- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.401
Heralde canim yaa iyice kafayı yemeden bi doguraydik hayırlısıylaCanım inanırmısın banada oluyo ama hamilelikle mi ilgili bilemedim. Artık katıla katıla gülüyorum nefesim kesiliyo garip sesler çıakrıyorum o derecebir de günde bir kez kesin ağlıyorum. İlla bir şey oluyo. Hormonlardan heralde.
Günaydın canım aynen 17 gün kaldı benim. Seninde Temmuz Ortası olur son günü bekleyen nadir :))) amin inşGünaydın kızlar nasılsınız bugün zaman oldukça daraldı bir çoğunuz için benim daha var ama şimdiden heyecan dorukta Allah yardımcımız olsun
sen uyguna almışsın benim bulduğum en ucuz 10 tanesi 12 tlben en küçük boyundan aldım. minik :)) ztn az içilen bir şey o
10 tanesi 3 tl mi 6 tl mi neydi hatırlamadım.
:) hastaneye ve eve gelene de ikram ediliyo yaLohusa şerbetini başkalarınada mı dağıtcaz? Anne içmiyo mu? Yav hergün yeni bir şey öğreniyorum burada
ya yıkama derdi olmasın istiyorum kullanıp atılır.ondan almak istiyorum zaten annem benimle ilgilenicek bi de bulaşıkla uğraşmasınBende Vişne karanfil tarçın koyup kaynattım meyve suyu hazırladım. Ama kendim için
Neler çıkarıyorlar yaw boşverin hepsi ticari amaçlı
Su bardağına koyun koyun verin
ben de akşam 9dan sonra su tüketimini azaltıyorum çünkü benim de karnım sertleşiyo sıkışınca geceGünaydın kızlar.nasılsınız?gece cisim gelince sanki altıma kacıracakmıs gibi uyanıyorum.
Lohusa şerbetini başkalarınada mı dağıtcaz? Anne içmiyo mu? Yav hergün yeni bir şey öğreniyorum burada
Düşünmek bile istemiyorum benim yarın sınavım var. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Sınav stresinden hamileliğimin içine edildi. Acayip bunalmış haldeyim. Diyırum ya bi gülüyorum bi ağlıyorum.Heralde canim yaa iyice kafayı yemeden bi doguraydik hayırlısıylagerçi lohusslik pdikolojidi de bi baska oluyomus dsha hassas geçiyormuş herhalde
sen uyguna almışsın benim bulduğum en ucuz 10 tanesi 12 tl
Kızlar Müge anlıyı ızlıyorumda.çocuk 29 yıl sonra ailesini buldu.doğum evine terketmıs ailesi.çok huzunlendım
öylemi dersin ya hadi inşallah belki de bayram şekerim gelirGünaydın canım aynen 17 gün kaldı benim. Seninde Temmuz Ortası olur son günü bekleyen nadir :))) amin inş
Hayır olsun gerçek olacağına delaletGünaydın kızlar...
Yine rüyalardan uyuyamadim.dogurdum emzirdim oooo daha neler neler...
Hayırlısı bakalım..
Safak 22....
güldürdün yaaaaLohusa şerbetini başkalarınada mı dağıtcaz? Anne içmiyo mu? Yav hergün yeni bir şey öğreniyorum burada
ben de eminonunde boyle plastik seyler, bardak, poset satan yerler var oradan biraz faha buyugunu 10 tanesini 6 ya almıstım.sen uyguna almışsın benim bulduğum en ucuz 10 tanesi 12 tl
canım bunu yapıyorum 5'er setler halinde(10+15+20... şeklinde) hergün artırararak çatımın açılmasına yardımcı olur diye düşnüüyorum 36.cı hafta bittiğindede d,rek yere çömelerek beklemeli harekete başlıcam
http://squatgirl.com/bayilana-kadar-squat/
Ohh masallah sizeGünaydın kızlar
Bi güzel uyudum anlatamam sağ sol her türlü yattım. Kaç haftadır böyle rahat uyumamıştım.
Ne Sancı ne kramp bizim Oğlanın yeri iyi son güne kadar gelmeye niyeti yok
Amaaaan en Güvenli yerde çocuk keyfini çıkarıyo
Kullanmadim cnm ya gozum korktu simdi.acaba kullanabilir miyim ki?ama katlanmam gerek normalde zaten hafif göbuslu bi bayanim riske atmsmam gerek
Çok acıklıben de onu izliyorum çok hüzünlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?