- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.961
Aynen bende sabah namazına kalktık 5'te gece geç yattık 2'de 3 saatlik uykuyla zombi gibi yataktayım :) Ve çok acıktım
Valla atıştırın kızlar bende kalktım yedim bişeyler aç bırakmayalım bebişleriNapsa ki kalkıp bişeyler atistirsak
Haklısın canım en iyisi bişeyler yemek ben mutfak yolunu tutim en iyisiValla atıştırın kızlar bende kalktım yedim bişeyler aç bırakmayalım bebişleribi kaç saatlik uykuyla ayaktayım bende..
Bebek kıyafetlerinin içine baktım ben 40 derece diyo ama ben zaten minnaklar ve %100 pamuk aldıklarım bir kazaya kurban gitmesinler diye 30 derecede yıkadım. Bu markayı araştırıp mı aldın? Ben henüz araştırmadım. Evde zaten dalin vardı eşimin alerjisinden dolayı. Onla yıkadım. Daha iyi bir deterjansa bende değiştiriyim canım.Bugun sonunda deterjana karar verdim şampuanıda aldım içime sindi bu markalar
kaç derecede yıkadınız kızlar
Aaaaaaaa.....Canım hayırlı olsun. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün minnak kuzuları.Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canım bana oluyo hatta beklemeden acelece yapar kalkarsam bir 10 dk sonra yine geliyo. Mesaneyi tam boşaltamadığımızdan oluyormuş. Su gelmeside merak etme idrarla karışacak bir şey değilmiş. Bacaklardan akıyomuş. Öyle minik minik gelmiyomuş. Endişelenme.Kizlar sizde wcdeylen idrari yaptiktan snra biraz oturunca tekrar idrariniz geliyomu.benm oluyo suyummu geliyo acaba diyorum sanki daha yeni yapmamis gbi
Biz de bugün çıkolata ve süslerimizi hazırlıcazGünaydın hanımlar uyku tutmadi bende hastane çantamı hazirladimheyecan sariyo insani temizlik isim bebek hazirliklarim bittiiiii artik gelsinler yaw bizi cok bekletmesinler mutlu sona az kaldi
Canım noldun ya kıyamam...
Duygusal olmssn canm sen. Komedi filmi olsada.izlesen bazen olur boyle banada olyr aglyrm aclyr
Aaaaa hayirdir noldu yahu???
Bende de bi sinir var bugün eşimin söylediği herşeye sert çıktım nefesim sıkışıyor sanki. O da kızdı bana gitti hiç naz çekemiyor yaa
Hayir olsun ins.
Artık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.Canım normal bunlar benimkde şak tarafa dayadi ayağını kızıma hamileyken oda sol tarafıma dayamisti.. hıçkırma bendede oluyor normal bunlar aklına kötü şeyler getirme o senden daha rahat bi yerde inan
Hayır olsun inşallah artık günler yaklaştı allahın izniyle onunda durgunluğa bi habercisi olabilir
sen o zaman baya bi yirtimis sin canım doğumdan sonra korse giyinmeyi ihmal etme çatlaklar a bişey yapamazsın ama en azından karnına toparlanirsin. . Birde bunları kafana takip üzülme bebisin sağlıkla gelsin de önemli olan o karnını kim goruncek bebisin den sana hediye kalır benimde kizimda kalan çok çatlakları var ama takıyorum sağlık olsun yeter
Ayyyyyy maşallah çok sevindim canımmmmm dua et bizede kokla misler gibi şimdi mesai başlıyo işte kiloları çok iyi çıkarlar hemen. Maşallah süphanallahKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canımcım günaydın. Senin sıkıntın normal artık. Benimde sancılarım çok oluyo. Ssık değil ama gelince ağlatıyo. Sonra geçince elim ayağım boşalıyo. Dayan az kaldı. Birde dün annenlerede içerlemişsin ya moralin ondan bozuk olabilir. Bugün biraz kendini rahatlatacak bir şeyler yapmaya çalış. bilmem sana ne iyi gelir.ben müzik açıp bebeğin şekerlerini yapcam. Yoksa ağrı sızı heycan korku hepsi bir olup bitiriyo beniArtık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Kayınvalideleri hiç takmayın bile bu arada. Benim annem bugün bütün yazı geçirmek için şehir dışına çıkıyor babamla bugün. Şurda ne kaldı en azından doğumumu bekleyebilir. Birde dün aradım bi ot var Doğum başlayınca suya koyuluyo onuda yanına al hastaneye gidince koyarsın açılır dua felan okursun dedim nasıl götüreyim dedi sonra tamam dedi
El kadar bişey hertürlü götürebilir.
Kv yapsa inanın umrumda olmaz ama çok zoruma gitti. Doğuma giderken Kimseyede haber vermiycem zaten çok düşünüp merak eden şugünlerimde arar sorar halimi.
Burda siz bile bigün yazmasak merak ediyorsunuz.
Başınızı şişirdim valla
Ayy canimm hayirli ugurlu olsun.iyiyseniz sorun yok.tansiyon.problemin yoktu sanki senin bi andami yukseldi .bebisler iyi sende iyiysen sk ti yok.insallah.Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canim senin coknaz kaldi Allahin.izniyle bi avazda da kurtulcksin.hepimiz. animizi skiyoruz bazen.gerekli bazen gereksz seylere sen bize cok guzel destek oluyosun sagolasin.sende canimi skma bebegini dusunup.kirginliklar kizginliklar hepimizde var oldu oluyorda.bosver saglikli olsun bebiskerimiz bizde insallh gerisi hikayeArtık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Kayınvalideleri hiç takmayın bile bu arada. Benim annem bugün bütün yazı geçirmek için şehir dışına çıkıyor babamla bugün. Şurda ne kaldı en azından doğumumu bekleyebilir. Birde dün aradım bi ot var Doğum başlayınca suya koyuluyo onuda yanına al hastaneye gidince koyarsın açılır dua felan okursun dedim nasıl götüreyim dedi sonra tamam dedi
Kv yapsa inanın umrumda olmaz ama çok zoruma gitti. Doğuma giderken Kimseyede haber vermiycem zaten çok düşünüp merak eden şugünlerimde arar sorar halimi.
Başınızı şişirdim valla
Tmm cnm.bn biraz daha bekliyorum wcde gelirmi die az gelio sonra foss diye idrarim gelio bi kC kere oldu sasirdim :)Canım bana oluyo hatta beklemeden acelece yapar kalkarsam bir 10 dk sonra yine geliyo. Mesaneyi tam boşaltamadığımızdan oluyormuş. Su gelmeside merak etme idrarla karışacak bir şey değilmiş. Bacaklardan akıyomuş. Öyle minik minik gelmiyomuş. Endişelenme.
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. kızlar da iyiymiş maşallah:) artık taze annesin:) şindi de annelik deneyimlerini paylaşırsın. tekrar hayırlı olsun çok sevindim iyi olmanızaKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Ay sizlerin az kaldi bi bn son dogurcm herhlde bnde 37de. Snra fln gelsin diyorum ama hayrlisi tabi :) cok asagida hissediyorum bu hftlrda normlmi bikmiorum.kasigimdaki kemikler agriyo iturup kalkamamaya basladim.Biz de bugün çıkolata ve süslerimizi hazırlıcazartık bende çok heycanlamıyorum. Hemde hamilelik zorlaşmaya başladı bir an önce sağlıkla gelsin minikler
Artık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Başınızı şişirdim valla
Canım benim 33-34 de belirgin değişiklikler başlamıştı. Ondan önce daha rahattım. Bir anda hamilelik neymiş anladım. Ondan normaldir. Sancılarım falan yaklaşık o zaman başlamıştı.Ay sizlerin az kaldi bi bn son dogurcm herhlde bnde 37de. Snra fln gelsin diyorum ama hayrlisi tabi :) cok asagida hissediyorum bu hftlrda normlmi bikmiorum.kasigimdaki kemikler agriyo iturup kalkamamaya basladim.
Ay sizlerin az kaldi bi bn son dogurcm herhlde bnde 37de. Snra fln gelsin diyorum ama hayrlisi tabi :) cok asagida hissediyorum bu hftlrda normlmi bikmiorum.kasigimdaki kemikler agriyo iturup kalkamamaya basladim.
Yaa o nasıl kayınvalide öyle. Allah sanır versin. Erkeklerin bu hareketlerinde babadan ne gördükleri çok önemli. Sen bebeğinin huzuru için fazla sinirlenmemeye çalış kendini teskin et. İstersen aktardan kuru papatya al kaynamış suya 4-5 baş atıp dinlendireceksin. Sonra iç çok rahatlatıyo. Zararlıda değil günde 1 veya 2 içersin.Ayy canım benzer sıkıntılar bendede var ben de sinirleniyorum diyorum doğuma tek gitcem kimseye haber vermicem benim ailem ilgileniyordu eşim ve ailesi hiç sormuyorlar ilk çoçuk olmasına rağmen eşim çok rahat beni kırabiliyor bağırıyor en ufak şeyde kaynanam desem geçen aniden sancım tuttu üstünde fazla para yoktu gittim bana az borç ver hastaneye gitcem çok kötüyüm dedim yanında olmasına rağmen vermedi bozuğum yok felan dedi resmen geldim komşudan aldım dedim kendi kendime yedi yabancı bile en yakınından iyi oluyor çoğu zaman eşimde işte o ananın çoçuğu hiçbir şeyle ilgilenmedi bu zamana kadar al sana para doktora git al sana para ne e lazımsa al durum bu bende de çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?