2015 Temmuz Anneleri

Heralde canim yaa iyice kafayı yemeden bi doguraydik hayırlısıyla gerçi lohusslik pdikolojidi de bi baska oluyomus dsha hassas geçiyormuş herhalde

Günaydın kızlar nasılsınız bugün zaman oldukça daraldı bir çoğunuz için benim daha var ama şimdiden heyecan dorukta Allah yardımcımız olsun
Günaydın canım aynen 17 gün kaldı benim. Seninde Temmuz Ortası olur son günü bekleyen nadir :))) amin inş

Günaydın kızlar...
Yine rüyalardan uyuyamadim.dogurdum emzirdim oooo daha neler neler...
Hayırlısı bakalım..
Safak 22....

Bende Vişne karanfil tarçın koyup kaynattım meyve suyu hazırladım. Ama kendim için
Neler çıkarıyorlar yaw boşverin hepsi ticari amaçlı
Su bardağına koyun koyun verin
ya yıkama derdi olmasın istiyorum kullanıp atılır.ondan almak istiyorum zaten annem benimle ilgilenicek bi de bulaşıkla uğraşmasın

Günaydn kzlar geceler hiç sabah olmuyor kramplardan uyuyamiyorum wc hic sölemim ya sag sol nere yatsam hop ogluş annesinin altina griyor dönmek ölüm gibi saten bide karnmdsn cıt cıt sesler geliyo bazen biseymi oldu die korkuyorum ama bebegim hareket ediyo rahatliyorum szdede varmi bu ?

Heralde canim yaa iyice kafayı yemeden bi doguraydik hayırlısıyla gerçi lohusslik pdikolojidi de bi baska oluyomus dsha hassas geçiyormuş herhalde
Düşünmek bile istemiyorum benim yarın sınavım var. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Sınav stresinden hamileliğimin içine edildi. Acayip bunalmış haldeyim. Diyırum ya bi gülüyorum bi ağlıyorum.

Lohusa şerbetini başkalarınada mı dağıtcaz? Anne içmiyo mu? Yav hergün yeni bir şey öğreniyorum burada
güldürdün yaaaa aslında senin düşündüğünde mantıklı yani

sen uyguna almışsın benim bulduğum en ucuz 10 tanesi 12 tl
ben de eminonunde boyle plastik seyler, bardak, poset satan yerler var oradan biraz faha buyugunu 10 tanesini 6 ya almıstım.

Çok iyi ya bende yapayım hareket berekettir

Ohh masallah size
Kullanmadim cnm ya gozum korktu simdi.acaba kullanabilir miyim ki?ama katlanmam gerek normalde zaten hafif göbuslu bi bayanim riske atmsmam gerek

Yani sen askılı al zaten o.askilar kesin cikiyordur. Askinin seni cok rahatsiz edecegini zannetmiyorum ama rahatsiz olursan cikarirsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…