- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.521
ben foto göremiyorumkızlar ben de biraz resim paylaşayım. kapı süsünü kendim yaptım o yüzden profesyonel olmadı ama ne yapalım olduğu kadarbir de slikon tabancam, malzemem falan olmadığı için zorlandım baya yaparken
hastanede içine çikolataları koymak için kuş kafesi ve puset aldım, kafesleri kendimce süsledim. bir de hastane için english home'dan aldığım gül kolonyasını süsledim ama resim çekmeyi unutmuşum
ana kucağı olarak aldığım mamaroo da geldi, çok rahat görünüyor, içine yatıp kendim sallanasım var
Canım ellerine sağlık hepsi çok güzelkızlar ben de biraz resim paylaşayım. kapı süsünü kendim yaptım o yüzden profesyonel olmadı ama ne yapalım olduğu kadarbir de slikon tabancam, malzemem falan olmadığı için zorlandım baya yaparken
hastanede içine çikolataları koymak için kuş kafesi ve puset aldım, kafesleri kendimce süsledim. bir de hastane için english home'dan aldığım gül kolonyasını süsledim ama resim çekmeyi unutmuşum
ana kucağı olarak aldığım mamaroo da geldi, çok rahat görünüyor, içine yatıp kendim sallanasım var
canım allah şifanı versin stres yapma iyi olduktan sonra sütun gelir sen suyu komposto felan iç allahın izniyle gelir sütun inşallah sen içini ferah tut allah yardımcın olsunKızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
Canım seneye ilk anneler günümüz olacak Allah izin verirse artık o zaman kesin alırlar. Almazlarsa işte o zaman hafiften bi kıYamet kopar heraldeBnde senin gibi dusunuyorum hatta seneye anneler gununde hediyemi alir diye dusunuyorum suan daha anne adayiyim anneler gunun kutlu olsun demisti o kadar bnde aynisini yapacam :) hediye de satt degil de iste kadin milleti illa olsun istiyo tobeee
götür canım tacını hep takarsın zaten. Terlik içine sinmiyorsa birde yedek kötü terlik al. Ziyarete gelen olursa cicilerle görsünEline sağlık maşallah çok beceriklisin çok güzel olmuşlar.
Eline sağlık kapı süsü çok güzel olmuş el emeği bence daha kıymetli.
Ben de götüreyim o zaman resim çekinirken iyi olur:))
Hmmm anladım ben büyük kadın pedi diye biliyordum. Sonuçta popoya kadar batmayız diye umut ediyorum. Hastanelerde satılıyo zaten öyle bir şey olursa kocalar bir koşu kapar gelir. Ben çantama ped koydum bolca.Hastaneye sordum ondan al dediler ped yetmiyormus kanam cok olabilirmis ilk gunler
benim deBenimdeeeee
aynen canım otururken iyi de kalkınca doğrulamıycak gibi oluyorum. tahmini tarihlerimiz yakın ama bana da erken olucakmış gibi geliyo. hayırlısı olsun hepimiz içinyürürken filan ağrıyor mu?benim herhalde dikiş yerlerim ağrıyor.. bazen karnımda ağrımaya başlıyor..
canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksınslm kizlar.cok sukur hala dogurmadim.agrilarim cok fazla ama dayaniyorum.temmuzun ilk haftasi bebegi alacaklar.hayirlisi arrtik
:)) bende yok cnm.nst girdm sanci cikmadi :)Valla bende de tik yok.varda ben mi bilemiom acabaaaa.
Canm cok guzel olmslrr :)kızlar ben de biraz resim paylaşayım. kapı süsünü kendim yaptım o yüzden profesyonel olmadı ama ne yapalım olduğu kadarbir de slikon tabancam, malzemem falan olmadığı için zorlandım baya yaparken
Canm yaa cok gecms olsun rabbm yardmcn olsn dualarm seninleKızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
Evet cnm cok az kaldi evmde dinlencmmkismtse annemlede evimi toplucz yavas yavas bebegn eksklrni yapcmSon birgün canım sonra oh mis mis evinde dinlenirsin son kalan islerini halledersin allahın izniyle
Canım benim ikinci gebelik sanırım ondan bunda biraz erken başladı magnezyum icmesem demekki daha fazla olacak
Canım eğer çok rahatsız edicise doktoruna danis allah korusun dediğin gibi erken doğum felan durumunda önlemini alıyorlar artık bu haftalar dahada dikkat etmen gerekiyor
aynen yahuu hayırlısıyla bi doğuraydik rahatlıkla diyemicem o zamanda korkularını takıntılarimiz farklı olacak bu seferde bebekle ilgili düşünceler rüyalar felan neyse fazla yazMayim şimdiden bunları düşünmek istemiyorum :)
Canim uzmeKızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
Kızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?