- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.001
Cnm ben ayakllarıma sis diyordum.doktorum yoo sis degil sis böyle olmaz demıstı.senin ayaklarını görünce haklı olduğunu anladım.tansıyonda sorun varmı?Kizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Canm kotu bisey olmsnda arada sesini cikar merak ederz :)İyi akşamlar kızlar. Nasıl gidiyor keyifler nasıl? Ben sürekli okuyorum ama aklıma yazcak bişe gelmiyopasif takılıyom öyle.
Cnm beni 13 gun sonra tekrar cagrdi iste sende arada 15 gun koy oyle git benceCanm bana herzamanki gibi bir ay sonra görüşürüz dedi.işte ozaman ben geç deilim doğum olur o zaman belki deyince uyandı doktor.aaa evet daha erken gel dedi sadece.ama gün vermedi, o yüzden kararsız kaldım
Ay Gizemciiiim bu neee???? Sen tuzu tamamen kes guzelim cok sismis ayaklardoktora gosterdin mi? Tansiyon filan varmi?
37'de garantisi yok canim sinirda oluyor 38 ve sonrasi tam garanti. Benim kizimda 37'de dogum baslayinca doktorum illaki garanti olmasi icin 38'e kadar tutacagiz demisti icerde ilac kullanmistim.Slm kizlar bugun bir arkadasimla konusdum hamileydi plesanta kireclemesi vardi bebegi 37 hafta sezeryanla almislar ama cigerleri gelismemis kuveze koymuslar cok uzuldum ya normalde 37 hafta iyi degilmi dogum icin gelismez mi ki
OğlanCinsiyet ne
Yok tansynda sorun ama calsrken olyr boyleCnm ben ayakllarıma sis diyordum.doktorum yoo sis degil sis böyle olmaz demıstı.senin ayaklarını görünce haklı olduğunu anladım.tansıyonda sorun varmı?
Niye bu kadar sisiyormus peki acaba? Benim bundanda buyuktu ayaklarim ama sezeryan sonrasi yani dogumdan sonra oldu benim o da ameliyat yuzundendi. Iki gune inmisti tamamen odem.evet cnm hemde cok tansyn yok dusuk aksine tansynm
baya kötü olmuş qyqklqrın canım cok şişmiş ama hep oturarak çalışıyorsun ya ondan herhalde tatile girince bol bol uzan ayaklarını yüksekte tut iyi gelir..Kizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Canm bakti doktrm ayaklrma sadeece tuzlk kullanma dedi bende oyle yapyrm ve bol.su icyrm. İns. Benmde izine ciknca gecerNiye bu kadar sisiyormus peki acaba? Benim bundanda buyuktu ayaklarim ama sezeryan sonrasi yani dogumdan sonra oldu benim o da ameliyat yuzundendi. Iki gune inmisti tamamen odem.
Aynen canm ondn hafta sonu bukadr olmyr uzanp dinlnyrm oMn ama biraz yuyrrsem yinw boylebaya kötü olmuş qyqklqrın canım cok şişmiş ama hep oturarak çalışıyorsun ya ondan herhalde tatile girince bol bol uzan ayaklarını yüksekte tut iyi gelir..
Benim dediğimde bu hareket bizde hamile platesinde yapıyoruz.Benimki de oyle ayakta durunca yada oturunca şişiyor illa uzatmak lazım köfte gibi oluyorlar yokksaayaklarini uzattiginda bileklerini hareket ettir daire cizer gibi cevir birde uzat ileri geri parmaklarıni bileginden hamileyogasinda yapıyorduk ise yarıyor gerçekten
Yalniz cok sevimli gorunuyo ayaklarin pofidik pofidik :))Canm bakti doktrm ayaklrma sadeece tuzlk kullanma dedi bende oyle yapyrm ve bol.su icyrm. İns. Benmde izine ciknca gecer
3 gün kaldı canım sonra iner inşallah daha rahat olursunAynen canm ondn hafta sonu bukadr olmyr uzanp dinlnyrm oMn ama biraz yuyrrsem yinw boyle
Gizemcim senin ayaklar hep ayakkabida bide oturuyosun ondan az kaldi neyseki sabirCanm ayaklar berbat olduhep iste otrmktan
O harekete ebru salli "fleks point" diyodu dogru anladiysam ve dogru yazdiysamCanm anladm.once.one sonra kendine cekyrsn parmk uclarini dimi dogru anlamsm :)
Benim dediğimde bu hareket bizde hamile platesinde yapıyoruz.
Masallah kizlarina büsracim, kilolari gayet iyi, 3 hafta daha dayansalar en az yarimsar kilo daha alirlar ki bu da ikizler icin cok iyi kilolar.Sorunsuz kucagina almak nasip olsun insallahhh...Bugun kontrolumuz vardi teyzeler. Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
Slm kizlar bugun bir arkadasimla konusdum hamileydi plesanta kireclemesi vardi bebegi 37 hafta sezeryanla almislar ama cigerleri gelismemis kuveze koymuslar cok uzuldum ya normalde 37 hafta iyi degilmi dogum icin gelismez mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?