- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.021
http://www.gelisimuzmani.com/y383-gebelikte-spor.html bu siteden hareketleri yap gunde 2 kez cok yorulmadan ama gebe okuluna gidiyorum bn de yeni basladim hareketlere ve oyle soylefiler ozellikle sguat kolaylastirici etkisi varmiskızlar bu hafta kasıklarıma ani sancılar gelmeye başladı. Saniyelik oluyor. Geri gidiyor. Sanki bebek başını aşağı sıkıştırıyor gibi. Sizde de oluyor mu bu şekilde. bi de ben hamileliğimin son 10 haftası boyunca hep yaptım .erken doğum riskim vardı. Normal doğurabilir miyim acaba diye merak ediyorum. Normal düğümü kolaylaştıracak hareketleri yapmadım hiç
Gecer canim izne cikinca yuksekte tutarsin birde bol hareket etmek ve bol su icmek iyi geliyor odem icin.Canm bakti doktrm ayaklrma sadeece tuzlk kullanma dedi bende oyle yapyrm ve bol.su icyrm. İns. Benmde izine ciknca gecer
sağol canım. Yarın başlayım hareketlere :)http://www.gelisimuzmani.com/y383-gebelikte-spor.html bu siteden hareketleri yap gunde 2 kez cok yorulmadan ama gebe okuluna gidiyorum bn de yeni basladim hareketlere ve oyle soylefiler ozellikle sguat kolaylastirici etkisi varmis
Iyi oldugunuza sevindim, pasa ne zaman gelecegini biliyordur telasa gerek yok:). Bizim bunlar 3. bakalim kolay mi zor mu olacakKızlar Alıntı yapmadım dualarımız için çoooooook teşekkür ederim. Başa bi doktor suni Sancı takar doğurtur kesin. Benim istemediğimi bildiği için lafını bile etmedi.
3 cm açıklıkla son gününe kadar doğurmayan bile var
2. Kızımdada tam bu haftada muayenede 2 cm Açıklık vardı alttan muayene Doğumu biraz tetikliyor bence gecesine sancılanıp sabah doğurmuştum
Bide bebek çok aşağı inmiş kafasını dayamış artık
Sağlıkla kucaklayalım inş.
Vârislerim tek taraflıymış ve küçükmüş benim Korktuğum kadar bi durumu yokmuş o yüzden normal doğuma engelim yok çok şükür inş kolayca doğururum hepimiz doğururuz anlamadan rüya gibi :)))
Şuanda da evde değilim sayfaları tam okumadım. Inş herkes iyidir.
AY kendi ayaklarimi gördüm sanki, ayni benimkilerde böyle sis...Kizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Dr a gidince bize de haber ver, yalanci sanci da olabilir ama yine de ihmal etme...Kızlar belinlmde mutiş bir ağrı var aynı zamanda karnın gurulduyalo hiç böyle olmamıştım geçmezse giderim doktora ama kızımın hareketleri önceki günlere göre az ama hareket var sizce doğum olabilirmi yoksa yalancı sancı falanmı
O dedigin anlik sancilar bende de oluyor canim, büyük bi ihtimal bizim yaramazlar anlik baski yapinca oluyo.Bebek baski yaptikca idrar torbasinin yaptigi sanci gibi geliyor bana...kızlar bu hafta kasıklarıma ani sancılar gelmeye başladı. Saniyelik oluyor. Geri gidiyor. Sanki bebek başını aşağı sıkıştırıyor gibi. Sizde de oluyor mu bu şekilde. bi de ben hamileliğimin son 10 haftası boyunca hep yaptım .erken doğum riskim vardı. Normal doğurabilir miyim acaba diye merak ediyorum. Normal düğümü kolaylaştıracak hareketleri yapmadım hiç
Mayacım ya bu kaçıncı olacak bilmiyorum ama sen bir korse önerisinde bulunmuştun ya, onun sitesini yaAbilirmisin acaba? Benim de sezaryen olma ihtimalim var ve sen rahat kullandım demiştin. Ben de almak istiyorum da..Gecer canim izne cikinca yuksekte tutarsin birde bol hareket etmek ve bol su icmek iyi geliyor odem icin.
Iyi oldugunuza sevindim, pasa ne zaman gelecegini biliyordur telasa gerek yok:). Bizim bunlar 3. bakalim kolay mi zor mu olacak.Ben de Cumaya gidicem kontrole, bundan sonra haftada bir cagiracak büyük bi ihtimalle, bakalim zaman ne gösterecek.iki gecedir aksamlari hafif sanci hissediyorum ben de , ama düzenli degiller. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
AY kendi ayaklarimi gördüm sanki, ayni benimkilerde böyle sis...
Dr a gidince bize de haber ver, yalanci sanci da olabilir ama yine de ihmal etme...
O dedigin anlik sancilar bende de oluyor canim, büyük bi ihtimal bizim yaramazlar anlik baski yapinca oluyo.Bebek baski yaptikca idrar torbasinin yaptigi sanci gibi geliyor bana...
Zeytinyagini nasil suruyorsun canim etrafina miHamileliğinin ilk Günü'nden itibaren hurma yedim tabak tabak. 1 haftadır hergün Ananas yiyorum 2 dilim. Ve Zeytinyağı sürüyorum bunlar sebep mi bilmiyorum.
kızlar bu hafta kasıklarıma ani sancılar gelmeye başladı. Saniyelik oluyor. Geri gidiyor. Sanki bebek başını aşağı sıkıştırıyor gibi. Sizde de oluyor mu bu şekilde. bi de ben hamileliğimin son 10 haftası boyunca hep yaptım .erken doğum riskim vardı. Normal doğurabilir miyim acaba diye merak ediyorum. Normal düğümü kolaylaştıracak hareketleri yapmadım hiç
Bu hafta geceleri acayip tuvalete kalkıyorum. Saat başı lavabodayım; ve az önce giren ben değilmişim gibi saatlerdir tutmuşum gibi yapıyorum. Şaştım valla
Iyiyim canım evdeyim farklı bi durum yok çok şükür.Seymasevde canım nasıl oldun???
Evet vajinama sürüyorumZeytinyagini nasil suruyorsun canim etrafina mi
Benimde son 3 gündür öyle bir sey oluyor
Bende enfeksiyon vardı son durum ne bilmiyorum yanma zorlanma yok. Bende çok fazla su içiyorum yanımda sürekli 1 lt şişe gece gündüz içmeden duramıyorum ona bağlıyorum artık...UOTE="yakamoz999, post: 41326964, member: 633955"]Bu hafta geceleri acayip tuvalete kalkıyorum. Saat başı lavabodayım; ve az önce giren ben değilmişim gibi saatlderdir tutmuşum gibi yapıyorum. Şaştım vallaAynen bendede ayni sorun hemde uzun zamandir var. Sokaga cikmaya korkuyorum resmen. Çıktığım anda dakikada cisim geliyo. Elimden gelse bez baglicam altima nerdeyse 1 saatlik dolmus yada otobus yolculuklari benim icin izdirap Idrar tahlili yaptirdim, enfeksiyon falan yok cok sukur. Ama bol su iciyorum. Gunde 2-3 lt arasi iciyorumdur. Onunda etkisi var tabi.
Iyiyim canım evdeyim farklı bi durum yok çok şükür.
Sen nasılsın'?
Bende dün alayım dedimde bedende kararsız kaldım maya ya soracaktım beden hangisini almalıyım diye fotoğrafını çekmiştim ekliyorumMayacım ya bu kaçıncı olacak bilmiyorum ama sen bir korse önerisinde bulunmuştun ya, onun sitesini yaAbilirmisin acaba? Benim de sezaryen olma ihtimalim var ve sen rahat kullandım demiştin. Ben de almak istiyorum da..
Maşallah paşaya ama sanki eskisi kadar tosun değil :) bende geçen hafta kontroldeydim 2 gündür nefes darlığı başladı çok zor alıyorum geceleri çok zor uyuyorum doktoruma mesaj attım yıllık izindeymiş bi doktora görün dedi benimde canıma minnet kızımı görürüm bu bahaneyle hem farklı bir doktorunda görmesini istedim ona kalsa 3 hafta sonra çağırmıştı beni gittiğimde anestezi uzmanıyla felan görüşecktim ee 2 hafta sonra da doğum olmuş olacaktı geç çağırması canımı sıkıyor nst de istemedi 6 temmuzda doğum olacak senin gün iyi hala belli olmamaış dediğin gibi bu gidişle 40. Hafta alırlar :) maşallah daha güzel ne kadar kalırsa o kadar güzelKızlarr selammm,bugün kontrolümüz vardı,oğluşum 3250 gr olmuş,herşey yolunda,ağrı yok sancı yok,haftaya salı karar vericek sezeryan gününe..bende maya arkadasımız gibi 40. Haftada sezeryan olcam galiba:))))benim oglanın gelmeye hiç niyeti yok:)buldu sıcak rahat yeri,takılıyorr hasbam:)suyun kanaman gelırse gel,bebeğin hareketi azalırsa yıne gel yıne gel dedı:)37.hafta bizim için milattır,dolfugu zaman artık erken dogum demeyız dedi...5 gün sonra o da bitiyor,çok şükür bizi bugüne cıkaran rabbime..allahh hepimizinnnnnnn saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi,hersey yolunda bıle olsa çok dıkkatlı olmak lazım,1-2 saat hareket hıssetmeyınce ayaklarından yada poposundan itekliyorum oğlanı uyansın dıye....çok uyudun kalk bı sımyal ver sonra devame dersın dıyorum:))zaten azcık kurcalayınca popoyu karnımdan cıkarmaya baslıyor:)bulantılarım biraz arttıgı ıcın kullandıgım bütün vıtamın magnezyum demır haplarını bıraktırdı..artık gerek yok ne yıyorsan o yeter dedi....bir hafta daha havaların serin olması ıcın duaya devam))Bu arada kapı süsümüzde geldi,güzel annelerimizle paylaşayım dedimmmm...
Gizem baya şişmiş kontrolde böyle şiş değil miydi yeni mi başladı . Bende yüksek tansiyondan dolayı şişer diye biliyordum birde tuzdanKizlar ya benm ayaklara bakincorap bile iz yapyr
Yazayim canim:) http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korseMayacım ya bu kaçıncı olacak bilmiyorum ama sen bir korse önerisinde bulunmuştun ya, onun sitesini yaAbilirmisin acaba? Benim de sezaryen olma ihtimalim var ve sen rahat kullandım demiştin. Ben de almak istiyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?