- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.461
Tnydn cnm nbr ya nerleerdsn uzun zamndr goremyrm senitünaydınnnn güzell anneler
Slm cnm ben bisey dusunmyrm benm analar gunm kutlanmdi cunkuKızlar selamlar...Babalar günü hediyesi düşünen değişik ilginç hediye fikri olanlar var mı...ilk babalar günümüz olcak o yüzden özel bişey olsun istiyorum...
bende aslında bu kokulu taşlardan magnette yapabilirim diye düşündüm çok sevimli olur.Canm sepetn sateni beyaz allahtan :) isim daha kolay yani biraz tul aldm mi tamm isisilikon tabancm var bebegn mevltte verlck magntleri kendm yapmstm zaten su izne cikaym.lohusa serbeti bardklrinida kendim suslycm :)
benim eşim bana çiçek yollamıştı...çocuğumun annesinin ilk anneler günü kutlu olsun diye...karşılıklı değil böyle şeyler ama ben bayadır düşünüyorum...özel bi an çünkü bence...Slm cnm ben bisey dusunmyrm benm analar gunm kutlanmdi cunku
Bizimki de daha anne olmadin dedo .bi yemk bile yemedik .odun lugu tuttu bi sefer :)Slm cnm ben bisey dusunmyrm benm analar gunm kutlanmdi cunku
kızlar dün de sordum cevap alamadım humanayı hastane çantasına koymak şart mı sizce? doğumdan sonra sütümüz olmazsa ya da az olursa öyle mi almalı yoksa?
Canım ben bir paket alıp atıcam çantay ne olur ne olmaz =) Süt olursa boşuna almış oluruz belki ama 1 kutudan birşey çıkmaz
ben de düşünüyorum kaç gündür ne yapsam diye babalar gününde, geçenlerde ben bebek çantası bakarken eşim dedi ki "bu çok kadın çantasına benzemiyor mu? eminim hep ben taşınak zorunda kalacağım bu çantayı, bari benim takabileceğim birşey alalımKızlar selamlar...Babalar günü hediyesi düşünen değişik ilginç hediye fikri olanlar var mı...ilk babalar günümüz olcak o yüzden özel bişey olsun istiyorum...
Hangileri tas olyr cnmbende aslında bu kokulu taşlardan magnette yapabilirim diye düşündüm çok sevimli olur.
Cnm bana yaplsydi yprdm soncta bende ilkkez anne olyrm ve daha duygslm yapmyi dusnmyrm benbenim eşim bana çiçek yollamıştı...çocuğumun annesinin ilk anneler günü kutlu olsun diye...karşılıklı değil böyle şeyler ama ben bayadır düşünüyorum...özel bi an çünkü bence...
Benmki odun zatii :)) neyse bende yapmycm zaten :)Bizimki de daha anne olmadin dedo .bi yemk bile yemedik .odun lugu tuttu bi sefer :)
Tamam canım zaten bende fazla geçiştirmek istemiyorum dün liste yaptım bir sürü eksik çıktı bu aksam inşallah gideriz..Kendini iyi hissettiğin an hemen hallet bence .çünkü bende mesela bu hafta nefes darlığı başladı çok zor alıyorum gittikçe ağırlaşıyoruz şikayetler artıyor
Aynen öyle rahatına baksın bırak :) ben bugun rüyamda seni gordum ikimiz sancı odasında yan yana yatıyorDuk sancı çekiyoruz hemşire gelip karnim izi sallıyor sonra bizi ayağa kaldırıyorlar yürütmek için sana bi tür attırdı götürüyor beni de hemşire baya yürüttü seni düşünüyorum Baptiste acaba doğum yaptim felan diye :) bilinç altima baya yerleşmiş bu konu.. ama bu gece gerçekten sancım oldu sağli solluGünaydın kızlar
Bi güzel uyudum anlatamam sağ sol her türlü yattım. Kaç haftadır böyle rahat uyumamıştım.
Ne Sancı ne kramp bizim Oğlanın yeri iyi son güne kadar gelmeye niyeti yok
Amaaaan en Güvenli yerde çocuk keyfini çıkarıyo
Bende izledim çok güzeldi ama hep ailelerin yuzundenKızlar Müge anlıyı ızlıyorumda.çocuk 29 yıl sonra ailesini buldu.doğum evine terketmıs ailesi.çok huzunlendım
iyiyim canım sen nasılsın hiç sorma benimde ayaklarım gece gündüz yaniyorkızlar mrb naslsnz hava sern ben yanyrmm. bu ne sıcak yaa deyınce bi şekl bakyrlr bana :)) sizlerde ne var ne yok ?
Selam canım nasilsin
İyiym canm sukurler olsn. Yanmalar hep varr heryerm yanyrm sanki su izne cikaym evde rahat giyncm :)Tamam canım zaten bende fazla geçiştirmek istemiyorum dün liste yaptım bir sürü eksik çıktı bu aksam inşallah gideriz..
Aynen öyle rahatına baksın bırak :) ben bugun rüyamda seni gordum ikimiz sancı odasında yan yana yatıyorDuk sancı çekiyoruz hemşire gelip karnim izi sallıyor sonra bizi ayağa kaldırıyorlar yürütmek için sana bi tür attırdı götürüyor beni de hemşire baya yürüttü seni düşünüyorum Baptiste acaba doğum yaptim felan diye :) bilinç altima baya yerleşmiş bu konu.. ama bu gece gerçekten sancım oldu sağli sollu
Bende izledim çok güzeldi ama hep ailelerin yuzunden
iyiyim canım sen nasılsın hiç sorma benimde ayaklarım gece gündüz yaniyor
Aslmmm :)) foto gozkmyrr bendee
Sanci mi canm erken degil mi daha bende tık yom henüz :)Merhabalar güzel tatlı anneler Nasılsıniz bu gece sağli sollu sancım oldu ama genede iyi uyudum geceleri sıcak dahada basıyor havalar iyice isinInca nolacak bakalim
Selam canım nasilsin
Sanci mi canm erken degil mi daha bende tık yom henüz :)
Cok guzel olmuslar ellerine saglik hayirlisiyla gelsin oglusun :)işte buyurun kokulu taş ve sabun yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?