- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.961
Teşekkür ederim canım. İnşallah. 2. Sınıftayım. Bu ikinci üniversitem. İşletme mezunuyum okul bitince 8 yıl çalıştım. Şimdi bu saatten sonra okumak daha zor oluyo. Tek sorumluluk öğrencilik olsa daha kolay. Bu arada ceza hukuku dedin ya bugün saatlerce ceza çalıştım. Cuma günki son sınavım cezaHaklısın sınav demek stres demek.hukuk ağır bir bölüm yeğenimde okudu ondan biliyorum ama bitti şu an ceza hukukunda araştırma görevlisi.Başarırsın canım kaçıncı sınıftasın??Allah zihin açıklığı versin, bedenen de hafiflik enerji versin.
Canım bir egzersiz var aynı o şekilde uzatıp önce parmak ucunda kalkıyo gibi ayakları gereceksin sonra çekebildiğin kadar kendine çekeceksin ayak parmakları.anlatabildim mi bilmiyorum. Çok faydasın görürsün.Kizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Kizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Anladim canm belki benide bir dahaki gittigimde alır nst ye.ama karar veremedim ya erken gitsemmi yoksa ay sonunda mi gitsem.kime solemisti sorun yokmuş ki ay sonunda gel demiş diyo.bu ay sonunda doguracakmisim gibi geliyo banaBirde 5 hazrnda gittigmdede nst yaptilar bana
Sagol cnm yapim bende yuksege koyuyrm isten gelince ama calsnca.mecbr olur boyleBenimki de oyle ayakta durunca yada oturunca şişiyor illa uzatmak lazım köfte gibi oluyorlar yokksaayaklarini uzattiginda bileklerini hareket ettir daire cizer gibi cevir birde uzat ileri geri parmaklarıni bileginden hamileyogasinda yapıyorduk ise yarıyor gerçekten
Bnmde sag elim sis parmklarum.kapanmiyo.anlmadigim sol nie oyle olmuyo .acaba saga dogru yatiyorum uykuda ondanmi.Canm bana tuzdan demişlerdi tuzu da kestim ama hala devam ediyo.demekki sinirler sıkışıyomus yaa..
CinsiyetiNeyi ??
12 de kız gibi dedi 16. Hafta da kesinleşti kız olduğu.Cinsiyeti
Sana nezmn verdi randevuAnladim canm belki benide bir dahaki gittigimde alır nst ye.ama karar veremedim ya erken gitsemmi yoksa ay sonunda mi gitsem.kime solemisti sorun yokmuş ki ay sonunda gel demiş diyo.bu ay sonunda doguracakmisim gibi geliyo bana
16 haftalktn sonraCinsiyeti
Cnm benm tansyn norml veya dusuk zaten olcyrm ben evdede tuzu kes dedi kesncede tansyn dusyr normal yemeye calsyrm az tuzlu ama oda odem olyr oturarak calsyrm o beni mahvdyrKizlar benimde ayaklarim ellerim ve yuzum acayip sisiyordu....dontora gittik tansiyonum 14 9 13 8 olmus .....bundan dolayi sisiyormus tuzsuz yememe ragmen ..ilaca basladik biraz daha iyiyim suan....cok sisiyorsa ihmal etmeyin doktorunuza danisin
Cok gecmis olsun canim, insallah hemen iyilesirsin!Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Biz hastanedeyiz kızımla. İdrar yolları iiltihabı değilmişim. Dün sancıdan ölüyorum sandım. Hemen acil kendi doktoruma geldik. Bebeğin içinde olmadığı rahimde kan pıhtısı birikmiş, şişmiş şişmiş. İçinin boşaltılması için operasyon geçirdim dün. Şükür tekrar ameliyat yerim açılmadan küçük bir kesikle kanı boşaltmışlar. Kanamam şimdide devam ediyor. Enfeksiyon olmuş birde orada. Dün akşamdan beri serum yiyorum. Bu gecede hastanede kalacağız bakalım. İnş tekrarlamaz. Yok böyle bir sancı çünkü. Normal doğum yapmadım ama belki ona yakın sancı çektim dün.
Hic elle yapilmadi kontrol bana bu ayin 20 sinde gidecem alttan muayene edecek doktor iste elle yaptigYok canım benim ultrasonla değil direkt elle Yaptılar.
Kizzzz senin gibi zayif bi hatun nolmus oyle ya cok sismis ayaklarin senden sonra hemen kendi ayaklarima baktim iste herkesi bi yerden vuruyo benim de yuzum cok cirkin oldu cok cirkinim :)Kizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Cnm bnce iyi hissettiğin birgün başla kıyafetleri yıkamaya uzun sürüyor çünkü, bende kendi çantamı hazırlamadım bitek bebişin çantası hazır kendiminkinide hazırlayacağım bu günlerde. Bir de bazı hastaneler araba koltuğunu (ana kucağı ) zorunlu tutuyormuş hastane çıkışında oto koltuğu yasalara göre zorunlu olduğu için doğum yapacağın hastaneye bir sor derim yeni doğum yapan arkadaşım söylemişti bana. Bebek arabasını da doğum öncesi alman gerekebilir bu durumda.
Kızlar Alıntı yapmadım dualarımız için çoooooook teşekkür ederim. Başa bi doktor suni Sancı takar doğurtur kesin. Benim istemediğimi bildiği için lafını bile etmedi.
3 cm açıklıkla son gününe kadar doğurmayan bile var
2. Kızımdada tam bu haftada muayenede 2 cm Açıklık vardı alttan muayene Doğumu biraz tetikliyor bence gecesine sancılanıp sabah doğurmuştum
Bide bebek çok aşağı inmiş kafasını dayamış artık
Sağlıkla kucaklayalım inş.
Vârislerim tek taraflıymış ve küçükmüş benim Korktuğum kadar bi durumu yokmuş o yüzden normal doğuma engelim yok çok şükür inş kolayca doğururum hepimiz doğururuz anlamadan rüya gibi :)))
Şuanda da evde değilim sayfaları tam okumadım. Inş herkes iyidir.
Bnde hala hazirlamadim cantayi yikama utuleme bez islakmendil hicbiseyimiz yok :) hazirlayinca doguma gidecem diye dusunuyorum tirsiyorum :))
Hepsini yapıcamda canım erteliyorum sürekli bu haftasonu üçünüde halledebilirim inş zaten nedense 40.cı haftamı doldurduktan sonra gelecekmiş gibi geliyor bugunde ultrasonda çok keyfi yerindeydi
Kizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?