- 15 Eylül 2014
- 225
- 190
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.921
Teşekkür ederiz evet gerçekten çok büyük bi Lütuf. Şimdi Anlıyorum daha hamile olduğumu yemek saati meyve saati annem Peşimde geziyor. Aman sakın dur sen aman Bişey yapma yat. O kadar gÜzel ilgi ve alaka aileden başka kimse gösteremiyor. Ailesi uzakta olanlara yalnız olanlara Allah yardım etsin bu aya kadar hiç bilmediğim bi Şehirde tek başımaydım çok zorHepsi cok tatli, iyi günlerde kullanin,dagitin insallah.ailenin yaninda olmakla o kadar sanslisin ki, kiskandim seni. Tadini cikar, hep hamile olmiycaksin ,nazlanabildigin kadar nazlan bence..
Hayırdır inşallah canım???Hiç keyfim yok
Güle güle kullan canım 30 derecede yikayabilirsinBugun sonunda deterjana karar verdim şampuanıda aldım içime sindi bu markalar
kaç derecede yıkadınız kızlar
Evet bendede aynen öyle oluyoreKizlar sizde wcdeylen idrari yaptiktan snra biraz oturunca tekrar idrariniz geliyomu.benm oluyo suyummu geliyo acaba diyorum sanki daha yeni yapmamis gbi
Ay bebek cok kasigima karnimin altina baski.ypiodu bugun kiz kardesim gordu yirtimis oralr kirmizi kirmiziEvet bendede aynen öyle oluyore
Canm kolay gelsnmeraba kızlar sabahtan beri annemle mutfaktan çıkamadık evi topluyoruz..her taraf kolilerle doldu..daha öteki odalara geçemedik ben de çok yoruldumşimdi dinlenirken de yazdıklarınızı okuyordum
Evet cnm ben birmax var birde gecen gordm ege sus di bir site :)
Canm ben aldm eft ile evet ama hemen gdnerdiler ve hic sorn yasamadmkızlar birmax. com dan ürün alan oldu mu aranızda? güvenilir mi? kapıda ödeme ve kart seçeneği yok sadce eft kabul ediyo da güvenemedim pekvar mı bilgisi olan?
Bilmiyom ki yemek yiyesim yok konuşasım yok çok sıkıcı bugünHayırdır inşallah canım???
Güle güle kullan canım 30 derecede yikayabilirsin
Cnm benmde olyr kendimi sıkıncada geliyr bitmyr sanki yanjKizlar sizde wcdeylen idrari yaptiktan snra biraz oturunca tekrar idrariniz geliyomu.benm oluyo suyummu geliyo acaba diyorum sanki daha yeni yapmamis gbi
Canm hyrdr birseye canin mi sıkldiBilmiyom ki yemek yiyesim yok konuşasım yok çok sıkıcı bugün
Tuvalete sıkışınca bende de oluyor o, bebeğin dönmüş olabilir baskı yapıyordur 30 dan sonra dönmeye başlıyorlar erken değil bence 34 olmuşsun sende, ama için rahat etmiyorsa yine de doktoruna sorabilirsin...Kızlar 33 +1 haftalık hamilwyim bi kaç gundur. Yürürken yada tuvalete sıkışınca aşağıya anlak bi sızı giriyor. Bıçak saplanır gibi . Neden oluyor acaba bebek mi yerleşiyor. Erken değil mi daha ???
Bilmiyorum bişeyde yok aslında ama bi tuhafım dokunsalar ağlıycam.Canm hyrdr birseye canin mi sıkldi
Wayyy demek Gaviscon surup iyi geliyo. Aklimda olsun. Tesekkurler
Hiç keyfim yok
Bilmiyorum bişeyde yok aslında ama bi tuhafım dokunsalar ağlıycam.
her şey hallolur canım moralini kimse için bozma değmez. haklısın valla anneler iyi ki varlar çok şükürKolay gelsin canım taşınmak zor valla bu dönemde. Ah o anneler olmasa. Bende kv ve iki genç kız görümcemle aynı ninadayım bu güne kadar bi ihtiyacın var mı demediler. Çarşamba günü taa türkiyeden annemle kardeşim geliyolar her gün bişey elleme ben yaparım diye tembihliyor kadın. Zaten bende bel agrılarından bişey yapamadım ev fena
evet canım öyle yapayım dediğin çok mantıklı. sana da şimdiden kolay gelsinCanm kolay gelsnbende bu haftadan sonra baslycm yavas yavas once vitrn icindekilri toolrz dedk cunku ay sonu tasnma olck benmde uzerlerine yaz cnm icindekilri sonra odalarina birakrsnz ordn acp yerlstrmsi kolay olyr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?