2015 Temmuz Anneleri

hahah iyiyimişin valla zekice:)kayın valide bizi çağırıyor evlerine ama çok kalabalıklar bekar kayınlarım var evde ben gece evi tavaf ediyorum sürekli wc kalkıyorum rahat edemem yksa ramazan kalabalık güzerl geçerdi eşim rahat ederdi

Kurdelalı yapınca yıkayabiliriz değil mi? çok büyük kadeh gereksiz bence de zaten çoğu kişi tadını da sevmiyor..

hayırlı cumalar.bizde aynı durumdayız canım.
Kızlar ben sahura falan kalkamayacağım valla, sabahları kendimi yataktan zor atıyorum.. şu sancı meselesinden sonra günde 10 tane ilaç içiyorum onlar da beni acayip uyuşturuyor, değil eşime sahur hazırlamak kendime su alsam karnım taş gibi oluyor. herşeyimi annem yapıyor artık, gerçekten bazen canım çok sıkılıyor ama yapacak birşey yok bebeiş için sabretmem lazımşşş

Benim sancılarım 60-80 çıktı ama çok düzensiz açılmam da 3 cm öffffff beklemek bunaltıyo kafa dağıtmam lazım. Valla Kafası baya aşağıda dedi doktor benimde. O sancılandığım gece inmiş artık heralde

Benim kulagimin alti benek benek, gogus lerimin arasinda ve boynumda hele boncuklu kolye gibi bazen kipkirmizi oluyor bazen kahverengi. Bir de kaşımın bitiminde var. Gecer diyorlar henuzbir sey kullanmadm bakalim dogumdan sonra ne olur.
Ben bıyık kas alımı yapmadım hıç hamılelıgımı agrendıgımden beri.korktum ız kalır diye.

Senin neredeyse 38 bitiyor degil miiii ;o Az kaldı annesi cok az kaldı Saka gibi yaaa benimde 1 aydan azaldı, 100 günün altina inince acaip heyecan yapmistim simdi nerelerdeyiz )

Senin neredeyse 38 bitiyor degil miiii ;o Az kaldı annesi cok az kaldı Saka gibi yaaa benimde 1 aydan azaldı, 100 günün altina inince acaip heyecan yapmistim simdi nerelerdeyiz )
Valla ya bu hamileliğim ço çabuk geçti sanki daha dün test yaptım çocuklar olunca hızlıca geçti. Şu günler Geçmek bilmiyo dimi ama

Hadi ama millet seni bekliyo her topige girdigimde acaba seymasevde dogurdumu diyom dun komsum yerde oturup belimi duvara yaslamami ve ayak ayak ustune atmami soyledi yaptim dedigini bana senin daha var ayak ayak ustune atamasam iki uc gun icinde dogururmusum oyle dedi o dogumlarini boyle tahmin ediyomus gerceklik payi var mi bilmem

Ben bıyık kas alımı yapmadım hıç hamılelıgımı agrendıgımden beri.korktum ız kalır diye.
Biyik aldim da kaslarimizaten almiyordum, alinacak kadar kasim yok :)
Cok beyaz tenliyim lekeler gecmez diye korkuyorum boynumdakiler cok sinir bozucu gorunuyor.
Napalim yavrular icin her sey:)

Kızlar hayırlı cumalariniz olsun.
Saat 2 de randevum var nst ye gircem bakalım durumlar nedir.
2 gündür ggöğüs altı kısmım boşaldı hissediyorum sanki karnım küçüldügibi gelio.
Hayırlısı bakalım...
Şafak 21

Oo bunu ogrendim ya simdi her gun test ederim kendimi

bunu dr mu istedi canım senden benden böyle bişey istemedi henüz yapılmasımı gerek ki
Evet canım son ay olduğu için istedi sağlık ocağında ki doktor istedi.. özeldeki bişey istemedi cuma günü muayenem var gidince sonuçları onada gösteririm.. Eğer özeldeki doktorun yaptıysa istememıstir banada zaten sağlık ocağında hemşire eğer onlar kan tahlili yapmazlarsa biz yapıcaz duruma göre aç gelirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…