- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.781
Taburcu olmadan reçete ye lansinoh yazıyor öteki doğumlarımda aynı doktorum olduğu için ondan biliyorum büyük ihtimal onu yazar gene. Şuan da bişey önermedi sormadımdaDoktorun önerdiği krem ne?
Kızlar nasılsınız? Şöyle bir gezindim di problem yok gibi dimi? Gözümden kaçan bişi var mı?
Babalar gününde goncalarınıza bebişler adına ne hediye etmeyi düşünüyorsunuz?
aaa o da süpermiş. Hangi marka ki o canım?Ben eşimin sevdiği bir markadan baba kız tshirt ü aldım :) aynı renkten hem kızına hem kendine bir dahaki yaza birlikte giyerler artık:)
Kanguru hiç kullanmadım yaalemsin canım valla hiç yani daha ne tabi
Normaalde ben de sevmem böyle hediye mediye işlerini babama almıcam mesela
Ama bu kocamın ilk babalar günüsü ya hani o bakımdanBi de o kangru cidden günlük kullanılcak gibi değil. Ben kullanamam mesela. Alıncak sonuçta ben de bahane edeyim dedim işte. Ama tavsiyeye ihtiyacım var
aaa o da süpermiş. Hangi marka ki o canım?
Aslm canm kac kilo olms bebegn ayni dogm tarhlermzdeSelam kızlar bizde doktordan geldik :) oğluşum bir hafta önde hala. Doktorum haziran 25-30 aradı bekliyorum ben dedi. Kasıklarımdaki sızıları söyledim normal dedi. Suyu yeri iyi dedi. Benim kilo alımım durdu 1 aydır. 5 kilo da kaldım ama oğluşum iyi maşallah böyle bitiririm
ohhh cok sevındım.bırde ben ayrılsaydım ızne...meraba kızlar bugün itibariyle artık tatile giriyorum çok şüküröğrencilerime karnelerini dağıttım..seminerlerden de izinliyim. annem gelicek inşallah bugün evi toplamaya başlıcaz artık. daha önce bahsetmemiştim ama bizde de bu yaz ev taşıma telaşları var.
Havadan sudan nem kapar oldukKızlar dün gece çok komik bi olay yaşadım uyurken bacaklarımın arasına minik bi kırlent koyuyordum rahat oluyordu dün dönerken düşmüş oda malum antalya çok sıcak çok terlemişim gece bi uyandım bacaklarıma elimi attım su içideyimm
Hemen kalktım ama yok böyle bir kalp atışı suyum geldi sandım
Sakinleşimce ter oldugunu anladım ama ne kadar kalbim çarptı anlatamam baya güldüm kendime
Korkagın tekiymişim doğuruyor olsam nasıl panik olurmuşum onu anladım
Canım benim doktorum nomalde kilo söylemez. Ölçümlerin tutmadıgını gelişim takibinin daha önemli oldugunu söyler hep.. Ben dayanamayıp soruyorum tabi. Geçen hafta 3 kiloya yakın oldugunu doğumda da 3.600 gibi beklediğini söyledi. 4 4.5 kilo doğması için 3 haftaya yakın önde olması lazım demişti. Benimki 1 hafta ama ben yine de korkuyorum normale engel olur mu diyeAslm canm kac kilo olms bebegn ayni dogm tarhlermzdene guzel almamssn iste rahat dogmn olsn ins.
İşte keyfine düşkün olunca iice yerleşiyorlar valla. Sonra 56 cm 4 kilo doğuyo doğduktan sonra gerçi 3.840 düştü kilosu ama bildiğin sopa gibi bi çocuk doğurdum o kiloya tombik olması lazımken zayıftı
Evet hastanede meşhur olmuştukmaşallah 56 cm miiçerde basket oynamış bol bol demek ki
Kızlaaaaar kendinize yapmayın bunu Bilinçaltına mesaj veriyorsunuz. Ya benim annen çift Taraflı kalça çıkığı olduğu halde beni 4.5 kg normal ve evde doğurmuş. Kanmayın şu kilolu çocuk normal doğmaz meselesine bak ilk kızım 4 kilo Doğdu 3 dikişle bitti bide çok uzun du.Canım benim doktorum nomalde kilo söylemez. Ölçümlerin tutmadıgını gelişim takibinin daha önemli oldugunu söyler hep.. Ben dayanamayıp soruyorum tabi. Geçen hafta 3 kiloya yakın oldugunu doğumda da 3.600 gibi beklediğini söyledi. 4 4.5 kilo doğması için 3 haftaya yakın önde olması lazım demişti. Benimki 1 hafta ama ben yine de korkuyorum normale engel olur mu diyefazla uzattım korkularım arttı buaralar hakkımızda hayırlısı artık
Evet pozitif dusunce ve benim icin doktora guvenmek cok onemli bence tamamen psikolojik..Hayirlisiyla vaktinde gelsinler insallah normal doguralim korkuyorum ama normali bu ayse diyorum sen de normalsin ayse diyorum keremim de normal olsun haydi bakalim gorelimKızlaaaaar kendinize yapmayın bunu Bilinçaltına mesaj veriyorsunuz. Ya benim annen çift Taraflı kalça çıkığı olduğu halde beni 4.5 kg normal ve evde doğurmuş. Kanmayın şu kilolu çocuk normal doğmaz meselesine bak ilk kızım 4 kilo Doğdu 3 dikişle bitti bide çok uzun du.
Eğer cidden normal doğurmak istiyorsanız pozitif düşünün kafanızdan negatifi atın ve Doğumu çok düşünmeyin vakti geldiğinde kendinizi akışına bırakın.
Ben zaten hepsini tutamıyorum canım, çok takatisiz, sinirli gergin filan oluyorm, ama bu sene iyi ki tutmşcam, kendimden ömce düşünmeme gereken bebeğim var, susuz besidiz bırakmaya hakkım yok onuhayırlı cumalar canlarım.ramazanda geliyr kendimi tuhaf hissediyorum ilk kez bir ramazan oruç tutmayacağım ama eşim için sahura kalkacağım mecbur siz nasıl yapacaksınız
Valla canım inşallah kolay sağlıklı bi doğum yaparız inşallah :) benim korkum özele gidiyorum para için sezeryan demesi doktorumun. Gerçi güveniyorum iyi bi doktor ama özel olunca soru işareti oluyor..Kızlaaaaar kendinize yapmayın bunu Bilinçaltına mesaj veriyorsunuz. Ya benim annen çift Taraflı kalça çıkığı olduğu halde beni 4.5 kg normal ve evde doğurmuş. Kanmayın şu kilolu çocuk normal doğmaz meselesine bak ilk kızım 4 kilo Doğdu 3 dikişle bitti bide çok uzun du.
Eğer cidden normal doğurmak istiyorsanız pozitif düşünün kafanızdan negatifi atın ve Doğumu çok düşünmeyin vakti geldiğinde kendinizi akışına bırakın.
Çok mantıklı fikir, çikolatalar hazır olunca bir foto daha paylaş o zaman =) Mamaroo'nun kılıfını yıkamak gelmedi aklıma, ben,m annemde bebeğin herşeyini yıkadı ütüledi, hepsi dolaptaki yerini aldı. 1 hafta 10 gün içinde hastane çantalarını hazırlayacağız, dolaptan seçip seçip çantaya koyacaz bakalımmmmm :)
Bebiş inşallah rahat bir normal doğum sınırında kalacak kadar tosbik olur =) Bakalım artık son haftalar heyecan zirvede...
hehe benim de aklıma gelmedi ama annem yıkayalım dedi, zaten çok kolay takması çıkarması yıkaması ben çantayı hazırladım ama çok şey koydum yaw, sanki 10 gün tatile çıkıyorumKızlar bizim isimligimiz ve hediye magnetlerimiz hazır))
Eki Görüntüle 1555180 Eki Görüntüle 1555181
çok teşkkürler canımmeraktan telefondan girdim forumagördüm
çok güzel hepside canımm. güle güle kullanırsınız inş
Tabiki canm kilo okdr onmli degl saglkli olsn yeter biz zaten tontis yaparz onlri :) bende korkyrm normaldende sezryndnda nasl olck bilmyrm :)Canım benim doktorum nomalde kilo söylemez. Ölçümlerin tutmadıgını gelişim takibinin daha önemli oldugunu söyler hep.. Ben dayanamayıp soruyorum tabi. Geçen hafta 3 kiloya yakın oldugunu doğumda da 3.600 gibi beklediğini söyledi. 4 4.5 kilo doğması için 3 haftaya yakın önde olması lazım demişti. Benimki 1 hafta ama ben yine de korkuyorum normale engel olur mu diyefazla uzattım korkularım arttı buaralar hakkımızda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?