2015 Temmuz Anneleri

Hepsi cok tatli, iyi günlerde kullanin,dagitin insallah.ailenin yaninda olmakla o kadar sanslisin ki, kiskandim seni. Tadini cikar, hep hamile olmiycaksin ,nazlanabildigin kadar nazlan bence..
Teşekkür ederiz evet gerçekten çok büyük bi Lütuf. Şimdi Anlıyorum daha hamile olduğumu yemek saati meyve saati annem Peşimde geziyor. Aman sakın dur sen aman Bişey yapma yat. O kadar gÜzel ilgi ve alaka aileden başka kimse gösteremiyor. Ailesi uzakta olanlara yalnız olanlara Allah yardım etsin bu aya kadar hiç bilmediğim bi Şehirde tek başımaydım çok zor

efemu Yaşasın Gaviscon :)[/QUOTE]
Wayyy demek Gaviscon surup iyi geliyo. Aklimda olsun. Tesekkurler Buarada bu KK ne faydali bi site yaa. Kurucularindan Allah razi olsun. Neguzel birbirimizden, tecrubelerimizden faydalaniyoruz Bide resmen bagimlilik yapiyo. Hergun bakmadan duramiyorum Temmuz Annelerine

Bugun sonunda deterjana karar verdim şampuanıda aldım içime sindi bu markalar
kaç derecede yıkadınız kızlar

Eklentiler

• image.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 119
Kizlar sizde wcdeylen idrari yaptiktan snra biraz oturunca tekrar idrariniz geliyomu.benm oluyo suyummu geliyo acaba diyorum sanki daha yeni yapmamis gbi

Sag gogsume baski yapiyo bu aralar sanki itiyo gibi bi de 3 saniye de bir tik tik atiyo karnim hickirik tutar diyo ebe ama icerde noluyo bilmedigim icin endiseliyim huzursuz mudur acaba

meraba kızlar sabahtan beri annemle mutfaktan çıkamadık evi topluyoruz..her taraf kolilerle doldu..daha öteki odalara geçemedik ben de çok yoruldum şimdi dinlenirken de yazdıklarınızı okuyordum
Canm kolay gelsn bende bu haftadan sonra baslycm yavas yavas once vitrn icindekilri toolrz dedk cunku ay sonu tasnma olck benmde uzerlerine yaz cnm icindekilri sonra odalarina birakrsnz ordn acp yerlstrmsi kolay olyr :)

Tuvalete sıkışınca bende de oluyor o, bebeğin dönmüş olabilir baskı yapıyordur 30 dan sonra dönmeye başlıyorlar erken değil bence 34 olmuşsun sende, ama için rahat etmiyorsa yine de doktoruna sorabilirsin...

efemu Yaşasın Gaviscon :)
Wayyy demek Gaviscon surup iyi geliyo. Aklimda olsun. Tesekkurler Buarada bu KK ne faydali bi site yaa. Kurucularindan Allah razi olsun. Neguzel birbirimizden, tecrubelerimizden faydalaniyoruz Bide resmen bagimlilik yapiyo. Hergun bakmadan duramiyorum Temmuz Annelerine [/QUOTE]
Evet canım istediğin kadar Gaviscon şurup içebilirsin dedi doktor bana. Ama en fazla 15-20dk götürüyor haberin olsun. Acil ve dayanılmaz durumlar için bulundur

Bilmiyorum bişeyde yok aslında ama bi tuhafım dokunsalar ağlıycam.

Canım noldun ya kıyamam...

her şey hallolur canım moralini kimse için bozma değmez. haklısın valla anneler iyi ki varlar çok şükür o olmasa ben nasıl kalkardım bu kadar işin altından

Canm kolay gelsn bende bu haftadan sonra baslycm yavas yavas once vitrn icindekilri toolrz dedk cunku ay sonu tasnma olck benmde uzerlerine yaz cnm icindekilri sonra odalarina birakrsnz ordn acp yerlstrmsi kolay olyr :)
evet canım öyle yapayım dediğin çok mantıklı. sana da şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…