2015 Temmuz Anneleri

canım valla doğru katılıyorum 4 kilo ise sezaryan demek çok saçma..ilk doğumumda hiç bi şey bilmiodum olumsuz yorumlar okumadım izlmedim tek düşündüğüm bunca insan doğuruyorsa ben neden doğurmayım oldu cahil cesareti bi baktım doğmuş kuzum...çok da her şeyi bilmeye gerek yok , yaşayarak öğrenmek daha güzel bence her doğum farklı ağrı eşikleri farklı..olumlu düşünün pozitif olun...sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..doon't panik

canım topuk kısımlarına çörel ptu yağı, acı elma yağı o da yoksa artık zeytinyağıyla masaj yapsın...ayaklarını karnına doğru ittirsin dizlerini kırarak , sırtını sıvazlasın ..ninni sölesin , bi de internetten anne karnındaki ses var ya onu da dinletebilir bizim bi arkadaşınki onunla rahatlıyodu saaatlerce uyuyodu

Canım sana özelden bir mesaj attım bakabilir misin?

Canım kimyon denediniz mi?

:)) psikolojimiz artık tamamen bitmiş durumda
canım acı elma yağını ayaklarının altına karnına sürün masaj yaparak bacakları karnına doğru ittirsin birde zinco bitkisel damla var ondan verebilir.. kimyon suda kaynatıp bir çay kaşığı verebilir şimdilik aklıma gelen bunlar

Canım kimyon denediniz mi?

Kiz Sen de tam benim kocanin kafadansin he o gun almaz inadına bikac gun gecince alir ne alacaksa

Son düzenleme:
aa antalyada mı :) bende antalyada yım hangi hastaneye gidiyosun canım ?

Ayaklarının altına ve karnına acı elma yağı sürsün aktarlarda var. En önemliside yediklerine dikkat etsin kimyon ve rezene çayı içsin kimyon çayından çay kaşığıyla bebeğede versin

Günaydın kızlar 05:44 itibariyle kalça kemiklerimin ağrısı uyutmadığı için ayaktayım. Olsun her şeye rağmen günümüz çok güzel geçsin, bu haftasonu ağrı sızı olmadan, edişelerde uzak, mutlu geçsin inşallah.

Günaydın canım. Ağrılar günlük hayatın parçası oldu. Sona yaklaştık.

Gunaydin guzel anneler .....bugun bahar temizligine basladim yanimada bi tane yardimci aldim ins iki gune bitirecez herseyi...ama simdiden belim agriyor ayaklarim sis

Gunaydin guzel anneler .....bugun bahar temizligine basladim yanimada bi tane yardimci aldim ins iki gune bitirecez herseyi...ama simdiden belim agriyor ayaklarim sis
Canım sen neden girişiyorsun o işlere? Yorma kendini. Ben o işi annemle temizlikçiye devrettim. Sadece bir gün önceden perde ve koltuk kılıfları dahil her şeyi makinaya atıp onlara hazır etcem. Bence yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…