2015 Temmuz Anneleri

Teşekkür ederim canım. İnşallah. 2. Sınıftayım. Bu ikinci üniversitem. İşletme mezunuyum okul bitince 8 yıl çalıştım. Şimdi bu saatten sonra okumak daha zor oluyo. Tek sorumluluk öğrencilik olsa daha kolay. Bu arada ceza hukuku dedin ya bugün saatlerce ceza çalıştım. Cuma günki son sınavım ceza

Kizlar ya benm ayaklara bakin corap bile iz yapyr
Canım bir egzersiz var aynı o şekilde uzatıp önce parmak ucunda kalkıyo gibi ayakları gereceksin sonra çekebildiğin kadar kendine çekeceksin ayak parmakları.anlatabildim mi bilmiyorum. Çok faydasın görürsün.

Benimki de oyle ayakta durunca yada oturunca şişiyor illa uzatmak lazım köfte gibi oluyorlar yokksa ayaklarini uzattiginda bileklerini hareket ettir daire cizer gibi cevir birde uzat ileri geri parmaklarıni bileginden hamileyogasinda yapıyorduk ise yarıyor gerçekten

Birde 5 hazrnda gittigmdede nst yaptilar bana
Anladim canm belki benide bir dahaki gittigimde alır nst ye.ama karar veremedim ya erken gitsemmi yoksa ay sonunda mi gitsem.kime solemisti sorun yokmuş ki ay sonunda gel demiş diyo.bu ay sonunda doguracakmisim gibi geliyo bana

Sagol cnm yapim bende yuksege koyuyrm isten gelince ama calsnca.mecbr olur boyle

Kizlar benimde ayaklarim ellerim ve yuzum acayip sisiyordu....dontora gittik tansiyonum 14 9 13 8 olmus .....bundan dolayi sisiyormus tuzsuz yememe ragmen ..ilaca basladik biraz daha iyiyim suan....cok sisiyorsa ihmal etmeyin doktorunuza danisin

Kizlar benimde ayaklarim ellerim ve yuzum acayip sisiyordu....dontora gittik tansiyonum 14 9 13 8 olmus .....bundan dolayi sisiyormus tuzsuz yememe ragmen ..ilaca basladik biraz daha iyiyim suan....cok sisiyorsa ihmal etmeyin doktorunuza danisin
Cnm benm tansyn norml veya dusuk zaten olcyrm ben evdede tuzu kes dedi kesncede tansyn dusyr normal yemeye calsyrm az tuzlu ama oda odem olyr oturarak calsyrm o beni mahvdyr

Cok gecmis olsun canim, insallah hemen iyilesirsin!

Yok canım benim ultrasonla değil direkt elle Yaptılar.
Hic elle yapilmadi kontrol bana bu ayin 20 sinde gidecem alttan muayene edecek doktor iste elle yaptig
Kizzzz senin gibi zayif bi hatun nolmus oyle ya cok sismis ayaklarin senden sonra hemen kendi ayaklarima baktim iste herkesi bi yerden vuruyo benim de yuzum cok cirkin oldu cok cirkinim :)

Hepsini yapıcamda canım erteliyorum sürekli bu haftasonu üçünüde halledebilirim inş zaten nedense 40.cı haftamı doldurduktan sonra gelecekmiş gibi geliyor bugunde ultrasonda çok keyfi yerindeydi

Canım inş çok kolay geçer bu doğumunda yaptıgın extra bişeyler varmı bu açılmalar için ben korkuyorum son sna kadar açılma felan olmazsa diye

Hepsini yapıcamda canım erteliyorum sürekli bu haftasonu üçünüde halledebilirim inş zaten nedense 40.cı haftamı doldurduktan sonra gelecekmiş gibi geliyor bugunde ultrasonda çok keyfi yerindeydi
Bnde hala hazirlamadim cantayi yikama utuleme bez islakmendil hicbiseyimiz yok :) hazirlayinca doguma gidecem diye dusunuyorum tirsiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…