- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.001
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canim bnada sebamedi al demisti samsundaykn doktr her zmn surmedim karin buyudukce baskadi yirtilmlr zaten annemde yirtilmis.sabh aksam.surerim.bide zeytin yagi alayim surerim onlarida.amn bebegim saglikli dogsunda hic bisey gozume gozukmuyo ya.:)Bende en son 32. Haftada yolculuk yapmıştım. Çok yorucu olmuştu bir de insan hamile olunca hep endişeleniyor bebek nasıl diye ama inan anne karnı dünyanın en korunaklı yeri. Dinlen içini rahat tut mutludur bebeğin.
Canım yırtılman ciltteyse bolca krem sür. Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama lierac ın serum şeklinde sanırım adı lierac solute yeni çatlaklar için jeli var ondan alabilirsin. dün baktım bende eczacı da tavsiye etti. Alıcam inşallah. Ona canını sıkma. O izler zamanında müdahele edince geçiyo.
Gecn hfta 2kg 80 gr flndi bi hfta hep onden gidiyor ult.resmini gorende diuor yanklara bak kesin tombul.olck bu :) bnde notml istiyorumya korkuyorum.cok.kilolu olmasindan iki gun snra gidicem.bakalim.o zmn ne dicek :)
Giderek hizli aliyolr kilo bide bn yemk yeyince yatiyorum oturunca baski yapio ondan sisti tosunum :) kv cok sewiyo kilolu be ekde sanki o dogurck dedim esime doguncada kilo aliyo sonucta :)Canım benimkide ilerde hemde baya 500 gr fazlaaltta diyo ya 37. Haftada
2.800 olur diye benim taa 2 hafta önce 3 kg dı
Oyle olan var ewet bizim tanidigada 3u geckin bi rakm demisler 2.5kg dogmus ama tam tersinide duydum :) hayrlisi bakslim yememi kismadim ama ekmegi kismm lazim bazen cok kaciriyorum.Korkma canım ama benim gibi yemenide kısma inşallah böyle devam eder gerçi ben doktorun söylediği kilodan yüz iikiyüz gıram az sayıyorum çünkü yanılma payı var benim bir arkadaşım 3 kilo 300 gram demişti doktor 2 900 doğdu bebeği
Ayyyy çok heyecanlandım, gözün Aydın canım sağ salim kavuştun kızlarına.. Darısı biz bekleyenlere artık :) müsait zamanında aytıntıları merakla bekliyoruz :)Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
gunydn cnm erkencisinnbusabah sicaklar uyutmyr bende heruyandgmda sirilsklam terlms uyanyrm allah yardmcmz olsnHayırlı sabahlar kızlar uyku tutmadı acıktım da bu gecede gene çok sıcak sıcaklar kendini belli ettikçe daha çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi
gnydn cnm tamm hazir nazr beklyrsn bebisi :) bekletmz annesi zamaninda gelir ins. :)Günaydın hanımlar uyku tutmadi bende hastane çantamı hazirladimheyecan sariyo insani temizlik isim bebek hazirliklarim bittiiiii artik gelsinler yaw bizi cok bekletmesinler mutlu sona az kaldi
Canm gozun aydin allh anali babali buyutsn. Masallah prenseslerr kilolari cok iyi. Sen kendini iyi hisstgnde yaz bize habersz birakma.Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
canm hem annen hem sancilar bunaltms seni birde uzerine sicak hava cekilmez olyr.Artık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Kayınvalideleri hiç takmayın bile bu arada. Benim annem bugün bütün yazı geçirmek için şehir dışına çıkıyor babamla bugün. Şurda ne kaldı en azından doğumumu bekleyebilir. Birde dün aradım bi ot var Doğum başlayınca suya koyuluyo onuda yanına al hastaneye gidince koyarsın açılır dua felan okursun dedim nasıl götüreyim dedi sonra tamam dedi
El kadar bişey hertürlü götürebilir.
Kv yapsa inanın umrumda olmaz ama çok zoruma gitti. Doğuma giderken Kimseyede haber vermiycem zaten çok düşünüp merak eden şugünlerimde arar sorar halimi.
Burda siz bile bigün yazmasak merak ediyorsunuz.
Başınızı şişirdim valla
Aaaa hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı olmanıza maşallah . Tam sen hazırken geldiler taşınma teleaşın bitmişti çok şükürKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Günaydın iyiyiz biz seni sormalı gece sadece kızım maşallah çok hareketliydi ödüm patladı birşey oldu diye az kalsın gece eşimi uyandırıp hastaneye gidecektim çünkü gündüzde birden bire hareketlenmişti. Sabah uyanır uyanmaz ilk hareketlerini takip ettim şükrettim allaha gerçekTen çok korktum birşey oldu diye . Senin tatilin nasıl geçiyor ayakların nasıl olduKizlar gunaydinlarr naslsnz ne var ne yok :)
Canim ya çok zor bi durum üzulme kendini ve bebeğini dusun çok güzel günler bizi bekliyor inşaallah eşinde çok pişman olmuştur eminim affetme hemen surunsun aklı başına gelsin bilyomusun bi erkeğin zulmünden ağlayan kadınının goz yaşları dinene kadar melekler o erkeğin arkasından lanet okuyomusKaynanam zoruma gitmiyo pek ama eşimin yaptıkları çok yaralıyor beni iki gün önce büyük tartıştık bana tokat attı bu halimle gece ikiye kadar hıçkıra hıçkıra ağladım hıckırmaktan karnın ağrıdı ben bu haldeyken o tokat bana çok ağır geldi özür diliyor iki gündür ama kalbim çok kırık şu an sağlıklılık düşünemem diye sadece susuyorum ama doğumdan sonra evliliğini gözden geçircem ve eşimle sadece merhaba merhaba o kadar doğuma gitsem bile haber vermicem onada ailesine de benim ailem bana yeter papatya çayı iyi geliyormu gerçekten canım çok sağol ben bi deniyim inşallah rahatlarm
Anaaaaaam Allah anali babalı sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşaallah noldu bana bilmiyorum yerimde zipliyorum sanki yeğenlerim oldu o kadar mi alıştık birbirimizebushra_84 post: 41378149 .!.:Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Amaaaan bosver uzme kendini bende farkli bi durumda degilim insan kv soyleyebiliyo boyle yapti diye ama anne kardes olunca uapan kendine kabullendiremiyo kendimden biliyorum benim dogumda annem bir gun kaldi yanimda gitti kv de oturdu karsimda iki gunluk dogum yapmis ben kv kahvalti hazirliyodum bide gel abisi agliyo kardesi agliyo diyodu bi emzik bebegin agzina vermiyodu buyuk cocugumlada hic ilgilenmiyodu simdi rabbim bana guc versin kimseden yardim istemem kendi isimi kendim gorurum yikilmadimmm ayaktayiiim arabeske baglarim yine ikisindende hic bi beklentim yokArtık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Kayınvalideleri hiç takmayın bile bu arada. Benim annem bugün bütün yazı geçirmek için şehir dışına çıkıyor babamla bugün. Şurda ne kaldı en azından doğumumu bekleyebilir. Birde dün aradım bi ot var Doğum başlayınca suya koyuluyo onuda yanına al hastaneye gidince koyarsın açılır dua felan okursun dedim nasıl götüreyim dedi sonra tamam dedi
Kv yapsa inanın umrumda olmaz ama çok zoruma gitti. Doğuma giderken Kimseyede haber vermiycem zaten çok düşünüp merak eden şugünlerimde arar sorar halimi.
Başınızı şişirdim valla
Bilmiyorum bişeyde yok aslında ama bi tuhafım dokunsalar ağlıycam.
Artık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Başınızı şişirdim valla
Bebek kıyafetlerinin içine baktım ben 40 derece diyo ama ben zaten minnaklar ve %100 pamuk aldıklarım bir kazaya kurban gitmesinler diye 30 derecede yıkadım. Bu markayı araştırıp mı aldın? Ben henüz araştırmadım. Evde zaten dalin vardı eşimin alerjisinden dolayı. Onla yıkadım. Daha iyi bir deterjansa bende değiştiriyim canım.
İyiyz cnm bizde benm oglanda oyle bazen cok harektli bazen durgun :) telas yaptyrlr bize minik halleriyle :) evdeym ya ayaklrm iyi sukur cnm ama sicaklr beni benden alyr otrdgm yerde terlyrmGünaydın iyiyiz biz seni sormalı gece sadece kızım maşallah çok hareketliydi ödüm patladı birşey oldu diye az kalsın gece eşimi uyandırıp hastaneye gidecektim çünkü gündüzde birden bire hareketlenmişti. Sabah uyanır uyanmaz ilk hareketlerini takip ettim şükrettim allaha gerçekTen çok korktum birşey oldu diye . Senin tatilin nasıl geçiyor ayakların nasıl oldu
boşver tatlım annenlerde bi zaman sonra hiç düşünmüyor bazen dedikleri laflar kelimeleri bile ağrına gidermi diye düşünmüyorlar bende kimseye haber vermicem merak eden arar dediğin gibi allah varya o bize yeter rabbim senin yardımcın olsun canım artık doğumun çok yakın inşallah bir avazda bebeğini kucağına alırsın 10 dk ya indiyse açılman da olmuştur inşallah biran önce hayırlsııyla sağlıkla bebğini kucağına alırsınArtık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Başınızı şişirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?