2015 Temmuz Anneleri

Bende dün alayım dedimde bedende kararsız kaldım maya ya soracaktım beden hangisini almalıyım diye fotoğrafını çekmiştim ekliyorum
Eki Görüntüle 1553782
Canim ben mesela small giyiyorum normalde medium aldim bir beden buyugunu yani normal bedenimin bir birbucuk ay onu giydim sonra gevsedigini hissediyorsun zaten o zaman bir kucuk bedene geciyorsun sonra small'a gectim. Azicik siki olmadi lazim ki ise yarasin. Yoksa bosa giymis olursunuz. Birde dedigim gibi bedeni kuculterek devam etmek gerekiyor. Ten rengini alin herseyin altina gidiyor.

Ne kadar oldu bebekler canim? Dogum ne zaman??? Ay cok heyecanli dogumlar basliyor Artik!!! Ben en sona kalacagim hepiniz dogurmus olacaksiniz galiba
34 haftalik olduk bugun masaAllah :) Beklerlerse 37. haftada dogum insaAllah :) Hayirlisi olsun insaAllah cumlemiz icin canim :) Hayirlisiyla saglikla gelsinler kuzularimiz.

Son düzenleme:
Masallah kizlarina büsracim, kilolari gayet iyi, 3 hafta daha dayansalar en az yarimsar kilo daha alirlar ki bu da ikizler icin cok iyi kilolar.Sorunsuz kucagina almak nasip olsun insallahhh...
Amiiin insaAllah canim agzindan bal damliyor :) İnsaAllah cumlemiz hayirlisiyla saglikla kavusalim yavrularimiza :)

cnm benm nasıl mustafamız ağlamalarına göre kötü bişey yok dimi
gunaydincanim mustafamiz teyzelerinin dualari ile iyi olacak insaallah dun kontrolumuz vardi yine ayni seyleri soyledi dr ama Latif olan Mevlam dualariniz hurmetine mucizemi bana bagislayacak insaallah su mubarek gunlerde bol bol dualarinizi bekliyoruz

Gunaydin guzel anneler.Sabahiniz hayir gununuz agrisiz sizisiz sikintisiz bebisleriniz rahat iciniz ferah guzel bi gun olsun insaalah.Bizim dun kontrolumuz vardi sehzade mustafam 3 kilo olmus ama beynindeki problem devam ediyo dedi dr.Rabbim yaniltsin dua edin sifa versin de dr lari sasirtsin mucizem olshn oglum.Ol hafta sonra dogum icin gunu konusmaya gidecegiz.Cok oldum biliyorum ama samimiyetinize ve annelik icgudulerinize siginarak sizlerden bisey rica edecektim. Rabbim razi olsun etrafimdaki herkesin duasini aliyorum.Ama sizleri kendime cok yakin hissediyorum.Beni anladiginizi ve ayni hassasiyeti tasidiginii biliyorum Sizlerde can tasiyorsunuz o yuzden sizlerin dualarinin kabulune cok inaniyorum o yuzden sizden rica ediyorum.Mumkunse mustafam icin tibbilgulub salavti cekebilirmisiniz.Cigerimin atesini anladiginizi dusunerwk sizdwn bu ricada buluyorum.

Canım sıkıntı nedir bilmiyorum ama canı gönülden diliyorum Allah şifa versin. Çok tanıdığım var anne karnında şöyle böyle dediler sapasağlam doğdu yine hiç bir şey yok dediler hasta doğdu bebekler. Anne karnı bir kapalı kutu. Bilemiyorlar tam malesef. Lütfen metin ol. Duaların kabul olur inşallah. Allah minik yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın.

Günaydın kizlarrr :)

Dün akşam üstümü değiştirirken gördüm ki sol gogsumden süt gelmis. Sanki hic gelmeyecekmis gibi dusunmusum galiba cok şaşırdım görünce :)

Bende enfeksiyon vardı son durum ne bilmiyorum yanma zorlanma yok. Bende çok fazla su içiyorum yanımda sürekli 1 lt şişe gece gündüz içmeden duramıyorum ona bağlıyorum artık...
Kızlar bende çok su içiyorum. Doymuyorum suya. Bazen diyorum acaba şekerim mi yüksek. Normal mi bu kadar susamak?

Allahumme salli ala seyyidina muhammedin dibbilgulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve şifaiha ve nurûl ebsari ve žiyaiha ve alaalihi ve sahbihi ve sellem.Ya Şafi Ya Halik Ya Musavvir Ya Muktedir! Allahim Rabbim ey benim gonlumu benden iyi bilenim.Ey alemleri habibi askina yoktan bir ol emri ile vareden Mevlam.Ey el acani kapisindan bos cevirmeyen Rabbim.El actim YaRABB! Caresizim sense caresizlerin caresisin.Senin katinda olmaz yok imkansiz yok hazinen genis lutfun bol merhametin sonsuz.Rabbim dua edin kabul edyim isteyin vereyim buyuruyorsun istemek benim acziyet vermek senin sanindandir.Allahim o sonsuz merhametine siginip geldim lutfundan beni ve buradaki anneleri bebeklerini esirgeme.Duama amin diyen hic tanimadan evladima merhamet duygularo besleyen bu guzel annelere bu merhameti veren suphesiz sensin.Onlarin dualari hurmetine dogmamis masum melekleri hurmetine Habibin Muhammet Mustafa s.a.s hurmetine Mustafama sifa ver.Sen onu yoktan var edensin Ya Rabb suphesizki sifasini vermeyede muktedirsin.Allahim ol dedin alemler oldu ol diyiver Rabbim ebladim sifa bulsun oyle ki doktorlari sasirtacak kadar saglikli sihhatli hicbir tedaviye ihtiyac duyulmayak kadar sorunsuz ayipsiz amansiz akilli fikirli kolaylikla hayirla kucagima veriver Rabbim.Senin herye gucun yeter su aciz kuluna buradaki hic tanimadan dua eden din kardesleri hurmetine merhamet et.Bu kardeslerime de hayirli kolay saglikli dogumlarnasip et evlatlari ve esleri ile hayirli huzurlu uzun omur helal ve kolay zrnginlik nasip et dunya ve ahirette iyilik guzellik ver.Dualarini kabul et korktuklarindan emin umduklarina nail eyle darda birakma zora dusurme evlatlarimizi bize bizi evlatlarimiza hayirli eyle.Salih Saliha vatana millete faydali evlatlar yetistirip rizana ulasmayi nasip eyle. Allahumme sallli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin el habibil mahbub safil ileli ve müferricil kûrûb ve ala alihi ve

Günaydın kizlarrr :)

Dün akşam üstümü değiştirirken gördüm ki sol gogsumden süt gelmis. Sanki hic gelmeyecekmis gibi dusunmusum galiba cok şaşırdım görünce :)
Aaa ne güzel benimde sanki hiç gelmeyecek gibi. Bakalım darısı herkesin başına.

Günaydın kızlar. Istanbulda hava ısınmadı bi çok sıcak olmadan doğurucaz inş
Ya dün hastaneye sormayı unuttum mesai saatleri dışında doktorumuzu doğuma çağırmak için ne kadar Ücret isterler acaba. Tahmin eden var mı? Medilife bağcılara gidiyorum.
Aradım tlfda bilgi vermediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…