- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.621
Kozlar bu lohusa bardaklarından hangisi sizce ideal? Bir de süsleme işini nasıl yapsam bilemedim.
Canm benimde öyle nabzm hep yüksek cikiyo 120lere ciktiğı oluyor kardiyolojiye gttim ekg cekildi bisey ckmadi doktorda bakti dinledi sorun yok hamilelikten olabilir dedi htta normal dogum yapabilirmiyim diyede sordum yapabilirsin engel deil dedi stres ypma ben o ara cok stres yapmistim erkn dogum riskim vardi hstanede falan yatmistim cok etkiledi beniKizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
evet canim ben de karne verecegim bugun pitirciklarimagünaydın, ben bugün öğrencilerimin yanına gideceğim karne vermeye anaokuku öğretmeniyim ben de, senin de oyleydi di mi
ohh sonundaa artık rahat rahat yaparsın hazırlıklarını hem doğum hem taşınma
ben kullanıyorum, sadece biraz belim agrıyor artık, bugün ben de yastık koysam diyordum arkama, benim ablam doğuma kadar kullandı
doktoruna sordun mu, bazı kişilerin oyle olur, onceden de oyleyse senin için normal olabilir bu durum, herkesin bünyesi farklı çünkü
yok cnm ben yürüyerek gelyrm işe bugünde çok zor yürüdmOh canım hadi hayırlı olsun. Benimde sınavlar bitiyo rahatlıyorum. Sen işe arabayla mı gidip geliyodun? Araba kullanıyomusun halâ?
hadi cnm inş :)gözün aydın canım,darısı haftaya benim başıma inşallah:)
Bence L canım , çünkü cidden kalıbı çok dar ,gelince göreceksin zatenGüle güle kullanın insallah ben de siparis verecektim. Şu an 42 veya 44 bedene sigabiliyorum. L ve ya M hangisini almam gerek sence
cnm benm 110 bile olyr ama tansynm normal o yüzden sorun etmdm ben ama sorun etsek mi ?Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
aynen öyle canm tasınma işi için annem gelck ay sonuna kadr yavas yavas toplrz temzlerz bu evide artkgünaydın, ben bugün öğrencilerimin yanına gideceğim karne vermeye anaokuku öğretmeniyim ben de, senin de oyleydi di mi
ben kullanıyorum, sadece biraz belim agrıyor artık, bugün ben de yastık koysam diyordum arkama, benim ablam doğuma kadar kullandı
doktoruna sordun mu, bazı kişilerin oyle olur, onceden de oyleyse senin için normal olabilir bu durum, herkesin bünyesi farklı çünkü
yaw cnm bendede var dünden beri sorcktm burda karın ağrmda var ve halsz hissdyrm bugn kendımi yürüyemyrm sanki vücut su kaybına ugrayp bişey olr mu acabacanım her ishal doğum belirtisi değil sonuçta. eşlik eden başka birşey var mı doğum belirtisi olarak. pazar pazartesi ben su gibi ishaldim ve mide ağrım vardı. yediğimden etkilenmişim ama doktor ishalde muayene olunmalı çünkü şiddetli ishal rahim ağzında açılmaya sebep olabilir demişti.
çok güzel olmuş ismiyle yaşasın Ayaz Bey
ağrılar hepimizde var canım. aklına getirme öyle şeyleri. annenler gelicek, sonra bebeğin gelecek. bugün alırsın inşallah hayırlı haberler. kaçta randevun
cnm çok yorlmşssn hamıle halınle otrmadn sunum yapmk çok zodr anlyrm seni iznine az kalmşş cnm dayan sende dinlncz inş. biraz.da benmki karşk taşınmdn dolayı :) benm doktor en son normal dedi ama daha çatı muayenesı olmadı şüphem pek ilgilenmyişinden cnm çok yoğn sankı gecştyr hemen ben normalden yanaym normal şstyrm bunu onda soylm bende normldn yanaym dedı baklm kısmethemde nasıl bi yük kalktı. ama elbise giymiştim varis çorabım kısa giyemedim. dün sol bacağım o kadar çok ağrıdıdıki. dışardan varisler kılcal duruyor ama demek içerde derinde de var. nasıl bi ağrıydı anlatamam.
doğum için doktoruna denk gelmek çok önemli. çoğu kişi şarlatan olmuş. anlamıyoruz diye kafalarına göre takılıyorlar. sen en son doktorunla ilgili şüpheler duymaya başlamıştın. içine siniyor şuan di mi canım.
gnydn cnm kalk bebği aç bırakma annesiGünaydın kızlar.hıç yataktan çıkıp kahvaltı bile yapasım yok.
Evet açıklıkla bekliyorum hayırlısı sağlıkla gelsinlerde.
Hadi bakalım senin normal doğum mu? Nst nasıl çıktı
Ay benimde dün canım çok istemişti öyle aramam da aslında eşim nöbetten geldi bir baktım elinde poşet sana simit aldım dedi hadi ya dedim çok canım çekmişti ama sabah erken geldiği için söylememiştim mutlu oldum simidi görünce :)Gunaydin kizlarbugun 35+0 iz 36. Haftayaya girdik yine uykulu uykusuz ne oldugu belli olmayan bi geceden sabaha kavustuk canim simit istiyor ama alacak adam yok
ay nerde öle şans bende eşim işten ayrıldı evde akşama kadar didişiyoz sabah çocugu karne almaya götürdüde kendimi o yataktan o yataga atıyorum .Günaydın kızlar.hıç yataktan çıkıp kahvaltı bile yapasım yok.
Kızlar günaydın gögüs için krem formülleri okumuşsunuzdur belki ben 2 -3 gün önce yarım fincan kdr gül suyuna 6-8 adet kdr ayva çekirdeği atmıştım beklettim az önce baktîm bildigimiz krem olmuş hatta yüze bile bakım yapılır
Pişik kremi de yapıcam bir de şunu denicem
http://birderya.com/bebek-icin-dogal-islak-mendil-tarifi/
Bnm nabzim hep hizli atiyodu kalbimde ritim fln bozukluguda yok .yok cnm sormdim.bu gittigimde sorcm bakalim ne dicek.bazen.boyle daraliyo gbi oluyorum.günaydın, ben bugün öğrencilerimin yanına gideceğim karne vermeye anaokuku öğretmeniyim ben de, senin de oyleydi di mi
Bnmde iki gndr oldu midem eksidi noyle snra sabha ishal.oldum iki gun bol su iceyim patates muz fln yiyeyim gecmezse doktra diyeyim.canım her ishal doğum belirtisi değil sonuçta. eşlik eden başka birşey var mı doğum belirtisi olarak. pazar pazartesi ben su gibi ishaldim ve mide ağrım vardı. yediğimden etkilenmişim ama doktor ishalde muayene olunmalı çünkü şiddetli ishal rahim ağzında açılmaya sebep olabilir demişti.
çok güzel olmuş ismiyle yaşasın Ayaz Bey
ağrılar hepimizde var canım. aklına getirme öyle şeyleri. annenler gelicek, sonra bebeğin gelecek. bugün alırsın inşallah hayırlı haberler. kaçta randevun
Kizlar simdi aklima geldide hastaneden çıkarken ne giyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?