2015 Temmuz Anneleri

http://www.gelisimuzmani.com/y383-gebelikte-spor.html bu siteden hareketleri yap gunde 2 kez cok yorulmadan ama gebe okuluna gidiyorum bn de yeni basladim hareketlere ve oyle soylefiler ozellikle sguat kolaylastirici etkisi varmis

Iyi oldugunuza sevindim, pasa ne zaman gelecegini biliyordur telasa gerek yok:). Bizim bunlar 3. bakalim kolay mi zor mu olacak.Ben de Cumaya gidicem kontrole, bundan sonra haftada bir cagiracak büyük bi ihtimalle, bakalim zaman ne gösterecek.iki gecedir aksamlari hafif sanci hissediyorum ben de , ama düzenli degiller. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
Kizlar ya benm ayaklara bakin corap bile iz yapyr
AY kendi ayaklarimi gördüm sanki, ayni benimkilerde böyle sis...
Dr a gidince bize de haber ver, yalanci sanci da olabilir ama yine de ihmal etme...

O dedigin anlik sancilar bende de oluyor canim, büyük bi ihtimal bizim yaramazlar anlik baski yapinca oluyo.Bebek baski yaptikca idrar torbasinin yaptigi sanci gibi geliyor bana...

Bu hafta geceleri acayip tuvalete kalkıyorum. Saat başı lavabodayım; ve az önce giren ben değilmişim gibi saatlerdir tutmuşum gibi yapıyorum. Şaştım valla

Gecer canim izne cikinca yuksekte tutarsin birde bol hareket etmek ve bol su icmek iyi geliyor odem icin.
Mayacım ya bu kaçıncı olacak bilmiyorum ama sen bir korse önerisinde bulunmuştun ya, onun sitesini yaAbilirmisin acaba? Benim de sezaryen olma ihtimalim var ve sen rahat kullandım demiştin. Ben de almak istiyorum da..

Gitmedim canım doktora ama ara ara belinde şiddetli ağrı oluyor Biraz daha beklicem ağrılar çoğalırsa gidecem azalırsa gitmicem haber veririm doktora gidersen

Hamileliğinin ilk Günü'nden itibaren hurma yedim tabak tabak. 1 haftadır hergün Ananas yiyorum 2 dilim. Ve Zeytinyağı sürüyorum bunlar sebep mi bilmiyorum.
Zeytinyagini nasil suruyorsun canim etrafina mi

Benimde son 3 gündür öyle bir sey oluyor

UOTE="yakamoz999, post: 41326964, member: 633955"]Bu hafta geceleri acayip tuvalete kalkıyorum. Saat başı lavabodayım; ve az önce giren ben değilmişim gibi saatlderdir tutmuşum gibi yapıyorum. Şaştım valla Aynen bendede ayni sorun hemde uzun zamandir var. Sokaga cikmaya korkuyorum resmen. Çıktığım anda dakikada cisim geliyo. Elimden gelse bez baglicam altima nerdeyse 1 saatlik dolmus yada otobus yolculuklari benim icin izdirap Idrar tahlili yaptirdim, enfeksiyon falan yok cok sukur. Ama bol su iciyorum. Gunde 2-3 lt arasi iciyorumdur. Onunda etkisi var tabi.

Bu hafta geceleri acayip tuvalete kalkıyorum. Saat başı lavabodayım; ve az önce giren ben değilmişim gibi saatlerdir tutmuşum gibi yapıyorum. Şaştım valla

Oy oy hic deme onu canim...
Gece kac kez uyaniyorum bilmem.
Bide hic kalkmasam wc den surekli gelio sanki damla damla...

Bende enfeksiyon vardı son durum ne bilmiyorum yanma zorlanma yok. Bende çok fazla su içiyorum yanımda sürekli 1 lt şişe gece gündüz içmeden duramıyorum ona bağlıyorum artık...

Mayacım ya bu kaçıncı olacak bilmiyorum ama sen bir korse önerisinde bulunmuştun ya, onun sitesini yaAbilirmisin acaba? Benim de sezaryen olma ihtimalim var ve sen rahat kullandım demiştin. Ben de almak istiyorum da..
Bende dün alayım dedimde bedende kararsız kaldım maya ya soracaktım beden hangisini almalıyım diye fotoğrafını çekmiştim ekliyorum

Maşallah paşaya ama sanki eskisi kadar tosun değil :) bende geçen hafta kontroldeydim 2 gündür nefes darlığı başladı çok zor alıyorum geceleri çok zor uyuyorum doktoruma mesaj attım yıllık izindeymiş bi doktora görün dedi benimde canıma minnet kızımı görürüm bu bahaneyle hem farklı bir doktorunda görmesini istedim ona kalsa 3 hafta sonra çağırmıştı beni gittiğimde anestezi uzmanıyla felan görüşecktim ee 2 hafta sonra da doğum olmuş olacaktı geç çağırması canımı sıkıyor nst de istemedi 6 temmuzda doğum olacak senin gün iyi hala belli olmamaış dediğin gibi bu gidişle 40. Hafta alırlar :) maşallah daha güzel ne kadar kalırsa o kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…