- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.361
Canim ben bu korsenin birebirini kullandim ten rengi ama tavsiye etmiyorum otrunca ozellikle zamnla ust kisim kivriliyor bu bu yuzdrn benim ustte hafif kaldi gobek rahatsiz ediyo M maya2013 ondan askili diyor cunku bunlar kivriliyorCanim bu daha pratik olmaz mi sence askilidan ziyade ?ustte silikon da varmis kaymasin diye http://www.corapicgiyim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=97527
Bize haber et inan ki cok heyecanli sanki bana oluyoCanım ya senin doğumda nişanın geldi mi?
Benim öteki doğumlarda birinde gelmedi sancılarım geldi doğum başladı birinde nişan geldi kanlıydı hafif pembemsi.
Biraz önce çamaşırıma baya avuç içi kadar akıntı gibi ama daha yoğun koyu bişey gelmiş ama kan yok normal akıntım böyle koyulukta hiç olmaz Şüphe ettim ama benim bildiğim hafif lekeli olması lazım.
Bencede beyaz hastane icin uygun degil gibi geliyor canim mutlaka yedek lazim ben kirmizi tercih ettimKizlar hastanede pijemayi ne renk tercih ediceksinz bakiyorum hep beyaz nebileyim beyazla rahat olurmu
Aynen olabilir belkide açılması daha fazla oldu o köyü kıvamlı akıntı ondan geldi doğum habercisi bence hayırlısı bakalım
Uyumuşum kızlar bişeyim yok yani şuan
Sancılarım o günden beri hep var ama düzensiz. Bilmiyorum hayır olsun inşşşşşş
Teşekkürler canim.tecrubelerinizden faydalanmak cok guzel.mayanin da bi bildigi mutlaka vardır zaten
Bu oglan hepimizi bir heyecanlandiriyo sonra vazgeciyo sen kirk haftayi dolcurcan galiba bacim hayirlisi inssUyumuşum kızlar bişeyim yok yani şuan
Sancılarım o günden beri hep var ama düzensiz. Bilmiyorum hayır olsun inşşşşşş
Ne demek canim bizim tecrubesizliklerimiz sizlere tecrube olsun en azindan bosa masraf yapmayin biz yaptikTeşekkürler canim.tecrubelerinizden faydalanmak cok guzel.mayanin da bi bildigi mutlaka vardır zaten
Uyku bile tutmuyo dusunmektenHanimlar kizimizin sansina belki tayinimiz cikar bu hafta yalniz tedirginiz yazacagimiz yerler konusunda urfadayiz esim kastamonulu bizimkiler de istanbulda biz iki tarafa da esit mesafede olalim istiyoruz ama benim annem biraz sorun yaratiyo bu da bnde gerginlik olusturuyo yani onun yaninda olalim hep istiyo esimin ailesini umursamiyo yaninda olsak da herseye mudahale eder biliyorum insallah hakkimizda hayirlisi olur bu gerginlik bebegime yansimasin su hafta bitsin
Sen aynı siteden mi aldınKesinlikle kullanmak işe yarıyor CNm bnm bir ablam kullandı hatta bağladı karnını cidden çekti, diğeri hiç inanmaz böyle şeylere , göbeği bariz sarktı düştümayanın korseyi aldım bende çok güzel cidden
Bende grantisten aldım yanılmıyorsam 10 lu paket 28 liradan 18 liraya aldım baya düşmüş bir kaç paket daha alıcaktım ama kalmamışUnibaby hazır paketi vardı şampuan pisik kremi ıslak mendili bebek yagi alt açma bezi bi de çantası hediye ondan aldım bende.unibayb çok övgüler
Kendini iyi hissettiğin an hemen hallet bence .çünkü bende mesela bu hafta nefes darlığı başladı çok zor alıyorum gittikçe ağırlaşıyoruz şikayetler artıyorhahaahahaa bizim birtek park yatak alındı oda geçen hafta başkada bişey yok bugünde gidemedimeşim akşam birlikte gideriz dedi liste yap felan dedi sonra misafir geldi hiç birşey yapamadım akşamda hadi çıkalım dedi sonra tv ye daldı bende zaten misafir gelince otur otur göbeğim ağrıdı gözüm kesmedi birdaha çıkmayı anlıcan bugünde olmadı artık kısmet ne zamansa bizde artık kıyafetleri felan hastaneye doğuma giderken alırız
Aman maşallah iyi olsunda iyi yapıyorsun sürekli ölçmekleSagol canim.Yok canim tuzu sevmem yemem.Bir seyede uzulmedim ama ciger gelistirici igne vuruldum ona bagliyordum ama doktorum ignenin tansiyona etkisi yok dedi.Bilmiyorum neden oldu.Simdilik iyi gidiyor tansiyonum,surekli olcuyorum.
Bence bu çok kullanışsız aynı bu şekilde kullandım ben evde duruyor hatta silikon hiç bir işe yaramıyor yine aşağa iniyor çok gıcık birşey mayanın önerdiği askılı daha kullanışlıCanim bu daha pratik olmaz mi sence askilidan ziyade ?ustte silikon da varmis kaymasin diye http://www.corapicgiyim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=97527
Umarım biran önce düzelir aranız ama benim tavsiyem sen hiç boş yere takma kafana madem o kafasına takmıyor herşey normal ona göre bırak sende öyle ol hiç takma arkasını dönüp uyuyormuş seni umursamıyormuş sende öyle yap gör bak dank edicek çünkü biliyor senin onu sevdiğini özlediğini ilgi beklediğini . Sende ona hiç birşey anlatma o gelip sana sorucak neden benimle konuşmuyorsun beni eskisi gibi sevmiyor musun neyin var . Ağlama artık hem sana yazık hemde bebişe çok az zaman kaldı artık düşünecek zamanın hiç olmayacak. Zaten senin vicdanında rahat diğer yavruna kıyamazsın bırak eşin yanlış düşünsün anlaşılan o da bunalımda sen ağladıkça dert yandıkça o daha da uzaklaşıyor bazen erkekler sulu gözlü bayanları sevmiyorlar sen güçlü ol o senin yanına gelsin gerçekten kafana takma geçicek bu günler . Onun hatalarını anlamasına izin verAnnelerimiz arkadaş. .tanıştık birbirimizi çok sevdik öyle görücü usulü lnden ziyade aşk evliliği yani...4 yaş var aramızda hamilelikte öncesinde de bi sorun yok cinse likte. .zaten çok düşkün biri değil sağolsun. .maddî sıkıntı eh işte yok çok şükür elh..ama iş hayatı çok yoğun. .eve de gelince kendi dinlenmesine bakıyor beni hiç gözü görmüyor b8raz da karakter oalrak tembel biri zaten o da derdi evlenince sen beni sevmeyeceksin diye nisanliyken üzülürdü buna yani..kötü biri değil kesinlikle ama bana sevgisi ilgisi azaldı hatta yok..normal bi vatandaş gibi görüyor es hayat arkadaşı sevgili gibi değil ben ona üzülüyorum..
Sanki 50 yıllık evliyiZ..bitmiş gibi
Ben hem ecru aldım hemde pembeKizlar hastanede pijemayi ne renk tercih ediceksinz bakiyorum hep beyaz nebileyim beyazla rahat olurmu
Sonunda son sayfaya gelebildim :) hemen paylaşıyım artık mayayı yormayalım kadıncağız bizim sorulardan bıkmıştır :))maya nın korsesi hangisi bana da yollayın kullanmak istiyorum doğumdan sonra :)
Canim ondanda almistim ben kayiyor asagiya hep o silikonlar hic tutmuyor. Ben digerinde en cok rahat ettim ama sen dene istersen bunu belki sen bunda daha cok rahat edersin? Birde altta citciti var mi acaba bunun? Benimki bu markanin degildi citciti yoktu. Hele terleyince asagi indirmenin imkani yoktu cok zordu kullanamadim hic.Canim bu daha pratik olmaz mi sence askilidan ziyade ?ustte silikon da varmis kaymasin diye http://www.corapicgiyim.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=97527
Ay yok bikmam canim, gobuslerimiz gitsinde ben yazarim tekrar tekrar nolacak:):) markayida unlu ettik bu arada sasiracak onlarda satislar artti birden noluyo diye:):)Sonunda son sayfaya gelebildim :) hemen paylaşıyım artık mayayı yormayalım kadıncağız bizim sorulardan bıkmıştır :))
Eki Görüntüle 1554503
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?