2015 Temmuz Anneleri

telefonun çok iyi ççekmemiş renkleri yenisini attım sizlere

Eline sağlık :) keyifle dağıtacağımız günde gelir inşallah :))) Ne güzel hepsini kendin yapabilmişsin, bende parça parça yaptırıyorum, bir kısmınıda kendim yapıcam ama bakalımmmm, 20 hazirana kadar bitsin istiyorum.... Sürpriz yaparsa oğlan hazırlıksız olmayalaım :O

aslında bi yerde çok begendim 50 tanesine 250 tl dedi bende tesadüf mazemeleri gördüm 30 tane patik 50 tl ye geldi taş ta 6 tl kilosu oda 30 tane çıkar heralde

canım bence nişan olmayabilir.. bende de iki hafta önce aynen senin dediğin gibi çok koyu kıvamlı akıntı oldu çok açık sarımsı renkte..ilk gördüğümde ben de panik yaptım acaba nişan olabilir mi bu kadar erken vakitte diye..ama sonradan aklıma geldi bende hamilelikten önce de bazen böyle akıntı geldiği olmuştu vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyormuş..iki hafta öncesinde de eşimle ilişkiden sonra yaşadım bu durumu..sanırım enfeksiyon kapmışım şimdiçok şükür geçti heralde bi daha olmadı. yani eğer nişan olsaydı şimdiye doğurmuştum heraldeseninki de böyle olabilir hemen telaşa kapılma

ben korseyi hastaneden çıktıktan sonra aldım kuşak şeklinde olanlardan

baya bi çeşit de yapmışsın valla bravo, çeşit çok olunca sayı da çok önemli olmaz zaten :)
ben doktorlarımı hiç düşünmemiştim, giresun'da özeldeki doğumu yaptıracak ama ona gerek yok, sırf hastane özel diye onda doğurucam yoksa adam endüstriyel çalışıyo, şimdi gitsem hatırlamaz beni. ama ilçedeki doktorum üst komşum ve çok ilgili, iyi ki dedin valla ne düşüncesizim ya. ben de kızcağıza veriyim kese, kek filn :))

Aslında bende ondan düşündüm ama sıyrılıyo falan demiş kullananlar. Kararsız kaldım. Banada sanki daha iyi olur gibi geldi
http://www.corapicgiyim.com/ten-112062-y-bel-korsesi

canım rahat edersin iyi bi marka alırssan alttan giymek zor oluyo çunkü kanamaydı bakımdı tualetti giy çıkar uğraşamazsın bide ben dikişim vardı naylon olan hiçbirşeye gelemiyodum zaten beni korseden önce çarşafla sıktılar korseye gerek kalmadıı

yani hatıra sabunlar çok güzel kokuyo insanlar çamaşırlarının arasına bile koyabilir.

kızlar mrb naslsnz hava sern ben yanyrmm. bu ne sıcak yaa deyınce bi şekl bakyrlr bana :)) sizlerde ne var ne yok ?

cnm çok sekermş benm düğünmden kalan kına sepetm varda kırmızı beyaz bende kırmızı tullerı sköp mavi takarm birazda süslerm dedmde sana sorcktm gönce nasl yaptn dıe :)

canım sıkıntı yok bir silikon tabancası herşeyi çözer eger alttaki kumaşı söküceksen saten bi kumaşla gerdirerek silikonla üüstüne tülleri silikonlar bazı yerlerden kurdale ile baglarsın artık bebek gelene kadar elimizi atmadıgımız iş kalmadı :) herşeyi ögrendik.

yani hatıra sabunlar çok güzel kokuyo insanlar çamaşırlarının arasına bile koyabilir.
maşallah canım herşeyini bitirmişsin süs adına. eline sağlık. kavanozlardan mevlite yaparım belki,yada tesbihli bişeler yapmayı düşünüyorum bakalım.
ben daha başlamadım. çalışamz raporumu alayımda haftaya inş başlıycam yapmaya.

ben geçen hafta bıraktım işi gitmiyom daha aa çekemem arıyolar zaten evden destek veriyom .

Canm sepetn sateni beyaz allahtan :) isim daha kolay yani biraz tul aldm mi tamm isi silikon tabancm var bebegn mevltte verlck magntleri kendm yapmstm zaten su izne cikaym.lohusa serbeti bardklrinida kendim suslycm :)

Kızlar selamlar...Babalar günü hediyesi düşünen değişik ilginç hediye fikri olanlar var mı...ilk babalar günümüz olcak o yüzden özel bişey olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…