2015 Temmuz Anneleri

Ben sabahtan aksama kadar arabadayim son gune kadar da oyle olacagim:) hastaneye bile kendim kullanabilirim doguma:) neden kullanmayacaksin ki?

Bende 10 gün öncesine kadar hergün kullandım. 10 gündür evdeydim. Bu son 10 günde de beni ağlatacak derecede sancılarım oldu hep. Bir de sınava gideceğim için stresliydim emin olamadım çıksam mı diye. Zaten gittim geldim bir problem olmadı. M maya2013

Tatlım benim çapada prof bir yakınım var o beni çok güvendiği bir arkadaşına yönlendirdi fulya da kliğini bahçecinin hemen yanında ben çok memnun kaldım ilk ay başladık tedaviye ohss olan annelerin transferini hemen yapmıyorlar zaten yapan doktorada ben doktor demem demişti benim şansıma ilk tedavide ohss oldum 40 gün kadar ara verdik hem durumun düzelmesi için hemde dondurulmuş embriyolar daha iyi demişti daha savaşçı dirençli oluyor .Bende o ne derse herşeyi yapmaya hazırdım ama psikolojik olarak kendimi kötü hissettim transfer zamanı ne olduğunu anlamadım sadece rahimin kalınlaşması için bir ilaç kullanmıştım gittik embriyolar transfer edildi eve geldik dinlnme sürecinde bn hiç dinlenmedim bile ilk gün eşimle markete felan bile gittim daha sonra yemeğe gittik ciddiyetini anlamamıştık. Gerçi doktorda bir kaç gün dinlen sonra normal hayatına dön demişti. Neyse nitekim tutmadı zaten çözülme işlemi yapıldığı zaman bir sürü kalitelş embriyom bozulmuştu 2 tane transfer edilmişti tutmadı malesef görüşmemizde kalan 2 embriyoyu da transfer etmiyeceğini söyledi yeniden başlıyacağız dedi içime sinmedi sanırım hastaneyle alakalı birşey olmuştu . İkinci tedavi için hastanenin ücret almayacağını söyledi.

Neyse gelelim ikinci tedaviye ben kesinlikle dondurulmuş istemşyorum dedim hemen taze taze transfer edilmesini istedim tamam dedi ilaçlara yavaş yavaş başladık herşey güzel gidiyordu son günler istediğimiz gibi gitmedi sadece 2 yumurta büyüdü doktor onları toplamayalım dedi birde kalitesiz çıkarsa boş yere tedavin yanmasın tamam dedim bende aşılama yaptık malesef oda tutmadı zaten çok umutlu değildim ondan önce 3 tane aşılama yaptırmıştım

Daha sonra biz eşimle bir güzel tatile gittik kafamızı dağıttık ve hemen geldik tedaviye başladık dozunu ayarladı bu sefer istediğimiz gibi büyüdü ve toplandı ohss de olmamıştım 4 gün bekledim sonra transfer edildi bu sefer psikolijik olarak süperdik dinlendim hep olayın farkındaydım diğerinde öyle değildim işte ne olduğunu anlamamıştım 2 tane yavrumdan 1 tanesi benimle oldu çok şükür. Şimdi yine dondurulmuşlarım var bakalım ilerisi ne göstericek büyük bir ihtimalle onların transferi olmaz artık.

Bu arada ben bu doktorumu bulmasaydım bahçeci kliniğine gidecektim. :))

cnm bende bir hafta önce cıkyrm aslnda daha fazla dayanamyrm dedğin gibi zor yüryrm bide ödem cok olyr bende yeter bukadr senelk izindn bir hafta gitsn ne yapalm

hayrlı cumalr cnm hadi güzel haberler beklyrz bebk artk aşağıda senınde az kalmş rabbm yardmcn olsn

Aynı durumu bir haftadır ben yaşıyorum boğazımı sanki birley sıkıyor kalbime bir ağırlık çüküyor nefes gerçekten çok zor alıyorum dışarda olmam hiç farketmiyor zaten genellikle evde oluyor bazen boğulacakmışım gibi geliyor panik oluyorum . Uyuyana kadar bu sıkıntıyı yaşıyorum zaten uyuduktan sonrada wc için kalkıyorum . Normal olduğunu düşünüyordum zaten yinede doktora kontrole gittim normal dedi benim çarpıntım çok fazla oldu hamilelikte kardiyologa gitmiştim cihaz takıldı oda normal çıkmıştı . Ama bende bazen diyorum allahım hayırlısı şle biran önce doğursam diye çok zorluyor çok şükğr onun dışında bir şikayetşm yok

UMARIM GECER CNM. ŞİŞEM BEN MADEN SUYUM BİR BÜTÜN OLDUK GİBİ :)

Kızlar bişey sorucam şimdi ben 36+5 haftalık hamileyim şimdi ben 37 haftalıkmı olmuş oluyorum bikacyerde öyle gördüm de kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…