- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.481
Sanci mi canm erken degil mi daha bende tık yom henüz :)
BenimdeeeeeSlm cnm ben bisey dusunmyrm benm analar gunm kutlanmdi cunku
Hastane 1 sürahi getiriyor sadece kalabalık olursa yetmiyor aklınızda bulunsunCanım senin 3 numara 1 numaraya benzeyecek galibaaaaNazlı nazlı sona kadar bekleyecek... Boşver sen rahatsan takılsın içerde rahat rahat...
Lohusa şerbeti benim hastane yapıyormuş hediye olarak odaya sürahi ve bardakla getiriyorlarmış :) Annemde gül toplayıp şerbet tarzı birşey yaptı, o da çok yarıyormuş süt için...
Bir de malt içeceğinden bahsedilmiş. Kızlar hepsinden 1 kutu alıp tadına bakın bence, tadı çok kötüymüş malt içeceklerinin içemiyormuşsun... Ben Mami Power ve Promalt denedim, MamiPower acı soğuk kahve gibi & Promalt dışarda beklemiş tadı kaçmış bira gibi, tabi benim ağız tadımİkisinide sevmedim ama mamipower bir tık daha iyi geldi aldım 5-6 kutu hastaneye götüreyim diye, sonra gerekirse yine alırım. Humana Still Tee zaten başyapıtmış Çay yerine içilecekmiş, bebeğin gazı olmamasına yardımcı oluyormuş diye duydum...
Kendini rahat hissetmek güvenceye al m ak için koy istersen ben 3. Ayda başlamıştım ha n i ilk günler zaten bebekler az emiyor azcık süt yeter siz çok bilmis lere inanmayın akmiyor sütler çeşme misali normal..benim hiç çeşme olmadı ama 6 ay sadece anne sütü artı 20 ay emzirdim Moral ve su..vazgeçilmezlerikızlar dün de sordum cevap alamadım humanayı hastane çantasına koymak şart mı sizce? doğumdan sonra sütümüz olmazsa ya da az olursa öyle mi almalı yoksa?
Bencede humana tek yeter yanında hurmada yiyin. Hastanen süpermiş canımCanım senin 3 numara 1 numaraya benzeyecek galibaaaaNazlı nazlı sona kadar bekleyecek... Boşver sen rahatsan takılsın içerde rahat rahat...
Lohusa şerbeti benim hastane yapıyormuş hediye olarak odaya sürahi ve bardakla getiriyorlarmış :) Annemde gül toplayıp şerbet tarzı birşey yaptı, o da çok yarıyormuş süt için...
Bir de malt içeceğinden bahsedilmiş. Kızlar hepsinden 1 kutu alıp tadına bakın bence, tadı çok kötüymüş malt içeceklerinin içemiyormuşsun... Ben Mami Power ve Promalt denedim, MamiPower acı soğuk kahve gibi & Promalt dışarda beklemiş tadı kaçmış bira gibi, tabi benim ağız tadımİkisinide sevmedim ama mamipower bir tık daha iyi geldi aldım 5-6 kutu hastaneye götüreyim diye, sonra gerekirse yine alırım. Humana Still Tee zaten başyapıtmış Çay yerine içilecekmiş, bebeğin gazı olmamasına yardımcı oluyormuş diye duydum...
Benim kocacım bebişimiz ve kendisi için bir süredir beşiktaş forması arıyor..ben de her baktığına bir bahane buluyorum..çünkü ben ona babalar günü için almıştım..bekletiyorum ve vermek için sabırsızlanıyorum
Tamam canım zaten bende fazla geçiştirmek istemiyorum dün liste yaptım bir sürü eksik çıktı bu aksam inşallah gideriz..
Aynen öyle rahatına baksın bırak :) ben bugun rüyamda seni gordum ikimiz sancı odasında yan yana yatıyorDuk sancı çekiyoruz hemşire gelip karnim izi sallıyor sonra bizi ayağa kaldırıyorlar yürütmek için sana bi tür attırdı götürüyor beni de hemşire baya yürüttü seni düşünüyorum Baptiste acaba doğum yaptim felan diye :) bilinç altima baya yerleşmiş bu konu.. ama bu gece gerçekten sancım oldu sağli sollu
Bende izledim çok güzeldi ama hep ailelerin yuzunden
iyiyim canım sen nasılsın hiç sorma benimde ayaklarım gece gündüz yaniyor
Aynen canım bu haftalarda enfeksiyonda olabiliyo hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inş herkesinki. Tetikte bekleyince herşeyden nem kapıyorumcanım bence nişan olmayabilir.. bende de iki hafta önce aynen senin dediğin gibi çok koyu kıvamlı akıntı oldu çok açık sarımsı renkte..ilk gördüğümde ben de panik yaptım acaba nişan olabilir mi bu kadar erken vakitte diye..ama sonradan aklıma geldi bende hamilelikten önce de bazen böyle akıntı geldiği olmuştu vajinal enfeksiyondan kaynaklanıyormuş..iki hafta öncesinde de eşimle ilişkiden sonra yaşadım bu durumu..sanırım enfeksiyon kapmışımşimdiçok şükür geçti heralde bi daha olmadı. yani eğer nişan olsaydı şimdiye doğurmuştum heralde seninki de böyle olabilir hemen telaşa kapılma
Neden hasta bezi kullanılsın ki? Normal kadın pedi(orkid yani) yeterli.Kizlar hasta bezi kullanicaz demi dogumdan sonra hicde sevmem onu ha
Canım senin 2 tane çucuğun var bilirsin, bazen nişan gelmeden de oluyomuş doğum başlangıcı ama ben doktoruma sorduğumda kıpkırmızı kan değil ama kanlı pembemsi bir şey olur dedi. Senin ki sanırım akıntı. Belki ayaklara çorap giymek bol su tüketmek işe yarayabilir.Aynen canım bu haftalarda enfeksiyonda olabiliyo hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inş herkesinki. Tetikte bekleyince herşeyden nem kapıyorum
belkide bilemiyorumkesin dinliyo seniiiiii
Hadi git al bizede foto at bende almadım daha
Benim eşimde bana hediye almamıştı ama doğum muhtemelen babalar günü haftasına denk gelir diye düşünerek ben hediye aldım eşime dün. Neyse o üda bana doğum hediyesi aldı bu hafta oradan yırttı diyelim. Birde alıştırmak ve utandırmak için yapmak lazım kızlar. Erkeklere eğitim şartBenimdeeeee
aynen canım ya bende hiç bilmiyorum.kimisi ped diyo kimisi hasta bezi.birde kilot şeklinde olan bezler varmış tek kullanımlık hiç sizdırmıyomuş.acaba hangisi kullanışlıdır ki???Kizlar hasta bezi kullanicaz demi dogumdan sonra hicde sevmem onu ha
Bnde senin gibi dusunuyorum hatta seneye anneler gununde hediyemi alir diye dusunuyorum suan daha anne adayiyim anneler gunun kutlu olsun demisti o kadar bnde aynisini yapacam :) hediye de satt degil de iste kadin milleti illa olsun istiyo tobeeeBenim eşimde bana hediye almamıştı ama doğum muhtemelen babalar günü haftasına denk gelir diye düşünerek ben hediye aldım eşime dün. Neyse o üda bana doğum hediyesi aldı bu hafta oradan yırttı diyelim. Birde alıştırmak ve utandırmak için yapmak lazım kızlar. Erkeklere eğitim şart
Ben götürcem canım asıl hastane için aldım zaten.kızlar o süslü lohusa terlikleri ve tacı hastaneye götürecek misiniz hastanede kirlenir diye düşünüyorum foto çekinirken iyi olur aslında kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?