- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.981
Benim de normalde sonraydı ama sancım çıkınca üç günde iki kere muayene olmak zorunda kaldımHic elle yapilmadi kontrol bana bu ayin 20 sinde gidecem alttan muayene edecek doktor iste elle yaptig
Kizzzz senin gibi zayif bi hatun nolmus oyle ya cok sismis ayaklarin senden sonra hemen kendi ayaklarima baktim iste herkesi bi yerden vuruyo benim de yuzum cok cirkin oldu cok cirkinim :)
Bende seni merak ediyordum canim. Bende 3 cm acilmayla 10 gun beklemistim hadi bakalim senin dogum ne zaman olacak cok merak ediyorum:):)Selam kızlar muayenem güzel geçti sancılar düzensiz 3 cm açılmam var. Ama böyle son güne kadar bile bekleyebilir dedi leke su düzenli Sancı olunca doğumun başlar dedi haftaya gidicem gene. 3 cm açılmam doğalmış 3. Gebeliğim olduğu için
Anladim canim iste denilene gore cati muayenesinde doktor iki parmagiyla muayeneyi yapiyormus ben 10 gune yasayip gorecem de telasliyim :/Benim de normalde sonraydı ama sancım çıkınca üç günde iki kere muayene olmak zorunda kaldımmerak ettiğim çatı muayenesi de bununla aynı mı acaba? Tecrübeli arkadaşa onu sormak istemiştim.
Benimde önce sol elimdi şimdi ikisi birden acayip uyuşuyo. Sabah uyandigimda epey uğraşıyorum ellerimi açmak icinBnmde sag elim sis parmklarum.kapanmiyo.anlmadigim sol nie oyle olmuyo .acaba saga dogru yatiyorum uykuda ondanmi.
Canm bana herzamanki gibi bir ay sonra görüşürüz dedi.işte ozaman ben geç deilim doğum olur o zaman belki deyince uyandı doktor.aaa evet daha erken gel dedi sadece.ama gün vermedi, o yüzden kararsız kaldımSana nezmn verdi randevu
Hamileliğinin ilk Günü'nden itibaren hurma yedim tabak tabak. 1 haftadır hergün Ananas yiyorum 2 dilim. Ve Zeytinyağı sürüyorum bunlar sebep mi bilmiyorum.Canım inş çok kolay geçer bu doğumunda yaptıgın extra bişeyler varmı bu açılmalar için ben korkuyorum son sna kadar açılma felan olmazsa diye
Evet canım beklenir doktorumda dedi. Hayırlı vakit nezamansa ozaman sağlıkla gelsin hepimizinkiBende seni merak ediyordum canim. Bende 3 cm acilmayla 10 gun beklemistim hadi bakalim senin dogum ne zaman olacak cok merak ediyorum:):)
Ne kadar oldu bebekler canim? Dogum ne zaman??? Ay cok heyecanli dogumlar basliyor Artik!!! Ben en sona kalacagim hepiniz dogurmus olacaksiniz galibaSagol canim,hepimizin bebislerine masaAllah :) Hayirlisi olsun :)
Ay Gizemciiiim bu neee???? Sen tuzu tamamen kes guzelim cok sismis ayaklarKizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Hımm açıklığa da aynı şekilde bakıyor. Merak etme bence abartıldığı kadar zor değil ben kendimi kasmamaya çalıştım çok sıkıntı olmadı. Zaten kısa Sürüyor baya. Telaş yapma hiç.Anladim canim iste denilene gore cati muayenesinde doktor iki parmagiyla muayeneyi yapiyormus ben 10 gune yasayip gorecem de telasliyim :/
Cinsiyet ne16 haftalktn sonra
Cinsiyet ne sizinki16 haftalktn sonra
Tansiyon ilacı .inverdi benim tansiyinda 13 8 vermediCnm benm tansyn norml veya dusuk zaten olcyrm ben evdede tuzu kes dedi kesncede tansyn dusyr normal yemeye calsyrm az tuzlu ama oda odem olyr oturarak calsyrm o beni mahvdyr
İdarar tahlili yaptır bideTansiyon ilacı .inverdi benim tansiyinda 13 8 vermedi
Canm anladm.once.one sonra kendine cekyrsn parmk uclarini dimi dogru anlamsm :)Canım bir egzersiz var aynı o şekilde uzatıp önce parmak ucunda kalkıyo gibi ayakları gereceksin sonra çekebildiğin kadar kendine çekeceksin ayak parmakları.anlatabildim mi bilmiyorum. Çok faydasın görürsün.
Canm ayaklar berbat olduHic elle yapilmadi kontrol bana bu ayin 20 sinde gidecem alttan muayene edecek doktor iste elle yaptig
Kizzzz senin gibi zayif bi hatun nolmus oyle ya cok sismis ayaklarin senden sonra hemen kendi ayaklarima baktim iste herkesi bi yerden vuruyo benim de yuzum cok cirkin oldu cok cirkinim :)
Hepsini yapıcamda canım erteliyorum sürekli bu haftasonu üçünüde halledebilirim inş zaten nedense 40.cı haftamı doldurduktan sonra gelecekmiş gibi geliyor bugunde ultrasonda çok keyfi yerindeydi
Canm okadrda.su icyrm.ki ama.calstgm.icin olyr bu hafta izine.cikyrm ins. Evde daha rahat olrmBenim arkadaşımda çok şişmişti doğumdan 1hafta sonra geçti tek çaresi bol su dinlenmekmiş canım az kaldı dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?