2015 Temmuz Anneleri

Canm sepetn sateni beyaz allahtan :) isim daha kolay yani biraz tul aldm mi tamm isi silikon tabancm var bebegn mevltte verlck magntleri kendm yapmstm zaten su izne cikaym.lohusa serbeti bardklrinida kendim suslycm :)
bende aslında bu kokulu taşlardan magnette yapabilirim diye düşündüm çok sevimli olur.

kızlar dün de sordum cevap alamadım humanayı hastane çantasına koymak şart mı sizce? doğumdan sonra sütümüz olmazsa ya da az olursa öyle mi almalı yoksa?

Canım ben bir paket alıp atıcam çantay ne olur ne olmaz =) Süt olursa boşuna almış oluruz belki ama 1 kutudan birşey çıkmaz

süt olursa da kalitesini arttırıyor diyorlar ya o nedenle içilmesinin bir zararı olmaz yani ben de alıp koyacağım çantama

Kızlar selamlar...Babalar günü hediyesi düşünen değişik ilginç hediye fikri olanlar var mı...ilk babalar günümüz olcak o yüzden özel bişey olsun istiyorum...
ben de düşünüyorum kaç gündür ne yapsam diye babalar gününde, geçenlerde ben bebek çantası bakarken eşim dedi ki "bu çok kadın çantasına benzemiyor mu? eminim hep ben taşınak zorunda kalacağım bu çantayı, bari benim takabileceğim birşey alalım" adam biliyor kendine kalacağını acaba dedim sırt çantası gibi olan çantalardan mı alsam hani oğlu ona çanta almış birlikte kullansınlar diye falan boyle içine de notlar yazar koyarım

bugün de instagramda karşıma bu çıktı fotografını ekliyorum. gerçi bu da dışarıdan baba olacak arkadaşlarınıza fikir diyor ama hani boyle "i love you" tarzı birşeyler alıp hediye edebiliriz
yaa şimdi aklıma geldi baba-oğul aynı tişörtler oluyor ya onlardan mı alsak hediye süpriz deyince bende devreler yanıyor

Eklentiler

• image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 116
Cnm bana yaplsydi yprdm soncta bende ilkkez anne olyrm ve daha duygslm yapmyi dusnmyrm ben

Kendini iyi hissettiğin an hemen hallet bence .çünkü bende mesela bu hafta nefes darlığı başladı çok zor alıyorum gittikçe ağırlaşıyoruz şikayetler artıyor
Tamam canım zaten bende fazla geçiştirmek istemiyorum dün liste yaptım bir sürü eksik çıktı bu aksam inşallah gideriz..
Aynen öyle rahatına baksın bırak :) ben bugun rüyamda seni gordum ikimiz sancı odasında yan yana yatıyorDuk sancı çekiyoruz hemşire gelip karnim izi sallıyor sonra bizi ayağa kaldırıyorlar yürütmek için sana bi tür attırdı götürüyor beni de hemşire baya yürüttü seni düşünüyorum Baptiste acaba doğum yaptim felan diye :) bilinç altima baya yerleşmiş bu konu.. ama bu gece gerçekten sancım oldu sağli sollu
Kızlar Müge anlıyı ızlıyorumda.çocuk 29 yıl sonra ailesini buldu.doğum evine terketmıs ailesi.çok huzunlendım
Bende izledim çok güzeldi ama hep ailelerin yuzunden
kızlar mrb naslsnz hava sern ben yanyrmm. bu ne sıcak yaa deyınce bi şekl bakyrlr bana :)) sizlerde ne var ne yok ?
iyiyim canım sen nasılsın hiç sorma benimde ayaklarım gece gündüz yaniyor

babalar gününe napsam bilmiyorum yaa, hediye almak değilde özel birşeyler hazırlarım diye düşünüyodum.
bide ramazana denk geldiği için kahvaltı fln olmaz. özel bişeler yapar süslerdim masayı :)) iftar da kutlama gbi olmz.
pasta yaptırırım belki akşam için,üzerine babacım fln yazdrırm :))

Merhabalar güzel tatlı anneler Nasılsıniz bu gece sağli sollu sancım oldu ama genede iyi uyudum geceleri sıcak dahada basıyor havalar iyice isinInca nolacak bakalim

İyiym canm sukurler olsn. Yanmalar hep varr heryerm yanyrm sanki su izne cikaym evde rahat giyncm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…