2015 Temmuz Anneleri

Canim esim semineri samsunda alcak.son dk.meb yazi gndermis memlekette alanilirsiniz diye.oyle olunca bnide birakin ayni saate geliyo kestrmeden gidiyoruz.arada mola veriyoruz oyle.kv demlere ugrariz belki kaliriz dinlenerek gidiyoruz.ins.bebegime biaey olmadi.da,asiri nemli bu karadeniz giresundan beri patliyorum sicaktan

Anladim cnm.bnde cok bisey olmadi ekg cektreli yoktu bisey.arada xarpinti oluyo onlr fln yolculuk bide bnm hastane isleri hepsi etkiledi herhlde.bnde norml doguma engelmi diye dusunmustm

sanki bebeğimin hiç çıkmaya niyeti yok gibi geliyor bana

Hayırlı cumalar anişler Nasılsıniz?
Sabah erkenden sağlık ocağına gittim son gebelik kontrolü için kan aldılar pazartesi de gebelik takibi yapılacak çok uykum var halsizlik çöktü demekki aç beklemek bana yaramıyor bunu anladim

hayrlı cumalar cnm benm. gebelk takıbı nasl olyr cnm anlamdm benmde vardı kontrl ama ben gidemedm birtürlü izine cıkınca giderm belki çok gerekli bişy mi bizimkiler tahlıl yapmyrlrda burda

kızlar benm yüzümde leke oluştu hamilelk sonrası leke için kullancgnz krem var mı etkili olck bildiğinz ?

kızlar benm yüzümde leke oluştu hamilelk sonrası leke için kullancgnz krem var mı etkili olck bildiğinz ?
Bende de oldu canim.gozlerimin altinda halka seklinde gebelik maskesi oluştu.gecmezse diye korkuyorum.bi de cenemde sigil gibi bi sey cikti sivilce sandim basta ama hic gecmiyo beyaz bi çıkıntı seklinde hep duruyor.

yaw cnm bendede var dünden beri sorcktm burda karın ağrmda var ve halsz hissdyrm bugn kendımi yürüyemyrm sanki vücut su kaybına ugrayp bişey olr mu acaba

suyla birlikte potasyum, magnezyum filanda kaybediyoruz canım. vitaminlerini iç bol bolda su iç bişey olmaz. ama benim o 2 gün çok kramplarım olmuştu vitamin içmeme rağmen. beslenmeyede ağırlık vermek lazım

evet canım ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. biraz daha sabır. yoğunsa doktorun yapacak bişey yok tabi. önemli olan gereksiz yere sezaryen yapmaya kalkmasın. benimkide şuan italyada eğitimde. kocam bile soruyor ne zaman dönecekmiş diye :) gitsin istemiyorum artık buralardan :) sende şu taşınmayı biran evvel atlatırsın inşallah. salonu nasıl değerlendireceğine karar verdin mi. büyüktü baya senin yeni salon

Bnmde iki gndr oldu midem eksidi noyle snra sabha ishal.oldum iki gun bol su iceyim patates muz fln yiyeyim gecmezse doktra diyeyim.

vitaminlerinide iç canım. ben midem bula bulana içtim. kayıplar oluyor ya kramplar filan artıyor.

öyle yapınca dinlene dinlene. yormadan senide bebişi. neyse annenlere doğru yolculuk başladı o zaman. hadi gözün aydın hayırlı yolculuklar canım. geçen hafta kayınvalidemler giresundaydı. onlarda üşümüş yağmur hiç kesilmemiş. kısmet işte

hayırlı cumalar. hemen ye bişeylerde kendinize gelin. ben daha sağlık ocağına kayıt bile olmadım. izne çıkınca olcam mecbur bebeğin aşıları için. ben bugüne kadar hiç gidemedim işten dolayı

şuan solante pregna kullanıyorum. güneş kremi. leke oluşumuna engelmiş ama oluşana ne kullanılıyor bilmiyorum. ilerlemesin diye sende kullanabilirsin. güneşe çıktıkça artabiliyor çünkü

Bende de oldu canim.gozlerimin altinda halka seklinde gebelik maskesi oluştu.gecmezse diye korkuyorum.bi de cenemde sigil gibi bi sey cikti sivilce sandim basta ama hic gecmiyo beyaz bi çıkıntı seklinde hep duruyor.
geçici mi olurms cnm benm yanagmda birde burnmn altnda bıyık gibi :) gecer in. cnm yağ bezesi falan olmasn gösterdn mi hiç birinine

içyrm cnm onları ihmal etmemeye çalşyrm. su şişem surekli önmde zaten :) dokotrun iyi cnm senın birde tanyrsn artk iyice güvenmşsn ne güzel bende kendı doktrm harıcı doğuramam diorm eşime :) senın doktr gelsn biran önce sankı bişey olckmş gibi hissdyr insn yok oldklrnda. canm salon için koltklarımı ve vitrini yerlştrmdn bişey düşünmyrm ki hani boşlkları koyunca değrlndrcz artk oda ay sonuna doğru olck biraz sıkışck işler ama ne yaplm kısmt böyleymş. güneş kremine gelince şimdi kullansm işe yaramaz bence lekeler için umarm gecici hamılelk lekesı olmştr

geçici mi olurms cnm benm yanagmda birde burnmn altnda bıyık gibi :) gecer in. cnm yağ bezesi falan olmasn gösterdn mi hiç birinine
Gostermedim canim ya ben tipa gidiyorum ya tipta ayni gun 2 bolume gorunemiyon salak bi sistem.oturdugunm yerde zaten hastane yok adamakıllı.cildiyye gorunmem lazim.bildiğin Yildiz Tilbeye dondum cenemdeki cikintiyla gebelik lekesinin gectigini soyluyolar sonradan ama ben gecmeyenleri de biliyorum gorumcemde aynen benimkisi gibi oldu duruyomgunes kremi de kullaniyorum surekli ama benim 5.-6. Ayda falan olustu

hayrlı cumalar cnm benm. gebelk takıbı nasl olyr cnm anlamdm benmde vardı kontrl ama ben gidemedm birtürlü izine cıkınca giderm belki çok gerekli bişy mi bizimkiler tahlıl yapmyrlrda burda
canım izne ayrılınca git sonuçta bebeği topuk kanına felanda götürmen gerekecek son ay kontrolü olduğu için kan alıyorlar benim mesela şu haftaya kadar hiç kan tahlili yapmadılar sağlık ocağında sadece ilk gebe kaldığımda değere baktılar vede gerekli olan tahlilleri sonrasında ne orada nede özel hastanede hiç kan tahlili yapılmadı

:)) yıldz tibe benzetmene cok güldm :) geçsin bizikiler ya klamasın böyle bıyık gibi dryr benmki birde acaba sir ağada mı yaptı diorm bu hassas dönmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…