2015 Temmuz Anneleri

kızlar lansinoh un 40 grm 25 tl ye aldım ben n11.com a baksanıza babymall dan aldım ben

Canim bnde de oluyo mesela bugunde oldu.daraliyorum nefes alamiyorum wsim.sarilio bazen uzaklasiyorum daraldim diye.bnm tansiyonum norml ama nabzim hep yuksek.kalbim agzimda atiyor.isteyerek bunaltmiyorym kndimi arada geliyolr

Hepinize gecmis olsun kizlar. Sadece bende olmadigini bilmek beni bi nebze rahatlatti cok canimi sikiyodu cunku bu durum. Baskasina soylesen anlayamayabiliyor cunku. Insallah dogumdan sonra gecer diyelim

kızlar nasılsınız bizim sata göre agustos ama bebişimin Gelişimi Önde bu yuzden temmuz sonu bekliyoruz :)
benim kızce dogum kanalına başını dayamıs dün kontrolde ögrendik sikayetlerimi söyledim asagıya cok baskı oluyor catım agrıyor yururken die sizlerdede var mı catı agrısı yaşayan ?
doktor 34 haftalık dedi ama Kagıdımızda 34+1 diyor 35 olmuyormuyuz birde onu soralım sizlere

Kızlar nasılsınız? Şöyle bir gezindim di problem yok gibi dimi? Gözümden kaçan bişi var mı?
Babalar gününde goncalarınıza bebişler adına ne hediye etmeyi düşünüyorsunuz?

Yaa beşiği bekliyodur çocuk. Siz alın o hafta gelecek gör bak hayırlısıyla vakitli sağlıklı gelsin inşallah. Bende senden 1 hafta geriyim. Sen doğurunca arkandan gelcem.takipteyim.

Kızlar nasılsınız? Şöyle bir gezindim di problem yok gibi dimi? Gözümden kaçan bişi var mı?
Ben aldım bile . Ogün çıkmak daha zor olur diye. 10 gün var benim çıkmam her geçen gün daha yorucu oluyo.Ayakkabı aldım.

fikre ihtiyacım vaaar :))
benim de
kanguru almayı düşünüyorum. Stokke aldı bi tane kendine. Dağ yürüyüşlerinde filan kullanacakmış sağlam olsunmuş filan. Ama günlük hayat için biraz ağır kaçar gibi o. Daha simple bi kanguru alayım diyorum markette gezmekte filan kullansın diye. Tavsiyeye ihtiyacım var

Selam kızlar bizde doktordan geldik :) oğluşum bir hafta önde hala. Doktorum haziran 25-30 aradı bekliyorum ben dedi. Kasıklarımdaki sızıları söyledim normal dedi. Suyu yeri iyi dedi. Benim kilo alımım durdu 1 aydır. 5 kilo da kaldım ama oğluşum iyi maşallah böyle bitiririm

Ben normal dogumu cok istiyorum arkadaslar ama bebegim ters duruyor bu durumda sezeryan yolu gözüküyor bemde normal dogumdan hic korkmuyorum ama sezeryandan korkuyorum sezeryanla dog yapan arkadaslar fikirlerinizi alabilirmiyim??

Maşallah size canım hayırlı olan zamanda gelsin bebisin

Yaa beşiği bekliyodur çocuk. Siz alın o hafta gelecek gör bak hayırlısıyla vakitli sağlıklı gelsin inşallah. Bende senden 1 hafta geriyim. Sen doğurunca arkandan gelcem.takipteyim.
Sen benden önce doğurursun kesin ben böyle açık açık gezerim

Iyiyiz canım sen nasılsın gerginliğin biraz geçtimi? Papatya çayı hergün iç 1 fincan Allah kolaylık versin.
Hiç bişey almıycam özel günlere karşıyım ticaret Amaçlı çıkarıldığını düşünüyorum kimsenin ekmeğine yağ sürmüycem
3 tene çocuk vermişem daha ne istiyoreeee

alemsin canım valla hiç yani daha ne tabi
Normaalde ben de sevmem böyle hediye mediye işlerini babama almıcam mesela
Ama bu kocamın ilk babalar günüsü ya hani o bakımdan Bi de o kangru cidden günlük kullanılcak gibi değil. Ben kullanamam mesela. Alıncak sonuçta ben de bahane edeyim dedim işte. Ama tavsiyeye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…