- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.981
Canim hayirli olsun o iki minigi yerim ben masallah tez zamanda ucunuz de toparlanirsiniz insallahKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Yaa o nasıl kayınvalide öyle. Allah sanır versin. Erkeklerin bu hareketlerinde babadan ne gördükleri çok önemli. Sen bebeğinin huzuru için fazla sinirlenmemeye çalış kendini teskin et. İstersen aktardan kuru papatya al kaynamış suya 4-5 baş atıp dinlendireceksin. Sonra iç çok rahatlatıyo. Zararlıda değil günde 1 veya 2 içersin.
Bn gecen hftaya kdr iyiydim bide yolculuk yaptim kac saat cocugunda dengesi bozuldu diyorum.bnde aksamlari oturayim kaliinca basliyo kasik agrilari sancim yok ama avirlik agri var.bi andada yirtilmm oldu baski yerlerindeCanım benim 33-34 de belirgin değişiklikler başlamıştı. Ondan önce daha rahattım. Bir anda hamilelik neymiş anladım. Ondan normaldir. Sancılarım falan yaklaşık o zaman başlamıştı.
Annmde diyor tosun gbi kiz tabi baski olcak :) kilosu hftasina gore biraz onde yya diyorum diyete sokacam.onu az 100 200 gr zayiflasin :)Canım bende çok aşağıda hissediyordum o haftalarda heran doğacakmış gibi ama normalmiş bebek ağırlaşıyor baskı yapıyı aşağılara
Annmde diyor tosun gbi kiz tabi baski olcak :) kilosu hftasina gore biraz onde yya diyorum diyete sokacam.onu az 100 200 gr zayiflasin :)
Evet canım iyi geliyor. Avusturyada yaşayan arkadaşım tavsiye etmişti bana orada hamileler çok kullanıyomuş. Bende araştırdım internetten hamileler kullanabiliyor. Yatmadan öncede içebilirsin kolay uyursun. Ama hazır paket papatya çayı alma içinde başka bitkilerde olabiliyor. Aktardan düz kuru papatya al.Kaynanam zoruma gitmiyo pek ama eşimin yaptıkları çok yaralıyor beni iki gün önce büyük tartıştık bana tokat attı bu halimle gece ikiye kadar hıçkıra hıçkıra ağladım hıckırmaktan karnın ağrıdı ben bu haldeyken o tokat bana çok ağır geldi özür diliyor iki gündür ama kalbim çok kırık şu an sağlıklılık düşünemem diye sadece susuyorum ama doğumdan sonra evliliğini gözden geçircem ve eşimle sadece merhaba merhaba o kadar doğuma gitsem bile haber vermicem onada ailesine de benim ailem bana yeter papatya çayı iyi geliyormu gerçekten canım çok sağol ben bi deniyim inşallah rahatlarm
Bende en son 32. Haftada yolculuk yapmıştım. Çok yorucu olmuştu bir de insan hamile olunca hep endişeleniyor bebek nasıl diye ama inan anne karnı dünyanın en korunaklı yeri. Dinlen içini rahat tut mutludur bebeğin.Bn gecen hftaya kdr iyiydim bide yolculuk yaptim kac saat cocugunda dengesi bozuldu diyorum.bnde aksamlari oturayim kaliinca basliyo kasik agrilari sancim yok ama avirlik agri var.bi andada yirtilmm oldu baski yerlerinde
Evet canım iyi geliyor. Avusturyada yaşayan arkadaşım tavsiye etmişti bana orada hamileler çok kullanıyomuş. Bende araştırdım internetten hamileler kullanabiliyor. Yatmadan öncede içebilirsin kolay uyursun. Ama hazır paket papatya çayı alma içinde başka bitkilerde olabiliyor. Aktardan düz kuru papatya al.
Eşinin yaptığı gerçekten çok ayıp. Çok üzüldüm. Kıyamam sana. Zaten hamilelikte biri öte git dese insanın gözleri doluyor. Sen sakin geçirmeye bak. Kendine yapacak işler bul evde hem eşinle çok muhatap olmamış olursunuz, hemde kafan dağılır. Evine yakın çarşı alışveriş merkezi varsa eşine bir ihtiyaç uydur şunu alcam diye çık git tek başına hem ufak yürüyüş olur hem hava alırsın. Şimdi pazar günü evdedir iyice kendini darlama. Sana tavsiyem zor biliyorum ama azıcık kendini ve bebeğini düşün. Konuşarak halledemiyorsanız azcık kendini izale et ki bunalma. Gerçi özür diliyor diyorsun. Samimiyetine inanıyorsan affet. Sonuçta eşin, bebeğinin babası. Evlilik malesef karşılılı fedarkarlıklarla ayakta duruyo. Tam durumlarınızı bilmediğimden çok genel şeyler yazdım tabi diyeceksin bunları bende biliyorum ama üzüldüm bu kadar üzülmüş olmana. İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin.
Daha öncede olduysa Haklısın sonuna kadar. Ailene çok kötü hale gelmedikçe söyleme. Siz barışırsınız ama ailen hiç unutmaz. Ne zaman durum çok ciddi olur o zaman ailenle paylaş. Affetmek konusunda bende hep insanları affetmişimdir ama kendimi biraz tutmaya çalışırım ki dediğin gibi hata tekrarlanmasın diye. Sen sakinliğini korumaya çalış canım.Aktardan alım ben bügün o zaman inşallah iyi gelir ya gerçekten darlanıyor insan çok ihtiyaç var rahatlatmaya bügün pazar evde ayrı yattık ilk defa bügün hatasının farkında bende affetmek istiyorum ama son zamanlarda bu hatayı bir kaç defa yine yaptı ben kolay affettikçe daha sık hata yapıyo en iyisi doğuma kadar uzak durmak burnu surtsun yine affedersem alışkanlık haline getirecek bir tokat yarım büyük bir dayağa dönmesinden korkuyorum ailem duysa beni bir dakika bu evde bırakmazlar bu yüzden ailemede söyleyemiyorum bana vurdu diye kimseyle paylaşamaynca boğuluyorum resmen soğol canım beni dinlediğim için iyi geldi gerçekten iyiki varsınız
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Allah kolaylık versin. Yaşadıkların hic kolay şeyler değil, bebeğinin doğmasına da az kalmıs. Biraz daha sabret hem belki eşin bebeğini kucağına alınca değişir birazAktardan alım ben bügün o zaman inşallah iyi gelir ya gerçekten darlanıyor insan çok ihtiyaç var rahatlatmaya bügün pazar evde ayrı yattık ilk defa bügün hatasının farkında bende affetmek istiyorum ama son zamanlarda bu hatayı bir kaç defa yine yaptı ben kolay affettikçe daha sık hata yapıyo en iyisi doğuma kadar uzak durmak burnu surtsun yine affedersem alışkanlık haline getirecek bir tokat yarım büyük bir dayağa dönmesinden korkuyorum ailem duysa beni bir dakika bu evde bırakmazlar bu yüzden ailemede söyleyemiyorum bana vurdu diye kimseyle paylaşamaynca boğuluyorum resmen soğol canım beni dinlediğim için iyi geldi gerçekten iyiki varsınız
Canım benimkide ilerde hemde baya 500 gr fazlaAnnmde diyor tosun gbi kiz tabi baski olcak :) kilosu hftasina gore biraz onde yya diyorum diyete sokacam.onu az 100 200 gr zayiflasin :)
Ay çok şükür bu günlere , Rabbim aratmasın bu günleri. Bazen hemen gelsin istiyorum, bazen de böyle iyî ayrılmayalım diyorumCanim iyiyim, bebek basasagi duruyor neyseki umarim
Bundan sonrada donmez artik! Bende butun hazirliklarimi bitirdim hastane cantami filan hazirladim rahatim simdi. Bebek istedigi zaman gelebilir ama mumkunse 38'den sonra gelsin:):) tek endisem kizimi birakabilecegimiz bir arkadasimiz var diger samimi oldugumuz bir kac kisi sehir disinda olacaklar o donem. O arkadasiminda cocugu var iki yasinda hasta filan olursa cocugu kizimi hastaneye getirmek zorunda kalicam dogumda o zamanda esim doguma giremeyecekinsallah oyle birsey olmaz. Tek basima sezeryan olmak hic istemem neyse basa gelen cekilir halledecegiz bir sekilde:) senden de iyi haberler aldim hersey yolunda super:):) az kaldi artik heyecan dorukta!!!!!
Daha öncede olduysa Haklısın sonuna kadar. Ailene çok kötü hale gelmedikçe söyleme. Siz barışırsınız ama ailen hiç unutmaz. Ne zaman durum çok ciddi olur o zaman ailenle paylaş. Affetmek konusunda bende hep insanları affetmişimdir ama kendimi biraz tutmaya çalışırım ki dediğin gibi hata tekrarlanmasın diye. Sen sakinliğini korumaya çalış canım.
Belki gelmesi sana iyi gelir. Gelince anlarsa kabaca tartıştık dersin ayrıntı anlatmazsın. Sen iyi olacalsan bırak gelsin. Hem eşinde anlar sen yalnız değilsin.Ya ne düşündüm biliyormusun evlilik gerçekten çok farklı herkez yapamaz kaldıramaz ailen saçının teline zarar gelsin istemezker hep seni korurken inanır mısın benim biraz yüzüm asık olsaydı annem o gece uyumazdı halende öyle bu olanlara üzüldüm annem hemen anlamış sesinden belli sıkıntılısn diyo defalarca aradı ne desem fayda etmedi bir şey var deyip duruyor bügün gelicem diyo gelse kesin anlar ne yapıp edip gelmesine engel olmalıyım bakalım Rabbim bir yol göstersin
Ay maşallah büşracım kızların kilosu da çok iyi . Gözünüz aydın, çabucak toparlanır evinize gidersiniz inşallah...Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Allah kolaylık versin. Yaşadıkların hic kolay şeyler değil, bebeğinin doğmasına da az kalmıs. Biraz daha sabret hem belki eşin bebeğini kucağına alınca değişir biraz
Belki gelmesi sana iyi gelir. Gelince anlarsa kabaca tartıştık dersin ayrıntı anlatmazsın. Sen iyi olacalsan bırak gelsin. Hem eşinde anlar sen yalnız değilsin.
Gecn hfta 2kg 80 gr flndi bi hfta hep onden gidiyor ult.resmini gorende diuor yanklara bak kesin tombul.olck bu :) bnde notml istiyorumya korkuyorum.cok.kilolu olmasindan iki gun snra gidicem.bakalim.o zmn ne dicek :)Oyy maşallah canım kilosu kaç canım benimde 31 haftaya kadar önde gidiyordu doktor dolgun bir kız olcsk diyordu bende çok kilo alsndan korktum için yemeği biraz azalttim ondanmı oldu bilmiyorum ama 33 ten sonra kızım geriden gelmeye başladı doktor zayıf bir bebek diyo şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?