- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.701
Ah bi de ben göğüs altının bosaldigi gunleri gorseydim hayırlısıyla.2-3 gundur2 midem kudurdu yaniyo.gunde 2ye çıkardım maden suyunu inşallah ni zarari olmaz.benim oglan ya cok inat olcak ya da cok uslu olacak heralde diyorum.kafa durdugu yerde duruyo tepedeKızlar hayırlı cumalariniz olsun.
Saat 2 de randevum var nst ye gircem bakalım durumlar nedir.
2 gündür ggöğüs altı kısmım boşaldı hissediyorum sanki karnım küçüldügibi gelio.
Hayırlısı bakalım...
Şafak 21
Aynen cnm öyle birşey varmış eskilerden kalma,annemde bir tanıdığımıza yapmış zor atmış ayağını annem demiş iki güne doğurursun demiş oda yok demiş daha 1 hafta var kontrole 2 gün sonra sezaryene alınmış:)Hadi ama millet seni bekliyo her topige girdigimde acaba seymasevde dogurdumu diyom dun komsum yerde oturup belimi duvara yaslamami ve ayak ayak ustune atmami soyledi yaptim dedigini bana senin daha var ayak ayak ustune atamasam iki uc gun icinde dogururmusum oyle dedi o dogumlarini boyle tahmin ediyomus gerceklik payi var mi bilmem
içyrm cnm onları ihmal etmemeye çalşyrm. su şişem surekli önmde zaten :) dokotrun iyi cnm senın birde tanyrsn artk iyice güvenmşsn ne güzel bende kendı doktrm harıcı doğuramam diorm eşime :) senın doktr gelsn biran önce sankı bişey olckmş gibi hissdyr insn yok oldklrnda. canm salon için koltklarımı ve vitrini yerlştrmdn bişey düşünmyrm ki hani boşlkları koyunca değrlndrcz artk oda ay sonuna doğru olck biraz sıkışck işler ama ne yaplm kısmt böyleymş. güneş kremine gelince şimdi kullansm işe yaramaz bence lekeler için umarm gecici hamılelk lekesı olmştr
Valla senin yine iyiymiş, benim göğüs çevrem, kasıklarım ve en tuhafı da iki bacağımın arkası topuktan kalçaya kadar siyah yani ön taraf benim arka taraf obama
izne ayrılınca mutlaka git canım.. lazım olacak bize orası
Kızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
Bende gece kalkarim zaten uyku tutmuyor zorlanmam :) hamile kalmadan önceki seneler uymuyordum sahura kadar ama artık akşam olunca gözümden uyku akıyor biraz uyurumhayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
Maşallah oğluna canım artık Şenler çok çabuk geçiyor nasıl geçtiğini anlamıyorum hem büyüyor çocuklarımız :)Kızlar bugün karne günü oğlum 2. Sınıfı bitirdi çok mutluyum ne çabuk zaman geçti bugunleri gösteren rabbine şükürler olsun artık yavaş yavaş delikanlı oluyordu inşaallah bu bebislerimizinde böyle mutlu günlerini görürüz anne olmak çok güzel bisey
hayırlı cumalar canım inşallah güzel haberlerle gel bakalım nst nasıl gecicekKızlar hayırlı cumalariniz olsun.
Saat 2 de randevum var nst ye gircem bakalım durumlar nedir.
2 gündür ggöğüs altı kısmım boşaldı hissediyorum sanki karnım küçüldügibi gelio.
Hayırlısı bakalım...
Şafak 21
Hayırlı olsun canım gözün aydın ev işine de allah yardımcın olsunmeraba kızlar bugün itibariyle artık tatile giriyorum çok şüküröğrencilerime karnelerini dağıttım..seminerlerden de izinliyim. annem gelicek inşallah bugün evi toplamaya başlıcaz artık. daha önce bahsetmemiştim ama bizde de bu yaz ev taşıma telaşları var.
Tarif et kız bende yapayımHadi ama millet seni bekliyo her topige girdigimde acaba seymasevde dogurdumu diyom dun komsum yerde oturup belimi duvara yaslamami ve ayak ayak ustune atmami soyledi yaptim dedigini bana senin daha var ayak ayak ustune atamasam iki uc gun icinde dogururmusum oyle dedi o dogumlarini boyle tahmin ediyomus gerceklik payi var mi bilmem
Hiiiiiiiiç kalkmıyo yerden iki ayağımıda denedimHadi ama millet seni bekliyo her topige girdigimde acaba seymasevde dogurdumu diyom dun komsum yerde oturup belimi duvara yaslamami ve ayak ayak ustune atmami soyledi yaptim dedigini bana senin daha var ayak ayak ustune atamasam iki uc gun icinde dogururmusum oyle dedi o dogumlarini boyle tahmin ediyomus gerceklik payi var mi bilmem
Benim kalkmıyo bi cm bile kaldıramıyorumAynen cnm öyle birşey varmış eskilerden kalma,annemde bir tanıdığımıza yapmış zor atmış ayağını annem demiş iki güne doğurursun demiş oda yok demiş daha 1 hafta var kontrole 2 gün sonra sezaryene alınmış:)
Ayyyyyyy kahkaha attım vallaValla senin yine iyiymiş, benim göğüs çevrem, kasıklarım ve en tuhafı da iki bacağımın arkası topuktan kalçaya kadar siyah yani ön taraf benim arka taraf obama
Nn varya bu ara vitaminimi hep unutuyorum magnezyumu fln .hazrlik telasindan.kndimi unuttum duzene sokacagim tekrar.
Kızlar bugün karne günü oğlum 2. Sınıfı bitirdi çok mutluyum ne çabuk zaman geçti bugunleri gösteren rabbine şükürler olsun artık yavaş yavaş delikanlı oluyordu inşaallah bu bebislerimizinde böyle mutlu günlerini görürüz anne olmak çok güzel bisey
Benim sancılarım 60-80 çıktı ama çok düzensiz açılmam da 3 cm öffffff beklemek bunaltıyo kafa dağıtmam lazım. Valla Kafası baya aşağıda dedi doktor benimde. O sancılandığım gece inmiş artık heralde
Benim kalkmıyo bi cm bile kaldıramıyorum
Benim kalkmıyo bi cm bile kaldıramıyorum
Pazar günü gelmesin2 güne geliyooorr
Çıktı çıkacak heHımm bilemiycem cnm belki doğurdun doğurcan belki de istisnasın :)
Hadi bakalim tutacak miiii2 güne geliyooorr
Pazar günü gelmesin
Mesai saatleri içinde bekliyorum
Ben hala araba kullanıyorum ve doğuma 3 hafta kaldı :) panik olmuyorsan kendine güveniyorsan sorun yok
ben 1 gün kullandım çok kasılmam oldu şimdi eşim getirip götürüo mecburen.ama kullnn var burda ben de sormuştum
yok cnm ben yürüyerek gelyrm işe bugünde çok zor yürüdm
Ben kullanıyorum canım hem de İstanbul trafiğinde Bahçeşehir'den Anadolu yakasına fln gidiyorum :) Sadece böyle uzun yola gideceksem kullandığım bir hamile emniyet kemeri var, emniyet kemerinı karnımın altında tutuyor. Kısa mesafelerde ona bile ihtiyaç duymuyorum... Kendini iyi hissediyorsan kullanmana engel yok bence :)
Canım stres yaptın ya yola gideceksin diye ondan oluyordur belki, hayırlısıyla bitsin yolculuk düzelirsin.
ben kullanıyorum hala
Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gittim geldim kazasız belasız. Son sınavımdı. Bitti çok şükür. Artık evdeyim. Yandınız sabah akşam forumdayım artıkgittin mi bilmiyorum ama ben kullanıyorum canım sıkıntı yaşamadım inşallah da yaşamam
hayırlı olsun canım sınavın...Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gittim geldim kazasız belasız. Son sınavımdı. Bitti çok şükür. Artık evdeyim. Yandınız sabah akşam forumdayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?