- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.301
Öyle ağrılar haricinde 45-50 saniye Süren belden karına ve kasıklara yayılan sancılar var. Vajina batması ağrıması baskı hissi olması normalAcaba B'nde de mi car ki,yürütülen yoruluyorum ya, vajinada ağrıyor, sen de öylemizin canım, ne hissediyorsun
Birde idil babyden normal sütyenlerin emzirme için olanından aldım dışarıda rahat kullanmak içimkızlar... Emzirme sütyeni olarak ne almıştınız? Bi de emzirme sütyeni ve atleti ikisine birden gerek var mı?
Evet canım kardeşim çok rahat olduğunu söyledi kullan at alt açmaların, ev için de ayrı aldım ama dışarıda tek kullanımlıklar İşe yarıyormuş baya.Cnm bende bebek bezi ve.islk mendl.almdm.bu alt acmalari nasl kullanp atilanlardan mi aldin ? Ben ev icin aldm ama atilanlardn degl
Atılanlardan mutlaka bi paket al çok işine yararCnm bende bebek bezi ve.islk mendl.almdm.bu alt acmalari nasl kullanp atilanlardan mi aldin ? Ben ev icin aldm ama atilanlardn degl
maşallah size cnm , ne güzel vakit geçiriyorsunuz ,, bende bugün kızıma , az daha sabret kardeşin gelsin beraber gezeriz tamammı diyorum :) onada üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor , tamam cnm doktor sonrası yazarımBizde durumlar son surat:):) sabahtan aksama disardayiz dogurmadan islerimi alisverislerimi yemeklerimi filan halletmeye calisiyorum. Buzlugu doldurayim ki kizima yemek olsun ben dogum yapinca. Birde dogurmadan kizimla kaliteli zaman gecirmeye calisiyorum biraz vicdan yaptim! Havuzlarda parklarda oyun gruplarinda fink atiyoruz:):) vallahi havuzda filan dogurabilirim bu gidisle, bedavaya suda dogum fena mi:):) onun disinda aksamlari pestilim tabi:) cok dikkat et canim sen herseyin yolunda olmasina sevindim doktor ne diyor cumartesi yaz hemen merak ederim! Optuk teyzesiii:)
Benim dde alıp süslemem lazım. Sen nerden bakıyorsun canım?kızlar lohusa şerbeti için bardak almayı düşünüyorum çok küçük olmaz değil mi? alan varmı aranızda?
hayır olsun inşallah :)Nasıl etkilenmişsem sabh az önce rüya gördüm kızım doğmuş uyuyor ben kaldırıp zorla emzirmeye çalışıyorum sütümde gelsin diye içtikçe gelir diyorum
Nasıl tanıştınız CNm? AranıDa kaç yaş var? Birde CNm özel ama mühim, gebelikten önce cinsel hayatınız nasıldı?maddi sıkıntılarınız var mı? Bunlar evliliklerde çok mühim .Çok sağolun kızlar
Anneme falan da birsey anlatamıyorum üzülmesini istemem onun elinden birsey gelmez çünkü..
4 senelik evliyim neredeyse 2 senedir pek bi değişiklik olmadı arada düzelir gibi oluyor gene aynı
Cocuğunu çok sever hep oksar öper sesini yükseltmez..
Dün tam sabrımin tükendiği anda gelmiş eve ben de çocuğa bagiriyordum maalesef..dedi hep böyle misin çocuğa. .zaten işte stresliyim sence boyle bir eve gelmek istiyor muyum..Ben ağlıyorum o sırada dertlerimi anlatmaya çalışıyorum ama yok..sen tek idare edemiyirusun annenlere yakın tasinalim dedi..buraya da yeni tasindik site hayati..ulasim oturmamis tum gunum ayni geciyor bir yere gidemiyorum..esim her gun calisir..
herşeyde ben sucluyum şu kadın hamile zaten duygusal uzmeyeyum demez..beraber kalkıp yatmak yok..bekar gibi yaşar evde. .Ben derim bi yerlere gidelim falan diye yoksa hiç aklına gelmezayda bi çıkarsak öp alnına koy .yani ne yaptıysam olmuyor ..küsüyorum yok..anlatiyirum güzelce yok. Ben sana kötü davranmiyorum sen öyle anlıyorsun diyor ama mesela bugün hastanede bi kere yüzüme bakmadi elimi tutmadı hiç özlem duymuyor bana..bu hamileligim de daha hic hatırlamam karnımı ellesin nasıl oğlan desin...iş hayatı ve diyet (kilolu ve kilo vermeye calisiyor spor vs) onu kotu etkiliyor biliyorum ama bu sevgisizligi normallestiremiyorum..hayatım boşa gidiyor diyorum..napalım bu yavruların doğacağını varmış vardır herşeyde bir hayır. .
Kendimi daha çok küçük düşürmek de istemiyirum onun gözünde..Biraz olsun saygimi korumak istiyorum karaktersiz gibi gözükmek istemiyorum
Napayım bilmem inş bebeğim huzursuz bi bebek olmaz. .surekli duam bu
Ya cnm onlrn iki bedAlmadık canım. Şimdiden almaya gerek yok gibi geldi. Çantasını ve cicilerini hazırladığımızda toplu almaya düşünüyoruz. Prima premium care 1 beden alıcaz.
Cnm bende bundn alcm :)/zaten az biaey doklyr icine yapanlarda gordm cok sirin olyr :)kızlar lohusa şerbeti için bardak almayı düşünüyorum çok küçük olmaz değil mi? alan varmı aranızda?
Humanayi mi önerirsin canmBen çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Evet canımHumanayi mi önerirsin canm
Bilmyrm ki cnm ama benmkiler hicte normal gibi deglAllah allah normal mi o zaman bemimde tansiyonum hep düşüktür 9 a 6 9 a 7 felandı şimdi 12 ye 8 çıkıyor allahtan tansiyonum normalde de yüksek değilmiş yoksa tavan yaparmış
hahaahahaa bizim birtek park yatak alındı oda geçen hafta başkada bişey yok bugünde gidemedimValla bizim Beşik ve küvette alınmadı bu gidişle doğurup eve gelirken alıp gelicez
Son güne kadar beklermiş bide
Bende alym cnm ozmn bez alrkenEvet canım kardeşim çok rahat olduğunu söyledi kullan at alt açmaların, ev için de ayrı aldım ama dışarıda tek kullanımlıklar İşe yarıyormuş baya.
:)) arkdsn oglu isems suratina bu velet suratime bile etti dio :)) erkekler fiskiye gibiAtılanlardan mutlaka bi paket al çok işine yarar
Örnek banyodan sonra yatıracağın yere ser üzerinde kurula giydir çünkü bebekler süprizi sever bi bakmışın işiyoyüzüne bile gelebilir her ihtimale karşı altına sermek çok iyi oluyo.
Korse profesoru geldi:) canim bende 5 sekil korse aldim bu size yolladigimi bulana kadar evde bildigin korse kolleksiyonu var:). Maalesef o bahsettiginiz surekli yukari toplaniyor kayiyor ve benim gobegimi acitti birde.bende dediğinden gördüm. hangisi iyi olur acaba kararsız kaldım
Seventh generation Amerika da cok yaygin. Ben bezini kullanmadim kizim bezden cikmisti buraya tasindigimizda fakat tuvalet sonrasi kizim icin sadece onun alt silme bezini kullaniyorum 1 senedir cok memnunum. Tum temizlik malzemelerimiz vs. de o markayi kullaniyorum hicbir sorun yasamadim. Bu kizim icin de organik bez aldim yine baska bir markanin babyorganics diye. Seventh generation tavsiye ederim. Tahmin ediyorum orada cok pahalidir herhalde gerci burada diger bezlerle paketinde 2-3 dolar farkediyor cesitte cok organik olarak o yuzden sansliyiz burada o konuda:) aslinda bebegin tenine en cok degen sey bez ve icleri kimyasal doluMerhaba,
Ben de Temmuz 2015 anne adayıyım. İşten cok yazmaya fırsat bulamıyorum, ancak forumu yakınen takip ediyorum. Sayenizde çok bilgi edindim, hepinize çok teşekkür ediyorum.
Bir sorum olacaktı, özellikle yurtdışında yaşayan @maya arkadasımıza. Organik bebek bezi için Türkiye'de satılan Seventh Generation isimli bir bebek bezi buldum. Özellikle erkek cocuklarda pişik olmasını engellemeye yardımcı oması, sunnet sonrası daha rahat etmesiyle ilgili yorumlar var. Bu marka Amerika'da yaygın kullanılan bir marka mıdır?Fiyatı diğer bebek bezlerine göre daha pahalı. Bebeğin ilk dönemleri için bunu vermeye değer mi onu anlamaya calısıyorum. Ben mümkün olduğunca bütçe dahilinde evde doğal ürünler kullanılması taraftarıyım, ancak gercekten hakkını vermeyen bir ürün için de fazla para vermek istemem. Ürünün linkini aşağıda paylaşıyorum. Bu ürünü daha önce kullanan oldu mu?
https://www.joker.com.tr/urun/seventy-generation-bebek-bezi--yeni-dogan-45-kga-kadar--36-adet-5679
Bunun dışında okuduğum birkaç blog yazısını da paylaşmak isterim.
http://dogalmodern.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/bebek-bezlerindeki-tehlike.html
http://veganyemekler.kadinlarkulubu.com.tr/2013/06/bir-yikanabilir-bebek-bezi-hikayesi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?