrasonla alttan yapilan muayene kadar kolay olsa :)Canım ben iki kere rahim açıklığına baktırdım. Bu çatı muayenesi de ona benzer birşeyimi? Ben çok korkuyordum ama iş başa gelince insan bir cesaretle atlatıyor
Gittim canm 5 hazrnda 2870 gram olms buyums masallah :) İse yarams beslnme 18 inde birdaha gitcm cnm senin bebis ne durumdaCanm sen doktora gittinmi? belkide ben kaçırdım görmedim nasıl oglusun buyumusmu
Canm bana tuzdan demişlerdi tuzu da kestim ama hala devam ediyo.demekki sinirler sıkışıyomus yaa..Benimde ellerim cok uyusuyorOdemden dolayi sinirler sıkısıyormus.
Yok canım benim ultrasonla değil direkt elle Yaptılar.Keske alttan muayene ultrasonla alttan yapilan muayene kadar kolay olsa :)
Maşallah Canm büyümüş oglusun.ben geçen ayin 28 inde gittim. Obur ay görüşürüz dedi.Ayy doğururum o zaman dedim.çatı olayindanda hiç bahsetmedi nst denGittim canm 5 hazrnda 2870 gram olms buyums masallah :) İse yarams beslnme 18 inde birdaha gitcm cnm senin bebis ne durumda
Yarım gitti yazdığım. Nst den de cnm.sana söyledimi çatı falanGittim canm 5 hazrnda 2870 gram olms buyums masallah :) İse yarams beslnme 18 inde birdaha gitcm cnm senin bebis ne durumda
Suanlik hepimiz iyiyiz seni merak ettik :) hayirlisiyla hayirli bi vakitte gelsin tosuncuk insallah :)Kızlar Alıntı yapmadım dualarımız için çoooooook teşekkür ederim. Başa bi doktor suni Sancı takar doğurtur kesin. Benim istemediğimi bildiği için lafını bile etmedi.
3 cm açıklıkla son gününe kadar doğurmayan bile var
2. Kızımdada tam bu haftada muayenede 2 cm Açıklık vardı alttan muayene Doğumu biraz tetikliyor bence gecesine sancılanıp sabah doğurmuştum
Bide bebek çok aşağı inmiş kafasını dayamış artık
Sağlıkla kucaklayalım inş.
Vârislerim tek taraflıymış ve küçükmüş benim Korktuğum kadar bi durumu yokmuş o yüzden normal doğuma engelim yok çok şükür inş kolayca doğururum hepimiz doğururuz anlamadan rüya gibi :)))
Şuanda da evde değilim sayfaları tam okumadım. Inş herkes iyidir.
kızlat doğumhane de ne giyiliyor? Hastaneden mi? Yoksa biz bir elbise mi götürücez?
Canm ben 18 indede once nst aonra ultrsyn muayenesi yapcz dedi bence daha birdahakime yapck gibime gelyr hic bahsetmdi cunkuMaşallah Canm büyümüş oglusun.ben geçen ayin 28 inde gittim. Obur ay görüşürüz dedi.Ayy doğururum o zaman dedim.çatı olayindanda hiç bahsetmedi nst den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?