2015 Temmuz Anneleri

Canım sence doğumdan kaç gün sonra korse kullanmalı ben doğumdan uç dört gün sonra kullanmaya başladım faydasını da çok gördüm bana iyi değil kullanma hemen demişlerdi ben dinlemedim normal doğum yapmıştım ve dikisim yoktu sence kaç gün sonra kullanmalı su korseleri[/QUOTE]
Canim bende dogumdan sonraki 6. Gunde baslamistim bana doktor kullanacaksin dedi hemde sezeryandim ben dikislerimde vardi hicbirsey olmuyor. Ne kadar erken o kadar iyi bence. Bak kullanmisiz birsey olmamis zaten:) ben yine ayni yapacagim . 5 gun hastanedeyim zaten 6. Gunu giyerim korsemi. Yalniz geceleri giyme kan dolasimi yavasliyot demisti doktor geceleri giymiyorum ben damarlar filan tikanip kan pihtisi yapmasin aman. Gerci bazi geceler korseyle uyuyakalmisligim olmustur tabiki:)

Amaniiiiin geliyor mu yoksa bebis????:)

Günaydın kızlar, dün akşam eksikler için çıktık. Emzirme sütyeni aldım. Promalt aldım bir tane ama bebek doğunca hemen içeyim işe yararsa alırım dedim. Palmers çatlak kremi aldım vs vs. Bir de hastane çantasına koymak için gratisten seyahat boyu diş macunu, şampuan, deodorant vb. Şeyler aldım. şu terlik ve taç gelirse benim çanta hazır.
Korse de baktım dün hep bacaklı vardı rahat edemem diye almadım. Acaba internet dışında koray vb. Bir yerden almak mümkün mü?

Canım inanırmısın banada oluyo ama hamilelikle mi ilgili bilemedim. Artık katıla katıla gülüyorum nefesim kesiliyo garip sesler çıakrıyorum o derece bir de günde bir kez kesin ağlıyorum. İlla bir şey oluyo. Hormonlardan heralde.

Gunaydin kizlarrr
Umarim bu gece herkes rahatca uyumustur.

Canim askili olanda ds citcitli oldugu yazmıyor ben mi goremedim?ama dedigin gibi askısız citcitli degildir.citcitls ugrasmak bana zor geliyo citcitli badi fln da kullanmam hic yukardan asagi indirmek dsha mi zor olur yaziy

Hic normal korse kullandin mi?
O korse vucuduna.nasil.yapisacak biliyo musun terleyeceksin ki temmuz ayi olacak ve emzirirken cok terliyormus anneler. Bence büyük sıkıntı olur. Ayrica askisiz kullanmak pek kullanisli olmayabilir büyük ihtimalle terledikce kayacaktir.

Kiz sen zaten 37. haftandasin daha ne erken dogumu olacak 38 girdikten sonra olsa da birsey olmaz iyi dusun iyi olsun,ben istiyorum 38 den sonra oglum gelsin diye ama bakalim hic sancim yok yalanci sanci varmi bnde onu bile bilmiyorum..

37. HaFta yaziyr ama 36+2 bugün sadece 37 haftanin icindeyim. Yani.cok erken daha en az 2 hafta daha gecse tamam yani :)

Bende okumuştum illa pembe ya da kırmızı olmuyormuş nişan. Yoğun beyaz akintida olabiliyormus. 3 güne gelevek galiba bebis

Canim bende dogumdan sonraki 6. Gunde baslamistim bana doktor kullanacaksin dedi hemde sezeryandim ben dikislerimde vardi hicbirsey olmuyor. Ne kadar erken o kadar iyi bence. Bak kullanmisiz birsey olmamis zaten:) ben yine ayni yapacagim . 5 gun hastanedeyim zaten 6. Gunu giyerim korsemi. Yalniz geceleri giyme kan dolasimi yavasliyot demisti doktor geceleri giymiyorum ben damarlar filan tikanip kan pihtisi yapmasin aman. Gerci bazi geceler korseyle uyuyakalmisligim olmustur tabiki:)[/QUOTE]
Canım peki o eklediğiniz siteden mi aldınız yoksa herhangi bi yerden aynı model mi. Ona göre bende alayım.

canım bunu yapıyorum 5'er setler halinde(10+15+20... şeklinde) hergün artırararak çatımın açılmasına yardımcı olur diye düşnüüyorum 36.cı hafta bittiğindede d,rek yere çömelerek beklemeli harekete başlıcam

http://squatgirl.com/bayilana-kadar-squat/

Günaydın negüzel bitmiş alış veriş bebişler de gelir artık yavaş yavaş.-ben internetten almadım sıradan iç çamaşırı Mağazası'na gidip korse sordum zaten her çeşit çıkarıp gösterdiler sen internette alacağın korsenin fotosunu kaydet bu model istiyorum de illa vardır

Günaydın kızlar nasılsınız bugün zaman oldukça daraldı bir çoğunuz için benim daha var ama şimdiden heyecan dorukta Allah yardımcımız olsun

Tamam canım öyle yapayım çünükü interntten hem bedeni tam anlamıyorum hemdebir haftada anca kargo geliyo. Baksana halimize hangi gün ne olacağı belli değil. Bizim bugün 36 bitiyo.

Kullanmadim cnm ya gozum korktu simdi.acaba kullanabilir miyim ki?ama katlanmam gerek normalde zaten hafif göbuslu bi bayanim riske atmsmam gerek

Lohusa şerbetini başkalarınada mı dağıtcaz? Anne içmiyo mu? Yav hergün yeni bir şey öğreniyorum burada
canım dağıtılıyor gelene gidene. ztn 3 4 yudumluk bardaklarda oluyor. hastane odasında,evde,mevlitte nerede istersen verebilirsin.
hatta musluklu damacanalar modaya çıktı bunun yüzünden

canım dağıtılıyor gelene gidene. ztn 3 4 yudumluk bardaklarda oluyor. hastane odasında,evde,mevlitte nerede istersen verebilirsin.
hatta musluklu damacanalar modaya çıktı bunun yüzünden
Gelene gidenede süt olsun yarasın yok ben dağıtmayım eksik kalsın çay içsinler. Zaten benimkini bi arkadaşım yapacak istiyosa yapsın damacanayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…