2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun baya yükselmiş aman dikkat çok tuzlu mu yedin yada birşeye mi üzüldün
Sagol canim.Yok canim tuzu sevmem yemem.Bir seyede uzulmedim ama ciger gelistirici igne vuruldum ona bagliyordum ama doktorum ignenin tansiyona etkisi yok dedi.Bilmiyorum neden oldu.Simdilik iyi gidiyor tansiyonum,surekli olcuyorum.

Bence de ama benim tek korkum küçücük bebege uçağın basıncın zararı olur mu? ilk biz olmıycaz ama insan düşünmeden edemiyor. ..

Nasıl tanıştınız CNm? AranıDa kaç yaş var? Birde CNm özel ama mühim, gebelikten önce cinsel hayatınız nasıldı?maddi sıkıntılarınız var mı? Bunlar evliliklerde çok mühim .
Annelerimiz arkadaş. .tanıştık birbirimizi çok sevdik öyle görücü usulü lnden ziyade aşk evliliği yani...4 yaş var aramızda hamilelikte öncesinde de bi sorun yok cinse likte. .zaten çok düşkün biri değil sağolsun. .maddî sıkıntı eh işte yok çok şükür elh..ama iş hayatı çok yoğun. .eve de gelince kendi dinlenmesine bakıyor beni hiç gözü görmüyor b8raz da karakter oalrak tembel biri zaten o da derdi evlenince sen beni sevmeyeceksin diye nisanliyken üzülürdü buna yani..kötü biri değil kesinlikle ama bana sevgisi ilgisi azaldı hatta yok..normal bi vatandaş gibi görüyor es hayat arkadaşı sevgili gibi değil ben ona üzülüyorum..
Sanki 50 yıllık evliyiZ..bitmiş gibi

Son düzenleme:
Canim bol bol dua et kocan icin birde senin yasin kac bilmiyorum ama erkekler rahatlarina cok duskunler ne yazikki yaslari buyuk olsa da oyle kolay olgunlasamiyorlar

Canım ya senin doğumda nişanın geldi mi?
Benim öteki doğumlarda birinde gelmedi sancılarım geldi doğum başladı birinde nişan geldi kanlıydı hafif pembemsi.
Biraz önce çamaşırıma baya avuç içi kadar akıntı gibi ama daha yoğun koyu bişey gelmiş ama kan yok normal akıntım böyle koyulukta hiç olmaz Şüphe ettim ama benim bildiğim hafif lekeli olması lazım.

Tecrübesizim ama bi yerde okumuştum renksiz veya hafif koyu yumurta beyazı gibi de olabiliyor diye... Paşamız geliyor mu neee

Biara benimkide öyleydi biliyormusun hemde aynen anlattığın gibi eve gelirdi film izlerdi yada eve gelmezdi arkadaşlarıyla nargileye giderdi. Kıçını döner yatardı sanki o Sevdiğim adam gitmiş başkası olmuştu. Bende az ağlamadım depresyonlarda süründüm :))? 6 ay hap kullandım sonra tedavi sürecim bitti bana bişey oldu adam umrumda olmadı ama bi baktım bu sefer o dibimden ayrılmıyo. Hiçbişeyini benimle paylaşmazdı ben arkadaşlarının eşlerinden duyardım bazen napmış netmiş okadar zoruma giderdiki. Şimdi varya gün ortasında hiiiiiç aklıma gelmez arayım mesaj atayım ama o kaç defa arar
İstediği yerde keyfine göre uyurdu çok kırılırdım ayrı yatmayı bukadar basit gördüğü için şimdi bakıyom dibimde bitiyo ben nerde yatmışsam biraz akışına bırakıp tınmıycan çünkü onlarda dışarda nelerle uğraşıyorlar kendine gelebilmesi için biraz umursama ama cidden umursama öyle görünüp içinden takarsan hiç etkisi olmuyo sen yıpranıyorsun.
Sonradan tekrar aşık olmak gibi bişey yaşarsın inş benim gibi. Biz 2 Yıldır iyiyizok şükür 6 yıl oldu evleneli.

Canım benim en yakın arkadaşım var, onun eşi çok ilgisiz ona, ve cinsel odam eğer ben yaklaşmasam , aylarca yaklaşmaz der,çok aşırı kilo almış ve dehşet uykusuna düşkünmğş, benim gözlemlediğim benzer ilgisiz erkekler genelinde cinsellik pek düşünmüyorlar ve kızlar ben fark ediyom, çok erkek cinsellik hiç düşkün değil, çevremden filan görüp fark ediyorum bunu,erkekler halsiZ, bitkin, miskin,şehir hayatı onları olumsuz etkiliyor bence benim eski bir doktorum demişti bana,geleceğin sorunu erkek spermi olacak , diye , canım bu arada bunların senle hiç bir ilgisi uok burdan başlayınca aklıma geldi devam ettim,öyle dalmış gitmişim, şimdi tekrar aşağı taşımayı beceremem yazdıklarımı

Canim bugün s.ocağında ebe bana nişan illa kanlı olmaz dedi kıvamlı olur dedi açık pembe olur kanlı olursa dedi.seninki nisan olmasiiiiiin.

Hanimlar kizimizin sansina belki tayinimiz cikar bu hafta yalniz tedirginiz yazacagimiz yerler konusunda urfadayiz esim kastamonulu bizimkiler de istanbulda biz iki tarafa da esit mesafede olalim istiyoruz ama benim annem biraz sorun yaratiyo bu da bnde gerginlik olusturuyo yani onun yaninda olalim hep istiyo esimin ailesini umursamiyo yaninda olsak da herseye mudahale eder biliyorum insallah hakkimizda hayirlisi olur bu gerginlik bebegime yansimasin su hafta bitsin

Maalesef katılıyorum sana benim de gozlemlerim bu yönde. .esim de uyuyor tarife ucundan kıyısından

Kizlar hastanede pijemayi ne renk tercih ediceksinz bakiyorum hep beyaz nebileyim beyazla rahat olurmu

yok canım benden öyle bişey gelmemişti zaten nisanda doktor açılmaya baktığı zaman geldi ertesi gün akşamda suyum geldi.. ama bazen nisan kırmızı tonlarda olmaya bilir hayırlısı allahdan sen ne durumdasin sancı felan devam ediyormu

Hatuna dogurcan doğur diye diye dogurttuk galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…