- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.661
izne ayrılınca mutlaka git canım.. lazım olacak bize orasısuyla birlikte potasyum, magnezyum filanda kaybediyoruz canım. vitaminlerini iç bol bolda su iç bişey olmaz. ama benim o 2 gün çok kramplarım olmuştu vitamin içmeme rağmen. beslenmeyede ağırlık vermek lazım
evet canım ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. biraz daha sabır. yoğunsa doktorun yapacak bişey yok tabi. önemli olan gereksiz yere sezaryen yapmaya kalkmasın. benimkide şuan italyada eğitimde. kocam bile soruyor ne zaman dönecekmiş diye :) gitsin istemiyorum artık buralardan :) sende şu taşınmayı biran evvel atlatırsın inşallah. salonu nasıl değerlendireceğine karar verdin mi. büyüktü baya senin yeni salon
vitaminlerinide iç canım. ben midem bula bulana içtim. kayıplar oluyor ya kramplar filan artıyor.
öyle yapınca dinlene dinlene. yormadan senide bebişi. neyse annenlere doğru yolculuk başladı o zaman. hadi gözün aydınhayırlı yolculuklar canım. geçen hafta kayınvalidemler giresundaydı. onlarda üşümüş yağmur hiç kesilmemiş. kısmet işte
hayırlı cumalar. hemen ye bişeylerde kendinize gelin. ben daha sağlık ocağına kayıt bile olmadım. izne çıkınca olcam mecbur bebeğin aşıları için. ben bugüne kadar hiç gidemedim işten dolayı
şuan solante pregna kullanıyorum. güneş kremi. leke oluşumuna engelmiş ama oluşana ne kullanılıyor bilmiyorum. ilerlemesin diye sende kullanabilirsin. güneşe çıktıkça artabiliyor çünkü
tamm canm giderm ozmn bizimkiler gevsek biraz ve küçük sağlk ocagı hiç kimseye kan tahlılı yapamyrlr yani labrtr yok ben yinede gidym kalp atışını duyrm oğlşmn :)canım izne ayrılınca git sonuçta bebeği topuk kanına felanda götürmen gerekecek son ay kontrolü olduğu için kan alıyorlar benim mesela şu haftaya kadar hiç kan tahlili yapmadılar sağlık ocağında sadece ilk gebe kaldığımda değere baktılar vede gerekli olan tahlilleri sonrasında ne orada nede özel hastanede hiç kan tahlili yapılmadı
Kızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum
canım onlar bişey demezsede sen dokturuna çık zaten onun giriş yapması gerekiyor son gebe izlemim de kan tathlili yapılacak de o kayıt yapar sonrada kanını alırlartamm canm giderm ozmn bizimkiler gevsek biraz ve küçük sağlk ocagı hiç kimseye kan tahlılı yapamyrlr yani labrtr yok ben yinede gidym kalp atışını duyrm oğlşmn :)
Kızlar bende koltuk altim kapkara oldu
Kocam ise gitti oglen geldi az evvel aramamis beni cok sinirlendim belki ben simit al gel diyecektimAy benimde dün canım çok istemişti öyle aramam da aslında eşim nöbetten geldi bir baktım elinde poşet sana simit aldım dedi hadi ya dedim çok canım çekmişti ama sabah erken geldiği için söylememiştim mutlu oldum simidi görünce :)
tamm canm sağol öyle yapimcanım onlar bişey demezsede sen dokturuna çık zaten onun giriş yapması gerekiyor son gebe izlemim de kan tathlili yapılacak de o kayıt yapar sonrada kanını alırlar
Valla senin yine iyiymiş, benim göğüs çevrem, kasıklarım ve en tuhafı da iki bacağımın arkası topuktan kalçaya kadar siyah yani ön taraf benim arka taraf obama
Ay bilimiuorum neden bu kdr heycnliyim.:))ins.hersey guzel.olckcnm sakin olmaya calş nie kendıne stres yapyrsn herşey güzel olck inş. sakin ol bakim derin nefes al
Nn varya bu ara vitaminimi hep unutuyorum magnezyumu fln .hazrlik telasindan.kndimi unuttum duzene sokacagim tekrar.suyla birlikte potasyum, magnezyum filanda kaybediyoruz canım. vitaminlerini iç bol bolda su iç bişey olmaz. ama benim o 2 gün çok kramplarım olmuştu vitamin içmeme rağmen. beslenmeyede ağırlık vermek lazım
evet canım ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. biraz daha sabır. yoğunsa doktorun yapacak bişey yok tabi. önemli olan gereksiz yere sezaryen yapmaya kalkmasın. benimkide şuan italyada eğitimde. kocam bile soruyor ne zaman dönecekmiş diye :) gitsin istemiyorum artık buralardan :) sende şu taşınmayı biran evvel atlatırsın inşallah. salonu nasıl değerlendireceğine karar verdin mi. büyüktü baya senin yeni salon
vitaminlerinide iç canım. ben midem bula bulana içtim. kayıplar oluyor ya kramplar filan artıyor.
öyle yapınca dinlene dinlene. yormadan senide bebişi. neyse annenlere doğru yolculuk başladı o zaman. hadi gözün aydınhayırlı yolculuklar canım. geçen hafta kayınvalidemler giresundaydı. onlarda üşümüş yağmur hiç kesilmemiş. kısmet işte
hayırlı cumalar. hemen ye bişeylerde kendinize gelin. ben daha sağlık ocağına kayıt bile olmadım. izne çıkınca olcam mecbur bebeğin aşıları için. ben bugüne kadar hiç gidemedim işten dolayı
şuan solante pregna kullanıyorum. güneş kremi. leke oluşumuna engelmiş ama oluşana ne kullanılıyor bilmiyorum. ilerlemesin diye sende kullanabilirsin. güneşe çıktıkça artabiliyor çünkü
hayırlı cumalar canım.Ben kızımda da tutamamıştım ramazan orucunu yeni doğum yapmıştım.Oğlumda da öyle olacak.Eşim için kalkacam sahura zaten pek uyuyamıyorum.hayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
bunu dr mu istedi canım senden benden böyle bişey istemedi henüz yapılmasımı gerek kiHayırlı cumalar anişler Nasılsıniz?
Sabah erkenden sağlık ocağına gittim son gebelik kontrolü için kan aldılar pazartesi de gebelik takibi yapılacak çok uykum var halsizlik çöktü demekki aç beklemek bana yaramıyor bunu anladim
Canim ben de senin gibi tuhaf hissediyorum.ilk kez tutmayacagim.Allahtan kazalarimi tutmustum simdiye kadar olanlari.benim kv yanimda yasiyo, annem de gelicek insallah.ama ikisi de rahatsizliktan dolayi tutamiyolar.bi tek esim tutucak.artik ben de derim herkes kendi cocuguna baksın diye anasi hazirlasin sahurunuhayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
günaydın canım gözün aydın.ben uzatmadım iykide ya çalışamazmışım ellerim çpk uyuşuyor zor olurdu birde artık ayakta durmak yürümek çk zor ya dün az yürüyüş yaptım sanki bebek aşağı çekiyor çok zorladıSlm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
Amin canim senle günümüz aynı gibi ben 39 + 2 de olur diye tahmin ediyorum hayırlısı artık bakalım tahminin doğru çıkacak miHayırlı cumalar arkadaşlar.Bu hafta yeni bebek gelmedi ama haftaya gelir diye düşünüyorum.@Seymasevde sen belkide yeni haftaya bebişinle başlarsın.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.
Kızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
evet canım aynı günlerimiz bir gün farkla:)Amin canim senle günümüz aynı gibi ben 39 + 2 de olur diye tahmin ediyorum hayırlısı artık bakalım tahminin doğru çıkacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?