2015 Temmuz Anneleri

Kozlar bu lohusa bardaklarından hangisi sizce ideal? Bir de süsleme işini nasıl yapsam bilemedim.

canım ben minik aldım. koca kadehe şerbet yetiştiremezsin diyim. orta boy yada miniği tercihim

ben tül kurdele aldım altına bağlıycam,ztn minik olduğu için cok bişey yaparsam bardak kaybolur
kullan at yapacaksan üzerine sticker da yapıştırabilirsin. yıkayıp tekrar kullanacaksan sticker çıkar çünkü

Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
Canm benimde öyle nabzm hep yüksek cikiyo 120lere ciktiğı oluyor kardiyolojiye gttim ekg cekildi bisey ckmadi doktorda bakti dinledi sorun yok hamilelikten olabilir dedi htta normal dogum yapabilirmiyim diyede sordum yapabilirsin engel deil dedi stres ypma ben o ara cok stres yapmistim erkn dogum riskim vardi hstanede falan yatmistim cok etkiledi beni

evet canim ben de karne verecegim bugun pitirciklarima ve ayin 24une kadar seminerlere devam edecegim.neyseki 9dan 12ye kadar seminer

Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
cnm benm 110 bile olyr ama tansynm normal o yüzden sorun etmdm ben ama sorun etsek mi ?

aynen öyle canm tasınma işi için annem gelck ay sonuna kadr yavas yavas toplrz temzlerz bu evide artk

yaw cnm bendede var dünden beri sorcktm burda karın ağrmda var ve halsz hissdyrm bugn kendımi yürüyemyrm sanki vücut su kaybına ugrayp bişey olr mu acaba

cnm çok yorlmşssn hamıle halınle otrmadn sunum yapmk çok zodr anlyrm seni iznine az kalmşş cnm dayan sende dinlncz inş. biraz.da benmki karşk taşınmdn dolayı :) benm doktor en son normal dedi ama daha çatı muayenesı olmadı şüphem pek ilgilenmyişinden cnm çok yoğn sankı gecştyr hemen ben normalden yanaym normal şstyrm bunu onda soylm bende normldn yanaym dedı baklm kısmet

Evet açıklıkla bekliyorum hayırlısı sağlıkla gelsinlerde.
Hadi bakalım senin normal doğum mu? Nst nasıl çıktı

evet canım normal bekliyorum nst de kalp atışı çok iyi sancım çıkmıyo 20 de korkum o ki yine suni ile doğurcam çünkü sancım yetmemişti ilkindede kafa ciddi bastırıyo doktor açıklık yok dedi fazla da bakmak istemedi ama

Gunaydin kizlarbugun 35+0 iz 36. Haftayaya girdikyine uykulu uykusuz ne oldugu belli olmayan bi geceden sabaha kavustuk canim simit istiyor ama alacak adam yok
Ay benimde dün canım çok istemişti öyle aramam da aslında eşim nöbetten geldi bir baktım elinde poşet sana simit aldım dedi hadi ya dedim çok canım çekmişti ama sabah erken geldiği için söylememiştim mutlu oldum simidi görünce :)

valla canım ayva çekkirdeğini duydum da bu mevsimde ayvayı nerden bulucam diye düşünyorum . gögüs kremi bi tane aldım 10ml 18 tl verdim kıyamıyom kullanmaya bitçek diye dün doktorun söledikleride 35 ten aşşa yok

Bnm nabzim hep hizli atiyodu kalbimde ritim fln bozukluguda yok .yok cnm sormdim.bu gittigimde sorcm bakalim ne dicek.bazen.boyle daraliyo gbi oluyorum.

Bnmde iki gndr oldu midem eksidi noyle snra sabha ishal.oldum iki gun bol su iceyim patates muz fln yiyeyim gecmezse doktra diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…