- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.421
istanbul işte ucuz şehir. ben istanbulda değilim malesefgüldürdün yaaaaaslında senin düşündüğünde mantıklı yani
ben de eminonunde boyle plastik seyler, bardak, poset satan yerler var oradan biraz faha buyugunu 10 tanesini 6 ya almıstım.
Canım lohusa şerbeti sütü arttırsın diye içilir lohusa kadın içer diye biliyorum. Misafirlerinde sütü artacaksa varsın onlarda içsingüldürdün yaaaaaslında senin düşündüğünde mantıklı yani
ben de eminonunde boyle plastik seyler, bardak, poset satan yerler var oradan biraz faha buyugunu 10 tanesini 6 ya almıstım.
Canım ya senin doğumda nişanın geldi mi?
Benim öteki doğumlarda birinde gelmedi sancılarım geldi doğum başladı birinde nişan geldi kanlıydı hafif pembemsi.
Biraz önce çamaşırıma baya avuç içi kadar akıntı gibi ama daha yoğun koyu bişey gelmiş ama kan yok normal akıntım böyle koyulukta hiç olmaz Şüphe ettim ama benim bildiğim hafif lekeli olması lazım.
Günaydın kızlar
Bi güzel uyudum anlatamam sağ sol her türlü yattım. Kaç haftadır böyle rahat uyumamıştım.
Ne Sancı ne kramp bizim Oğlanın yeri iyi son güne kadar gelmeye niyeti yok
Amaaaan en Güvenli yerde çocuk keyfini çıkarıyo
Bende Vişne karanfil tarçın koyup kaynattım meyve suyu hazırladım. Ama kendim için
Neler çıkarıyorlar yaw boşverin hepsi ticari amaçlı
Su bardağına koyun koyun verin
Canım promalt bende dün bir tane aldım. İçmedim ama sen tadınıa satın alıp mi baktın yoks bir yerde tadım mı yaptırdılar? Ben içiyim mi şimdi bunu? Ya bugün kendimi tam salak gibi hissediyorum anlamıyorum hiç bir şeyCanım senin 3 numara 1 numaraya benzeyecek galibaaaaNazlı nazlı sona kadar bekleyecek... Boşver sen rahatsan takılsın içerde rahat rahat...
Lohusa şerbeti benim hastane yapıyormuş hediye olarak odaya sürahi ve bardakla getiriyorlarmış :) Annemde gül toplayıp şerbet tarzı birşey yaptı, o da çok yarıyormuş süt için...
Bir de malt içeceğinden bahsedilmiş. Kızlar hepsinden 1 kutu alıp tadına bakın bence, tadı çok kötüymüş malt içeceklerinin içemiyormuşsun... Ben Mami Power ve Promalt denedim, MamiPower acı soğuk kahve gibi & Promalt dışarda beklemiş tadı kaçmış bira gibi, tabi benim ağız tadımİkisinide sevmedim ama mamipower bir tık daha iyi geldi aldım 5-6 kutu hastaneye götüreyim diye, sonra gerekirse yine alırım. Humana Still Tee zaten başyapıtmış Çay yerine içilecekmiş, bebeğin gazı olmamasına yardımcı oluyormuş diye duydum...
ben bütün derslerden geçtim canım darısı senin başına inşallahDüşünmek bile istemiyorum benim yarın sınavım var. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Sınav stresinden hamileliğimin içine edildi. Acayip bunalmış haldeyim. Diyırum ya bi gülüyorum bi ağlıyorum.
ben de humana still tea aldım ve hastane çantama koydumCanım senin 3 numara 1 numaraya benzeyecek galibaaaaNazlı nazlı sona kadar bekleyecek... Boşver sen rahatsan takılsın içerde rahat rahat...
Lohusa şerbeti benim hastane yapıyormuş hediye olarak odaya sürahi ve bardakla getiriyorlarmış :) Annemde gül toplayıp şerbet tarzı birşey yaptı, o da çok yarıyormuş süt için...
Bir de malt içeceğinden bahsedilmiş. Kızlar hepsinden 1 kutu alıp tadına bakın bence, tadı çok kötüymüş malt içeceklerinin içemiyormuşsun... Ben Mami Power ve Promalt denedim, MamiPower acı soğuk kahve gibi & Promalt dışarda beklemiş tadı kaçmış bira gibi, tabi benim ağız tadımİkisinide sevmedim ama mamipower bir tık daha iyi geldi aldım 5-6 kutu hastaneye götüreyim diye, sonra gerekirse yine alırım. Humana Still Tee zaten başyapıtmış Çay yerine içilecekmiş, bebeğin gazı olmamasına yardımcı oluyormuş diye duydum...
Amin canım bana dua edin nolur.ben bütün derslerden geçtim canım darısı senin başına inşallah
Canım promalt bende dün bir tane aldım. İçmedim ama sen tadınıa satın alıp mi baktın yoks bir yerde tadım mı yaptırdılar? Ben içiyim mi şimdi bunu? Ya bugün kendimi tam salak gibi hissediyorum anlamıyorum hiç bir şey
kızlar dün de sordum cevap alamadım humanayı hastane çantasına koymak şart mı sizce? doğumdan sonra sütümüz olmazsa ya da az olursa öyle mi almalı yoksa?ben de humana still tea aldım ve hastane çantama koydum
kızlar dün de sordum cevap alamadım humanayı hastane çantasına koymak şart mı sizce? doğumdan sonra sütümüz olmazsa ya da az olursa öyle mi almalı yoksa?
CANIM LOGUSAA şerbeti misafirlere ikram ediliyor. agzı tatlansın diyeCanım lohusa şerbeti sütü arttırsın diye içilir lohusa kadın içer diye biliyorum. Misafirlerinde sütü artacaksa varsın onlarda içsin
hoşgeldin canım, evet herkesin hazılrıklar hızlandığından az giriliyor artık :))selam kızlar uzun bıı zamandır giremedim doğuran varmı bilmiyorum hazırlıklar devam ediyor birazdan resimleri de paylaşıcam biraz abarttım olayı sankii
Günaydın anneler, hamile yastığı kullanan var mı aranızda? Ben geceleri çok zorlanmaya başlayınca, gerekli olabileceğini düşündüm. Birkaç blogda nasıl dikebileceğime baktım ve ortaya şöyle bi şey çıktı:)
Dün gece mis gibi uyumuşum. Sola dönüp yatıyorum ama hep kendimi sağa dönmüş buluyordum. Sola yatmaktan sıkılınca uzun kısmını sırtıma dayadım böylece sağa dönemedim gece, kısa tarafı da bacaklarımın arasına aldım çok iyi oldu.
Hem doğurduktan sonra da oğlum için oturma yastıgı olur. Annemin yaptığı iki yastığın yünlerini kullandım tezcanlılıktan silikon almaya sabredemedim:))
yorganı eşim sürekli çekiştirdiği için kullanamadım, başka ince yorganım da yoktu ama zaten aynı mantık:)ben yorgan kullanıyorum canım
hoşgeldin canım, evet herkesin hazılrıklar hızlandığından az giriliyor artık :))
bende evde ütüyle cebelleşiyorum akşamları :))
paylaş fotooo,ne zamandır kimse koymuyor
işte buyurun kokulu taş ve sabun yaptım
ellerine sağlık harika olmuşlar. ben de gül nakışlı lavanta keseleri yapıyorum, malum minnacık bi ilçedeyim malzeme bulmak zor. en kolayıma bu geldi. bir de ablam cake pops yapıcak paketliycez, isim etiketi koyucaz keselere de keklere de.
sen kaçar tane yaptın?
geri ben eşimin ailesine de kendi aileme de uzağım burdaki arkadaşlardan başka gelenim olmaz ama yine de sayıda kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?