- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.501
canım taç hadi neyse de terlik de benim için tam bi muamma hastane çantama koydum ama orda giysem gelince makineye atsam olmaz mı? ilk lohusalık anımda hastanede kullanmak istiyorum cicili bicili ama tekrar kullanamayackasam da verdiğim 30 tl ye acırım.ne yapmalı bilemedim?kızlar o süslü lohusa terlikleri ve tacı hastaneye götürecek misiniz hastanede kirlenir diye düşünüyorum foto çekinirken iyi olur aslında kafam karıştı
Eline sağlık maşallah çok beceriklisin çok güzel olmuşlar.işte buyurun kokulu taş ve sabun yaptım
Eline sağlık kapı süsü çok güzel olmuş el emeği bence daha kıymetli.kızlar ben de biraz resim paylaşayım. kapı süsünü kendim yaptım o yüzden profesyonel olmadı ama ne yapalım olduğu kadarbir de slikon tabancam, malzemem falan olmadığı için zorlandım baya yaparken
hastanede içine çikolataları koymak için kuş kafesi ve puset aldım, kafesleri kendimce süsledim. bir de hastane için english home'dan aldığım gül kolonyasını süsledim ama resim çekmeyi unutmuşum
ana kucağı olarak aldığım mamaroo da geldi, çok rahat görünüyor, içine yatıp kendim sallanasım var
Ben de götüreyim o zaman resim çekinirken iyi olur:))Ben götürcem canım asıl hastane için aldım zaten.
canım kanama çok olursa normal orkid geceler fln tutmuyomuş.Benim kv kulandığı hasta bezi var biyere gittiğimizde fln kaçırmaktan korkunca kullanır dependin hasta bezi çok pratik beli lastikli aynen kilot gibi giyip atıyo sonra ben de onunkilerden bikaç çantaya atayım diyorumaynen canım ya bende hiç bilmiyorum.kimisi ped diyo kimisi hasta bezi.birde kilot şeklinde olan bezler varmış tek kullanımlık hiç sizdırmıyomuş.acaba hangisi kullanışlıdır ki???
Sen de benim gibi düşünüyorsun.Benim terlikler taşlı kurdelalı makineye atınca gitmez mi bütün özelliği ben de 45 tl aldım.Foto çekinirken güzel olur diye düşünüyorumcanım taç hadi neyse de terlik de benim için tam bi muamma hastane çantama koydum ama orda giysem gelince makineye atsam olmaz mı? ilk lohusalık anımda hastanede kullanmak istiyorum cicili bicili ama tekrar kullanamayackasam da verdiğim 30 tl ye acırım.ne yapmalı bilemedim?
evet canım benimkinin taşı pek yok da kurdelalı bak şundan http://www.lohusasepeti.com/urun/tr92-mavi-lohusa-terligi/377Sen de benim gibi düşünüyorsun.Benim terlikler taşlı kurdelalı makineye atınca gitmez mi bütün özelliği ben de 45 tl aldım.Foto çekinirken güzel olur diye düşünüyorum
çok teşekkür ederimEline sağlık maşallah çok beceriklisin çok güzel olmuşlar.
Eline sağlık kapı süsü çok güzel olmuş el emeği bence daha kıymetli.
Ben de götüreyim o zaman resim çekinirken iyi olur:))
Sen de benim gibi düşünüyorsun.Benim terlikler taşlı kurdelalı makineye atınca gitmez mi bütün özelliği ben de 45 tl aldım.Foto çekinirken güzel olur diye düşünüyorum
Terliklerin çok güzel güle güle kullan.Benimki öyle taşlı değil de büyük prens tacı var biraz benziyor seninkiyle.Ben de aynı atıyorum makineye file tarzı bişeye koyup atalm o zaman yııpranmazevet canım benimkinin taşı pek yok da kurdelalı bak şundan http://www.lohusasepeti.com/urun/tr92-mavi-lohusa-terligi/377
ben spor ayakkabıları ,ev terliklerini vs kısa programa atıyorum 30 dk ..acaba bozulurmu ki yine öyle yapsam
evet canım hastaneyi ne kadar temiz olsa da içim çekmiyor.Bir de ramazanda doğum yapacam pek gelen olmaz hastaneye diye düşünüyorum. 6 liraya mı aldın süper yaniçok teşekkür ederim
ben hastane için madame cocodan 5-6 liraya hafif süslü bir terlik aldım, orada giyip bırakırım terliği. hastanede giydiğimi eve götürmek istemem diye düşündümbence süslü olanı evde giy, gelen giden çok olur zaten
Hastaneye sordum ondan al dediler ped yetmiyormus kanam cok olabilirmis ilk gunlerNeden hasta bezi kullanılsın ki? Normal kadın pedi(orkid yani) yeterli.
Aaa ole bisey varsa ondan alak en rahati o olur bence cunku ped sizdiriyormus onun icin dorduncu gun falan anca ped e gecilir dediler bilemedim bende yaaynen canım ya bende hiç bilmiyorum.kimisi ped diyo kimisi hasta bezi.birde kilot şeklinde olan bezler varmış tek kullanımlık hiç sizdırmıyomuş.acaba hangisi kullanışlıdır ki???
Ablamda ondan kullandı çok rahat ettim demişti.emici külot diye satilio.zaten dediğin gibi canımbir kkaç tane yeter sonrasında orkid kullanilir.fallenangel8, post: 41347263, member: 234808"]canım kanama çok olursa normal orkid geceler fln tutmuyomuş.Benim kv kulandığı hasta bezi var biyere gittiğimizde fln kaçırmaktan korkunca kullanır dependin hasta bezi çok pratik beli lastikli aynen kilot gibi giyip atıyo sonra ben de onunkilerden bikaç çantaya atayım diyorum
Canım peki o eklediğiniz siteden mi aldınız yoksa herhangi bi yerden aynı model mi. Ona göre bende alayım.[/QUOTE]Canim bende dogumdan sonraki 6. Gunde baslamistim bana doktor kullanacaksin dedi hemde sezeryandim ben dikislerimde vardi hicbirsey olmuyor. Ne kadar erken o kadar iyi bence. Bak kullanmisiz birsey olmamis zaten:) ben yine ayni yapacagim . 5 gun hastanedeyim zaten 6. Gunu giyerim korsemi. Yalniz geceleri giyme kan dolasimi yavasliyot demisti doktor geceleri giymiyorum ben damarlar filan tikanip kan pihtisi yapmasin aman. Gerci bazi geceler korseyle uyuyakalmisligim olmustur tabiki:)
kızlar ben de biraz resim paylaşayım. kapı süsünü kendim yaptım o yüzden profesyonel olmadı ama ne yapalım olduğu kadarbir de slikon tabancam, malzemem falan olmadığı için zorlandım baya yaparken
hastanede içine çikolataları koymak için kuş kafesi ve puset aldım, kafesleri kendimce süsledim. bir de hastane için english home'dan aldığım gül kolonyasını süsledim ama resim çekmeyi unutmuşum
ana kucağı olarak aldığım mamaroo da geldi, çok rahat görünüyor, içine yatıp kendim sallanasım var
Hastane 1 sürahi getiriyor sadece kalabalık olursa yetmiyor aklınızda bulunsun
Hangi hastane cnm seninki bnm ki medipol o da veriyor ama vermediği zamanlar varmış ...kafalarına göre. .
Malt içeceğinin tadı kötü tabi bira mayası tableti de aynı şekilde sütü çoğaltiyor hem de hap tadı pek yok içiyorsun tamam. .bn çok memnun kalmıştım hatta mısır Çarşısı'nda ni yerde de kiloyla satılıyormus büyük dükkanların birinde..ama bn hep eczaneden alıyordum gidemediim icin
Bencede humana tek yeter yanında hurmada yiyin. Hastanen süpermiş canım
Kıııız benzemesin ablasına valla 4 kilo olur doğurana kadar
Kızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
evet canım bende öyle bşy alıp daha sonra kanama azalınca ped e geçmeyi düşünüyorumAaa ole bisey varsa ondan alak en rahati o olur bence cunku ped sizdiriyormus onun icin dorduncu gun falan anca ped e gecilir dediler bilemedim bende ya
Eline sağlık =) gayet olmuş işte... Hem ne güzel kendin yapmışsın, benim elimden gelmiyor hiç, özeniyorum... Kuş kafesinden baya almışsın minik birşey sanırım, ben daha çok eksiğim hızlanmam lazımmmm... Mamaroo'nun rengi çok güzelmiş, ben benimkinin rengini haıtlamıyorum :O o kadar zamandır kapalı duruyor ki, hala açmadık biz bebeğe aldıklarımızı, bir ara onları da halletmek lazım, yatağı fln hep kapalı duruyor...
Memorial canım benim hastanede, şık bir sürahide getiriyorlarmış bakır bardaklarla birlikte, bittikçe ekleriz bizde ama ramazan olacağı için aile büyükleri fln oruç olur, çok içilmez heralde... Bira mayası tabletini duymamıştım iyi oldu söylediğin araştırayım...
Hurma ve ananas vazgeçilmezim oldu zaten =) Bende dün doktora gittim, haftalık kontrole döndü benim doktorum... Dün ilk defa nst'ye bağladı, 20 dakikada 2 sancı olmuş, ben tabi anlamıyorum hala... Doktorum dedi yavaş yavaş doğum kanalına giriyor demek ki oğlan diye :) Beni bir telaş aldı... Kiloda fazla almış, 2.900 olmuş artık maşallah, doktor vitaminleri kesti. 38. haftada fln gelse iyi olur dediBu gidişle 3.5'u geçecek gibi duruyor bakalım nasıl doğurucaz Çatı muayenem haftaya, birşey kalmadı artııııık
Son birgün canım sonra oh mis mis evinde dinlenirsin son kalan islerini halledersin allahın izniyleİyiym canm sukurler olsn. Yanmalar hep varr heryerm yanyrm sanki su izne cikaym evde rahat giyncm :)
Canım benim ikinci gebelik sanırım ondan bunda biraz erken başladı magnezyum icmesem demekki daha fazla olacakSanci mi canm erken degil mi daha bende tık yom henüz :)
Canım eğer çok rahatsız edicise doktoruna danis allah korusun dediğin gibi erken doğum felan durumunda önlemini alıyorlar artık bu haftalar dahada dikkat etmen gerekiyoriyi olmaya çalışıyorum canım, akşamları bazen sancı oluyor, ishal gibiyim bir de. doktora gitmeye korkuyorum, erken doğum falan der diye
sen nasılsın?
canım bende oluyor sanki biraz, korkuyorum
aynen yahuu hayırlısıyla bi doğuraydik rahatlıkla diyemicem o zamanda korkularını takıntılarimiz farklı olacak bu seferde bebekle ilgili düşünceler rüyalar felan neyse fazla yazMayim şimdiden bunları düşünmek istemiyorum :)doğumla kafayı yedik son günlerya Geçmek bilmiyo bide rüyada rahat bırakmıyo
canım panik yapma nolur.bak burda arkadaşlar hep söylüyo süt için en önemli şey stres yapmamak ,morali yüksek tutmak.Sen önce bi sağlığına kavuş hayırlısıyla elbet gene gelir sütün Allah'ın izniyle..Rabbim acil şifalar versinKızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?