2015 Temmuz Anneleri

ben foto göremiyorum

Canım ellerine sağlık hepsi çok güzel
canım allah şifanı versin stres yapma iyi olduktan sonra sütun gelir sen suyu komposto felan iç allahın izniyle gelir sütun inşallah sen içini ferah tut allah yardımcın olsun

Kızlar bana da hastanede hasta bezi takılar ama orkidin büyüklerinden de taktım onlar çok işime yaradı diyebilirim.

Birde süt gelmesi için rezene-papatya çayı komposto nun suyunu başlıca içeceği suyu çok tüketim..

Bebekte gaz içinde acı elma yağını ayaklarının altına ve karnına saat yönüne doğru ovalayarak sürüm birde tamamen bitkisel olan zinco damlasından verdim aynı zamanda da bebekler için Humananın miydi yoksa hipp inmi hatırlamıyorum çayını aldım içirdim hatta o Çayda bende içtim :)
Simdilik aklıma gelen bunlar

kızlar mayanın ddediği korse burda çok uygun fiyata ama 100 tl altı 8 tl kargo parası var ben sipariş verdim.kendime eşime de bikaç çamaşır aldım kullandığımız markalardan bi bakın isterseniz.Aldığım iç çamaşırları da eşime babalar günü hediyesi niyetine vereyim sırf 100 tl doldursun diye aldım
http://www.tutkuicgiyim.com/MI-GOGSU-ACIK-BAYAN-SILIP-KORSE-TEN-L,PR-5181281.html

Bnde senin gibi dusunuyorum hatta seneye anneler gununde hediyemi alir diye dusunuyorum suan daha anne adayiyim anneler gunun kutlu olsun demisti o kadar bnde aynisini yapacam :) hediye de satt degil de iste kadin milleti illa olsun istiyo tobeee
Canım seneye ilk anneler günümüz olacak Allah izin verirse artık o zaman kesin alırlar. Almazlarsa işte o zaman hafiften bi kıYamet kopar heralde
Birde kadın tek taraflı bekledikçe önce o yapsın dedikçe zaten mayasında odunluk olan etkek milleti hiç yapmıyo.
Eline sağlık maşallah çok beceriklisin çok güzel olmuşlar.

Eline sağlık kapı süsü çok güzel olmuş el emeği bence daha kıymetli.

Ben de götüreyim o zaman resim çekinirken iyi olur:))
götür canım tacını hep takarsın zaten. Terlik içine sinmiyorsa birde yedek kötü terlik al. Ziyarete gelen olursa cicilerle görsün

Hastaneye sordum ondan al dediler ped yetmiyormus kanam cok olabilirmis ilk gunler
Hmmm anladım ben büyük kadın pedi diye biliyordum. Sonuçta popoya kadar batmayız diye umut ediyorum. Hastanelerde satılıyo zaten öyle bir şey olursa kocalar bir koşu kapar gelir. Ben çantama ped koydum bolca.

kızlar göbeğinizin alt tarafı yürürken filan ağrıyor mu?benim herhalde dikiş yerlerim ağrıyor.. bazen karnımda ağrımaya başlıyor..

benim bebiş erken gelecek gibi..

Canm cok guzel olmslrr :)

Canm yaa cok gecms olsun rabbm yardmcn olsn dualarm seninle

Evet cnm cok az kaldi evmde dinlencmmkismtse annemlede evimi toplucz yavas yavas bebegn eksklrni yapcm

Selam kızlar doktordan geldik bebiş 2800gr olmuş herşey yolunda inşallah sadece Göbek çevresi 34. Haftasında gözüküyor okadar. O da genetiktir herhalde. Birde akıntı için fitil verdi normal doğumda yırtılmaya sebep olabilir bu haftalarda tedavi önemli dedi. Ama henüz almadım ilacı. Bizden bukadar

Canim uzme
Boyle kendini daha kotu olursun. Bebegin yaninda saglikli ac kalacak hali yok mama verirsin uzuldugun seye bak. Su anda en onemlisi senin sagligin, bebeginin sutten cok sana ihtiyaci var. insallah en kisa zamanda zaten tamamen iyilesip unutacaksin bu gunleri! Cok cok gecmis olsun tekrar.

canım sakin ol ağlama...inşallah tekrarlamaz duanı et içini ferah tut..kendine iyi bak ki bebişine faydan olsun.üzülme tekrar gelir sütün moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…