- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.721
Valla senin yine iyiymiş, benim göğüs çevrem, kasıklarım ve en tuhafı da iki bacağımın arkası topuktan kalçaya kadar siyah yani ön taraf benim arka taraf obama
Teşekkürler canımhayırlı olsun canım sınavın...
Bu resimdeki kiz sanki tamSlm kizlar gunaydinnn :)) bugun iste sonnn günn izine cıkyrmm :))
Ben sabahtan aksama kadar arabadayim son gune kadar da oyle olacagim:) hastaneye bile kendim kullanabilirim doguma:) neden kullanmayacaksin ki?Kızlar size bir sorum olacak aranızda halâ araba kullanan var mı? Bugün sınavım varya eşim işten izin alıp ben götüreyim diyo ama bilmiyorum bu ara çok izin aldı. Git gel uzak da zor olacak ona kendim mi gidip geisem?
olck tabii canm rahatla biraz :)Ay bilimiuorum neden bu kdr heycnliyim.:))ins.hersey guzel.olck
Tatlım benim çapada prof bir yakınım var o beni çok güvendiği bir arkadaşına yönlendirdi fulya da kliğini bahçecinin hemen yanında ben çok memnun kaldım ilk ay başladık tedaviye ohss olan annelerin transferini hemen yapmıyorlar zaten yapan doktorada ben doktor demem demişti benim şansıma ilk tedavide ohss oldum 40 gün kadar ara verdik hem durumun düzelmesi için hemde dondurulmuş embriyolar daha iyi demişti daha savaşçı dirençli oluyor .Bende o ne derse herşeyi yapmaya hazırdım ama psikolojik olarak kendimi kötü hissettim transfer zamanı ne olduğunu anlamadım sadece rahimin kalınlaşması için bir ilaç kullanmıştım gittik embriyolar transfer edildi eve geldik dinlnme sürecinde bn hiç dinlenmedim bile ilk gün eşimle markete felan bile gittim daha sonra yemeğe gittik ciddiyetini anlamamıştık. Gerçi doktorda bir kaç gün dinlen sonra normal hayatına dön demişti. Neyse nitekim tutmadı zaten çözülme işlemi yapıldığı zaman bir sürü kalitelş embriyom bozulmuştu 2 tane transfer edilmişti tutmadı malesef görüşmemizde kalan 2 embriyoyu da transfer etmiyeceğini söyledi yeniden başlıyacağız dedi içime sinmedi sanırım hastaneyle alakalı birşey olmuştu . İkinci tedavi için hastanenin ücret almayacağını söyledi.Tup bebek yaptiran arkadaslar bahceci kliniginde yaptiran var mi aranizda? Bir arkadasim orada tedaviye baslamayi dusunuyor. Insallah hemen olur artik bebekleri. Basarili bir merkez mi? Onereceginiz doktor varmi orada? Burde tup bebek yaptiranlar hemen transfer mi yaptirdiniz yoksa bir ay beklediniz mi rahim dinlensin diye? Hangisi daha iyi oluyor acaba? Turk bir arkadasimiz taaa butadan kalkip Turkiye'ye gidecek tup bebek icin umarim hayirlisi olur burada fiyat 30.000 dolar cok pahaliorada sanirim cok daha ucuz olur!
cnm bende bir hafta önce cıkyrm aslnda daha fazla dayanamyrm dedğin gibi zor yüryrm bide ödem cok olyr bende yeter bukadr senelk izindn bir hafta gitsn ne yapalmgünaydın canım gözün aydın.ben uzatmadım iykide ya çalışamazmışım ellerim çpk uyuşuyor zor olurdu birde artık ayakta durmak yürümek çk zor ya dün az yürüyüş yaptım sanki bebek aşağı çekiyor çok zorladı
Hadi bakalim tutacak miiii))
sağolsn cnm bir hafta sonrada annemle yavas yavas toplamaya bşlycz evi içim rahat etmyr çünkü çok dağldı :)hadi gözün aydın canım bol bol dinlen taşınma işi başlayana kadar
hayrlı cumalr cnm hadi güzel haberler beklyrz bebk artk aşağıda senınde az kalmş rabbm yardmcn olsnKızlar hayırlı cumalariniz olsun.
Saat 2 de randevum var nst ye gircem bakalım durumlar nedir.
2 gündür ggöğüs altı kısmım boşaldı hissediyorum sanki karnım küçüldügibi gelio.
Hayırlısı bakalım...
Şafak 21
ahh şu patronlar evdede mi yok cnm izne cıkınca nasl haber alcz sendn merak edrz kiiyiyim canım çok şükür sen nasılsın. benım pc bozuk ondan giremiyorum canım. patronda yaptırmıyo sağolsun.
Aynı durumu bir haftadır ben yaşıyorum boğazımı sanki birley sıkıyor kalbime bir ağırlık çüküyor nefes gerçekten çok zor alıyorum dışarda olmam hiç farketmiyor zaten genellikle evde oluyor bazen boğulacakmışım gibi geliyor panik oluyorum . Uyuyana kadar bu sıkıntıyı yaşıyorum zaten uyuduktan sonrada wc için kalkıyorum . Normal olduğunu düşünüyordum zaten yinede doktora kontrole gittim normal dedi benim çarpıntım çok fazla oldu hamilelikte kardiyologa gitmiştim cihaz takıldı oda normal çıkmıştı . Ama bende bazen diyorum allahım hayırlısı şle biran önce doğursam diye çok zorluyor çok şükğr onun dışında bir şikayetşm yokMerhaba kizlar. Aranizda ici daralan nefes alirken zorlanan mutlaka vardir. Bende cok oluyo. Birde bi sikinti basiyo psikolojik mi yoksa hamilelerin hepsi mi yasiyo bilmiyorum size soruyorum. Sikinti aninda sanki panik atak belirtileri yasiyorum. anlik bise belki 10-15 saniye. Ama sonrasinda beni cok etkiliyo bidaha olursa diyesize oluyo mu? Bebegi boyle atmak istiyorum icimden o an. Cami aciyorum daha fazla nefes almak icin falan
UMARIM GECER CNM. ŞİŞEM BEN MADEN SUYUM BİR BÜTÜN OLDUK GİBİ :)ayrılma şişenle uzuun bi süre daha :) insan güvendiği doktora gitmek istiyor dediğin gibi gittiği gün ay ağrım mı var benim demeye başladım :) yerleş sen bi güzel onları sonra alsanda olur. bi at da kendini yeni eve. bu arada doğum lekelerinin çoğu geçiciymiş. umarım öyledir seninkide
güldürdün beni obama
aynen canım. kendim için ihtiyaç duymadım ama aşı takvimi başlayacak çocuğun doğunca lazım olacak çokça
Süper olmuşlarKızlar bizim isimligimiz ve hediye magnetlerimiz hazır))
Eki Görüntüle 1555180 Eki Görüntüle 1555181
evet canım.36+ olduğun için 36 dan fazla demek oluyor.Kızlar bişey sorucam şimdi ben 36+5 haftalık hamileyim şimdi ben 37 haftalıkmı olmuş oluyorum bikacyerde öyle gördüm de kafam karıştı
Rahtliyorumda Simdi ciktik ank.gidiyoruz esimden.ilk defa boyle ayri kalicaz hamile olmasam cok koymazda boyle cok kotu oldumolck tabii canm rahatla biraz :)
Aaaaa ozaman doğuma az kalmış oluyoo bundan sonra doğum olsada risk kalmış oluyo sevndim bunaa teşekkürler canm cevabın içinevet canım.36+ olduğun için 36 dan fazla demek oluyor.
hatta 37 bile bitmeye az kalmış :))
bende geliyim bir an önce o haftalaraaa :))Aaaaa ozaman doğuma az kalmış oluyoo bundan sonra doğum olsada risk kalmış oluyo sevndim bunaa teşekkürler canm cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?