- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.041
Canim ben mesela small giyiyorum normalde medium aldim bir beden buyugunu yani normal bedenimin bir birbucuk ay onu giydim sonra gevsedigini hissediyorsun zaten o zaman bir kucuk bedene geciyorsun sonra small'a gectim. Azicik siki olmadi lazim ki ise yarasin. Yoksa bosa giymis olursunuz. Birde dedigim gibi bedeni kuculterek devam etmek gerekiyor. Ten rengini alin herseyin altina gidiyor.Bende dün alayım dedimde bedende kararsız kaldım maya ya soracaktım beden hangisini almalıyım diye fotoğrafını çekmiştim ekliyorum
Eki Görüntüle 1553782
Ben tuzda yemiyorumki canim sevmem,en az 4 lt suda iciyorum ama yorgunluk odem yapti bende.Odemde uyusturuyor iste.Az kaldi sabredelim :)Canm bana tuzdan demişlerdi tuzu da kestim ama hala devam ediyo.demekki sinirler sıkışıyomus yaa..
34 haftalik olduk bugun masaAllah :) Beklerlerse 37. haftada dogum insaAllah :) Hayirlisi olsun insaAllah cumlemiz icin canim :) Hayirlisiyla saglikla gelsinler kuzularimiz.Ne kadar oldu bebekler canim? Dogum ne zaman??? Ay cok heyecanli dogumlar basliyor Artik!!! Ben en sona kalacagim hepiniz dogurmus olacaksiniz galiba
Amiiin insaAllah canim agzindan bal damliyor :) İnsaAllah cumlemiz hayirlisiyla saglikla kavusalim yavrularimiza :)Masallah kizlarina büsracim, kilolari gayet iyi, 3 hafta daha dayansalar en az yarimsar kilo daha alirlar ki bu da ikizler icin cok iyi kilolar.Sorunsuz kucagina almak nasip olsun insallahhh...
gunaydincanim mustafamiz teyzelerinin dualari ile iyi olacak insaallah dun kontrolumuz vardi yine ayni seyleri soyledi dr ama Latif olan Mevlam dualariniz hurmetine mucizemi bana bagislayacak insaallah su mubarek gunlerde bol bol dualarinizi bekliyoruzcnm benm nasıl mustafamız ağlamalarına göre kötü bişey yok dimi
Canım sıkıntı nedir bilmiyorum ama canı gönülden diliyorum Allah şifa versin. Çok tanıdığım var anne karnında şöyle böyle dediler sapasağlam doğdu yine hiç bir şey yok dediler hasta doğdu bebekler. Anne karnı bir kapalı kutu. Bilemiyorlar tam malesef. Lütfen metin ol. Duaların kabul olur inşallah. Allah minik yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın.Gunaydin guzel anneler.Sabahiniz hayir gununuz agrisiz sizisiz sikintisiz bebisleriniz rahat iciniz ferah guzel bi gun olsun insaalah.Bizim dun kontrolumuz vardi sehzade mustafam 3 kilo olmus ama beynindeki problem devam ediyo dedi dr.Rabbim yaniltsin dua edin sifa versin de dr lari sasirtsin mucizem olshn oglum.Ol hafta sonra dogum icin gunu konusmaya gidecegiz.Cok oldum biliyorum ama samimiyetinize ve annelik icgudulerinize siginarak sizlerden bisey rica edecektim. Rabbim razi olsun etrafimdaki herkesin duasini aliyorum.Ama sizleri kendime cok yakin hissediyorum.Beni anladiginizi ve ayni hassasiyeti tasidiginii biliyorum Sizlerde can tasiyorsunuz o yuzden sizlerin dualarinin kabulune cok inaniyorum o yuzden sizden rica ediyorum.Mumkunse mustafam icin tibbilgulub salavti cekebilirmisiniz.Cigerimin atesini anladiginizi dusunerwk sizdwn bu ricada buluyorum.
Amin canım inşallah güzel bir gün olsun.Günaydın kızlar.ağrısız sancısız bir gun diliyorum hepimize:)
Kızlar bende çok su içiyorum. Doymuyorum suya. Bazen diyorum acaba şekerim mi yüksek. Normal mi bu kadar susamak?Bende enfeksiyon vardı son durum ne bilmiyorum yanma zorlanma yok. Bende çok fazla su içiyorum yanımda sürekli 1 lt şişe gece gündüz içmeden duramıyorum ona bağlıyorum artık...
Aaa ne güzelGünaydın kizlarrr :)
Dün akşam üstümü değiştirirken gördüm ki sol gogsumden süt gelmis. Sanki hic gelmeyecekmis gibi dusunmusum galiba cok şaşırdım görünce :)
Kızlar korse bir işe yaramıyormuş. İnternette bir kaç yerde okudum biraz bakın almadan isterseniz.Bende dün alayım dedimde bedende kararsız kaldım maya ya soracaktım beden hangisini almalıyım diye fotoğrafını çekmiştim ekliyorum
Eki Görüntüle 1553782
Günaydın canım inş güzel bigün olsunGünaydın kızlar.ağrısız sancısız bir gun diliyorum hepimize:)
Günaydın canımGünaydın kizlarrr :)
Dün akşam üstümü değiştirirken gördüm ki sol gogsumden süt gelmis. Sanki hic gelmeyecekmis gibi dusunmusum galiba cok şaşırdım görünce :)
Kızlar bende çok su içiyorum. Doymuyorum suya. Bazen diyorum acaba şekerim mi yüksek. Normal mi bu kadar susamak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?