2015 Temmuz Anneleri

Demekki tek değilmişim. ben bu yüzden 6-7-8 . haftalar hep yanımda ped taşıdım düşecek diye. Gerçi hala aynı şekilde kürtaj vs. diyen var ama biz hala tüm zorluklara rağmen hayata tutunuyoruz. Bol bol dua oku rahatlatıyor.

günaydınnn sevgili anne adayları bulantısız bir gün geçirirsiniz inş :) yarın doktora kalp atışını görmek için doktora gidecez gecen haftalarda gitmiştim kese görünmüş ama bebek gözükmemişti...içimde o yüzden bi korku endişe var boş gebelikse diye... dua edin bana

canım doktorun sorun yok dediyse fazla takılma. ama dikkat et. mümkün olduğunca sırt üstü yat ve ayaklarını yükseğe kaldır. fazla iş güç yapmamaya çalış. bu aralar biraz dikkat et bakalım. tez zamanda geçer inşallah

kızlar bu test için 2 sene önce 1500 2000 dolarlardan bahsedilmiş youtubeden izledim bir doktor anlatıyor

canım o testin adını tam olarak yazarmısın çok merak ettim araştırıcam. belki burdada yapan bi yerler vardır.

Sagol cnm zaten hep uzaniyorum arada bir kalkip yuruyorum.dr. onemli degil dese de insan korkuyor lekeleri gorunce.bir de hergun progestan ignesi vuruluyorum tup bebek tedavisiyle oldugu icin.artik Allah ne nasip ettiyse onu yasayacagiz.hakkimizda hayirlisi.

Ben mayanin verdigi ada gore arastirdim nifty adi sanirim

arkadaslar yazıyım diyorum mide bulantım bir türlü fırsat vermiyor bugün 2 kere kustum sabahta bişey yiyemedim bide işteyim gidip serum mu taktırsam serum rahatlatır mı ne kadar sürer etkisi anlık bişeyse yaptırmıcam

Benimde ilk gebeligimde 4du referans degerleri arasinda olunca bazi kadin dogumcular dikkat etmiyor. Halbuki normal insanlar icin maksimum 4 normal bi rakam olarak kabul ediliyor. Ben bebegimi kaybettikten sonra ogrendim ki en fazla 2,5 olmaloymis.. Hatta tekrar hamile kalmak istiyorum diyince doktorum o zaman 1,5 2 arasinda olsun ki kolay hamile kalabil dedi deger 1,5 dustu hamile kaldim allaha sukur. 5. Haftada ilaca ragmen deger 4 e firladi simdi dozu yukselttik sorun yok sukur.

Amacim sizleri endiselendirmek foruma korku salmak degil lutfen beni yanlis anlamayin kizlar. Ben tsh yuzunden evlat acisi yasadim ben yandim baskalari yanmasin. O yuzden herkes uyarmak istiyorum. Herkes yaptirdigi hormon testlerinde tsh degerlerine tekrar baksin deger biz ilk 3 aylik hamileler icin maksimum 2,5 olmali!

kızlar serbest fetal dna testini araştırdım. türkiyede yapılamıyor. ancak burda kan alınıp yutdışına gönderiliyor ( bazıları amerikaya bazıları almanyaya ) ordan sonuçlar geliyor. kan verdikten sonra 12 gün içinde sonucu alıyorsun. özel hastaneler yapıyor bu kan alma işlemini. özel kitleri var kanın onlar içine alınması gerekiyor. bu kitlerde hastanede hazır bulunmuyor. istekle geliyor. bunun için hastaneye bu testi istediğine dair başvuruyosun. onlarda kiti istetiyorlar. 1-2 gün içinde kit geliyor. sana haber veriyorlar gidip kan veriyorsun. kanın o özel kitlere konup yurtdışına gönderiliyor. 12 gün sonrada sonucu alıyorsun. birkaç tip test var. MATERNIT21 en kapsamlı olanı 17 tane hastalığa bakıyo ve cinsiyetinide belirliyo yaklaşık 3.000 tl falanmış. bu arada bu konuyla ilgili görüştüğüm özel hastane doktoru bana doktorunla görüş, ikili tarama testini yaptır şayet orda bişey çıkarsa bu testi yaptır dedi. belkide ikili testte herşey çok normal çıkacak boşuboşuna bu parayı verme dedi. düşünün bu testi yaparsa para kazanacak ama bana bu tavsiyede bulundu. vicdanlı adammış valla :)

Canim yeterli gida ve sivi alamiyosan serum almalisin iyi gelio bi kaç gün idare eder seni ben serumlarla ayakta kalmaya çalışıyorum Rabbim hepimize yardim etsin

Canim yeterli gida ve sivi alamiyosan serum almalisin iyi gelio bi kaç gün idare eder seni ben serumlarla ayakta kalmaya çalışıyorum Rabbim hepimize yardim etsin
sağol canım Allah hepimize yardım etsin üzülmiyim diyorum sonuçta güzel bişey yaşıyoruz ama gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi inşallah sonumuz güzel olur çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız hayırlısıyla

Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş. , bu testlere hiç gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…