2015 Temmuz Anneleri

ahh cnm bendede var anlatnca kendımı gördm biran benmde annem gelck onzmdekı afta zaten aynı ilçede otryrz evi tplycz talşncm ay sonu gibi

Bu resimdeki kiz sanki tam
Benim Olivia kadar:) bende ayni pozu cekecegim hastanede , iyi fikir oldu Gizemcim sagol! Sana da hayirli olsun dinlenirsin evde biraz canim!
cnm senın kızın aklıma geldi zaten görünce tlfndn ismini etiketleyemedm fotosunu atmştn ya sarışın kızçen :) çek tabii cnm çok tatlı hatıra olur :)

Rahtliyorumda Simdi ciktik ank.gidiyoruz esimden.ilk defa boyle ayri kalicaz hamile olmasam cok koymazda boyle cok kotu oldum
cnm haklsn şimdi daha çok ihtycn var insn yanında istyr ama herşey bebğin için cnm moralını iyi tutki oda mutlu olsn annesi bebeğine daha iyi şartlarda kavşmk için gdyrsn

Rahtliyorumda Simdi ciktik ank.gidiyoruz esimden.ilk defa boyle ayri kalicaz hamile olmasam cok koymazda boyle cok kotu oldum

Haklısın canım ama şartlar bunu gerektiyorsa kendini üzmemeye çalış. bu geçici ayırlıklar olsun yaşadığınız. anneni babanı görünce geçer bu his merak etme zaten eşin doğumada gelir. ne kaldı şunun şurasında. özlesin sizi azcık

Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gittim geldim kazasız belasız. Son sınavımdı. Bitti çok şükür. Artık evdeyim. Yandınız sabah akşam forumdayım artık
Çok şükür hadi kafan rahatlamıştır maşallah sana çok takdir ettim. Inş güzel sonuçlar alırsın

benim de yeni bi arkadaşım 42 de doğurmuş kızım 40 hafta biterken doğmuştu..bu kızımı 39 dolmadan bekliyorum bende
İşte keyfine düşkün olunca iice yerleşiyorlar valla. Sonra 56 cm 4 kilo doğuyo doğduktan sonra gerçi 3.840 düştü kilosu ama bildiğin sopa gibi bi çocuk doğurdum o kiloya tombik olması lazımken zayıftı

Çok şükür hadi kafan rahatlamıştır maşallah sana çok takdir ettim. Inş güzel sonuçlar alırsın
Saol canım çook teşekkür ederim. İnşallah. Bende her sabah girince sana bakıyorum ne alemdesin diye. Doğurdun mu diye diye doğurtcaz seni

Canım kışın bilmeden kendime kırışıklık maskesi yapıcam diye saklamıstım , bunu duyunca deneyeyim dedim bende de lansinoh var 10ml bitecek dedigin gb.Benim gögüslerim cok acıyo ve agrıyo hatta rüyamda bugün göğsüm acıya acıya emziriyodum o kdr acıyo yani. o yüzden lansinohu sürmeye başladım .belki vardır ayva büyük avmlerde felan ne bileyim

Saol canım çook teşekkür ederim. İnşallah. Bende her sabah girince sana bakıyorum ne alemdesin diye. Doğurdun mu diye diye doğurtcaz seni
Yok benimki iyi orda hiiiiç dünya umrunda değil ama hareketleri çok yavaşladı artık heralde yeri daraldı. Sıkışık sıkışık napıyo orda bilmiyomki gelse geniş geniş yatar nerde yatıcaksa beşiğini almadık

Sartlarimiz bu sene zorluyo bizise sabrimizida ama napalim dedigin gbi sonu guzel olck.insallah

Aman Allah korusun kimsenin göğsü yara olmasın
Bende hakiki zeytinyağı sürüyorum şimdiden sonra doktorun dediği kremi alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…