2015 Temmuz Anneleri

Slm arkadaşlar ben 35. Haftafdayum bebegim ters duruyir henuz donmedi dogum pozisyonuna doktor 36. Haftaya kadar beklerizdonmezse sezeryan dedi beninle ayni durumu yasayan varmi aranuzda?

Tamamdır çok teşekkür ederim bir tek eksiğim o kalmıştı şimdi onu da alınca derin bir nefes çekicem :)

aminnnnn canım aminnn ... Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn ... bende bu sefer lohusa yatagımda mutluluktan ağlamak istiyorumm ne olur Rabbim çok görmeee .. hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et aminnnn

Günaydın burada da durum aynı benimde işeme geliyor serin serin oh mis gibi :) ben medikal parka gidiyorum bir arkadaşdan duydum 800 liraya geliyormuş karşıda oturmasınında birazda fiyatta etkisi var galiba

Okurum tabi. Rabbim ciğerindeki ateşi en kısa zamanda söndürsün yavrunu kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin . Gözündeki yaşlar bundan sonra inşallah sevinç gözyaşları olur.

Maya ya doktor tavsiye etmiş o çok memnun kalmış birde göbek boşa düşüyor birşeyle sıkılaşması lazım bence benim ablamda sezeryan oldu kullandı o da
Tamam bende alayım o zaman. İnternetten şimdi tekrar baktım doktorların dediği bir faydası yok önemli olan kas toparlanması. Ama tabi az da olsa işe yarayacaksa alalım. Zarar gelmez. Sezeryan sonrası nasıl takcaz? Dikişlere zarar veriri mi acaba.

Günaydın kizlarrr :)

Dün akşam üstümü değiştirirken gördüm ki sol gogsumden süt gelmis. Sanki hic gelmeyecekmis gibi dusunmusum galiba cok şaşırdım görünce :)

Maşşallah sana bana da sanki hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor

Aaa ne güzel benimde sanki hiç gelmeyecek gibi. Bakalım darısı herkesin başına.

Amin bende aynen öyle düşünüyorum sürekli uçlarına bakıyorum :) geçen rüyama girdi başka bir çocuk emiyor ama gerçek gibi çekmeye çalışıyor çok içmesin tam süt gelmesin diyorum ilk süt benim bebeğime kalsın ona faydası olsun diyorum insan rüyasında bile bebeğinin rızkını paylaşırken düşünüyor valla nasıl bir annelik iç güdüsü anlamadım :)))

Günaydın canım
Ay maşallah sütün bol olur inş.
Benim hiç doğumdan önce gelmez sütüm

Geçen doğum yapan kuzenime sordum senin sütün hamileyken geldi mi dedim yoo ne gelmesi benim doğumdan 15 gün sonra geldi dedi anam ben ne yaptım dedim keşke hiç sormasaydım :)

Tamamdır çok teşekkür ederim bir tek eksiğim o kalmıştı şimdi onu da alınca derin bir nefes çekicem :)
ben şu korse takabilenlere hayret ediyorum valla maşallah ,, ben sezeryandan sonra iç çamaşırımı, pıjamamı zor çekiyorum karnımın üstüne , birde korse düşünemiorum :)) doğumdan 2 ay sonra anca yani :)

Sanırım doğumdan bir kaç gün sonra kullanıyor yine doktoruma sorucam ne zaman kullanmaya başlayabilirim diye bende sezeryan olucam birde artık dikiş atılmıyor diye biliyor yapıştırma oluyor ee zaten baya aşağıda açılan yer göbeklerimiz onun sıkışmasına izin vermez diye düşünüyorum :)

Kullanabilirsem bende kendime hayret edicem :)) ama kendimi şartlandırıcam kullanmak zorundaymışım gbi düşünmeye çalışıcam yazın sıcağı olacağı için evde giymek için düğmeli yada fermuarlı penye elbiseler giyicem altına emzirme sütyeni birde korse işte pantolan eşofman felan giyersem işte o zaman sıkıntıdan patlarım gibime geliyor . 2 ay sonra bir etkisi oldu mu

Günaydın burada da durum aynı benimde işeme geliyor serin serin oh mis gibi :) ben medikal parka gidiyorum bir arkadaşdan duydum 800 liraya geliyormuş karşıda oturmasınında birazda fiyatta etkisi var galiba
Owwwwww çokmuş yok benim doktorum 10 dakikada hastanede olurum dedi. Demek yakın

Valla süt meselesi hassas fazla anlatmayın milletin yanında emzirmeyin zaten bebişle başbaşa olmak herzaman çok güzel emzirirken hele ilk emzirdiğinde.

Kızlar bende çok su içiyorum. Doymuyorum suya. Bazen diyorum acaba şekerim mi yüksek. Normal mi bu kadar susamak?

Şeker yüklemesi yapıldı mı bilmiyorum ama bence onunla alakası yoktur bende çok fazla su içiyorum dilim damağım kuruyor sürekli birde böbrekten sorun yaşadığım için alışkanlık haline geldi artık ama bir yere giderken ve geceleri beni çok zorluyor 1 buçuk saatte bir lavabodayım

4 lt yi buluyor benim bu antalya sıcagında yakında 5 ltyide geçiçek
Benimde bazen dört litreyi buluyor burada allahtan havalar o kadar sıcak değil şimdi bile lavaboya gitmekten helak oldum o zaman hiç çıkamazdım herhalde su yetişmiyor bana eşim habire bir buçuk litrelik su taşıyor eve artık evde fil var diyorum :)

B
Owwwwww çokmuş yok benim doktorum 10 dakikada hastanede olurum dedi. Demek yakın
en ilk defa duydum mesai saati dışında ekstra para alındığını. Soygunculuk resmen. Kaç arkadaşım gece doğurdu özelde geldi doktoru hiç ayrıca para ödemediler.

1.5 mu? Valla çok iyi benim yarım saat. Bence maaşallah diyelim sana. Bazen tuvaletten çıkarkn yine geliyo benim.

Bunlar nerede oluyo? Ankarada özel hastanede doğum 5000 tl. I da normal yerlerde 7500 e yapan yerlerde var. Sizin dedikleriniz özel hastane değil mi?

Valla süt meselesi hassas fazla anlatmayın milletin yanında emzirmeyin zaten bebişle başbaşa olmak herzaman çok güzel emzirirken hele ilk emzirdiğinde.
Aynen bende sevmiyorum öyle şeyleri milletin yanında açıp da emziryemeyi herkesin gözü memede ve bebekde zor durumda kalırsam başka oda felan olmazsa emzirme önlüğü ile emziririm geçen kendim yaptım müslin bezlerinin büyüklerinden vardı delikli delikli ya zaten bebeği pişirmez onu üçgen katladım birde kurdale aldım diktim oldu mu sana emzirme önlüğü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…