2015 Temmuz Anneleri

Maya nasilsin canim?Bebisinin pozisyonu degismedi degil mi?Minik hanim nasil?
Canim iyiyim, bebek basasagi duruyor neyseki umarim
Bundan sonrada donmez artik! Bende butun hazirliklarimi bitirdim hastane cantami filan hazirladim rahatim simdi. Bebek istedigi zaman gelebilir ama mumkunse 38'den sonra gelsin:):) tek endisem kizimi birakabilecegimiz bir arkadasimiz var diger samimi oldugumuz bir kac kisi sehir disinda olacaklar o donem. O arkadasiminda cocugu var iki yasinda hasta filan olursa cocugu kizimi hastaneye getirmek zorunda kalicam dogumda o zamanda esim doguma giremeyecekinsallah oyle birsey olmaz. Tek basima sezeryan olmak hic istemem neyse basa gelen cekilir halledecegiz bir sekilde:) senden de iyi haberler aldim hersey yolunda super:):) az kaldi artik heyecan dorukta!!!!!

Sagolsn cnm snaada koly gelsn

Kizlar bende cok bunaliyorum ozellikle aksamlari bebegim hep asagidaydi zaten hic mide yanmam olmadi bu ara cok siskinlik hissediyorum midem bi tuhaf bende tuhafim bu hafta kayinvalidem geliyor sorsan temizlik yapmaya ama gorcez artik o gelmeden ben camlari silmeye basladim bide tuvalet banyo kapisi kaldi halilari da yikamaya verdim

Sag gogsume baski yapiyo bu aralar sanki itiyo gibi bi de 3 saniye de bir tik tik atiyo karnim hickirik tutar diyo ebe ama icerde noluyo bilmedigim icin endiseliyim huzursuz mudur acaba
Canım normal bunlar benimkde şak tarafa dayadi ayağını kızıma hamileyken oda sol tarafıma dayamisti.. hıçkırma bendede oluyor normal bunlar aklına kötü şeyler getirme o senden daha rahat bi yerde inan
Ay bebek cok kasigima karnimin altina baski.ypiodu bugun kiz kardesim gordu yirtimis oralr kirmizi kirmizi bnde goremiyom karnim sarkti sanki asagiya bide sisti iyice 33 hftlik degilde doguma gidiyo gbiyim

Bilmiyom ki yemek yiyesim yok konuşasım yok çok sıkıcı bugün
Hayır olsun inşallah artık günler yaklaştı allahın izniyle onunda durgunluğa bi habercisi olabilir
sen o zaman baya bi yirtimis sin canım doğumdan sonra korse giyinmeyi ihmal etme çatlaklar a bişey yapamazsın ama en azından karnına toparlanirsin. . Birde bunları kafana takip üzülme bebisin sağlıkla gelsin de önemli olan o karnını kim goruncek bebisin den sana hediye kalır benimde kizimda kalan çok çatlakları var ama takıyorum sağlık olsun yeter

Evet canım istediğin kadar Gaviscon şurup içebilirsin dedi doktor bana. Ama en fazla 15-20dk götürüyor haberin olsun. Acil ve dayanılmaz durumlar için bulundur

efemu Teşekkürler cnm

Hayırlı sabahlar kızlar uyku tutmadı acıktım da bu gecede gene çok sıcak sıcaklar kendini belli ettikçe daha çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi

Hayırlı sabahlar kızlar uyku tutmadı acıktım da bu gecede gene çok sıcak sıcaklar kendini belli ettikçe daha çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi
Aynen bende sabah namazına kalktık 5'te gece geç yattık 2'de 3 saatlik uykuyla zombi gibi yataktayım :) Ve çok acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…