- 16 Mart 2015
- 175
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.821
günaydın canım. yeni uyandım ben bugün kahvaltı yapıcam birazdan:) sen nasılsın?Gnydn kizlarr naslsnz :) ne var ne yok :)
ne yapayım canım gece uyuyamıyorum.Sabah kalkıyorum 5 ya da 6 da sersem gibiyim.Senin de baya sıkıntın var Allah yardım etsin az kaldı Allahın izniyle.Iyidir canım sen napıyon
Biraz uyudum şimdi gene başladı Sıkıntılar Menepoza girmiş gibiyiz he
Günaydın canım eh idare ediyorum biraz ağrım var bugün.Sen nasılsın?Gnydn kizlarr naslsnz :) ne var ne yok :)
Merhaba canım.Ben de öyle zar zor yapıyorum işimi.Yardım edecek kimse yok bir de kızım var onun bakımı yemeği falan ,hatta doğumda bile yalnız kalabilirim o derece.Annem hayatta değil,ablam izin alıp gelecek eniştemi bırakmak istemiyor yalnız yemek yiyemiyormuşMerhaba kızlar.artık hıç bir iş güç yapamıyorum nefes nefese ter içinde kalıyorum.esım dışında yardımcı olanda yokonlada ayrıntılı bir temizliğe giremedik maalesef ((((of of.
Ya temızlıkcılerı anlamıyorum zaten şunu yapmam bunu yapmam diyorlar.onlarından yapmam etmerm dediklerinin yapılması lazım.halıları yeni yıkattım onda sorun yokta.mutfak dolapları içinin silinip termızlenmesı düzenlenmesi lazım.onu yapmam diyorlar.perde yıkanıp asılması lazım yapmam diyorlar.be mubarek ne yaparsın diyesi geliyor ınsdanın valla.Merhaba canım.Ben de öyle zar zor yapıyorum işimi.Yardım edecek kimse yok bir de kızım var onun bakımı yemeği falan ,hatta doğumda bile yalnız kalabilirim o derece.Annem hayatta değil,ablam izin alıp gelecek eniştemi bırakmak istemiyor yalnız yemek yiyemiyormuş.Temizlik için bayan tutsana halıları yıkamaya gönder diğerlerini de temizlikçi yapsın.Allah bize sağlık versin kimsenin eline düşürmesin
Ne kadar doğru dedin aynen ya onu yapmam bunu yapmam diyorlar.Dolap içi ve perde işi bizim için zor olan iş.Bana gelen de öyle kendini öve öve bir hal oluyor.Yerleri elle silmez mopla sadece silermiş.çamaşır suyu kullanmazmış.Var ya Allah düşürmesin.Paranla bile işini yaptıramıyorsun.Ya temızlıkcılerı anlamıyorum zaten şunu yapmam bunu yapmam diyorlar.onlarından yapmam etmerm dediklerinin yapılması lazım.halıları yeni yıkattım onda sorun yokta.mutfak dolapları içinin silinip termızlenmesı düzenlenmesi lazım.onu yapmam diyorlar.perde yıkanıp asılması lazım yapmam diyorlar.be mubarek ne yaparsın diyesi geliyor ınsdanın valla.
Çok güzel güle güle kullanın inşSonunda beşiğimiz,arabamız geldi akşam kızımla kurdum:))bambu beşik alacaktık eşimle sonra düşündük görselden ziyade kullanışlı ve güvenli olması..
Temizlikci yi tutmadan önce telefonda anlat şunları yapılacak falan diye geldiğinde yüz göz olmazsın. Bana her hafta yarım gün kadın geliyor bir büyük iş yapıyor dolap silme, koltuk silme gibi sonra tüm evi silip supuruyor,banyo lavoba siliyor.Ya temızlıkcılerı anlamıyorum zaten şunu yapmam bunu yapmam diyorlar.onlarından yapmam etmerm dediklerinin yapılması lazım.halıları yeni yıkattım onda sorun yokta.mutfak dolapları içinin silinip termızlenmesı düzenlenmesi lazım.onu yapmam diyorlar.perde yıkanıp asılması lazım yapmam diyorlar.be mubarek ne yaparsın diyesi geliyor ınsdanın valla.
Günaydın ayakların nasıl oldu indi mi biraz. Izne ayrıldım bilgisayar ve kredi kartıyla yaşıyorum ilk günden çok sevdimGnydn kizlarr naslsnz :) ne var ne yok :)
günaydın canım iyiyim hava çok sıcak nefes alamıyorum sanki.. sen nasılsın??Gnydn kizlarr naslsnz :) ne var ne yok :)
hayır ola inşallah canım.. sabah sabah senin tencerede onun rüyasına girmiş sanırım..Sabah 8 den sonra biraz daldım uykuya rüyamda bebeğin plasentası gelmiş elime Allahım doğuruyorum diyorum çok panik halindeydim.Sonra telim çalmasıyla uyandım komşum tencere istedi sabah sabah
allah yardımcın olsun canım bende öyleyim kimse yok bizde bi ayrıntılı temizlik yapamadık önümüz ramazan nasıl olacak bilemiyorum eşimde şu ara yoğun çalışıyor onada bişey diyemiyorum hayırlsıı olur bi şekilde yeterki sağlık olsun..Merhaba kızlar.artık hıç bir iş güç yapamıyorum nefes nefese ter içinde kalıyorum.esım dışında yardımcı olanda yokonlada ayrıntılı bir temizliğe giremedik maalesef ((((of of.
çok güzeller canım güle güle kullanın..Sonunda beşiğimiz,arabamız geldi akşam kızımla kurdum:))bambu beşik alacaktık eşimle sonra düşündük görselden ziyade kullanışlı ve güvenli olması..
amin canım bende doğumda kimse olmıcak hayrılısı allah var o yeter bizlere zaten doğumda kimseye ihdiyaç olmuyordu işte evde bir çocuk daha olunca en azından ona göz kulak olacak biri lazım oluyor hayırlsıı allahdan o yardım eder inşallah allah kimsenin eline kimseyi düşürmesin içleri sırada bizleri aminMerhaba canım.Ben de öyle zar zor yapıyorum işimi.Yardım edecek kimse yok bir de kızım var onun bakımı yemeği falan ,hatta doğumda bile yalnız kalabilirim o derece.Annem hayatta değil,ablam izin alıp gelecek eniştemi bırakmak istemiyor yalnız yemek yiyemiyormuş.Temizlik için bayan tutsana halıları yıkamaya gönder diğerlerini de temizlikçi yapsın.Allah bize sağlık versin kimsenin eline düşürmesin
günaydın canım maşallah bebişeslm kızlar nasılsınız hepinize mutlu hafta sonları biz çalışıyoruz kızımla bugun dun kontrole gıttık hersey yolunda dedi dr pamuğum 2500 gr olmuş kullanmam için ilaç ve fitil verdiler çok yoğun akıntım var doğumun kolay geçmesi için gidermemiz lazım dedı bızden bu kadar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir,
SAGOL KUZUMgünaydın canım iyiyim hava çok sıcak nefes alamıyorum sanki.. sen nasılsın??
hayır ola inşallah canım.. sabah sabah senin tencerede onun rüyasına girmiş sanırım..
allah yardımcın olsun canım bende öyleyim kimse yok bizde bi ayrıntılı temizlik yapamadık önümüz ramazan nasıl olacak bilemiyorum eşimde şu ara yoğun çalışıyor onada bişey diyemiyorum hayırlsıı olur bi şekilde yeterki sağlık olsun..
çok güzeller canım güle güle kullanın..
amin canım bende doğumda kimse olmıcak hayrılısı allah var o yeter bizlere zaten doğumda kimseye ihdiyaç olmuyordu işte evde bir çocuk daha olunca en azından ona göz kulak olacak biri lazım oluyor hayırlsıı allahdan o yardım eder inşallah allah kimsenin eline kimseyi düşürmesin içleri sırada bizleri amin
günaydın canım maşallah bebişe
Canım bence normal ben daha yeni atlattım gribi falan aynı sorunlar bendede var hepsi geçicek kuzularımıza kavuşuncahayırlı günler kızlar nasılsınız?? bu gece hiç rahat geçmedi benim için ayaklarım alev topugibi yandı sıcaktan çatlıcaktım neredeyse birde grip oluyorum burnum felanda tıkalı sabah kalktığımda ayaklarım yüzüm gözüm şişti bu son ay böylemi geçicek acaba
inşallah canım sadece elim ayagım şişnce biraz kafamı kurcalıyor tansıyonumu bugün daha sık ölçmem gerekecek hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza bi alalımda allahın izniyle dediğin gibi bunlar bitecek..Canım bence normal ben daha yeni atlattım gribi falan aynı sorunlar bendede var hepsi geçicek kuzularımıza kavuşunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?