- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.801
Kızlaaaaar kendinize yapmayın bunu Bilinçaltına mesaj veriyorsunuz. Ya benim annen çift Taraflı kalça çıkığı olduğu halde beni 4.5 kg normal ve evde doğurmuş. Kanmayın şu kilolu çocuk normal doğmaz meselesine bak ilk kızım 4 kilo Doğdu 3 dikişle bitti bide çok uzun du.
Eğer cidden normal doğurmak istiyorsanız pozitif düşünün kafanızdan negatifi atın ve Doğumu çok düşünmeyin vakti geldiğinde kendinizi akışına bırakın.
Kızlar özellikle tecrübeli annelerimiz, size acil birşey sormam lazım. Yeğenimin yeni kırkı çıktı ama son zamanlarda gaz problemi var. Kardeşim ne yapsam olmuyor diyo, beş dk uyuyo sonra gazdan Uyanıyor diyoşimdi de yalnız eşinin Nöbeti oluyor, napsa bebek biraz rahatlar? Ne tavsiye edersiniz?
Canım sana özelden bir mesaj attım bakabilir misin?Kızlaaaaar kendinize yapmayın bunu Bilinçaltına mesaj veriyorsunuz. Ya benim annen çift Taraflı kalça çıkığı olduğu halde beni 4.5 kg normal ve evde doğurmuş. Kanmayın şu kilolu çocuk normal doğmaz meselesine bak ilk kızım 4 kilo Doğdu 3 dikişle bitti bide çok uzun du.
Eğer cidden normal doğurmak istiyorsanız pozitif düşünün kafanızdan negatifi atın ve Doğumu çok düşünmeyin vakti geldiğinde kendinizi akışına bırakın.
hayrlı cumalr cnm hadi güzel haberler beklyrz bebk artk aşağıda senınde az kalmş rabbm yardmcn olsn
Canım kimyon denediniz mi?Kızlar özellikle tecrübeli annelerimiz, size acil birşey sormam lazım. Yeğenimin yeni kırkı çıktı ama son zamanlarda gaz problemi var. Kardeşim ne yapsam olmuyor diyo, beş dk uyuyo sonra gazdan Uyanıyor diyoşimdi de yalnız eşinin Nöbeti oluyor, napsa bebek biraz rahatlar? Ne tavsiye edersiniz?
:)) psikolojimiz artık tamamen bitmiş durumdaKızlar dün gece çok komik bi olay yaşadım uyurken bacaklarımın arasına minik bi kırlent koyuyordum rahat oluyordu dün dönerken düşmüş oda malum antalya çok sıcak çok terlemişim gece bi uyandım bacaklarıma elimi attım su içideyimm
Hemen kalktım ama yok böyle bir kalp atışı suyum geldi sandım
Sakinleşimce ter oldugunu anladım ama ne kadar kalbim çarptı anlatamam baya güldüm kendime
Korkagın tekiymişim doğuruyor olsam nasıl panik olurmuşum onu anladım
canım acı elma yağını ayaklarının altına karnına sürün masaj yaparak bacakları karnına doğru ittirsin birde zinco bitkisel damla var ondan verebilir.. kimyon suda kaynatıp bir çay kaşığı verebilir şimdilik aklıma gelen bunlarKızlar özellikle tecrübeli annelerimiz, size acil birşey sormam lazım. Yeğenimin yeni kırkı çıktı ama son zamanlarda gaz problemi var. Kardeşim ne yapsam olmuyor diyo, beş dk uyuyo sonra gazdan Uyanıyor diyoşimdi de yalnız eşinin Nöbeti oluyor, napsa bebek biraz rahatlar? Ne tavsiye edersiniz?
Canım kimyon denediniz mi?Kızlar özellikle tecrübeli annelerimiz, size acil birşey sormam lazım. Yeğenimin yeni kırkı çıktı ama son zamanlarda gaz problemi var. Kardeşim ne yapsam olmuyor diyo, beş dk uyuyo sonra gazdan Uyanıyor diyoşimdi de yalnız eşinin Nöbeti oluyor, napsa bebek biraz rahatlar? Ne tavsiye edersiniz?
Kiz Sen de tam benim kocanin kafadansin heIyiyiz canım sen nasılsın gerginliğin biraz geçtimi? Papatya çayı hergün iç 1 fincan Allah kolaylık versin.
Hiç bişey almıycam özel günlere karşıyım ticaret Amaçlı çıkarıldığını düşünüyorum kimsenin ekmeğine yağ sürmüycem
3 tene çocuk vermişem daha ne istiyoreeee
aa antalyada mı :) bende antalyada yım hangi hastaneye gidiyosun canım ?Kızlar dün gece çok komik bi olay yaşadım uyurken bacaklarımın arasına minik bi kırlent koyuyordum rahat oluyordu dün dönerken düşmüş oda malum antalya çok sıcak çok terlemişim gece bi uyandım bacaklarıma elimi attım su içideyimm
Hemen kalktım ama yok böyle bir kalp atışı suyum geldi sandım
Sakinleşimce ter oldugunu anladım ama ne kadar kalbim çarptı anlatamam baya güldüm kendime
Korkagın tekiymişim doğuruyor olsam nasıl panik olurmuşum onu anladım
Benide bu hale kocam getirdiKiz Sen de tam benim kocanin kafadansin heo gun almaz inadına bikac gun gecince alir ne alacaksa
Ayaklarının altına ve karnına acı elma yağı sürsün aktarlarda var. En önemliside yediklerine dikkat etsin kimyon ve rezene çayı içsin kimyon çayından çay kaşığıyla bebeğede versinKızlar özellikle tecrübeli annelerimiz, size acil birşey sormam lazım. Yeğenimin yeni kırkı çıktı ama son zamanlarda gaz problemi var. Kardeşim ne yapsam olmuyor diyo, beş dk uyuyo sonra gazdan Uyanıyor diyoşimdi de yalnız eşinin Nöbeti oluyor, napsa bebek biraz rahatlar? Ne tavsiye edersiniz?
Iyidir canım sen napıyon
Günaydın canım amin inşşşGünaydın kızlar 05:44 itibariyle kalça kemiklerimin ağrısı uyutmadığı için ayaktayım. Olsun her şeye rağmen günümüz çok güzel geçsin, bu haftasonu ağrı sızı olmadan, edişelerde uzak, mutlu geçsin inşallah.
Günaydın kızlar 05:44 itibariyle kalça kemiklerimin ağrısı uyutmadığı için ayaktayım. Olsun her şeye rağmen günümüz çok güzel geçsin, bu haftasonu ağrı sızı olmadan, edişelerde uzak, mutlu geçsin inşallah.
Evet sorma 37 deyim. Her geçen günüm öncekiden zorlaşıyo ama bi yandanda pamuk kızıma kavuşmama az kaldığı için seviniyorum.Günaydın canım. Ağrılar günlük hayatın parçası oldu. Sona yaklaştık.
Canım sen neden girişiyorsun o işlere? Yorma kendini. Ben o işi annemle temizlikçiye devrettim. Sadece bir gün önceden perde ve koltuk kılıfları dahil her şeyi makinaya atıp onlara hazır etcem. Bence yorma kendini.Gunaydin guzel anneler .....bugun bahar temizligine basladim yanimada bi tane yardimci aldim ins iki gune bitirecez herseyi...ama simdiden belim agriyor ayaklarim sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?