2015 Temmuz Anneleri

sğl tatlım ya bende taktım burda bikaç kişi sağlıklı demk iyi dedi zaten kaybım var aha dedim buda sağlıksız sonra araştırdım hiç bulanamdan doğum yapan çok

aynen hem bulanti hem asit yanma felaket durumdayim .kimsemde yok ne is yapabiliyorum ne yemek dogruduzgun. allah sonumu hayir etsin
aynı durumdayım bende çok kötü bi durum yanında birisi olunca insanın en azından moral oluyor birazda olsa unutuyorsun ama tek kalınca kendini dinlemekten kafayı yiyor insan

Kızlar ya hani şu sağdan yumurtlarsan kız soldan yumurtlarsan erkek olurmuş muhabbeti var ya gerçekten oyle bisey var mı

aynı durumdayım bende çok kötü bi durum yanında birisi olunca insanın en azından moral oluyor birazda olsa unutuyorsun ama tek kalınca kendini dinlemekten kafayı yiyor insan
evt. simdi bir arkadasim geldi yemek yapicak birde mutfagi temizliyor.sagolsun.birkacgun rahat ederim artik

bu test benimde aklıma yattı istanbulda yapılan yerlerde varmış ama fiyat bilgisi nedir acaba 12 ila 14 hafta tavsiye ediliyormuş herhalde telefonda fiyat bilgisi vermezler
Burada 10. Haftadan itibaren yapiyorlar ve labaratuar da burada oldugu icin en gec 7 gune geliyormus sonuclar:)

Canim yasingenc olanlar riski az olanlar bekleyebilir diger sonuclarini . Benim zaten yas 35 - hatta 36 olmak uzere birde uzerine kizimda yasadiklarimdan sonra fobi olustu ikili uclu teste karsi. Burada sigorta oduyormus neyseki cebimden ya hic yada 100 dolar gibi birsey cikacak birde yastan dolayi standard artik bu testi yapiyorlar burda. Sizin durumlariniz farkli doktor dogru soylemis ama imkani olan maddi olarak sikmayacak olanlar varda tavsiye ederim :) benim icin mucize bir test oldu cok sevindim:)

[QUkozlar neuncer82, post: 38235516, member: 617357"]sğl tatlım ya bende taktım burda bikaç kişi sağlıklı demk iyi dedi zaten kaybım var aha dedim buda sağlıksız sonra araştırdım hiç bulanamdan doğum yapan çok[/QUOTE]
Ya kizlar ne istiyorsunuz başka.ne güzel iste mideniz bulanmiyor.ben ayağa kalkamiyorum.hicbisey yiyemiyorum.habire serum.iğne.sevinin ne guzel

Ya kizlar ne istiyorsunuz başka.ne güzel iste mideniz bulanmiyor.ben ayağa kalkamiyorum.hicbisey yiyemiyorum.habire serum.iğne.sevinin ne guzel[/QUOTE]

Zavalli kader arkadaşımmm muhtemel doğum tarihimiz aynii ve bende ayni durumdayimm cocuk serum manyaa oldu hastaneye yattim yine...
ilk bebisin mi bu? Benim 5 yaşında kizim war onda da boyleydim 14. Haftadan sora azalip bitmişti umarım bu sefer daha erken geçer..

Testten bahsediliyor forumda. Doktorumuz ikili test istemişti.sonuç negatif çıkarsa ne yapacağız dediğimde,aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dedi. Bizimde fikrimiz bu olduğundan yaptırmadık.20haftada renkli ultrasona girmemiz gerektiğini söyledi. Ona gireceğiz bakalım.

Kızlar ya hani şu sağdan yumurtlarsan kız soldan yumurtlarsan erkek olurmuş muhabbeti var ya gerçekten oyle bisey var mı
benim dr öyle demişti canım ama tabi %100 olan bişey değil tabi bana dr.um çoğunlukla böyle olur dedi % belirtmedi.bakalım doğru mu çıkıcak

Kızlar benim normalde 9+4olması gerekiyordu oysa dün 10+4 çıktı doktora sormayı unuttum morelim bozuldu,sizce bu ne anlama geliyor?

Ben bu testi yaptırdım geçtiğimiz Mart ayında, ikiz kızlarım için. Tek yumurta ikizi olduğu için şansım çoktu. Yani doğruluk payı %100 oluyor. DNA fazla kana karıştığı ve daha iyi sonuç alınabildiği için. Almanya'ya gönderildi benim kanım. Firma çalışanları hep doktor. 1.000usd gibi bir fiyat ödemiştim. Sonucumuz 10 günde geldi. PRENATESTimiz temiz çıktı şükürler olsun. Googledan araştırın bulursunuz...

Olur mu hiç lütfen kendinizi kötü hissetmeyin. Aksine burada aradığımız cevapları buluyoruzve herkes birbirine destek oluyor.
Ben doktorumla konuştum. Bazı doktorlar 2,5 un üüstünde 50 mg lik levotrion (adını yanlış hatırlıyor olabilirim) ilaç veriyorlar. Ama seninki yüksek değil. 4,5 ve üstü in endişelenmeliyiz. İkili teste geldiğinde tekrarlaruz testi dedi. Sanırım doktorlar arasında da bir ihtilaf var. Dünya sağlık örgütü bir değer yaynlamış. Şimdi onu araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…