2015 Temmuz Anneleri

Canm bana herzamanki gibi bir ay sonra görüşürüz dedi.işte ozaman ben geç deilim doğum olur o zaman belki deyince uyandı doktor.aaa evet daha erken gel dedi sadece.ama gün vermedi, o yüzden kararsız kaldım
Cnm beni 13 gun sonra tekrar cagrdi iste sende arada 15 gun koy oyle git bence

Slm kizlar bugun bir arkadasimla konusdum hamileydi plesanta kireclemesi vardi bebegi 37 hafta sezeryanla almislar ama cigerleri gelismemis kuveze koymuslar cok uzuldum ya normalde 37 hafta iyi degilmi dogum icin gelismez mi ki
37'de garantisi yok canim sinirda oluyor 38 ve sonrasi tam garanti. Benim kizimda 37'de dogum baslayinca doktorum illaki garanti olmasi icin 38'e kadar tutacagiz demisti icerde ilac kullanmistim.

Niye bu kadar sisiyormus peki acaba? Benim bundanda buyuktu ayaklarim ama sezeryan sonrasi yani dogumdan sonra oldu benim o da ameliyat yuzundendi. Iki gune inmisti tamamen odem.
Canm bakti doktrm ayaklrma sadeece tuzlk kullanma dedi bende oyle yapyrm ve bol.su icyrm. İns. Benmde izine ciknca gecer

Benim dediğimde bu hareket bizde hamile platesinde yapıyoruz.

Masallah kizlarina büsracim, kilolari gayet iyi, 3 hafta daha dayansalar en az yarimsar kilo daha alirlar ki bu da ikizler icin cok iyi kilolar.Sorunsuz kucagina almak nasip olsun insallahhh...

kızlar bu hafta kasıklarıma ani sancılar gelmeye başladı. Saniyelik oluyor. Geri gidiyor. Sanki bebek başını aşağı sıkıştırıyor gibi. Sizde de oluyor mu bu şekilde. bi de ben hamileliğimin son 10 haftası boyunca hep yaptım .erken doğum riskim vardı. Normal doğurabilir miyim acaba diye merak ediyorum. Normal düğümü kolaylaştıracak hareketleri yapmadım hiç

Slm kizlar bugun bir arkadasimla konusdum hamileydi plesanta kireclemesi vardi bebegi 37 hafta sezeryanla almislar ama cigerleri gelismemis kuveze koymuslar cok uzuldum ya normalde 37 hafta iyi degilmi dogum icin gelismez mi ki

Her Bebekte gelişim farklı oluyor bnm arkadaşım 35 de doğum yaptı hiç sağlık sorunu yok bebeğin gayet iyi masallah. Ben 34 teki randevumda sormuştum bu konuyu doktorum bu hafta doğup kuveze girmeyebilir yada 40 ta doğup ta kuveze girmesi gerekebilir haftasından çok bebeğin gelişimi ile ilgili bir konu bu ancak dogunca belli olur gibi bir cvp verdi. Bebeklerimiz vaktinde sağlıkla gelirler inşallah biz içimizi ferah tutalım. Rabbim sifasını versin inşallah tez vakitte iyileşir arkadaşının bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…