2015 Temmuz Anneleri

Acaba B'nde de mi car ki,yürütülen yoruluyorum ya, vajinada ağrıyor, sen de öylemizin canım, ne hissediyorsun
Öyle ağrılar haricinde 45-50 saniye Süren belden karına ve kasıklara yayılan sancılar var. Vajina batması ağrıması baskı hissi olması normal

Cnm bende bebek bezi ve.islk mendl.almdm.bu alt acmalari nasl kullanp atilanlardan mi aldin ? Ben ev icin aldm ama atilanlardn degl
Evet canım kardeşim çok rahat olduğunu söyledi kullan at alt açmaların, ev için de ayrı aldım ama dışarıda tek kullanımlıklar İşe yarıyormuş baya.

Cnm bende bebek bezi ve.islk mendl.almdm.bu alt acmalari nasl kullanp atilanlardan mi aldin ? Ben ev icin aldm ama atilanlardn degl
Atılanlardan mutlaka bi paket al çok işine yarar
Örnek banyodan sonra yatıracağın yere ser üzerinde kurula giydir çünkü bebekler süprizi sever bi bakmışın işiyo yüzüne bile gelebilir her ihtimale karşı altına sermek çok iyi oluyo.

maşallah size cnm , ne güzel vakit geçiriyorsunuz ,, bende bugün kızıma , az daha sabret kardeşin gelsin beraber gezeriz tamammı diyorum :) onada üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor , tamam cnm doktor sonrası yazarım

Nasıl tanıştınız CNm? AranıDa kaç yaş var? Birde CNm özel ama mühim, gebelikten önce cinsel hayatınız nasıldı?maddi sıkıntılarınız var mı? Bunlar evliliklerde çok mühim .

Almadık canım. Şimdiden almaya gerek yok gibi geldi. Çantasını ve cicilerini hazırladığımızda toplu almaya düşünüyoruz. Prima premium care 1 beden alıcaz.
Ya cnm onlrn iki bed
kızlar lohusa şerbeti için bardak almayı düşünüyorum çok küçük olmaz değil mi? alan varmı aranızda?
Cnm bende bundn alcm :)/zaten az biaey doklyr icine yapanlarda gordm cok sirin olyr :)

Valla bizim Beşik ve küvette alınmadı bu gidişle doğurup eve gelirken alıp gelicez
Son güne kadar beklermiş bide
hahaahahaa bizim birtek park yatak alındı oda geçen hafta başkada bişey yok bugünde gidemedim eşim akşam birlikte gideriz dedi liste yap felan dedi sonra misafir geldi hiç birşey yapamadım akşamda hadi çıkalım dedi sonra tv ye daldı bende zaten misafir gelince otur otur göbeğim ağrıdı gözüm kesmedi birdaha çıkmayı anlıcan bugünde olmadı artık kısmet ne zamansa bizde artık kıyafetleri felan hastaneye doğuma giderken alırız

:)) arkdsn oglu isems suratina bu velet suratime bile etti dio :)) erkekler fiskiye gibi )

Kizlar bana bu aralsr biseyler oluyo .bugun 2 dir gulme krizine giriyorum.ilki nst de oldu.2.si evde .kendime engel olamiyorum baslayinca hop hop gobegim hopluyo.heralde gulerken dogurcam ben

Seventh generation Amerika da cok yaygin. Ben bezini kullanmadim kizim bezden cikmisti buraya tasindigimizda fakat tuvalet sonrasi kizim icin sadece onun alt silme bezini kullaniyorum 1 senedir cok memnunum. Tum temizlik malzemelerimiz vs. de o markayi kullaniyorum hicbir sorun yasamadim. Bu kizim icin de organik bez aldim yine baska bir markanin babyorganics diye. Seventh generation tavsiye ederim. Tahmin ediyorum orada cok pahalidir herhalde gerci burada diger bezlerle paketinde 2-3 dolar farkediyor cesitte cok organik olarak o yuzden sansliyiz burada o konuda:) aslinda bebegin tenine en cok degen sey bez ve icleri kimyasal dolu

Kızlar bebek bezi molfix aldım ama ıslak mendil konusundada kavanoza pamuk+ bir kaşık zeytinyağı+ su kullanacam yani ilk zamanlar evde yapmayı düşünüyorum bide size tavsiyem altını yıkama için küçük bi havlu almayı ihmal etmeyin ben evde olduğum zamanlar totosunu günde en az bi defa yikiyodum öyle hoşuna gidiyordu ki benim yaramazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…