- 27 Temmuz 2013
- 85
- 50
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.541
çok teşekkürler canımkafes de puset de minik minik, kafesler aslında tealight mum koymak için, oradan çıkarabilirsin ne kadar küçük olduğunu ben içlerine çikolata yaptırıcam bebişin adının yazılı olduğu böylece tekrar etiketlemekle uğraşmam diye düşündüm
mamarooyu yeni aldım daha, ne zamandır alacağım diye aklımda ama ben alana kadar bir önceki model piyasadan tamamen kalkmış mecbur kalıp bu 3.0 app olanı aldım, aklımda bu yoktu aslındabence bütün renkleri güzel, ben hepsini beğeniyorum, hemen yıkadım bile kılıfını, yatağı falan da yıkadım ütülettim anneme herşeyi.
benim hastane de veriyor lohusa şerbeti, yeter sanırım zaten ramazan, hem çok gelen olmaz, olanlardan da niyetli olan çok olur dedim
bebişine de maşallah canım, tostik olsun ısır ye popişiniiiiiiii
Evet canım mayanın dediğinden aldım ama,bak ben L yim m aldım inanki kalıbı çok dar,keşke L alsaydım, sende ona göre al ama taş gibi bişi kaliteli olduğu belliSen aynı siteden mi aldın
Canım ya yeni okudum olanlarıKızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
Tup bebek yaptiran arkadaslar bahceci kliniginde yaptiran var mi aranizda? Bir arkadasim orada tedaviye baslamayi dusunuyor. Insallah hemen olur artik bebekleri. Basarili bir merkez mi? Onereceginiz doktor varmi orada? Burde tup bebek yaptiranlar hemen transfer mi yaptirdiniz yoksa bir ay beklediniz mi rahim dinlensin diye? Hangisi daha iyi oluyor acaba? Turk bir arkadasimiz taaa butadan kalkip Turkiye'ye gidecek tup bebek icin umarim hayirlisi olur burada fiyat 30.000 dolar cok pahaliorada sanirim cok daha ucuz olur!
Tup bebek yaptiran arkadaslar bahceci kliniginde yaptiran var mi aranizda? Bir arkadasim orada tedaviye baslamayi dusunuyor. Insallah hemen olur artik bebekleri. Basarili bir merkez mi? Onereceginiz doktor varmi orada? Burde tup bebek yaptiranlar hemen transfer mi yaptirdiniz yoksa bir ay beklediniz mi rahim dinlensin diye? Hangisi daha iyi oluyor acaba? Turk bir arkadasimiz taaa butadan kalkip Turkiye'ye gidecek tup bebek icin umarim hayirlisi olur burada fiyat 30.000 dolar cok pahaliorada sanirim cok daha ucuz olur!
Gecmis olsun canim moralini yuksek tutmaya calis sutun geli insaallah cunku stres ve uzuntu sutu etkiliyo rabbim yardimcin olsunKızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
Güle güle kullanın insallah ben de siparis verecektim. Şu an 42 veya 44 bedene sigabiliyorum. L ve ya M hangisini almam gerek senceEvet canım mayanın dediğinden aldım ama,bak ben L yim m aldım inanki kalıbı çok dar,keşke L alsaydım, sende ona göre al ama taş gibi bişi kaliteli olduğu belli
ben de bu defa ısrar edicem NST ye girmek için. geçen kontrolümde 2 doktoruma da söyledim kasılmalarım var NSTye gçrsem mi diye ikisi de gerek yok dedi.ben inatla hala girsem mi ki diyodum:)) bende yok cnm.nst girdm sanci cikmadi :)
çok geçmiş olsun canım.inşallah düzelir biran önceKızlar dün gece sütüm kesildi. Bugün kullanmaya başladığım antibiyotikler alerji yaptı. Dün çıktık hastaneden. Kan pıhtısının tekrarlama ihtimali var. Nolur dua edin. Ağlama nöbetlerindeyim. Sakinleyemiyorum bir türlü.
Süper olmuş canım maşallah sana ellerine sağlıkişte buyurun kokulu taş ve sabun yaptım
30.000 mi
Varya Allah'a ne kadar şükretsek az bizim gibi doğal olarak hamile kalanların sızlanmaya bile hakkımız yok millet nelerle uğraşıyo
Teşekkürler :)Sonunda son sayfaya gelebildim :) hemen paylaşıyım artık mayayı yormayalım kadıncağız bizim sorulardan bıkmıştır :))
Eki Görüntüle 1554503
Masallah cnm bebegine :)Selam kızlar doktordan geldik bebiş 2800gr olmuş herşey yolunda inşallah sadece Göbek çevresi 34. Haftasında gözüküyor okadar. O da genetiktir herhalde. Birde akıntı için fitil verdi normal doğumda yırtılmaya sebep olabilir bu haftalarda tedavi önemli dedi. Ama henüz almadım ilacı. Bizden bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?