2015 Temmuz Anneleri

Benim de normalde sonraydı ama sancım çıkınca üç günde iki kere muayene olmak zorunda kaldım merak ettiğim çatı muayenesi de bununla aynı mı acaba? Tecrübeli arkadaşa onu sormak istemiştim.

Bende seni merak ediyordum canim. Bende 3 cm acilmayla 10 gun beklemistim hadi bakalim senin dogum ne zaman olacak cok merak ediyorum:):)

Benim de normalde sonraydı ama sancım çıkınca üç günde iki kere muayene olmak zorunda kaldım merak ettiğim çatı muayenesi de bununla aynı mı acaba? Tecrübeli arkadaşa onu sormak istemiştim.
Anladim canim iste denilene gore cati muayenesinde doktor iki parmagiyla muayeneyi yapiyormus ben 10 gune yasayip gorecem de telasliyim :/

Canım inş çok kolay geçer bu doğumunda yaptıgın extra bişeyler varmı bu açılmalar için ben korkuyorum son sna kadar açılma felan olmazsa diye
Hamileliğinin ilk Günü'nden itibaren hurma yedim tabak tabak. 1 haftadır hergün Ananas yiyorum 2 dilim. Ve Zeytinyağı sürüyorum bunlar sebep mi bilmiyorum.

Anladim canim iste denilene gore cati muayenesinde doktor iki parmagiyla muayeneyi yapiyormus ben 10 gune yasayip gorecem de telasliyim :/
Hımm açıklığa da aynı şekilde bakıyor. Merak etme bence abartıldığı kadar zor değil ben kendimi kasmamaya çalıştım çok sıkıntı olmadı. Zaten kısa Sürüyor baya. Telaş yapma hiç.

Slm kizlar bugun bir arkadasimla konusdum hamileydi plesanta kireclemesi vardi bebegi 37 hafta sezeryanla almislar ama cigerleri gelismemis kuveze koymuslar cok uzuldum ya normalde 37 hafta iyi degilmi dogum icin gelismez mi ki

Kızlar belinlmde mutiş bir ağrı var aynı zamanda karnın gurulduyalo hiç böyle olmamıştım geçmezse giderim doktora ama kızımın hareketleri önceki günlere göre az ama hareket var sizce doğum olabilirmi yoksa yalancı sancı falanmı

Canm anladm.once.one sonra kendine cekyrsn parmk uclarini dimi dogru anlamsm :)

Canm ayaklar berbat oldu hep iste otrmktan

Hepsini yapıcamda canım erteliyorum sürekli bu haftasonu üçünüde halledebilirim inş zaten nedense 40.cı haftamı doldurduktan sonra gelecekmiş gibi geliyor bugunde ultrasonda çok keyfi yerindeydi

Maşallah keyifleri yerinde olsundagerisi önemli değil yapılır işler bnmkide hep erken gelecekmis gibi geliyor oyüzden telaş yapıyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…