- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.021
Hep biz mi senin başını şişiricez biraz da sen şişir. Hiç takılma boşver evet dediğin gibi kv olsa bu kadar üzülmezdin insanın kendi annesi olunca daha çok yıpranıyor kim bilir onun aklından geçen ne senin belki ona ihtiyacın olmadığını düşünüyordur ama bİz ne kadar büyürsek büyüyelim kaç tane çocuğumuz olursa olsun her zaman anne şevkatine ilgisine ihtiyacımız oluyor ama galiba bazen onlar bunu unutuyor. Ailemizin yeri farklı ama iyi ki eşlerimiz var eminim senin eşinde sana destek oluyor unutturuyor sana herşeyi birde anlayışsız kocalar olsa bu hamilelik döneminde hiç çekilmezArtık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Kayınvalideleri hiç takmayın bile bu arada. Benim annem bugün bütün yazı geçirmek için şehir dışına çıkıyor babamla bugün. Şurda ne kaldı en azından doğumumu bekleyebilir. Birde dün aradım bi ot var Doğum başlayınca suya koyuluyo onuda yanına al hastaneye gidince koyarsın açılır dua felan okursun dedim nasıl götüreyim dedi sonra tamam dedi
El kadar bişey hertürlü götürebilir.
Kv yapsa inanın umrumda olmaz ama çok zoruma gitti. Doğuma giderken Kimseyede haber vermiycem zaten çok düşünüp merak eden şugünlerimde arar sorar halimi.
Burda siz bile bigün yazmasak merak ediyorsunuz.
Başınızı şişirdim valla
İnsan nefes nefese kalıyor üstünde ki incecik kıyafetler kalın kışlık kıyafetmiş gibi geliyor dün bende dışardaydım 2 saat ancak dayanabildim sürekli dinlenerek alışverişini yap tatlı birşeyler mutalaka yanına al çantanda dursunİyiyz cnm bizde benm oglanda oyle bazen cok harektli bazen durgun :) telas yaptyrlr bize minik halleriyle :) evdeym ya ayaklrm iyi sukur cnm ama sicaklr beni benden alyr otrdgm yerde terlyrmbugunde bebege biseyler almayancikcz esmle simdiden dusnyrm nask yurycm die
Ayy boyle dogum yaptim felan gorunce insan sok oluyo birden gozun aydin canim Allahim hepinize saglik afiyet versin darisi basimiza insKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Bende her zaman öyle derim rabbim eşimin yokluğunu hiç bir zaman göstermesin . Ailemiz yeri ayrı ama eşlerimizin yeri bambaşkaSağolun kızlar yazdıklarınız beni rahatlattı işte insanız bazen zayıf tarafımız oluyo. Aslında kimseden bi yardım beklemiyorum onlara güvenerek doğurmuyorum ama arayıp sormak bukadar zor mu nasılsın demek bunu bekliyor işte ama amaaaaan eşim sağolsun Rabbim ondan ayrı bırakmasın beni herşeyim oldu.
Evet canim cok haklisin anne yapinca insanin icine bisey oturuyo kv yapsa arkaya atabiliyosun napcksin oda anne kasitli yapmamistir.Amin cnim eslerimiz herseyimizSağolun kızlar yazdıklarınız beni rahatlattı işte insanız bazen zayıf tarafımız oluyo. Aslında kimseden bi yardım beklemiyorum onlara güvenerek doğurmuyorum ama arayıp sormak bukadar zor mu nasılsın demek bunu bekliyor işte ama amaaaaan eşim sağolsun Rabbim ondan ayrı bırakmasın beni herşeyim oldu.
Iyi canim dogurmadan yasiyoz isteKizlar gunaydinlarr naslsnz ne var ne yok :)
Iyi canim dogurmadan yasiyoz istesen napiyon
Senin oglusun yeri cok rahat gelesi yok bugun pazar gelmesin yarin olabilirbu cevap bana yakışır gece 4 e kadar Sancı çeken olarak
Ah canim masallah sizlere.cok sevindim canim.en kisa zamanda kucaginiza alip eve gecersiniz inaallah.zaten onlem amacli kuvezdelermisKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Kiyamam sana canim uzulme.sukret ki esin hep yaninda.allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin canim.biyerden sonra gerisi yalan oluyo galiba.buyuyunce kuslar da yuvadan ucucak gidicek gene eslerle kalicaz.Allah hayirli omur versinArtık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Kayınvalideleri hiç takmayın bile bu arada. Benim annem bugün bütün yazı geçirmek için şehir dışına çıkıyor babamla bugün. Şurda ne kaldı en azından doğumumu bekleyebilir. Birde dün aradım bi ot var Doğum başlayınca suya koyuluyo onuda yanına al hastaneye gidince koyarsın açılır dua felan okursun dedim nasıl götüreyim dedi sonra tamam dedi
Kv yapsa inanın umrumda olmaz ama çok zoruma gitti. Doğuma giderken Kimseyede haber vermiycem zaten çok düşünüp merak eden şugünlerimde arar sorar halimi.
Başınızı şişirdim valla
Çok geçmiş olsun canımArtık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Başınızı şişirdim valla
Haklısın canım, kv nin kızlarına demesi lazım,gidin yengemizin evini bir süpürgeye verin filan, çok zor bişi değilKolay gelsin canım taşınmak zor valla bu dönemde. Ah o anneler olmasa. Bende kv ve iki genç kız görümcemle aynı ninadayım bu güne kadar bi ihtiyacın var mı demediler. Çarşamba günü taa türkiyeden annemle kardeşim geliyolar her gün bişey elleme ben yaparım diye tembihliyor kadın. Zaten bende bel agrılarından bişey yapamadım ev fena
Valla yurutgec mama sandalyesi vs bunlar hep almamız gereken şeyler ama şimdiden almamız mumkün degil kıyerli uretımlere yönelmek iyi olucak sanırım o tur ürünlerde.
maşallah ne guzel kv yardımcı oluyor benimki gelince bardağı bosalınca yüzüme bakıyor çay koyayım diye.
Artık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Başınızı şişirdim valla
Çokları çamaşır suyu kullanmıyor ki zaten . Kendileri rahatsız oluyor diye bende sinir oluyrm, birisi ile bayağı bayağı kavga ettik, dedim nasıl temizlenecek , zararlıynuş, hergün bir evdeydim yapsa ölürmüş, o zaman hergün gitme, duru su ile B'nde yaparım dedim kandırmaca temizlik, paranla rezil oluyrsn yaNe kadar doğru dedin aynen ya onu yapmam bunu yapmam diyorlar.Dolap içi ve perde işi bizim için zor olan iş.Bana gelen de öyle kendini öve öve bir hal oluyor.Yerleri elle silmez mopla sadece silermiş.çamaşır suyu kullanmazmış.Var ya Allah düşürmesin.Paranla bile işini yaptıramıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?