- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.581
Az evvel instagramda görüp beğenmiştim canım çok tatlı olmuşlar :)Kızlar bizim isimligimiz ve hediye magnetlerimiz hazır))
Eki Görüntüle 1555180 Eki Görüntüle 1555181
30.000 dolar bu arada tl degil neredeyse 90000 tl30.000 mi
Varya Allah'a ne kadar şükretsek az bizim gibi doğal olarak hamile kalanların sızlanmaya bile hakkımız yok millet nelerle uğraşıyo
Bol bol su ic canım ishalde malum su kaybı oluo.Kizlar ya nette ishal dogum belirtisi diyor.bnde iki gndr car.oda soyle oldu bn borehi biraz sick.yemistim sabaha bozdum bagirsaklrimi dedim.simdide midem agriyo gene ishl gbiyim.napsam.erknden gelirmiki kuzum cok kucuk daha Allah korusun
Hamile kiyafeti aslinda ilk aklima gelen oldu ama sanki ameliyatliyken pantolon rahatsiz eder gibi geldi etmez mi ki tam dikis yerine o bollasan kisim gelecek ya o yuzdenBen hamile kiyafetiyle cikmayi dusunuyorum
Tam ayni sekilde degil ama arada bir birden kalbimde carpinti gibi bir his oluyor benim de ozellikle mutfakta ya da yemek yemeden hemen once oluyor bi sikinti bastiriyor istahim kaciyor carpinti oluyor daraliyorum neden oldugunu bilmedigim bi endise ve korku hissi oluyor genelde hafif karanlik bir yerde biraz uzanabilirsem hemen geciyor yoksa bi bes dakka falan suruyor galiba zaman yaklastikca bilinc alti heyecanindan oluyor bi de sicaklardan normal yani bence (İnsallah) olumlu seylere yohunlasip bol bol ferah seyler yemek lazimCanim iste elimde olmadan oluyo. Kendimi sikmiyorum yani. Allaha sukur rahat geciyo hamilelik. Bitek bu sorun oluyo. Benim sordugum sizede oluyo mu yani :)
Evet açıklıkla bekliyorum hayırlısı sağlıkla gelsinlerde.canım bakıyorum hala buralardasın doğurmuyon ben gibi sende ben bu gün doktora gittim bebek baskı yapıyo çok dediki kasıklarımda ciddi baskı car kafamız büyükmüş zaten bel agrım var ama anlayamıyorum . bi kaç saat sonra nst ye gircem doktor bişi olmazsa pazartesi gel dedi heycanlıyım oturmak bile zorlaştı benim için artık harekette etmiyo pek sık inanılmaz akıntı başladıı.
Canim sıkıntı yapma ben nerdeyse iki aydir ishalim yani bazen sabahlari karin agrisiyla gaz sancisiyla uyaniyorum doktora da soyledim su gibi degilse sorun yok dedi iki ay oldu oglum guvende yediklerindendir bnde yaz meyveleri yapti hepKizlar ya nette ishal dogum belirtisi diyor.bnde iki gndr car.oda soyle oldu bn borehi biraz sick.yemistim sabaha bozdum bagirsaklrimi dedim.simdide midem agriyo gene ishl gbiyim.napsam.erknden gelirmiki kuzum cok kucuk daha Allah korusun
Bende soyleyeyim de bir ay dinlenmekOfff nekadar pahalıııı ben 2 kere tüp bebek tedavisi oldum. Benimki bahçeci değildi ama seceneklerimin arasındaydı. Ben çok iyi yorumlar almıştım. Bence rahmin bir sy dinlenmesi çok çok daha iyi... İlki hemen transfer olmuştu tutmadı. Gerçi tutmama sebebi hemen transfer olması değildi ben doktorumun sözünü dinlemedim sonrada onun söylediklerini biiirrr bir yasadım ikincide bir ay dinlendik embriyolarım donduruldu. Ben teansfer öncesinde çok daha dinç ve iyi hissettim kendimi.. Vücudum hormonlardan arındı, rahmim dinlendi.. Çok şükür buz bebeğim şimdi sıcacık karnımda
Kaçıncı haftada bakmisti amabişey olma cnm korkma benmde yüzünü göstrmyr die bastrmştı hatta o gün karmm ağrmştı bişey olmadı ama
Iki gun once oyleydi az duzedldi ama gne bozuk midem bagirsaklrim.yolada gidicez Allah yardim etsin nasil gidiceksemBol bol su ic canım ishalde malum su kaybı oluo.
Telaslanma birşey olmaz düzelir inş.
Su gibi mi ishalin?
Iki gun once su gbiydi bnm.ondan.once oyle bisey yoktu.erik kiraZ fln da tetikledi sanirim bozuldu bagrsaklrim .simdi gurgur eden bi karinla yola cikicam.:) ins.sknti olmzCanim sıkıntı yapma ben nerdeyse iki aydir ishalim yani bazen sabahlari karin agrisiyla gaz sancisiyla uyaniyorum doktora da soyledim su gibi degilse sorun yok dedi iki ay oldu oglum guvende yediklerindendir bnde yaz meyveleri yapti hep
Aynen doğru düzgün uyumadım resmen geceleri bu mücadeleden yoruluyorum sağa dön sola dönKızlar yine uykusuz bir gece geçirdim son haftalar ne farklı oluyormuş ya
Aynen doğru düzgün uyumadım resmen geceleri bu mücadeleden yoruluyorum sağa dön sola dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?