2015 Temmuz Anneleri

Hep biz mi senin başını şişiricez biraz da sen şişir. Hiç takılma boşver evet dediğin gibi kv olsa bu kadar üzülmezdin insanın kendi annesi olunca daha çok yıpranıyor kim bilir onun aklından geçen ne senin belki ona ihtiyacın olmadığını düşünüyordur ama bİz ne kadar büyürsek büyüyelim kaç tane çocuğumuz olursa olsun her zaman anne şevkatine ilgisine ihtiyacımız oluyor ama galiba bazen onlar bunu unutuyor. Ailemizin yeri farklı ama iyi ki eşlerimiz var eminim senin eşinde sana destek oluyor unutturuyor sana herşeyi birde anlayışsız kocalar olsa bu hamilelik döneminde hiç çekilmez

İnsan nefes nefese kalıyor üstünde ki incecik kıyafetler kalın kışlık kıyafetmiş gibi geliyor dün bende dışardaydım 2 saat ancak dayanabildim sürekli dinlenerek alışverişini yap tatlı birşeyler mutalaka yanına al çantanda dursun

Sağolun kızlar yazdıklarınız beni rahatlattı işte insanız bazen zayıf tarafımız oluyo. Aslında kimseden bi yardım beklemiyorum onlara güvenerek doğurmuyorum ama arayıp sormak bukadar zor mu nasılsın demek bunu bekliyor işte ama amaaaaan eşim sağolsun Rabbim ondan ayrı bırakmasın beni herşeyim oldu.

ya kızlar ne şanssızım. dün bi siteden bişeyler beğendim bugün alıyım dedim bebek şekerleri için siteyi hacklemişler. benim alışveriş yapmamı bekliyolarmış

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Ayy boyle dogum yaptim felan gorunce insan sok oluyo birden gozun aydin canim Allahim hepinize saglik afiyet versin darisi basimiza ins

Bende her zaman öyle derim rabbim eşimin yokluğunu hiç bir zaman göstermesin . Ailemiz yeri ayrı ama eşlerimizin yeri bambaşka

Evet canim cok haklisin anne yapinca insanin icine bisey oturuyo kv yapsa arkaya atabiliyosun napcksin oda anne kasitli yapmamistir.Amin cnim eslerimiz herseyimiz

bushra_84 ayy gözünüz aydın canım, kavuştun yavrularına.
kuzular da bir an önce kuvozden çıkar hemen evnize donersiniz inşallah.

Doğum haberleri aşırı duygulandırıyo beni ya, burda her anımızı paylaştık ya, sanki doğanlar elimize doğmuş gibi hissediyorum. :)
Tekrar tebrikler canım Analı babalı büyütsün Allah.

Kızlar acilen bilenler cevaplasın, gerçi bizimkilerde bilirler ama ben kıyaslicam,dün loğusa şekerimi, karanfili, tarçın aldım, loğusa şerbetini nasıl yapcaz tarif verebilirmisinz, bizimkiler şekeri çok katıyor ben daha freş olsun istiyrm

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Ah canim masallah sizlere.cok sevindim canim.en kisa zamanda kucaginiza alip eve gecersiniz inaallah.zaten onlem amacli kuvezdelermis

Kiyamam sana canim uzulme.sukret ki esin hep yaninda.allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin canim.biyerden sonra gerisi yalan oluyo galiba.buyuyunce kuslar da yuvadan ucucak gidicek gene eslerle kalicaz.Allah hayirli omur versin

Çok geçmiş olsun canım sen çok haklısın iki ufak çocuğun var bşrde , eşin iyi ki anlayışlı birisi ama canım. Sana yardımcı gerek aslında,ablan yengen bunlardan uygun olan uok mu? Bir çorbanızı kaynatsalar. Misafirlere şerbet ikram etseler bile sana çok kolay olur, bu dönemde de öyle, insan kırılır .

Haklısın canım, kv nin kızlarına demesi lazım,gidin yengemizin evini bir süpürgeye verin filan, çok zor bişi değil ben yengelerim , ve hatta ablalarım hamileyken ve yeni doğum yapmışken hep gönderilirdim, bekar ve genç kız olduğum için, Annemler sıkıca tembihlerdi. Ne derlerse yap, saygıda kusur etme, ablanlatı,abilerini mahcup etme dşye, hatta abimin kızında o Ankara'da doğdu, ben ordaydım yengem erken doğum yapmıştı, Abi'm evde yoktu, 15 yaşındayım,gece ben ambulans filan çağırıp hastaneye götürmüştüm,abimle yengem çok duygulanmıltı ve yeğenine adımı koydu yengem:)

Canm ben oda nemlendiricisini kışın alıcaktm zaten belliydi hangisini alacağım madem zam gelicek onu şimdiden alayım dedim. Mama sandalyesi vs bunları kızım doğduğunda onunla deneyerek alacağım için napalım mecbur zamlı alıcaz yada dediğin gibi yerli markaları tercih ederiz. Mama sandalyesi için herkes ikeanın klasik sandalyesinden çok memnun ama ben daha rahat bişey alırım diyorum bakalım alıncaklar çok daha

Seni çok iyi anlıyorum cnm kv yapınca yine alınıyorsun ama alışkın oluyor insan sonuçta biz onların evladı değiliz ne kadar da olsa bazen hatalar olabiliyor ama kendi canın kendi annen yapınca daha zor. Benmde hamileliğimde annemden ailemden çok eşimin annesi ailesi yanımda oldu hastalanınca o geldi baktı ev işlerini bebeğimin hazırlıklarını hep birlikte yaptık odasında eşyalarından birçok şeyi babannesi aldı büyük bir hevesle hep aradı geldi ama annem sadece tel açıp nasılsın iyimisin dmekle yetindi bana yakın olduğu halde geldiğinde misafir gibi gelip gittiler okadar sitem ettiğim halde nedem böyle dediğim halde hala aynılar evimde büyük işi zor çok zorlandığım halde gelmediler Allah eşimden kahınvalidemden razı olsun. Aileminde canı sağolsun diyorum artık yapacağım birşeyim yok ama çok üzüldm..

Çokları çamaşır suyu kullanmıyor ki zaten . Kendileri rahatsız oluyor diye bende sinir oluyrm, birisi ile bayağı bayağı kavga ettik, dedim nasıl temizlenecek , zararlıynuş, hergün bir evdeydim yapsa ölürmüş, o zaman hergün gitme, duru su ile B'nde yaparım dedim kandırmaca temizlik, paranla rezil oluyrsn ya

KIZLAR ŞAKA GİBİ BİR GÜN YAHUU :)) DİSARİ CİKCKTK ESİMLE DUS ALYM DEDM DUSTAN CİKTM SACİMİ KURTYM DEDM SAC KURUTMA ELİMDE YANİK KOKUSU GELMEYE BASLDİ CEKTM FİSİ BOZULDU TABİİ. NEYSE SİCAK KURU KENDİ BARİ PANTOLNMU UTELYM DEDM UTUYU TAKTM İSİGİ YANDİ SONDU YANDİ SONDU BİRDAHA YANMADİ ODA BOZULDU :)) ELİMİ NEREYE ATSM BOZLYR YAWW BUGUN TOVBE :))) BİR GÜLME KRİZİ TUTTU BENİ SİMDİ DELİ GİBİ GULYRM HALİME :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…