2015 Temmuz Anneleri

günaydın hamişler, özledim hepinizi. umarım herkes iyidir. doğuran oldumu bilmiyorum . baktım 400 sayfa geçmiş ben girmeyeli ,okuyamadm.gece uykusu filan kalmadı bizde. 3 de 5de mutlaka ayaktayım.yürümek zorlaştı. zatn yatmak zordu.son haftalargerçektn insan sürekli yorgunda oluyormuş.doğum için geri sayım başladı .sanırım haziran annesi olucam bende bu gidişle. doktorum bu ayın sonunda alırız dedi.korkular da artıyor sona yaklaştıkça.
ay ne çok konuştum ama özledim sizleri gerçekten. Allah hepiize sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alacağımız , hayırlı evlatlar versin.

Kızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?

Ben hala araba kullanıyorum ve doğuma 3 hafta kaldı :) panik olmuyorsan kendine güveniyorsan sorun yok

canım benim hamile elbism var askklkmonu giymdyi planlıyorum hem dikişlerimi acıtmaz diye
Hmm benim elbisem yok pantoln tayt var. Olmadi tayt giyicem artık bende
Slm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
Hadi hayirlisi bol bol dinlenirsin umarim :)
Ben 3 aydan beri kullanmiyorum. Bizim orda hamile bi kadin kaza yapti bi cocuga carpti cocuk öldü falan cok etkilendim ondan. Hamilelikte refleksler yavasliyormus

Kızlar günaydın gögüs için krem formülleri okumuşsunuzdur belki ben 2 -3 gün önce yarım fincan kdr gül suyuna 6-8 adet kdr ayva çekirdeği atmıştım beklettim az önce baktîm bildigimiz krem olmuş hatta yüze bile bakım yapılır
Pişik kremi de yapıcam bir de şunu denicem
http://birderya.com/bebek-icin-dogal-islak-mendil-tarifi/

ben 1 gün kullandım çok kasılmam oldu şimdi eşim getirip götürüo mecburen.ama kullnn var burda ben de sormuştum

canım normal doğum olacaksa hiç sorun olmaz kıyafet bence

Gunaydin kizlarbugun 35+0 iz 36. Haftayaya girdikyine uykulu uykusuz ne oldugu belli olmayan bi geceden sabaha kavustuk canim simit istiyor ama alacak adam yok

Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum

Günaydın guzel anneler...
günaydın, ben bugün öğrencilerimin yanına gideceğim karne vermeye anaokuku öğretmeniyim ben de, senin de oyleydi di mi

ohh sonundaa artık rahat rahat yaparsın hazırlıklarını hem doğum hem taşınma

ben kullanıyorum, sadece biraz belim agrıyor artık, bugün ben de yastık koysam diyordum arkama, benim ablam doğuma kadar kullandı

Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
doktoruna sordun mu, bazı kişilerin oyle olur, onceden de oyleyse senin için normal olabilir bu durum, herkesin bünyesi farklı çünkü

Kizlar ya nette ishal dogum belirtisi diyor.bnde iki gndr car.oda soyle oldu bn borehi biraz sick.yemistim sabaha bozdum bagirsaklrimi dedim.simdide midem agriyo gene ishl gbiyim.napsam.erknden gelirmiki kuzum cok kucuk daha Allah korusun

canım her ishal doğum belirtisi değil sonuçta. eşlik eden başka birşey var mı doğum belirtisi olarak. pazar pazartesi ben su gibi ishaldim ve mide ağrım vardı. yediğimden etkilenmişim ama doktor ishalde muayene olunmalı çünkü şiddetli ishal rahim ağzında açılmaya sebep olabilir demişti.

Kızlar bizim isimligimiz ve hediye magnetlerimiz hazır ))

Eki Görüntüle 1555180 Eki Görüntüle 1555181

çok güzel olmuş ismiyle yaşasın Ayaz Bey

ağrılar hepimizde var canım. aklına getirme öyle şeyleri. annenler gelicek, sonra bebeğin gelecek. bugün alırsın inşallah hayırlı haberler. kaçta randevun

Günaydın guzel anneler...

günaydıınn

amin canım. yaz arada sırada özletme kendini. sen neden sezaryen olacaktın unuttum canım ben yaa. zaman az kalmış. geçecek bunlarda artık. dün çok yoruldum. eşim sabah diyor o ne horlamaydı öyle

Günaydın kizlarr nasilsiniz?
Dün hic giremedim sadece sabah bi baktım doğuran yok simi Seymasevde ne durumdasin :)

günaydın canım. dün ki yorgunluktan sonra bugün daha iyiyim. sen nasılsın

Kizlar simdi aklima geldide hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz?

bizim hastanede hep eşofmanla çıkıyor kadınlar. bende öyle rahat şeylerle çıkarım heralde

ohhh ne güzel. gözün aydın canım. geçen ayaklarını gördüm yazamadım. çıkta dinlen canım ya. çok şişmiş yorgunluktan. hakettin sen bunu. 3 haftada benim kaldı
Gunaydin kizlarbugun 35+0 iz 36. Haftayaya girdikyine uykulu uykusuz ne oldugu belli olmayan bi geceden sabaha kavustuk canim simit istiyor ama alacak adam yok

günaydın canım. sen varsın ya daha ne olsun. hem yürüyüş olur. bence çık al simidi. sonra gel bi güzel kahvaltı yap.

hayırlı yolculuklar canım. neden hem sansuna hem ankaraya gidiyorsunuz. baban gelip seni ankaraya götürecekti. kaçrdım araları. yormasın seni yollar. az su içtiysende çarpıntı olur. sıcaklardan olur. tansyon düşükse olur. dinlenince geçiyorsa öenmli birşey değildir

Canm gecms olsn uzerndn buyuk yuk kalkmstr. Arkdsna yazk etms doktoru okdr sanci cekms bosuna deneyelm ne demek ya ya olur ya olmaz denemeyle mi olyr bu isler. Neyseki saglklilarms bu doktorlrn bazilri harbi kafayi yems

hemde nasıl bi yük kalktı. ama elbise giymiştim varis çorabım kısa giyemedim. dün sol bacağım o kadar çok ağrıdıdıki. dışardan varisler kılcal duruyor ama demek içerde derinde de var. nasıl bi ağrıydı anlatamam.
doğum için doktoruna denk gelmek çok önemli. çoğu kişi şarlatan olmuş. anlamıyoruz diye kafalarına göre takılıyorlar. sen en son doktorunla ilgili şüpheler duymaya başlamıştın. içine siniyor şuan di mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…