2015 Temmuz Anneleri

normal doğum yapıp bu korseden kullanan var mı bildiğiniz?? yani doğumun nasıl olacagı tam belli değil de normal olursa vajinada dikiş falan bunun da alttan kopça oluyor ya acıtır mu diye düşündüm de??
Benim bildiğim yok ama doğru diyorsun normal doğumda biraz sıkıntı olabilir

Iyo dusunelim iyi olsun ins..korktuklarimizla imtihan.olmayalim

Çok güzelmiş iyi günlerde kullansın prens almasaydım bende alırdım daha önce görmüştüm de kullanışsızdır diye almamıştım

Bnm arkım 33 de doğurdu hafta oğlu turp gibiydi cidden

Ohhh hazirliklar tamam:) bende hastane cantami hazirlamadim daha onu hazirlamam lazim:) korse ihmal
Etme canim aman :)
Etmem :) ben çantayıda hazırladım kapının önüne koydum iki küçük çanta hazırlayacağıma ablam küçük valiz hazırla dedi daha rahat edersin iyi ki öyle yapmışım yoksa o kadar eşya nasıl sığardı bilmiyorum

kızlar lohusa şerbeti için bardak almayı düşünüyorum çok küçük olmaz değil mi? alan varmı aranızda?

Kizlar humana sut arttirici cay alip cantaya atayim bulunsun dedim.daha once hastanede yattığımda emzirme hemsiresi yanimda yeni dogum yapan bi kiza bunu almasını soylemisti. 1-2 alayim dedim ama kutu halinde 25 tl satiliyo gerek olursa oyle aldirirm esime dogumdan sonra dedim.nasi olsa eczanelerde bilunan birşey.sizce sart mi öncedem almak?

Kızlar nasılsınız.Ben saskinimgogsumden sıvı geldi.sut desem değil su desem değil.yapışkan gibi birşey değişik.kotu bi durum değil dimi

Maya ya doktor tavsiye etmiş o çok memnun kalmış birde göbek boşa düşüyor birşeyle sıkılaşması lazım bence benim ablamda sezeryan oldu kullandı o da
Kesinlikle kullanmak işe yarıyor CNm bnm bir ablam kullandı hatta bağladı karnını cidden çekti, diğeri hiç inanmaz böyle şeylere , göbeği bariz sarktı düştü mayanın korseyi aldım bende çok güzel cidden

Bende zaten göbek vardı birde doğumdan sonra daha sarkmış olursa çok daha kötü olur o yüzden hemen kullanmaya başlıcam ben

4kmden fazla yürüyemiyorum canım zaten azalttım yürüyüşü onu sıkılırsam diyorum daha çok squat hareketi yapıyorum

Squatta hangi hareketleri yapıyorsun canım

Kızlar nasılsınız.Ben saskinimgogsumden sıvı geldi.sut desem değil su desem değil.yapışkan gibi birşey değişik.kotu bi durum değil dimi

İlk süt işte o kolostrum mu ne öyle bi sey adı. Elleme ugrasma dedi burda kizlar dün benden de geldi. Memelerinle ugrasirsan erken doğum riski oluyormus çok gelirse doktora gitmek gerekmiş

Yok çok gelmedi çamaşır yoktu tisortum islandi sadece.

Canm doktordada sisti hatta kendim bile dedm doktora cok sisyr die tuzluk kullanma dedi tansynm normal hatta dusuk bile istyken olyr boyle
Allah allah normal mi o zaman bemimde tansiyonum hep düşüktür 9 a 6 9 a 7 felandı şimdi 12 ye 8 çıkıyor allahtan tansiyonum normalde de yüksek değilmiş yoksa tavan yaparmış

Seni çok iyi anlıyorum bizimde öyle ya bazen diyorum acaba karışmış olabilir mi bize benzemeyen bir çocuğumuz olur mu :))))çok zor ihtimal ama imkansızda değil yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…