2015 Temmuz Anneleri

Kozlar bu lohusa bardaklarından hangisi sizce ideal? Bir de süsleme işini nasıl yapsam bilemedim.

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 86
Allah razı olsun sizlerden içime su serptiniz ....Rabbim hepimize hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Korktuklarımıza uğratmasın.:))

Kizlaaar benim gobusum aşağı doğru indi.2 gündür bebis alta alta vuruodu demekki aşağı yer ediodu.
Göğüs altim boşaldı biraz.hayırlısı bakalım.

Kizlar ya nette ishal dogum belirtisi diyor.bnde iki gndr car.oda soyle oldu bn borehi biraz sick.yemistim sabaha bozdum bagirsaklrimi dedim.simdide midem agriyo gene ishl gbiyim.napsam.erknden gelirmiki kuzum cok kucuk daha Allah korusun
Bol bol su ic canım ishalde malum su kaybı oluo.
Telaslanma birşey olmaz düzelir inş.
Su gibi mi ishalin?

Canim iste elimde olmadan oluyo. Kendimi sikmiyorum yani. Allaha sukur rahat geciyo hamilelik. Bitek bu sorun oluyo. Benim sordugum sizede oluyo mu yani :)
Tam ayni sekilde degil ama arada bir birden kalbimde carpinti gibi bir his oluyor benim de ozellikle mutfakta ya da yemek yemeden hemen once oluyor bi sikinti bastiriyor istahim kaciyor carpinti oluyor daraliyorum neden oldugunu bilmedigim bi endise ve korku hissi oluyor genelde hafif karanlik bir yerde biraz uzanabilirsem hemen geciyor yoksa bi bes dakka falan suruyor galiba zaman yaklastikca bilinc alti heyecanindan oluyor bi de sicaklardan normal yani bence (İnsallah) olumlu seylere yohunlasip bol bol ferah seyler yemek lazim

Evet açıklıkla bekliyorum hayırlısı sağlıkla gelsinlerde.
Hadi bakalım senin normal doğum mu? Nst nasıl çıktı

Kizlar ya nette ishal dogum belirtisi diyor.bnde iki gndr car.oda soyle oldu bn borehi biraz sick.yemistim sabaha bozdum bagirsaklrimi dedim.simdide midem agriyo gene ishl gbiyim.napsam.erknden gelirmiki kuzum cok kucuk daha Allah korusun
Canim sıkıntı yapma ben nerdeyse iki aydir ishalim yani bazen sabahlari karin agrisiyla gaz sancisiyla uyaniyorum doktora da soyledim su gibi degilse sorun yok dedi iki ay oldu oglum guvende yediklerindendir bnde yaz meyveleri yapti hep

Bende soyleyeyim de bir ay dinlenmek
Tavsiye ediliyor diye onlara. Cok
Acele ediyorlar ama bu isler aceleye gelmiyor iste

Of kızlar çok sıkılıyorum. İki gündür alt tarafımda sızılar var. Ayağa ilk kalktığımda falan kemiklerim acıyor . Sürekli tuvalete gidiyorum korkuyorum valla bu oğlan erken gelicek diye yalnızım annemler gelmeden olmasın diye dua ediyorum sürekli yarın kontrolüm var umarım güzel haberler alırım. Uyku da tutmuyor kitap okuyorum artık....

Canim sıkıntı yapma ben nerdeyse iki aydir ishalim yani bazen sabahlari karin agrisiyla gaz sancisiyla uyaniyorum doktora da soyledim su gibi degilse sorun yok dedi iki ay oldu oglum guvende yediklerindendir bnde yaz meyveleri yapti hep
Iki gun once su gbiydi bnm.ondan.once oyle bisey yoktu.erik kiraZ fln da tetikledi sanirim bozuldu bagrsaklrim .simdi gurgur eden bi karinla yola cikicam.:) ins.sknti olmz

Sağa dön sola dön sabaha kadar bu böyle sürüyor Rabbim yardımcımız olsun acaba bütün hamilelikleri böyle yoksa ilk gebelikleri benim ilk gebelik ondanmı Acep diyorum çok az kalmış ikimizinde benim bide yalancı sansçılarda baßladı oda uyutmuyo ayrı dert
Aynen doğru düzgün uyumadım resmen geceleri bu mücadeleden yoruluyorum sağa dön sola dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…