2015 Temmuz Anneleri

Canm gecms olsn uzerndn buyuk yuk kalkmstr. Arkdsna yazk etms doktoru okdr sanci cekms bosuna deneyelm ne demek ya ya olur ya olmaz denemeyle mi olyr bu isler. Neyseki saglklilarms bu doktorlrn bazilri harbi kafayi yems

cnm nie kendını sıkyrsn havaşrn sıcaklığı ve hamilelkten olyr rahat olmaya calş artk ağrlaştk daha zor gelyr herşey bende yerımdn kalkcm die ödüm kopyr rahatlamaya calş duşa falan gir serinle öyle durumlarda

Slm kızlar bize yardımcı olun bugün muayenede doktor çocuk ters olduğu için karnını bastırdı bir sorun olmaz diymi bebeğime bi yeri ezilir mi sizde de olduğu
bişey olma cnm korkma benmde yüzünü göstrmyr die bastrmştı hatta o gün karmm ağrmştı bişey olmadı ama

Kizlar hastaneden cikarken giymek icin rahat genis ve uzun elbise ariyorum onerisi olan surda bulabilirsin diyebileceginiz yer var mi internetten de olabilir ya da nasil birsey alsam rahat olur sezeryan yerini acitmayacak ve o halimli rahat giyebilecegim birsey

Canim iste elimde olmadan oluyo. Kendimi sikmiyorum yani. Allaha sukur rahat geciyo hamilelik. Bitek bu sorun oluyo. Benim sordugum sizede oluyo mu yani :)

Ben hamile kiyafetiyle cikmayi dusunuyorum

kızımın hareketleri çok yavaşladı iki gündür...ne güzel hızlı hızlı vuruyodu biraz daha bekleyim bakalım biraz tereddütlüyüm ..oturdum çikolata yiyorum belki okkalı bi tekme atar kızım

Canım geçmiş olsun yıllardır panik atak hastasıyım. Bahsettiğin öyle gibi ama kendini bunu düşünerek kasma çünkü bebeğin yaptığı baskıdan dolayı da zor nefes alma vb. Oluyo. Arada inanılmaz zor alıyorum sanki boğuluyo gibi oluyorum ama pozisyon değiştirip dik oturunca rahatlıyorum. Sende öyle durumlarda bi ayağa kalkmayı dene istersen.

o dediğin bana iki hafta önce bir kez oldu ve birkaç saat kadar sürdü. nefes alamıyordum, konuşurken zorlanıyordum, soğuk soğuk terliyordum, ölücem sandım hatta. sonra arkadaşlara çıktım üst kata, bir süre sonra geçti. muhtemelen psikolojikti, tansiyonum da normaldi. bir daha olmadı çok şükür.

kızlar merhaba birşey öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şu anda 32+0 hamileyim.ancak biraz sorunlu geçiyor.38 yaşındayım 10 yaşında bir kızım var.ve bundan 1.5 sene önce 4.5 aylık ikiz gebelik kaybım var suların erken gelmesi sonucunda.arkasından da plasenta sorunları yaşadım ve 5 sefer operasyon geçirdim.bu bebiş tamamen mucize ve çok büyük süpriz oldu bize .gebelik şekerim var ve kısa süreli olarak 2-3 kez tansiyon yükselmesi sorunu yaşadım.ama şimdi iyiyim çok şükür.doğum sezeryan olacağı için temmuz 20-24 gibi hesaplanıyor.ancak araya bayram girecek.herhangi bir risk durumunda bayram tatili arası kendi dr um dahil doğru düzgün bir dr bulamayacağım ve ünv.de asistanların eline kalıcam.ki hiç istemediğim birşey. dr um durumuna göre ağırlaşırsan 14-15 temmuzda alma ihtimalim olur dedi.temmuz 14 de 36+6 ediyor.aslında bende riske girmemek için 14 temmuz da alınması taraftarıyım. ama bebek açısından erken mi olur diye de endişeleniyorum.bu arada bebek şekerden dolayı 2.5 hafta önden gidiyor.deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.....

Allah yardımcın olsun, sen iyi ol once inş sütün de tekrar gelir merak etme

Evet canım mayanın dediğinden aldım ama,bak ben L yim m aldım inanki kalıbı çok dar,keşke L alsaydım, sende ona göre al ama taş gibi bişi kaliteli olduğu belli
zaten korseyi hamilelikten onceki bedenimizin 1 beden buyugunu almak iyi olur diyorlar. Ben S giyiyordum şimdi korseyi M alacağım. belki daha sonra S ye geçerim

Canim bnde de oluyo mesela bugunde oldu.daraliyorum nefes alamiyorum wsim.sarilio bazen uzaklasiyorum daraldim diye.bnm tansiyonum norml ama nabzim hep yuksek.kalbim agzimda atiyor.isteyerek bunaltmiyorym kndimi arada geliyolr

Kizlar ya nette ishal dogum belirtisi diyor.bnde iki gndr car.oda soyle oldu bn borehi biraz sick.yemistim sabaha bozdum bagirsaklrimi dedim.simdide midem agriyo gene ishl gbiyim.napsam.erknden gelirmiki kuzum cok kucuk daha Allah korusun

Öncelikle sağlıkla alırsın umarım sürprizini kucağına. Karar vermesi zor bir durum, doktorun tabii ki en iyisini bilir, ama ben heralde bayramın araya girmesi riskini alamazdım... Olmayacağı varsa bile beyninin altında ya birşey olursa korkusuyla o haftayı geçirmek çok zor olur... 36+6'da dediğin gibi aslında çok erken değil... Sonuçta 37+0 sonrası bebek normal doğmuş sayılıyor :)

Kızlar bebeğim doğum poZisyonunda denişti doktorum iki hafta önce pazartesi günü kontrol var ama biraz önce bebegmi sağ tarafta cok sert hissettim şimdiye kadar solda dururdu hep acaba ters dönmüş olabilrmi 37. Haftadayım sanırım

Canim bende 37.haftadayim drum 37 dolunca alicak haftaya persembe bende acaba cokmu erken diyorum ama bebis aceleci kanaldaymis drum endiselenme hicbir sorun cikmaz dedi bende birazda olsa rahatladim druna guven bence kendinide uzme olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…