2015 Temmuz Anneleri

Çok mantıklı fikir, çikolatalar hazır olunca bir foto daha paylaş o zaman =) Mamaroo'nun kılıfını yıkamak gelmedi aklıma, ben,m annemde bebeğin herşeyini yıkadı ütüledi, hepsi dolaptaki yerini aldı. 1 hafta 10 gün içinde hastane çantalarını hazırlayacağız, dolaptan seçip seçip çantaya koyacaz bakalımmmmm :)
Bebiş inşallah rahat bir normal doğum sınırında kalacak kadar tosbik olur =) Bakalım artık son haftalar heyecan zirvede...

kızlar özledim valla sizi. giremiyorum. yönetime yapacağım sunumu az önce yapıp bitirmiş bulunmaktayım çok şükür. sunumda kasığıma ve sol bacağıma ağrı girdi. su gibi terledim. oturacak bi pozisyon yoktu. çok şükür atlattım ama.
geçmişi okuyamadım alıntılarda gördüm P pinhan16 kendini üzme canım ne olursun. bunlar aşılamaycak problemler değil. kızın sağlıklı ve yanında daha ne olsun.

bu arada 9unda arkadaşım doğum yaptı. internette resmini gördüm. bekliyordu. yazıştık biraz. sancısı geldi gitti sandım. sunni sancı takmışlar. neden suyun mu geldi açılman mı var dedim. hiç birşey yokmuş. 39u geçtiler diye doktor deneyelim demiş. 6 saat sancı çekmiş ve tabiki normal doğum olmamış. zaten bebek hazır olsa gelirdi ve en son sezarene almışlar. kızın moralini bozmak istemedim bişey söylemedim olan olmuş artık ama doktor sadece ben normali denedim olmadı sende gördün demek için olgunlaşmamış rahme sancı vermiş. bunun işe yaramayacağı ortada. neyseki oğluda kızda sağlıklı ve bebk çook tatlı. aramızda 6 hafta vardı. hep yanyana geçirdik. şimdi o doğurunca daha bi inandım o günler yakın

Tup bebek yaptiran arkadaslar bahceci kliniginde yaptiran var mi aranizda? Bir arkadasim orada tedaviye baslamayi dusunuyor. Insallah hemen olur artik bebekleri. Basarili bir merkez mi? Onereceginiz doktor varmi orada? Burde tup bebek yaptiranlar hemen transfer mi yaptirdiniz yoksa bir ay beklediniz mi rahim dinlensin diye? Hangisi daha iyi oluyor acaba? Turk bir arkadasimiz taaa butadan kalkip Turkiye'ye gidecek tup bebek icin umarim hayirlisi olur burada fiyat 30.000 dolar cok pahali orada sanirim cok daha ucuz olur!

Canım ya yeni okudum olanları Rabbim acil şifa versin çok dua ediyorum sana. Sütün kesilmesi strestende olur. Ama önemli olan sağlık hiçbişeyi Düşünme şuan lütfen.

30.000 mi
Varya Allah'a ne kadar şükretsek az bizim gibi doğal olarak hamile kalanların sızlanmaya bile hakkımız yok millet nelerle uğraşıyo

Offf nekadar pahalıııı ben 2 kere tüp bebek tedavisi oldum. Benimki bahçeci değildi ama seceneklerimin arasındaydı. Ben çok iyi yorumlar almıştım. Bence rahmin bir sy dinlenmesi çok çok daha iyi... İlki hemen transfer olmuştu tutmadı. Gerçi tutmama sebebi hemen transfer olması değildi ben doktorumun sözünü dinlemedim sonrada onun söylediklerini biiirrr bir yasadım ikincide bir ay dinlendik embriyolarım donduruldu. Ben teansfer öncesinde çok daha dinç ve iyi hissettim kendimi.. Vücudum hormonlardan arındı, rahmim dinlendi.. Çok şükür buz bebeğim şimdi sıcacık karnımda

n
Gecmis olsun canim moralini yuksek tutmaya calis sutun geli insaallah cunku stres ve uzuntu sutu etkiliyo rabbim yardimcin olsun

Evet canım mayanın dediğinden aldım ama,bak ben L yim m aldım inanki kalıbı çok dar,keşke L alsaydım, sende ona göre al ama taş gibi bişi kaliteli olduğu belli
Güle güle kullanın insallah ben de siparis verecektim. Şu an 42 veya 44 bedene sigabiliyorum. L ve ya M hangisini almam gerek sence

çok geçmiş olsun canım.inşallah düzelir biran önce

30.000 mi
Varya Allah'a ne kadar şükretsek az bizim gibi doğal olarak hamile kalanların sızlanmaya bile hakkımız yok millet nelerle uğraşıyo

canım bakıyorum hala buralardasın doğurmuyon ben gibi sende ben bu gün doktora gittim bebek baskı yapıyo çok dediki kasıklarımda ciddi baskı car kafamız büyükmüş zaten bel agrım var ama anlayamıyorum . bi kaç saat sonra nst ye gircem doktor bişi olmazsa pazartesi gel dedi heycanlıyım oturmak bile zorlaştı benim için artık harekette etmiyo pek sık inanılmaz akıntı başladıı.

Kızlar az önce koray a gittim evimİn yanında var. Kilot gibi olp yüksek bel olan korseler varya göğüs altına doğru çıkıyor ondan aldım sizin dediğiniz askılıdan yoktu. Fiyatıda çok uygundu dedim alayım nolacak diğerinden de alcam ama. 24 tl idi kafın 20 tl ye verdi. Öyle olunca nede olsa giyilir dedim aldım. Kargo yok falan xl aldım çünkü çok minik. Sanki m beden gibi. Korseler böyle cücük gibi oluyo sezeryan sonrası ilk korse biraz daha rahat olsun dedim. Hemde boyum uzun küçük bedeni boydan kısa gelirdi.

Merhaba kizlar. Aranizda ici daralan nefes alirken zorlanan mutlaka vardir. Bende cok oluyo. Birde bi sikinti basiyo psikolojik mi yoksa hamilelerin hepsi mi yasiyo bilmiyorum size soruyorum. Sikinti aninda sanki panik atak belirtileri yasiyorum. anlik bise belki 10-15 saniye. Ama sonrasinda beni cok etkiliyo bidaha olursa diye size oluyo mu? Bebegi boyle atmak istiyorum icimden o an. Cami aciyorum daha fazla nefes almak icin falan

Slm kızlar bize yardımcı olun bugün muayenede doktor çocuk ters olduğu için karnını bastırdı bir sorun olmaz diymi bebeğime bi yeri ezilir mi sizde de olduğu

Masallah cnm bebegine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…