- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.281
geçmiş olsun ama telaşa gerek yok derim. Bende raporluyum ama işe geldim. 3 haftadır yatıyordum bu haftada doktor dinlenmelisin dedi. Eğer sen moralini yüksek tutarsan bunu da aşarsınız.Günaydın hanımlar. Bebişleriniz nasıl?
Demekki tek değilmişim. ben bu yüzden 6-7-8 . haftalar hep yanımda ped taşıdım düşecek diye. Gerçi hala aynı şekilde kürtaj vs. diyen var ama biz hala tüm zorluklara rağmen hayata tutunuyoruz. Bol bol dua oku rahatlatıyor.Sğl cnm. Çok fazla su içemiyorum ben. Bulantı yapıyor.ama daha fazla içmeye çalışayım bakalım. Halime bin şükür yinede. Hem özeldeki doktorum hemde aile hekimim düşer diye beklerken bebeğim hala yaşıyor
Mrb kizlar.ben de 10+2 yim Allahin izniyle.ama 4-5 gündür tuvalette bazen kahverengi bazende kırmızı lekelenmelerim oluyor.dr.a3 gun once gittim dr. Olur önemli değil dedi ama ben yinede korkuyorum tam olarak sebebini soylemedigi icin.aranizda var mi bu tür sıkıntıları olan.herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.
Kızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)
canım doktorun sorun yok dediyse fazla takılma. ama dikkat et. mümkün olduğunca sırt üstü yat ve ayaklarını yükseğe kaldır. fazla iş güç yapmamaya çalış. bu aralar biraz dikkat et bakalım. tez zamanda geçer inşallah
Ben mayanin verdigi ada gore arastirdim nifty adi sanirimBu test burda varmıdır ki acaba bizim ülkedeki ismini bilen var mı? Üni hastanesinde yaptırabilir miyim acaba ne güzel olur aslında cuma gidicem kontrole 10. haftamın içindeyim bunu yaptırsam bi de cinsiyeti öğrensem ne güzel olrmuş :)
Adı ne canım Türkiyedeki? Tıp fakültesinde yapılır mı acep?
Yorumunuzu okuyunca aklıma takıldı komtrol ettim. Benim 3.73 diyor tsh değerim. Doktor bana da hüç bir şey demedi. Ama dediğini gibi her yerde 2,5 altı hatta 2 altı olmalı diyor. Şimdi doktora mesaj attım cevap bekliyorum. Biraz kaygılandım
her hastane yapıyomuymuş türkiyede :/ bende merak ettim harmonide deniliyomuş girişimsel olarak üç firma yapıyomus.kesin çook pahalıdırBen mayanin verdigi ada gore arastirdim nifty adi sanirim
aynen hem bulanti hem asit yanma felaket durumdayim .kimsemde yok ne is yapabiliyorum ne yemek dogruduzgun. allah sonumu hayir etsinÇok bunaldım şu bulantılardan
Herkese keyifli hamilelk diliyorum
arkadaslar yazıyım diyorum mide bulantım bir türlü fırsat vermiyor bugün 2 kere kustum sabahta bişey yiyemedim bide işteyim gidip serum mu taktırsam serum rahatlatır mı ne kadar sürer etkisi anlık bişeyse yaptırmıcam
Arkadaslar bel agrisi kasik agrisi normal mi 8. Haftada ??
sağol canım Allah hepimize yardım etsin üzülmiyim diyorum sonuçta güzel bişey yaşıyoruz ama gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi inşallah sonumuz güzel olur çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız hayırlısıylaCanim yeterli gida ve sivi alamiyosan serum almalisin iyi gelio bi kaç gün idare eder seni ben serumlarla ayakta kalmaya çalışıyorum Rabbim hepimize yardim etsin
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş. , bu testlere hiç gerek kalmasınkızlar serbest fetal dna testini araştırdım. türkiyede yapılamıyor. ancak burda kan alınıp yutdışına gönderiliyor ( bazıları amerikaya bazıları almanyaya ) ordan sonuçlar geliyor. kan verdikten sonra 12 gün içinde sonucu alıyorsun. özel hastaneler yapıyor bu kan alma işlemini. özel kitleri var kanın onlar içine alınması gerekiyor. bu kitlerde hastanede hazır bulunmuyor. istekle geliyor. bunun için hastaneye bu testi istediğine dair başvuruyosun. onlarda kiti istetiyorlar. 1-2 gün içinde kit geliyor. sana haber veriyorlar gidip kan veriyorsun. kanın o özel kitlere konup yurtdışına gönderiliyor. 12 gün sonrada sonucu alıyorsun. birkaç tip test var. MATERNIT21 en kapsamlı olanı 17 tane hastalığa bakıyo ve cinsiyetinide belirliyo yaklaşık 3.000 tl falanmış. bu arada bu konuyla ilgili görüştüğüm özel hastane doktoru bana doktorunla görüş, ikili tarama testini yaptır şayet orda bişey çıkarsa bu testi yaptır dedi. belkide ikili testte herşey çok normal çıkacak boşuboşuna bu parayı verme dedi. düşünün bu testi yaparsa para kazanacak ama bana bu tavsiyede bulundu. vicdanlı adammış valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?