- 16 Temmuz 2014
- 163
- 36
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.761
kızlar lansinoh un 40 grm 25 tl ye aldım ben n11.com a baksanıza babymall dan aldım benCanım kışın bilmeden kendime kırışıklık maskesi yapıcam diye saklamıstım , bunu duyunca deneyeyim dedim bende de lansinoh var 10ml bitecek dedigin gb.Benim gögüslerim cok acıyo ve agrıyo hatta rüyamda bugün göğsüm acıya acıya emziriyodum o kdr acıyo yani. o yüzden lansinohu sürmeye başladım .belki vardır ayva büyük avmlerde felan ne bileyim
Amin canım benim cok acıyo ve sızlıyo göbeğimde içimde füze var gb ben doğurursam şaşmayınAman Allah korusun kimsenin göğsü yara olmasın
Bende hakiki zeytinyağı sürüyorum şimdiden sonra doktorun dediği kremi alıcam
36 yı doldursun da buyursun gelsinAmin canım benim cok acıyo ve sızlıyo göbeğimde içimde füze var gb ben doğurursam şaşmayın
Canım geçmiş olsun yıllardır panik atak hastasıyım. Bahsettiğin öyle gibi ama kendini bunu düşünerek kasma çünkü bebeğin yaptığı baskıdan dolayı da zor nefes alma vb. Oluyo. Arada inanılmaz zor alıyorum sanki boğuluyo gibi oluyorum ama pozisyon değiştirip dik oturunca rahatlıyorum. Sende öyle durumlarda bi ayağa kalkmayı dene istersen.
o dediğin bana iki hafta önce bir kez oldu ve birkaç saat kadar sürdü. nefes alamıyordum, konuşurken zorlanıyordum, soğuk soğuk terliyordum, ölücem sandım hatta. sonra arkadaşlara çıktım üst kata, bir süre sonra geçti. muhtemelen psikolojikti, tansiyonum da normaldi. bir daha olmadı çok şükür.
Canim bnde de oluyo mesela bugunde oldu.daraliyorum nefes alamiyorum wsim.sarilio bazen uzaklasiyorum daraldim diye.bnm tansiyonum norml ama nabzim hep yuksek.kalbim agzimda atiyor.isteyerek bunaltmiyorym kndimi arada geliyolr
Tam ayni sekilde degil ama arada bir birden kalbimde carpinti gibi bir his oluyor benim de ozellikle mutfakta ya da yemek yemeden hemen once oluyor bi sikinti bastiriyor istahim kaciyor carpinti oluyor daraliyorum neden oldugunu bilmedigim bi endise ve korku hissi oluyor genelde hafif karanlik bir yerde biraz uzanabilirsem hemen geciyor yoksa bi bes dakka falan suruyor galiba zaman yaklastikca bilinc alti heyecanindan oluyor bi de sicaklardan normal yani bence (İnsallah) olumlu seylere yohunlasip bol bol ferah seyler yemek lazim
Aynı durumu bir haftadır ben yaşıyorum boğazımı sanki birley sıkıyor kalbime bir ağırlık çüküyor nefes gerçekten çok zor alıyorum dışarda olmam hiç farketmiyor zaten genellikle evde oluyor bazen boğulacakmışım gibi geliyor panik oluyorum . Uyuyana kadar bu sıkıntıyı yaşıyorum zaten uyuduktan sonrada wc için kalkıyorum . Normal olduğunu düşünüyordum zaten yinede doktora kontrole gittim normal dedi benim çarpıntım çok fazla oldu hamilelikte kardiyologa gitmiştim cihaz takıldı oda normal çıkmıştı . Ama bende bazen diyorum allahım hayırlısı şle biran önce doğursam diye çok zorluyor çok şükğr onun dışında bir şikayetşm yok
Hiiiiiiiiç kalkmıyo yerden iki ayağımıda denedim
2 güne geliyooorr
BI ALMANYA KIZLAR hahahhaPazar günü gelmesin
Mesai saatleri içinde bekliyorum
Yaa beşiği bekliyodur çocuk. Siz alın o hafta gelecek gör bakYok benimki iyi orda hiiiiç dünya umrunda değil ama hareketleri çok yavaşladı artık heralde yeri daraldı. Sıkışık sıkışık napıyo orda bilmiyomki gelse geniş geniş yatarnerde yatıcaksa beşiğini almadık
Ben aldım bile . Ogün çıkmak daha zor olur diye. 10 gün var benim çıkmam her geçen gün daha yorucu oluyo.Ayakkabı aldım.Kızlar nasılsınız? Şöyle bir gezindim di problem yok gibi dimi? Gözümden kaçan bişi var mı?
Babalar gününde goncalarınıza bebişler adına ne hediye etmeyi düşünüyorsunuz?
fikre ihtiyacım vaaar :))Kızlar nasılsınız? Şöyle bir gezindim di problem yok gibi dimi? Gözümden kaçan bişi var mı?
benim defikre ihtiyacım vaaar :))
Doktorun önerdiği krem ne?Aman Allah korusun kimsenin göğsü yara olmasın
Bende hakiki zeytinyağı sürüyorum şimdiden sonra doktorun dediği kremi alıcam
Bi alemsiniz yazıcaktim harfler bir birine karismisBI ALMANYA KIZLAR hahahha
Maşallah size canım hayırlı olan zamanda gelsin bebisinSelam kızlar bizde doktordan geldik :) oğluşum bir hafta önde hala. Doktorum haziran 25-30 aradı bekliyorum ben dedi. Kasıklarımdaki sızıları söyledim normal dedi. Suyu yeri iyi dedi. Benim kilo alımım durdu 1 aydır. 5 kilo da kaldım ama oğluşum iyi maşallah böyle bitiririm
Sen benden önce doğurursun kesin ben böyle açık açık gezerimYaa beşiği bekliyodur çocuk. Siz alın o hafta gelecek gör bakhayırlısıyla vakitli sağlıklı gelsin inşallah. Bende senden 1 hafta geriyim. Sen doğurunca arkandan gelcem.takipteyim.
Iyiyiz canım sen nasılsın gerginliğin biraz geçtimi? Papatya çayı hergün iç 1 fincan Allah kolaylık versin.Kızlar nasılsınız? Şöyle bir gezindim di problem yok gibi dimi? Gözümden kaçan bişi var mı?
alemsin canım valla hiç yani daha ne tabiIyiyiz canım sen nasılsın gerginliğin biraz geçtimi? Papatya çayı hergün iç 1 fincan Allah kolaylık versin.
Hiç bişey almıycam özel günlere karşıyım ticaret Amaçlı çıkarıldığını düşünüyorum kimsenin ekmeğine yağ sürmüycem
3 tene çocuk vermişem daha ne istiyoreeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?