2015 Temmuz Anneleri

Bize haber et inan ki cok heyecanli sanki bana oluyo

Canim ben bu korsenin birebirini kullandim ten rengi ama tavsiye etmiyorum otrunca ozellikle zamnla ust kisim kivriliyor bu bu yuzdrn benim ustte hafif kaldi gobek rahatsiz ediyo M maya2013 ondan askili diyor cunku bunlar kivriliyor
Teşekkürler canim.tecrubelerinizden faydalanmak cok guzel.mayanin da bi bildigi mutlaka vardır zaten

Uyku bile tutmuyo dusunmekten

Kendini iyi hissettiğin an hemen hallet bence .çünkü bende mesela bu hafta nefes darlığı başladı çok zor alıyorum gittikçe ağırlaşıyoruz şikayetler artıyor

Umarım biran önce düzelir aranız ama benim tavsiyem sen hiç boş yere takma kafana madem o kafasına takmıyor herşey normal ona göre bırak sende öyle ol hiç takma arkasını dönüp uyuyormuş seni umursamıyormuş sende öyle yap gör bak dank edicek çünkü biliyor senin onu sevdiğini özlediğini ilgi beklediğini . Sende ona hiç birşey anlatma o gelip sana sorucak neden benimle konuşmuyorsun beni eskisi gibi sevmiyor musun neyin var . Ağlama artık hem sana yazık hemde bebişe çok az zaman kaldı artık düşünecek zamanın hiç olmayacak. Zaten senin vicdanında rahat diğer yavruna kıyamazsın bırak eşin yanlış düşünsün anlaşılan o da bunalımda sen ağladıkça dert yandıkça o daha da uzaklaşıyor bazen erkekler sulu gözlü bayanları sevmiyorlar sen güçlü ol o senin yanına gelsin gerçekten kafana takma geçicek bu günler . Onun hatalarını anlamasına izin ver

Canim bu daha pratik olmaz mi sence askilidan ziyade ?ustte silikon da varmis kaymasin diye http://www.corapicgiyim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=97527
Canim ondanda almistim ben kayiyor asagiya hep o silikonlar hic tutmuyor. Ben digerinde en cok rahat ettim ama sen dene istersen bunu belki sen bunda daha cok rahat edersin? Birde altta citciti var mi acaba bunun? Benimki bu markanin degildi citciti yoktu. Hele terleyince asagi indirmenin imkani yoktu cok zordu kullanamadim hic.

Sonunda son sayfaya gelebildim :) hemen paylaşıyım artık mayayı yormayalım kadıncağız bizim sorulardan bıkmıştır :))
Eki Görüntüle 1554503
Ay yok bikmam canim, gobuslerimiz gitsinde ben yazarim tekrar tekrar nolacak:):) markayida unlu ettik bu arada sasiracak onlarda satislar artti birden noluyo diye:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…