- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.061
Tamamdır çok teşekkür ederim bir tek eksiğim o kalmıştı şimdi onu da alınca derin bir nefes çekicem :)Canim ben mesela small giyiyorum normalde medium aldim bir beden buyugunu yani normal bedenimin bir birbucuk ay onu giydim sonra gevsedigini hissediyorsun zaten o zaman bir kucuk bedene geciyorsun sonra small'a gectim. Azicik siki olmadi lazim ki ise yarasin. Yoksa bosa giymis olursunuz. Birde dedigim gibi bedeni kuculterek devam etmek gerekiyor. Ten rengini alin herseyin altina gidiyor.
aminnnnn canım aminnn ... Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinn ... bende bu sefer lohusa yatagımda mutluluktan ağlamak istiyorumm ne olur Rabbim çok görmeee .. hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et aminnnnAllahumme salli ala seyyidina muhammedin dibbilgulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve şifaiha ve nurûl ebsari ve žiyaiha ve alaalihi ve sahbihi ve sellem.Ya Şafi Ya Halik Ya Musavvir Ya Muktedir! Allahim Rabbim ey benim gonlumu benden iyi bilenim.Ey alemleri habibi askina yoktan bir ol emri ile vareden Mevlam.Ey el acani kapisindan bos cevirmeyen Rabbim.El actim YaRABB! Caresizim sense caresizlerin caresisin.Senin katinda olmaz yok imkansiz yok hazinen genis lutfun bol merhametin sonsuz.Rabbim dua edin kabul edyim isteyin vereyim buyuruyorsun istemek benim acziyet vermek senin sanindandir.Allahim o sonsuz merhametine siginip geldim lutfundan beni ve buradaki anneleri bebeklerini esirgeme.Duama amin diyen hic tanimadan evladima merhamet duygularo besleyen bu guzel annelere bu merhameti veren suphesiz sensin.Onlarin dualari hurmetine dogmamis masum melekleri hurmetine Habibin Muhammet Mustafa s.a.s hurmetine Mustafama sifa ver.Sen onu yoktan var edensin Ya Rabb suphesizki sifasini vermeyede muktedirsin.Allahim ol dedin alemler oldu ol diyiver Rabbim ebladim sifa bulsun oyle ki doktorlari sasirtacak kadar saglikli sihhatli hicbir tedaviye ihtiyac duyulmayak kadar sorunsuz ayipsiz amansiz akilli fikirli kolaylikla hayirla kucagima veriver Rabbim.Senin herye gucun yeter su aciz kuluna buradaki hic tanimadan dua eden din kardesleri hurmetine merhamet et.Bu kardeslerime de hayirli kolay saglikli dogumlarnasip et evlatlari ve esleri ile hayirli huzurlu uzun omur helal ve kolay zrnginlik nasip et dunya ve ahirette iyilik guzellik ver.Dualarini kabul et korktuklarindan emin umduklarina nail eyle darda birakma zora dusurme evlatlarimizi bize bizi evlatlarimiza hayirli eyle.Salih Saliha vatana millete faydali evlatlar yetistirip rizana ulasmayi nasip eyle. Allahumme sallli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin el habibil mahbub safil ileli ve müferricil kûrûb ve ala alihi ve
Günaydın burada da durum aynı benimde işeme geliyor serin serin oh mis gibi :) ben medikal parka gidiyorum bir arkadaşdan duydum 800 liraya geliyormuş karşıda oturmasınında birazda fiyatta etkisi var galibaGünaydın kızlar. Istanbulda hava ısınmadı bi çok sıcak olmadan doğurucaz inş
Ya dün hastaneye sormayı unuttum mesai saatleri dışında doktorumuzu doğuma çağırmak için ne kadar Ücret isterler acaba. Tahmin eden var mı? Medilife bağcılara gidiyorum.
Aradım tlfda bilgi vermediler.
Maya ya doktor tavsiye etmiş o çok memnun kalmış birde göbek boşa düşüyor birşeyle sıkılaşması lazım bence benim ablamda sezeryan oldu kullandı o daKızlar korse bir işe yaramıyormuş. İnternette bir kaç yerde okudum biraz bakın almadan isterseniz.
Okurum tabi. Rabbim ciğerindeki ateşi en kısa zamanda söndürsün yavrunu kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin . Gözündeki yaşlar bundan sonra inşallah sevinç gözyaşları olur.Gunaydin guzel anneler.Sabahiniz hayir gununuz agrisiz sizisiz sikintisiz bebisleriniz rahat iciniz ferah guzel bi gun olsun insaalah.Bizim dun kontrolumuz vardi sehzade mustafam 3 kilo olmus ama beynindeki problem devam ediyo dedi dr.Rabbim yaniltsin dua edin sifa versin de dr lari sasirtsin mucizem olshn oglum.Ol hafta sonra dogum icin gunu konusmaya gidecegiz.Cok oldum biliyorum ama samimiyetinize ve annelik icgudulerinize siginarak sizlerden bisey rica edecektim. Rabbim razi olsun etrafimdaki herkesin duasini aliyorum.Ama sizleri kendime cok yakin hissediyorum.Beni anladiginizi ve ayni hassasiyeti tasidiginii biliyorum Sizlerde can tasiyorsunuz o yuzden sizlerin dualarinin kabulune cok inaniyorum o yuzden sizden rica ediyorum.Mumkunse mustafam icin tibbilgulub salavti cekebilirmisiniz.Cigerimin atesini anladiginizi dusunerwk sizdwn bu ricada buluyorum.
Tamam bende alayım o zaman. İnternetten şimdi tekrar baktım doktorların dediği bir faydası yok önemli olan kas toparlanması. Ama tabi az da olsa işe yarayacaksa alalım. Zarar gelmez. Sezeryan sonrası nasıl takcaz? Dikişlere zarar veriri mi acaba.Maya ya doktor tavsiye etmiş o çok memnun kalmış birde göbek boşa düşüyor birşeyle sıkılaşması lazım bence benim ablamda sezeryan oldu kullandı o da
Günaydın kizlarrr :)
Dün akşam üstümü değiştirirken gördüm ki sol gogsumden süt gelmis. Sanki hic gelmeyecekmis gibi dusunmusum galiba cok şaşırdım görünce :)
Aaa ne güzelbenimde sanki hiç gelmeyecek gibi. Bakalım darısı herkesin başına.
Günaydın canım
Ay maşallah sütün bol olur inş.
Benim hiç doğumdan önce gelmez sütüm
ben şu korse takabilenlere hayret ediyorum valla maşallah ,, ben sezeryandan sonra iç çamaşırımı, pıjamamı zor çekiyorum karnımın üstüne , birde korse düşünemiorum :)) doğumdan 2 ay sonra anca yani :)Tamamdır çok teşekkür ederim bir tek eksiğim o kalmıştı şimdi onu da alınca derin bir nefes çekicem :)
Sanırım doğumdan bir kaç gün sonra kullanıyor yine doktoruma sorucam ne zaman kullanmaya başlayabilirim diye bende sezeryan olucam birde artık dikiş atılmıyor diye biliyor yapıştırma oluyor ee zaten baya aşağıda açılan yer göbeklerimiz onun sıkışmasına izin vermez diye düşünüyorum :)Tamam bende alayım o zaman. İnternetten şimdi tekrar baktım doktorların dediği bir faydası yok önemli olan kas toparlanması. Ama tabi az da olsa işe yarayacaksa alalım. Zarar gelmez. Sezeryan sonrası nasıl takcaz? Dikişlere zarar veriri mi acaba.
ben şu korse takabilenlere hayret ediyorum valla maşallah ,, ben sezeryandan sonra iç çamaşırımı, pıjamamı zor çekiyorum karnımın üstüne , birde korse düşünemiorum :)) doğumdan 2 ay sonra anca yani :)
Günaydın amin inşallahGünaydın kızlar.ağrısız sancısız bir gun diliyorum hepimize:)
Owwwwww çokmuş yok benim doktorum 10 dakikada hastanede olurum dedi. Demek yakınGünaydın burada da durum aynı benimde işeme geliyor serin serin oh mis gibi :) ben medikal parka gidiyorum bir arkadaşdan duydum 800 liraya geliyormuş karşıda oturmasınında birazda fiyatta etkisi var galiba
Valla süt meselesi hassas fazla anlatmayın milletin yanında emzirmeyin zaten bebişle başbaşa olmak herzaman çok güzel emzirirken hele ilk emzirdiğinde.Maşşallah sana bana da sanki hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor
Amin bende aynen öyle düşünüyorum sürekli uçlarına bakıyorum :) geçen rüyama girdi başka bir çocuk emiyor ama gerçek gibi çekmeye çalışıyor çok içmesin tam süt gelmesin diyorum ilk süt benim bebeğime kalsın ona faydası olsun diyorum insan rüyasında bile bebeğinin rızkını paylaşırken düşünüyor valla nasıl bir annelik iç güdüsü anlamadım :)))
Geçen doğum yapan kuzenime sordum senin sütün hamileyken geldi mi dedim yoo ne gelmesi benim doğumdan 15 gün sonra geldi dedi anam ben ne yaptım dedim keşke hiç sormasaydım :)
Kızlar bende çok su içiyorum. Doymuyorum suya. Bazen diyorum acaba şekerim mi yüksek. Normal mi bu kadar susamak?
Benimde bazen dört litreyi buluyor burada allahtan havalar o kadar sıcak değil şimdi bile lavaboya gitmekten helak oldum o zaman hiç çıkamazdım herhalde su yetişmiyor bana eşim habire bir buçuk litrelik su taşıyor eve artık evde fil var diyorum :)4 lt yi buluyor benim bu antalya sıcagında yakında 5 ltyide geçiçek
en ilk defa duydum mesai saati dışında ekstra para alındığını. Soygunculuk resmen. Kaç arkadaşım gece doğurdu özelde geldi doktoru hiç ayrıca para ödemediler.Owwwwww çokmuş yok benim doktorum 10 dakikada hastanede olurum dedi. Demek yakın
Bencede çok normal doğum ücreti de 1200 lira gece gelirsede 800 etti 2000 . Sezeryan ücretide 2000 :)Owwwwww çokmuş yok benim doktorum 10 dakikada hastanede olurum dedi. Demek yakın
1.5 mu? Valla çok iyi benim yarım saat. Bence maaşallah diyelim sana. Bazen tuvaletten çıkarkn yine geliyo benim.Şeker yüklemesi yapıldı mı bilmiyorum ama bence onunla alakası yoktur bende çok fazla su içiyorum dilim damağım kuruyor sürekli birde böbrekten sorun yaşadığım için alışkanlık haline geldi artık ama bir yere giderken ve geceleri beni çok zorluyor 1 buçuk saatte bir lavabodayım
Benimde bazen dört litreyi buluyor burada allahtan havalar o kadar sıcak değil şimdi bile lavaboya gitmekten helak oldum o zaman hiç çıkamazdım herhalde su yetişmiyor bana eşim habire bir buçuk litrelik su taşıyor eve artık evde fil var diyorum :)
Aynen bende sevmiyorum öyle şeyleri milletin yanında açıp da emziryemeyi herkesin gözü memede ve bebekde zor durumda kalırsam başka oda felan olmazsa emzirme önlüğü ile emziririm geçen kendim yaptım müslin bezlerinin büyüklerinden vardı delikli delikli ya zaten bebeği pişirmez onu üçgen katladım birde kurdale aldım diktim oldu mu sana emzirme önlüğü :)Valla süt meselesi hassas fazla anlatmayın milletin yanında emzirmeyin zaten bebişle başbaşa olmak herzaman çok güzel emzirirken hele ilk emzirdiğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?