- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.601
Günaydın, aynı haldeyim. Artık gündüz falan ıyumak lazım az az.Kızlar yine uykusuz bir gece geçirdim son haftalar ne farklı oluyormuş ya
canım benim hamile elbism var askklkmonu giymdyi planlıyorum hem dikişlerimi acıtmaz diyeKizlar simdi aklima geldide hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz?
Oh canım hadi hayırlı olsun. Benimde sınavlar bitiyo rahatlıyorum. Sen işe arabayla mı gidip geliyodun? Araba kullanıyomusun halâ?Slm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
Ben hala araba kullanıyorum ve doğuma 3 hafta kaldı :) panik olmuyorsan kendine güveniyorsan sorun yokKızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
Hmm benim elbisem yok pantoln tayt var. Olmadi tayt giyicem artık bendecanım benim hamile elbism var askklkmonu giymdyi planlıyorum hem dikişlerimi acıtmaz diye
Hadi hayirlisi bol bol dinlenirsin umarim :)Slm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
Ben 3 aydan beri kullanmiyorum. Bizim orda hamile bi kadin kaza yapti bi cocuga carpti cocuk öldü falan cok etkilendim ondan. Hamilelikte refleksler yavasliyormusKızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
gözün aydın canım,darısı haftaya benim başıma inşallah:)Slm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
ben 1 gün kullandım çok kasılmam oldu şimdi eşim getirip götürüo mecburen.ama kullnn var burda ben de sormuştumKızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
canım normal doğum olacaksa hiç sorun olmaz kıyafet benceHmm benim elbisem yok pantoln tayt var. Olmadi tayt giyicem artık bende
Hadi hayirlisi bol bol dinlenirsin umarim :)
Ben 3 aydan beri kullanmiyorum. Bizim orda hamile bi kadin kaza yapti bi cocuga carpti cocuk öldü falan cok etkilendim ondan. Hamilelikte refleksler yavasliyormus
günaydın, ben bugün öğrencilerimin yanına gideceğim karne vermeye anaokuku öğretmeniyim ben de, senin de oyleydi di miGünaydın guzel anneler...
ohh sonundaa artık rahat rahat yaparsın hazırlıklarını hem doğum hem taşınmaSlm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
ben kullanıyorum, sadece biraz belim agrıyor artık, bugün ben de yastık koysam diyordum arkama, benim ablam doğuma kadar kullandıKızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
doktoruna sordun mu, bazı kişilerin oyle olur, onceden de oyleyse senin için normal olabilir bu durum, herkesin bünyesi farklı çünküKizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
Kizlar ya nette ishal dogum belirtisi diyor.bnde iki gndr car.oda soyle oldu bn borehi biraz sick.yemistim sabaha bozdum bagirsaklrimi dedim.simdide midem agriyo gene ishl gbiyim.napsam.erknden gelirmiki kuzum cok kucuk daha Allah korusun
Kızlar bizim isimligimiz ve hediye magnetlerimiz hazır))
Eki Görüntüle 1555180 Eki Görüntüle 1555181
Of kızlar çok sıkılıyorum. İki gündür alt tarafımda sızılar var. Ayağa ilk kalktığımda falan kemiklerim acıyor . Sürekli tuvalete gidiyorum korkuyorum valla bu oğlan erken gelicek diyeyalnızım annemler gelmeden olmasın diye dua ediyorum sürekli yarın kontrolüm var umarım güzel haberler alırım. Uyku da tutmuyor kitap okuyorum artık....
Günaydın guzel anneler...
günaydın hamişler, özledim hepinizi. umarım herkes iyidir. doğuran oldumu bilmiyorum . baktım 400 sayfa geçmiş ben girmeyeli ,okuyamadm.gece uykusu filan kalmadı bizde. 3 de 5de mutlaka ayaktayım.yürümek zorlaştı. zatn yatmak zordu.son haftalargerçektn insan sürekli yorgunda oluyormuş.doğum için geri sayım başladı .sanırım haziran annesi olucam bende bu gidişle. doktorum bu ayın sonunda alırız dedi.korkular da artıyor sona yaklaştıkça.
ay ne çok konuştum ama özledim sizleri gerçekten. Allah hepiize sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alacağımız , hayırlı evlatlar versin.
Günaydın kizlarr nasilsiniz?
Dün hic giremedim sadece sabah bi baktım doğuran yok simiSeymasevde ne durumdasin :)
Kizlar simdi aklima geldide hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz?
Slm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
Gunaydin kizlarbugun 35+0 iz 36. Haftayaya girdik yine uykulu uykusuz ne oldugu belli olmayan bi geceden sabaha kavustuk canim simit istiyor ama alacak adam yok
Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
Canm gecms olsn uzerndn buyuk yuk kalkmstr. Arkdsna yazk etms doktoru okdr sanci cekms bosuna deneyelm ne demek ya ya olur ya olmaz denemeyle mi olyr bu isler. Neyseki saglklilarms bu doktorlrn bazilri harbi kafayi yems
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?