- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.321
Canim bu daha pratik olmaz mi sence askilidan ziyade ?ustte silikon da varmis kaymasin diye http://www.corapicgiyim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=97527Korse profesoru geldi:) canim bende 5 sekil korse aldim bu size yolladigimi bulana kadar evde bildigin korse kolleksiyonu var:). Maalesef o bahsettiginiz surekli yukari toplaniyor kayiyor ve benim gobegimi acitti birde.
Cnm bende evde senin degn gibi yapmayi dusnyrm.ama hastane icin alym dedm ben islak mendiliKızlar bebek bezi molfix aldım ama ıslak mendil konusundada kavanoza pamuk+ bir kaşık zeytinyağı+ su kullanacam yani ilk zamanlar evde yapmayı düşünüyorum bide size tavsiyem altını yıkama için küçük bi havlu almayı ihmal etmeyin ben evde olduğum zamanlar totosunu günde en az bi defa yikiyodum öyle hoşuna gidiyordu ki benim yaramazin
CNm he güzel işte,en faydalı hormonları salgılıyırsun, gençlik , sağlık zindelik hepsi mutlulukla, kahkaha ile olur derdi babanem, o yıllar evvel köyde ebelik, hatta doktorluk yapardı, kimin ne derdi olsa otlardan filan ilaç yapardıKizlar bana bu aralsr biseyler oluyo .bugun 2 dir gulme krizine giriyorum.ilki nst de oldu.2.si evde .kendime engel olamiyorum baslayinca hop hop gobegim hopluyo.heralde gulerken dogurcam ben
Ay ama rezil oluyom Nst de eşimle idik sadece bi kriz girdi Nst cihazindan sesler geliyo hop hop gobegim hopladikca.esim de diyo sus simdi hemsire gelcek zaten suratsizin tekiydi fircalicak bak seni diyo ben daha cok gülüyorumCNm he güzel işte,en faydalı hormonları salgılıyırsun, gençlik , sağlık zindelik hepsi mutlulukla, kahkaha ile olur derdi babanem, o yıllar evvel köyde ebelik, hatta doktorluk yapardı, kimin ne derdi olsa otlardan filan ilaç yapardı
hahaahahaa bizim birtek park yatak alındı oda geçen hafta başkada bişey yok bugünde gidemedimeşim akşam birlikte gideriz dedi liste yap felan dedi sonra misafir geldi hiç birşey yapamadım akşamda hadi çıkalım dedi sonra tv ye daldı bende zaten misafir gelince otur otur göbeğim ağrıdı gözüm kesmedi birdaha çıkmayı anlıcan bugünde olmadı artık kısmet ne zamansa bizde artık kıyafetleri felan hastaneye doğuma giderken alırız
:)) arkdsn oglu isems suratina bu velet suratime bile etti dio :)) erkekler fiskiye gibi)
Ne güzel işte kııız güle oynaya doğur inşşşşşKizlar bana bu aralsr biseyler oluyo .bugun 2 dir gulme krizine giriyorum.ilki nst de oldu.2.si evde .kendime engel olamiyorum baslayinca hop hop gobegim hopluyo.heralde gulerken dogurcam ben
Enaaaa ne güzelmiş kız bilmiyomki hoşuma gitti kullanışlı bişey gibi üst ıslanma oluyo illaKizlarSeymasevde ozellikle sana bu sorum.sence bu gerekli ve kullanışlı bisey mi tatlım. http://www.sefamerve.com/product/category/355-1685/SEFAMERVE-OZEL-TASARIMLAR/#op=detail&op_pid=73599
Ay bana da ağlama geliyor yaKizlar bana bu aralsr biseyler oluyo .bugun 2 dir gulme krizine giriyorum.ilki nst de oldu.2.si evde .kendime engel olamiyorum baslayinca hop hop gobegim hopluyo.heralde gulerken dogurcam ben
Ay evet ya özellikle hakan la gizemin bulusmasi cok duygusaldi kari koca ben de etkilendim canimAy bana da ağlama geliyor yasurvivor da aileleri gelince onlarla bir ağladım doyamadım daha ağlayasım var. Bi haftadır böyleyim
Aynen ne kadar çok seviyorlarmış birbirlerini. Kardeşimde aradı bizde haftaya ödülü kazanıp geliyoruz kıbrısa ağlama abla diyorAy evet ya özellikle hakan la gizemin bulusmasi cok duygusaldi kari koca ben de etkilendim canim
yakamoz999, post: 4, member: 633955"]Ay bana da ağlama geliyor yasurvivor da aileleri gelince onlarla bir ağladım doyamadım daha ağlayasım var. Bi haftadır böyleyim
Ay evet ya özellikle hakan la gizemin bulusmasi cok duygusaldi kari koca ben de etkilendim canim
Uzulme canim baban da dogumdan sonra gelir insallah ne kaldi ki surda? Benimkiler de hafta ya gelceklee insallah.annem gelecek babam kesin degil ama o gelse de 1 hafta kalip donerAynen ne kadar çok seviyorlarmış birbirlerini. Kardeşimde aradı bizde haftaya ödülü kazanıp geliyoruz kıbrısa ağlama abla diyorben daha çok başladım babam gelmiycek çünkü onu da çok özledim
Büyük ihtimalle gelemiycek benim babam. 5 yıllık evliyim 1 kez geldi. Uçak korkusu başladı binmek istemiyor zorlayamıyorumUzulme canim baban da dogumdan sonra gelir insallah ne kaldi ki surda? Benimkiler de hafta ya gelceklee insallah.annem gelecek babam kesin degil ama o gelse de 1 hafta kalip doner
Unibaby hazır paketi vardı şampuan pisik kremi ıslak mendili bebek yagi alt açma bezi bi de çantası hediye ondan aldım bende.unibayb çok övgüler
Canim bu daha pratik olmaz mi sence askilidan ziyade ?ustte silikon da varmis kaymasin diye http://www.corapicgiyim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=97527
Canim askili olanda ds citcitli oldugu yazmıyor ben mi goremedim?ama dedigin gibi askısız citcitli degildir.citcitls ugrasmak bana zor geliyo citcitli badi fln da kullanmam hic yukardan asagi indirmek dsha mi zor olur ya wcde fln?Bende onu aldım sonra yine unibaby şampuan losyon falanda aldim
Bunda alttan citcitli oldugu yazmıyor bence alttan citcitli olmadigi icin askısı yok. Cok sıkıntılı olabilir canım
Oyle yaparsin canım 40i cikinca gidersiniz.ablamla konusuyoduk geçen o da siz gelirsiniz belki fln diyordu.bebek küçükken gelemeyiz heralde dedim.ablam da 5 cocuk buyutmus bi kadin olarak bana şöyle dedi.inan ilk 6 ay gezmek daha kolay bebekle.aciktiginda sicak hazir mama derhal hazir memede,6 aydan sonra ek besine baslayinca isin içine kasik girince daha zor oluyo o yuzden ilk aylar gidebilirsin cnmBüyük ihtimalle gelemiycek benim babam. 5 yıllık evliyim 1 kez geldi. Uçak korkusu başladı binmek istemiyor zorlayamıyorumkırkımız çıkınca biz gideriz belki :)
Kiz sen zaten 37. haftandasin daha ne erken dogumu olacak 38 girdikten sonra olsa da birsey olmaz iyi dusun iyi olsun,ben istiyorum 38 den sonra oglum gelsin diye ama bakalim hic sancim yok yalanci sanci varmi bnde onu bile bilmiyorum..Aslinda gelmese daha iyi benide erken dogum korkusu sardı. Sonuçta bu sutumun cok olacagi anlamina gelmez degil mi.
Askili olanda yaziyomus cnm citcitli oldugu simdi gordumBende onu aldım sonra yine unibaby şampuan losyon falanda aldim
Bunda alttan citcitli oldugu yazmıyor bence alttan citcitli olmadigi icin askısı yok. Cok sıkıntılı olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?