2015 Temmuz Anneleri

Kızlar nasılsınız? Şöyle bir gezindim di problem yok gibi dimi? Gözümden kaçan bişi var mı?
Babalar gününde goncalarınıza bebişler adına ne hediye etmeyi düşünüyorsunuz?

Ben eşimin sevdiği bir markadan baba kız tshirt ü aldım :) aynı renkten hem kızına hem kendine bir dahaki yaza birlikte giyerler artık :)

Kanguru hiç kullanmadım ya
Aaaa öyleyse tabi al zaten bebeğine alıcaksın. Benim ticariden kastım klasik kutlayanlara.

Aslm canm kac kilo olms bebegn ayni dogm tarhlermzde ne guzel almamssn iste rahat dogmn olsn ins.

ohhh cok sevındım.bırde ben ayrılsaydım ızne...

Kızlar dün gece çok komik bi olay yaşadım uyurken bacaklarımın arasına minik bi kırlent koyuyordum rahat oluyordu dün dönerken düşmüş oda malum antalya çok sıcak çok terlemişim gece bi uyandım bacaklarıma elimi attım su içideyimm
Hemen kalktım ama yok böyle bir kalp atışı suyum geldi sandım
Sakinleşimce ter oldugunu anladım ama ne kadar kalbim çarptı anlatamam baya güldüm kendime
Korkagın tekiymişim doğuruyor olsam nasıl panik olurmuşum onu anladım

Havadan sudan nem kapar olduk

Aslm canm kac kilo olms bebegn ayni dogm tarhlermzde ne guzel almamssn iste rahat dogmn olsn ins.
Canım benim doktorum nomalde kilo söylemez. Ölçümlerin tutmadıgını gelişim takibinin daha önemli oldugunu söyler hep.. Ben dayanamayıp soruyorum tabi. Geçen hafta 3 kiloya yakın oldugunu doğumda da 3.600 gibi beklediğini söyledi. 4 4.5 kilo doğması için 3 haftaya yakın önde olması lazım demişti. Benimki 1 hafta ama ben yine de korkuyorum normale engel olur mu diye fazla uzattım korkularım arttı buaralar hakkımızda hayırlısı artık

maşallah 56 cm mi içerde basket oynamış bol bol demek ki

Kızlaaaaar kendinize yapmayın bunu Bilinçaltına mesaj veriyorsunuz. Ya benim annen çift Taraflı kalça çıkığı olduğu halde beni 4.5 kg normal ve evde doğurmuş. Kanmayın şu kilolu çocuk normal doğmaz meselesine bak ilk kızım 4 kilo Doğdu 3 dikişle bitti bide çok uzun du.
Eğer cidden normal doğurmak istiyorsanız pozitif düşünün kafanızdan negatifi atın ve Doğumu çok düşünmeyin vakti geldiğinde kendinizi akışına bırakın.

Kızlar özellikle tecrübeli annelerimiz, size acil birşey sormam lazım. Yeğenimin yeni kırkı çıktı ama son zamanlarda gaz problemi var. Kardeşim ne yapsam olmuyor diyo, beş dk uyuyo sonra gazdan Uyanıyor diyo şimdi de yalnız eşinin Nöbeti oluyor, napsa bebek biraz rahatlar? Ne tavsiye edersiniz?

Evet pozitif dusunce ve benim icin doktora guvenmek cok onemli bence tamamen psikolojik..Hayirlisiyla vaktinde gelsinler insallah normal doguralim korkuyorum ama normali bu ayse diyorum sen de normalsin ayse diyorum keremim de normal olsun haydi bakalim gorelim

hayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
Ben zaten hepsini tutamıyorum canım, çok takatisiz, sinirli gergin filan oluyorm, ama bu sene iyi ki tutmşcam, kendimden ömce düşünmeme gereken bebeğim var, susuz besidiz bırakmaya hakkım yok onu

Valla canım inşallah kolay sağlıklı bi doğum yaparız inşallah :) benim korkum özele gidiyorum para için sezeryan demesi doktorumun. Gerçi güveniyorum iyi bi doktor ama özel olunca soru işareti oluyor..

Kızlar bizim isimligimiz ve hediye magnetlerimiz hazır ))

Eki Görüntüle 1555180 Eki Görüntüle 1555181
hehe benim de aklıma gelmedi ama annem yıkayalım dedi, zaten çok kolay takması çıkarması yıkaması ben çantayı hazırladım ama çok şey koydum yaw, sanki 10 gün tatile çıkıyorum
merak etme 4 kg bile olsa rahatça doğar tosbin allahım sağlık versin tüm bebiklere

süper olmuş canım bayıldım, güle güle kullan ve güle güle dağıt

meraktan telefondan girdim foruma gördüm
çok güzel hepside canımm. güle güle kullanırsınız inş
çok teşkkürler canım

Tabiki canm kilo okdr onmli degl saglkli olsn yeter biz zaten tontis yaparz onlri :) bende korkyrm normaldende sezryndnda nasl olck bilmyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…