2015 Temmuz Anneleri

Ah bi de ben göğüs altının bosaldigi gunleri gorseydim hayırlısıyla.2-3 gundur2 midem kudurdu yaniyo.gunde 2ye çıkardım maden suyunu inşallah ni zarari olmaz.benim oglan ya cok inat olcak ya da cok uslu olacak heralde diyorum.kafa durdugu yerde duruyo tepede

Aynen cnm öyle birşey varmış eskilerden kalma,annemde bir tanıdığımıza yapmış zor atmış ayağını annem demiş iki güne doğurursun demiş oda yok demiş daha 1 hafta var kontrole 2 gün sonra sezaryene alınmış:)

ayrılma şişenle uzuun bi süre daha :) insan güvendiği doktora gitmek istiyor dediğin gibi gittiği gün ay ağrım mı var benim demeye başladım :) yerleş sen bi güzel onları sonra alsanda olur. bi at da kendini yeni eve. bu arada doğum lekelerinin çoğu geçiciymiş. umarım öyledir seninkide

Valla senin yine iyiymiş, benim göğüs çevrem, kasıklarım ve en tuhafı da iki bacağımın arkası topuktan kalçaya kadar siyah yani ön taraf benim arka taraf obama

güldürdün beni obama

izne ayrılınca mutlaka git canım.. lazım olacak bize orası

aynen canım. kendim için ihtiyaç duymadım ama aşı takvimi başlayacak çocuğun doğunca lazım olacak çokça

gittin mi bilmiyorum ama ben kullanıyorum canım sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam

meraba kızlar bugün itibariyle artık tatile giriyorum çok şükür öğrencilerime karnelerini dağıttım..seminerlerden de izinliyim. annem gelicek inşallah bugün evi toplamaya başlıcaz artık. daha önce bahsetmemiştim ama bizde de bu yaz ev taşıma telaşları var.

hayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
Bende gece kalkarim zaten uyku tutmuyor zorlanmam :) hamile kalmadan önceki seneler uymuyordum sahura kadar ama artık akşam olunca gözümden uyku akıyor biraz uyurum
Maşallah oğluna canım artık Şenler çok çabuk geçiyor nasıl geçtiğini anlamıyorum hem büyüyor çocuklarımız :)
hayırlı cumalar canım inşallah güzel haberlerle gel bakalım nst nasıl gecicek

Hayırlı olsun canım gözün aydın ev işine de allah yardımcın olsun

Tarif et kız bende yapayım

Hiiiiiiiiç kalkmıyo yerden iki ayağımıda denedim

Benim kalkmıyo bi cm bile kaldıramıyorum

Nn varya bu ara vitaminimi hep unutuyorum magnezyumu fln .hazrlik telasindan.kndimi unuttum duzene sokacagim tekrar.

ihmal etme sen onları. çok farkediyor benim ağrılarım halsizliğim ilaçları alıp almadığıma göre

Allah bizede göstersin o günleri. tebrik ederim oğlunu.

ayy senin oğlan hepimizi merak içinde bıraktı annesi. buranın en beklenen bebeği oldu :)

Ben hala araba kullanıyorum ve doğuma 3 hafta kaldı :) panik olmuyorsan kendine güveniyorsan sorun yok

ben 1 gün kullandım çok kasılmam oldu şimdi eşim getirip götürüo mecburen.ama kullnn var burda ben de sormuştum

yok cnm ben yürüyerek gelyrm işe bugünde çok zor yürüdm

ben kullanıyorum hala

gittin mi bilmiyorum ama ben kullanıyorum canım sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam
Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gittim geldim kazasız belasız. Son sınavımdı. Bitti çok şükür. Artık evdeyim. Yandınız sabah akşam forumdayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…