2015 Temmuz Anneleri

izne ayrılınca mutlaka git canım.. lazım olacak bize orası

tamm canm giderm ozmn bizimkiler gevsek biraz ve küçük sağlk ocagı hiç kimseye kan tahlılı yapamyrlr yani labrtr yok ben yinede gidym kalp atışını duyrm oğlşmn :)

Ben kullanıyorum canım hem de İstanbul trafiğinde Bahçeşehir'den Anadolu yakasına fln gidiyorum :) Sadece böyle uzun yola gideceksem kullandığım bir hamile emniyet kemeri var, emniyet kemerinı karnımın altında tutuyor. Kısa mesafelerde ona bile ihtiyaç duymuyorum... Kendini iyi hissediyorsan kullanmana engel yok bence :)

Kizlar gunydin.biz gidiyoriz once samsuna snrada ank.gidicez.kizlar bnm nabzim cok yuksek iki hindr olcuyorum bugun 100 u gecti.gecn sene ekg fln cektrmistim bisey yoktu.neden acaba boyle oluyor.tansiyonum normlde.kalbim gum gum

Canım stres yaptın ya yola gideceksin diye ondan oluyordur belki, hayırlısıyla bitsin yolculuk düzelirsin.

tamm canm giderm ozmn bizimkiler gevsek biraz ve küçük sağlk ocagı hiç kimseye kan tahlılı yapamyrlr yani labrtr yok ben yinede gidym kalp atışını duyrm oğlşmn :)
canım onlar bişey demezsede sen dokturuna çık zaten onun giriş yapması gerekiyor son gebe izlemim de kan tathlili yapılacak de o kayıt yapar sonrada kanını alırlar

Kocam ise gitti oglen geldi az evvel aramamis beni cok sinirlendim belki ben simit al gel diyecektim

hayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız

Nn varya bu ara vitaminimi hep unutuyorum magnezyumu fln .hazrlik telasindan.kndimi unuttum duzene sokacagim tekrar.

hayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
hayırlı cumalar canım.Ben kızımda da tutamamıştım ramazan orucunu yeni doğum yapmıştım.Oğlumda da öyle olacak.Eşim için kalkacam sahura zaten pek uyuyamıyorum.

bunu dr mu istedi canım senden benden böyle bişey istemedi henüz yapılmasımı gerek ki

Hayırlı cumalar arkadaşlar.Bu hafta yeni bebek gelmedi ama haftaya gelir diye düşünüyorum.@Seymasevde sen belkide yeni haftaya bebişinle başlarsın.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.

Canim ben de senin gibi tuhaf hissediyorum.ilk kez tutmayacagim.Allahtan kazalarimi tutmustum simdiye kadar olanlari.benim kv yanimda yasiyo, annem de gelicek insallah.ama ikisi de rahatsizliktan dolayi tutamiyolar.bi tek esim tutucak.artik ben de derim herkes kendi cocuguna baksın diye anasi hazirlasin sahurunu

Slm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
günaydın canım gözün aydın.ben uzatmadım iykide ya çalışamazmışım ellerim çpk uyuşuyor zor olurdu birde artık ayakta durmak yürümek çk zor ya dün az yürüyüş yaptım sanki bebek aşağı çekiyor çok zorladı

Hayırlı cumalar arkadaşlar.Bu hafta yeni bebek gelmedi ama haftaya gelir diye düşünüyorum.@Seymasevde sen belkide yeni haftaya bebişinle başlarsın.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.
Amin canim senle günümüz aynı gibi ben 39 + 2 de olur diye tahmin ediyorum hayırlısı artık bakalım tahminin doğru çıkacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…