2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben de biraz resim paylaşayım. kapı süsünü kendim yaptım o yüzden profesyonel olmadı ama ne yapalım olduğu kadar bir de slikon tabancam, malzemem falan olmadığı için zorlandım baya yaparken
hastanede içine çikolataları koymak için kuş kafesi ve puset aldım, kafesleri kendimce süsledim. bir de hastane için english home'dan aldığım gül kolonyasını süsledim ama resim çekmeyi unutmuşum
ana kucağı olarak aldığım mamaroo da geldi, çok rahat görünüyor, içine yatıp kendim sallanasım var

Son düzenleme:
Hastane 1 sürahi getiriyor sadece kalabalık olursa yetmiyor aklınızda bulunsun
Hangi hastane cnm seninki bnm ki medipol o da veriyor ama vermediği zamanlar varmış ...kafalarına göre. .

Malt içeceğinin tadı kötü tabi bira mayası tableti de aynı şekilde sütü çoğaltiyor hem de hap tadı pek yok içiyorsun tamam. .bn çok memnun kalmıştım hatta mısır Çarşısı'nda ni yerde de kiloyla satılıyormus büyük dükkanların birinde..ama bn hep eczaneden alıyordum gidemediim icin

kızlar dün de sordum cevap alamadım humanayı hastane çantasına koymak şart mı sizce? doğumdan sonra sütümüz olmazsa ya da az olursa öyle mi almalı yoksa?
Kendini rahat hissetmek güvenceye al m ak için koy istersen ben 3. Ayda başlamıştım ha n i ilk günler zaten bebekler az emiyor azcık süt yeter siz çok bilmis lere inanmayın akmiyor sütler çeşme misali normal..benim hiç çeşme olmadı ama 6 ay sadece anne sütü artı 20 ay emzirdim Moral ve su..vazgeçilmezleri

Benim kocacım bebişimiz ve kendisi için bir süredir beşiktaş forması arıyor..ben de her baktığına bir bahane buluyorum..çünkü ben ona babalar günü için almıştım..bekletiyorum ve vermek için sabırsızlanıyorum

Bencede humana tek yeter yanında hurmada yiyin. Hastanen süpermiş canım

Kıııız benzemesin ablasına valla 4 kilo olur doğurana kadar

ben de kızçeme bir uzun bir kısa kollu beşiktaş zıbın ve ayakkabı aldım, babalar günü için değil ama babası çok sevindi

doğumla kafayı yedik son günlerya Geçmek bilmiyo bide rüyada rahat bırakmıyo

Aynen canım bu haftalarda enfeksiyonda olabiliyo hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inş herkesinki. Tetikte bekleyince herşeyden nem kapıyorum

Kızlar lohusa sepetinden bir haftadır beklediğim terlik ve taç geldi ama terliğin numarası yanlış. Aradım yenisini gönderecekler ben diyorum ya doğuma kadar gelse şu terlikler diye valla heralde doğuma giderken alcam kargoyu.

Aynen canım bu haftalarda enfeksiyonda olabiliyo hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inş herkesinki. Tetikte bekleyince herşeyden nem kapıyorum
Canım senin 2 tane çucuğun var bilirsin, bazen nişan gelmeden de oluyomuş doğum başlangıcı ama ben doktoruma sorduğumda kıpkırmızı kan değil ama kanlı pembemsi bir şey olur dedi. Senin ki sanırım akıntı. Belki ayaklara çorap giymek bol su tüketmek işe yarayabilir.

Benim eşimde bana hediye almamıştı ama doğum muhtemelen babalar günü haftasına denk gelir diye düşünerek ben hediye aldım eşime dün. Neyse o üda bana doğum hediyesi aldı bu hafta oradan yırttı diyelim. Birde alıştırmak ve utandırmak için yapmak lazım kızlar. Erkeklere eğitim şart

kızlar o süslü lohusa terlikleri ve tacı hastaneye götürecek misiniz hastanede kirlenir diye düşünüyorum foto çekinirken iyi olur aslında kafam karıştı

Bnde senin gibi dusunuyorum hatta seneye anneler gununde hediyemi alir diye dusunuyorum suan daha anne adayiyim anneler gunun kutlu olsun demisti o kadar bnde aynisini yapacam :) hediye de satt degil de iste kadin milleti illa olsun istiyo tobeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…