- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.441
cnm erkekler anlmaz :) sende iyiki varsnbana da bu mantıklı geldi ama size danışmadan almayayım dedim. malum eşime soruyorum ne biliyim ben diyo:) iyi ki varsınız:)
telefonun çok iyi ççekmemiş renkleri yenisini attım sizlere
Eline sağlık :) keyifle dağıtacağımız günde gelir inşallah :))) Ne güzel hepsini kendin yapabilmişsin, bende parça parça yaptırıyorum, bir kısmınıda kendim yapıcam ama bakalımmmm, 20 hazirana kadar bitsin istiyorum.... Sürpriz yaparsa oğlan hazırlıksız olmayalaım :O
canım bence nişan olmayabilir.. bende de iki hafta önce aynen senin dediğin gibi çok koyu kıvamlı akıntı oldu çok açık sarımsı renkte..ilk gördüğümde ben de panik yaptım acaba nişan olabilir mi bu kadar erken vakitte diye..ama sonradan aklıma geldi bende hamilelikten önce de bazen böyle akıntı geldiği olmuştu vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyormuş..iki hafta öncesinde de eşimle ilişkiden sonra yaşadım bu durumu..sanırım enfeksiyon kapmışımCanım ya senin doğumda nişanın geldi mi?
Benim öteki doğumlarda birinde gelmedi sancılarım geldi doğum başladı birinde nişan geldi kanlıydı hafif pembemsi.
Biraz önce çamaşırıma baya avuç içi kadar akıntı gibi ama daha yoğun koyu bişey gelmiş ama kan yok normal akıntım böyle koyulukta hiç olmaz Şüphe ettim ama benim bildiğim hafif lekeli olması lazım.
ben korseyi hastaneden çıktıktan sonra aldım kuşak şeklinde olanlardanGünaydın kızlar, dün akşam eksikler için çıktık. Emzirme sütyeni aldım. Promalt aldım bir tane ama bebek doğunca hemen içeyim işe yararsa alırım dedim. Palmers çatlak kremi aldım vs vs. Bir de hastane çantasına koymak için gratisten seyahat boyu diş macunu, şampuan, deodorant vb. Şeyler aldım. şu terlik ve taç gelirse benim çanta hazır.
Korse de baktım dün hep bacaklı vardı rahat edemem diye almadım. Acaba internet dışında koray vb. Bir yerden almak mümkün mü?
Aslında bende ondan düşündüm ama sıyrılıyo falan demiş kullananlar. Kararsız kaldım. Banada sanki daha iyi olur gibi geldiben korseyi hastaneden çıktıktan sonra aldım kuşak şeklinde olanlardan
valla canım 1 kilo sabun bazından ne çıkıyosa o kadar yaptım kavanozlar 50 tane 100 tane aldım ama yarısına şekerim yetti hastaneye pek gelen olmaz diye 20 tane koydum bide kutuluı sabunlarım ve taşlarım var 10 tane doktoruma falan hediye edicem . bide kesede sabunlarım var eve gelene aslında yapması çok zevkliydi o yüzden yapıyom herhangi bi sayı belirlemedim maksat zaman geçsin
Bence bu çok kullanışsız aynı bu şekilde kullandım ben evde duruyor hatta silikon hiç bir işe yaramıyor yine aşağa iniyor çok gıcık birşey mayanın önerdiği askılı daha kullanışlı
cnm cok güzeller ellerine sağlk sepetide sen mi süsledn ?işte buyurun kokulu taş ve sabun yaptım
http://www.corapicgiyim.com/ten-112062-y-bel-korsesiAslında bende ondan düşündüm ama sıyrılıyo falan demiş kullananlar. Kararsız kaldım. Banada sanki daha iyi olur gibi geldi
cnm cok güzeller ellerine sağlk sepetide sen mi süsledn ?
baya bi çeşit de yapmışsın valla bravo, çeşit çok olunca sayı da çok önemli olmaz zaten :)
ben doktorlarımı hiç düşünmemiştim, giresun'da özeldeki doğumu yaptıracak ama ona gerek yok, sırf hastane özel diye onda doğurucam yoksa adam endüstriyel çalışıyo, şimdi gitsem hatırlamaz beni. ama ilçedeki doktorum üst komşum ve çok ilgili, iyi ki dedin valla ne düşüncesizim ya. ben de kızcağıza veriyim kese, kek filn :))
cnm çok sekermş benm düğünmden kalan kına sepetm varda kırmızı beyaz bende kırmızı tullerı sköp mavi takarm birazda süslerm dedmde sana sorcktm gönce nasl yaptn dıe :)yok canım onu da düşündüm de eşim emin önünden almış
cnm çok sekermş benm düğünmden kalan kına sepetm varda kırmızı beyaz bende kırmızı tullerı sköp mavi takarm birazda süslerm dedmde sana sorcktm gönce nasl yaptn dıe :)
maşallah canım herşeyini bitirmişsin süs adına. eline sağlık. kavanozlardan mevlite yaparım belki,yada tesbihli bişeler yapmayı düşünüyorum bakalım.yani hatıra sabunlar çok güzel kokuyo insanlar çamaşırlarının arasına bile koyabilir.
maşallah canım herşeyini bitirmişsin süs adına. eline sağlık. kavanozlardan mevlite yaparım belki,yada tesbihli bişeler yapmayı düşünüyorum bakalım.
ben daha başlamadım. çalışamz raporumu alayımda haftaya inş başlıycam yapmaya.
Canm sepetn sateni beyaz allahtan :) isim daha kolay yani biraz tul aldm mi tamm isicanım sıkıntı yok bir silikon tabancası herşeyi çözer eger alttaki kumaşı söküceksen saten bi kumaşla gerdirerek silikonla üüstüne tülleri silikonlar bazı yerlerden kurdale ile baglarsın artık bebek gelene kadar elimizi atmadıgımız iş kalmadı :) herşeyi ögrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?