- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.301
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş. , bu testlere hiç gerek kalmasın
sğl tatlım ya bende taktım burda bikaç kişi sağlıklı demk iyi dedi zaten kaybım var aha dedim buda sağlıksız sonra araştırdım hiç bulanamdan doğum yapan çokbenimde hiç midem bulanmadı halada bulanmıyor. bugün itibariyle 9+4 üz. sanırım böylede gidecek. ilk başta bende çok taktım kafaya bir sorunmu var acaba diye. doktorum çok kızdı bana. çok şükür herşey yolunda. mide bulantısıyla hamileliğin sağlıklı olmasının bir alakası yokmuş. biz şanslı azınlığız. boşver tadını çıkar
aynı durumdayım bende çok kötü bi durum yanında birisi olunca insanın en azından moral oluyor birazda olsa unutuyorsun ama tek kalınca kendini dinlemekten kafayı yiyor insanaynen hem bulanti hem asit yanma felaket durumdayim .kimsemde yok ne is yapabiliyorum ne yemek dogruduzgun. allah sonumu hayir etsin
aynı durumdayım bende çok kötü bi durum yanında birisi olunca insanın en azından moral oluyor birazda olsa unutuyorsun ama tek kalınca kendini dinlemekten kafayı yiyor insan
evt. simdi bir arkadasim geldi yemek yapicak birde mutfagi temizliyor.sagolsun.birkacgun rahat ederim artikaynı durumdayım bende çok kötü bi durum yanında birisi olunca insanın en azından moral oluyor birazda olsa unutuyorsun ama tek kalınca kendini dinlemekten kafayı yiyor insan
Burada 10. Haftadan itibaren yapiyorlar ve labaratuar da burada oldugu icin en gec 7 gune geliyormus sonuclar:)bu test benimde aklıma yattı istanbulda yapılan yerlerde varmış ama fiyat bilgisi nedir acaba 12 ila 14 hafta tavsiye ediliyormuş herhalde telefonda fiyat bilgisi vermezler
Canim fallenangel bulmus ayrintili guzel bir yazi koymus:)canım o testin adını tam olarak yazarmısın çok merak ettim araştırıcam. belki burdada yapan bi yerler vardır.
Canim yasingenc olanlar riski az olanlar bekleyebilir diger sonuclarini . Benim zaten yas 35 - hatta 36 olmak uzere birde uzerine kizimda yasadiklarimdan sonra fobi olustu ikili uclu teste karsi. Burada sigorta oduyormus neyseki cebimden ya hic yada 100 dolar gibi birsey cikacak birde yastan dolayi standard artik bu testi yapiyorlar burda. Sizin durumlariniz farkli doktor dogru soylemis ama imkani olan maddi olarak sikmayacak olanlar varda tavsiye ederim :) benim icin mucize bir test oldu cok sevindim:)kızlar serbest fetal dna testini araştırdım. türkiyede yapılamıyor. ancak burda kan alınıp yutdışına gönderiliyor ( bazıları amerikaya bazıları almanyaya ) ordan sonuçlar geliyor. kan verdikten sonra 12 gün içinde sonucu alıyorsun. özel hastaneler yapıyor bu kan alma işlemini. özel kitleri var kanın onlar içine alınması gerekiyor. bu kitlerde hastanede hazır bulunmuyor. istekle geliyor. bunun için hastaneye bu testi istediğine dair başvuruyosun. onlarda kiti istetiyorlar. 1-2 gün içinde kit geliyor. sana haber veriyorlar gidip kan veriyorsun. kanın o özel kitlere konup yurtdışına gönderiliyor. 12 gün sonrada sonucu alıyorsun. birkaç tip test var. MATERNIT21 en kapsamlı olanı 17 tane hastalığa bakıyo ve cinsiyetinide belirliyo yaklaşık 3.000 tl falanmış. bu arada bu konuyla ilgili görüştüğüm özel hastane doktoru bana doktorunla görüş, ikili tarama testini yaptır şayet orda bişey çıkarsa bu testi yaptır dedi. belkide ikili testte herşey çok normal çıkacak boşuboşuna bu parayı verme dedi. düşünün bu testi yaparsa para kazanacak ama bana bu tavsiyede bulundu. vicdanlı adammış valla :)
Canim bende serum taktiriyorum ama bulantilar hic azalmiyor.sadece sivi desteği aliyoruzCanim yeterli gida ve sivi alamiyosan serum almalisin iyi gelio bi kaç gün idare eder seni ben serumlarla ayakta kalmaya çalışıyorum Rabbim hepimize yardim etsin
Ya kizlar ne istiyorsunuz başka.ne güzel iste mideniz bulanmiyor.ben ayağa kalkamiyorum.hicbisey yiyemiyorum.habire serum.iğne.sevinin ne guzel[/QUOTE][QUkozlar neuncer82, post: 38235516, member: 617357"]sğl tatlım ya bende taktım burda bikaç kişi sağlıklı demk iyi dedi zaten kaybım var aha dedim buda sağlıksız sonra araştırdım hiç bulanamdan doğum yapan çok
Canim bende serum taktiriyorum ama bulantilar hic azalmiyor.sadece sivi desteği aliyoruz
benim dr öyle demişti canım ama tabi %100 olan bişey değil tabi bana dr.um çoğunlukla böyle olur dedi % belirtmedi.bakalım doğru mu çıkıcakKızlar ya hani şu sağdan yumurtlarsan kız soldan yumurtlarsan erkek olurmuş muhabbeti var ya gerçekten oyle bisey var mı
Ben bu testi yaptırdım geçtiğimiz Mart ayında, ikiz kızlarım için. Tek yumurta ikizi olduğu için şansım çoktu. Yani doğruluk payı %100 oluyor. DNA fazla kana karıştığı ve daha iyi sonuç alınabildiği için. Almanya'ya gönderildi benim kanım. Firma çalışanları hep doktor. 1.000usd gibi bir fiyat ödemiştim. Sonucumuz 10 günde geldi. PRENATESTimiz temiz çıktı şükürler olsun. Googledan araştırın bulursunuz...kızlar serbest fetal dna testini araştırdım. türkiyede yapılamıyor. ancak burda kan alınıp yutdışına gönderiliyor ( bazıları amerikaya bazıları almanyaya ) ordan sonuçlar geliyor. kan verdikten sonra 12 gün içinde sonucu alıyorsun. özel hastaneler yapıyor bu kan alma işlemini. özel kitleri var kanın onlar içine alınması gerekiyor. bu kitlerde hastanede hazır bulunmuyor. istekle geliyor. bunun için hastaneye bu testi istediğine dair başvuruyosun. onlarda kiti istetiyorlar. 1-2 gün içinde kit geliyor. sana haber veriyorlar gidip kan veriyorsun. kanın o özel kitlere konup yurtdışına gönderiliyor. 12 gün sonrada sonucu alıyorsun. birkaç tip test var. MATERNIT21 en kapsamlı olanı 17 tane hastalığa bakıyo ve cinsiyetinide belirliyo yaklaşık 3.000 tl falanmış. bu arada bu konuyla ilgili görüştüğüm özel hastane doktoru bana doktorunla görüş, ikili tarama testini yaptır şayet orda bişey çıkarsa bu testi yaptır dedi. belkide ikili testte herşey çok normal çıkacak boşuboşuna bu parayı verme dedi. düşünün bu testi yaparsa para kazanacak ama bana bu tavsiyede bulundu. vicdanlı adammış valla :)
Olur mu hiç lütfen kendinizi kötü hissetmeyin. Aksine burada aradığımız cevapları buluyoruzve herkes birbirine destek oluyor.Benimde ilk gebeligimde 4du referans degerleri arasinda olunca bazi kadin dogumcular dikkat etmiyor. Halbuki normal insanlar icin maksimum 4 normal bi rakam olarak kabul ediliyor. Ben bebegimi kaybettikten sonra ogrendim ki en fazla 2,5 olmaloymis.. Hatta tekrar hamile kalmak istiyorum diyince doktorum o zaman 1,5 2 arasinda olsun ki kolay hamile kalabil dedi deger 1,5 dustu hamile kaldim allaha sukur. 5. Haftada ilaca ragmen deger 4 e firladi simdi dozu yukselttik sorun yok sukur.
Amacim sizleri endiselendirmek foruma korku salmak degil lutfen beni yanlis anlamayin kizlar. Ben tsh yuzunden evlat acisi yasadim ben yandim baskalari yanmasin. O yuzden herkes uyarmak istiyorum. Herkes yaptirdigi hormon testlerinde tsh degerlerine tekrar baksin deger biz ilk 3 aylik hamileler icin maksimum 2,5 olmali!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?