- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #52.941
Duygusal olmssn canm sen. Komedi filmi olsada.izlesen bazen olur boyle banada olyr aglyrm aclyrBilmiyorum bişeyde yok aslında ama bi tuhafım dokunsalar ağlıycam.
Canim iyiyim, bebek basasagi duruyor neyseki umarimMaya nasilsin canim?Bebisinin pozisyonu degismedi degil mi?Minik hanim nasil?
Sagolsn cnm snaada koly gelsnher şey hallolur canım moralini kimse için bozma değmez. haklısın valla anneler iyi ki varlar çok şüküro olmasa ben nasıl kalkardım bu kadar işin altından
evet canım öyle yapayım dediğin çok mantıklı. sana da şimdiden kolay gelsin
Aaaaa hayirdir noldu yahu???Hiç keyfim yok
Bende de bi sinir var bugün eşimin söylediği herşeye sert çıktım nefesim sıkışıyor sanki. O da kızdı bana gitti hiç naz çekemiyor yaaBilmiyom ki yemek yiyesim yok konuşasım yok çok sıkıcı bugün
Limon gbi sık sık bitmiyo :)Cnm benmde olyr kendimi sıkıncada geliyr bitmyr sanki yanj
:)) aynen yaw beklsm bıtmsını cıkmycm wc den :)Limon gbi sık sık bitmiyo :)
="Seymasevde, post: 41375224, member: 573878"]Bilmiyom ki yemek yiyesim yok konuşasım yok çok sıkıcı bugün
anladım canım çok sağol ben de pazartesi alıcam artık bişeylerCanm ben aldm eft ile evet ama hemen gdnerdiler ve hic sorn yasamadm
Canım normal bunlar benimkde şak tarafa dayadi ayağını kızıma hamileyken oda sol tarafıma dayamisti.. hıçkırma bendede oluyor normal bunlar aklına kötü şeyler getirme o senden daha rahat bi yerde inanSag gogsume baski yapiyo bu aralar sanki itiyo gibi bi de 3 saniye de bir tik tik atiyo karnim hickirik tutar diyo ebe ama icerde noluyo bilmedigim icin endiseliyim huzursuz mudur acaba
Ay bebek cok kasigima karnimin altina baski.ypiodu bugun kiz kardesim gordu yirtimis oralr kirmizi kirmizibnde goremiyom karnim sarkti sanki asagiya bide sisti iyice 33 hftlik degilde doguma gidiyo gbiyim
Hayır olsun inşallah artık günler yaklaştı allahın izniyle onunda durgunluğa bi habercisi olabilirBilmiyom ki yemek yiyesim yok konuşasım yok çok sıkıcı bugün
sen o zaman baya bi yirtimis sin canım doğumdan sonra korse giyinmeyi ihmal etme çatlaklar a bişey yapamazsın ama en azından karnına toparlanirsin. . Birde bunları kafana takip üzülme bebisin sağlıkla gelsin de önemli olan o karnını kim goruncek bebisin den sana hediye kalır benimde kizimda kalan çok çatlakları var ama takıyorum sağlık olsun yeterKizlar bende cok bunaliyorum ozellikle aksamlari bebegim hep asagidaydi zaten hic mide yanmam olmadi bu ara cok siskinlik hissediyorum midem bi tuhaf bende tuhafim bu hafta kayinvalidem geliyor sorsan temizlik yapmayaama gorcez artik o gelmeden ben camlari silmeye basladim bide tuvalet banyo kapisi kaldi halilari da yikamaya verdim
Aynen canm temizlikler hazikliklar e birde agirlastik artik bende hayrlisiyla bitirsem rahatlamak istiyorum bebisin kiyafetlerinide hazirlamak istyorumHerkes uyudu galibaaa..
Bu ara forum durgun ilerliyor.
Evet canım istediğin kadar Gaviscon şurup içebilirsin dedi doktor bana. Ama en fazla 15-20dk götürüyor haberin olsun. Acil ve dayanılmaz durumlar için bulundurWayyy demek Gaviscon surup iyi geliyo. Aklimda olsun. TesekkurlerBuarada bu KK ne faydali bi site yaa. Kurucularindan Allah razi olsun. Neguzel birbirimizden, tecrubelerimizden faydalaniyoruz Bide resmen bagimlilik yapiyo. Hergun bakmadan duramiyorum Temmuz Annelerine
Aynen cnm. Bendede oluyo. Daha geçenlerde bende bu sıkıntımı yazmıştımKizlar sizde wcdeylen idrari yaptiktan snra biraz oturunca tekrar idrariniz geliyomu.benm oluyo suyummu geliyo acaba diyorum sanki daha yeni yapmamis gbi
Aynen canm temizlikler hazikliklar e birde agirlastik artik bende hayrlisiyla bitirsem rahatlamak istiyorum bebisin kiyafetlerinide hazirlamak istyorum
Aynen çok sessiz.. herkeste nir telaş bir yorgunluk sanırım.. bende evde kalınca buraya sardım ama artık az sayfa oluyor vakitte geçmiyorHerkes uyudu galibaaa..
Bu ara forum durgun ilerliyor.
Aynen bende sabah namazına kalktık 5'te gece geç yattık 2'de 3 saatlik uykuyla zombi gibi yataktayım :) Ve çok acıktımHayırlı sabahlar kızlar uyku tutmadı acıktım da bu gecede gene çok sıcak sıcaklar kendini belli ettikçe daha çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi
Napsa ki kalkıp bişeyler atistirsakAynen bende sabah namazına kalktık 5'te gece geç yattık 2'de 3 saatlik uykuyla zombi gibi yataktayım :) Ve çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?