- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.281
Babam avukattı rahmetli oldu. Annemin hep içinde kaldı keşke hukuk okusaydın diyip duruyodu. Bende işimden çok bunalmıştım. Böyle bir karar verdim.Neden tekrr okuyorsun CNm
Benim bildiğim yok ama doğru diyorsun normal doğumda biraz sıkıntı olabilirnormal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??
Iyo dusunelim iyi olsun ins..korktuklarimizla imtihan.olmayalimİnşlallah canım. Amin.Evet benimde ilk. Bazen düşününce bende panik oluyorum ondan mümkün oldukça düşünmemeye çalışıyorum.aklıma gelince hemen ertesi günleri bebeği kucama aldığım günleri hayal ediyorum.
Çok güzelmiş iyi günlerde kullansın prens almasaydım bende alırdım daha önce görmüştüm de kullanışsızdır diye almamıştımKizlar hala kuvet almayanlara nacizane tavsiyem ben burda imkan olmadigi icin netten aldim katlanir kuvet cok hosuma gitti katlanir yerleri yumusak plastik cok pratik.bsnim gibi evi esyayla doldudmayi sevmeyen ve ilerideki çocuklarda da kullanmak isteyen bayanlar icin kullanisli olabilir.90-100 tl civari
Bnm arkım 33 de doğurdu hafta oğlu turp gibiydi ciddenHer Bebekte gelişim farklı oluyor bnm arkadaşım 35 de doğum yaptı hiç sağlık sorunu yok bebeğin gayet iyi masallah. Ben 34 teki randevumda sormuştum bu konuyu doktorum bu hafta doğup kuveze girmeyebilir yada 40 ta doğup ta kuveze girmesi gerekebilir haftasından çok bebeğin gelişimi ile ilgili bir konu bu ancak dogunca belli olur gibi bir cvp verdi. Bebeklerimiz vaktinde sağlıkla gelirler inşallah biz içimizi ferah tutalım. Rabbim sifasını versin inşallah tez vakitte iyileşir arkadaşının bebeği.
Bende unibaby aldımKızlar bir de, ıslak mendil olarak ne aldınız? unibaby yenidoğan almayı düşünüyorum ben ama, tavsiyesi olan var mı?
Etmem :) ben çantayıda hazırladım kapının önüne koydum iki küçük çanta hazırlayacağıma ablam küçük valiz hazırla dedi daha rahat edersin iyi ki öyle yapmışım yoksa o kadar eşya nasıl sığardı bilmiyorumOhhh hazirliklar tamam:) bende hastane cantami hazirlamadim daha onu hazirlamam lazim:) korse ihmal
Etme canim aman :)
Kesinlikle kullanmak işe yarıyor CNm bnm bir ablam kullandı hatta bağladı karnını cidden çekti, diğeri hiç inanmaz böyle şeylere , göbeği bariz sarktı düştüMaya ya doktor tavsiye etmiş o çok memnun kalmış birde göbek boşa düşüyor birşeyle sıkılaşması lazım bence benim ablamda sezeryan oldu kullandı o da
Bende zaten göbek vardı birde doğumdan sonra daha sarkmış olursa çok daha kötü olur o yüzden hemen kullanmaya başlıcam benCanim
Iki ay sonra etkisi olmaz artik . Ben hastaneden ciktiktan iki gun sonra takmaya basladim bu arada birtek
Uyurken cikariyordum tum
Gun uzerimdeydi ve 3-3,5 ay araliksiz taktim.doktorum ozellikle tembih etti hatta sikiligini filan kendisi kontrol etmisti yeterli mi bolmu diye:) Alisiyor insan ve benim soyledigim korse cok rahat mayo gibi. Ben simit gobek kalmasindansa dayanirim
Vallahi 3 ay .sonra tum hayatim boyunca o gobekle yasamaktansa:) birde zayifim
Zaten komik durur. Arkadaslarimdan cok zayif olanlarda gobek kaldi garip duruyor biraz
4kmden fazla yürüyemiyorum canım zaten azalttım yürüyüşü onu sıkılırsam diyorumdaha çok squat hareketi yapıyorum
Kızlar nasılsınız.Ben saskinimgogsumden sıvı geldi.sut desem değil su desem değil.yapışkan gibi birşey değişik.kotu bi durum değil dimi
Squatta hangi hareketleri yapıyorsun canım
İlk süt işte o kolostrum mu ne öyle bi sey adı. Elleme ugrasma dedi burda kizlar dün benden de geldi. Memelerinle ugrasirsan erken doğum riski oluyormus çok gelirse doktora gitmek gerekmiş
Bende unibaby aldım
Allah allah normal mi o zaman bemimde tansiyonum hep düşüktür 9 a 6 9 a 7 felandı şimdi 12 ye 8 çıkıyor allahtan tansiyonum normalde de yüksek değilmiş yoksa tavan yaparmışCanm doktordada sisti hatta kendim bile dedm doktora cok sisyr die tuzluk kullanma dedi tansynm normal hatta dusuk bile istyken olyr boyle
Seni çok iyi anlıyorum bizimde öyle ya bazen diyorum acaba karışmış olabilir mi bize benzemeyen bir çocuğumuz olur mu :))))çok zor ihtimal ama imkansızda değil yani :)Merhaba kizlar, sabaha karsi uyudum acayip bi rüya gördüm, bilinc altim bana oyun oynuyo galiba....Bilindigi gibi benimki tüp bebek, ben de esimde siyah sacli koyu renk göze sahibiz. Rüyamda bebek erkek ve sari sacli mavi gözlü dogdu, sok oldum. Bu bebek bizim degil diye aglamaya basladim.Tüp bebek oldugunu da bizden baskasi bilmiyo, kimseye bisey de diyemedim bebegi alip emzirdim, ama soku üstümden atmam epey sürdü...Ay son haftalardaki bu rüyalar ne olacak, cok yoruyor bunlar beniii:)))...
Geçmiş olsun baya yükselmiş aman dikkat çok tuzlu mu yedin yada birşeye mi üzüldünBugun nstde hic sancimiz cikmadi masaAllah :) Fakat gece tansiyonum 17ye yukselmisti,doktorum 15i gecerse haberim olsun acil sezeryan olabilir dediSimdi sıkı takipteyiz.
Farkeder canim tak sen o lopcukte gitsin:) hahahah guldurdun beni :):)
Ben iki tane atlet aldım bir tane de sütyen doğduktan sonra yine alırım diye düşündüm nbb nin aldımkızlar... Emzirme sütyeni olarak ne almıştınız? Bi de emzirme sütyeni ve atleti ikisine birden gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?