- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.041
Elektrikte bi sorun vardir bence dikkat edinKIZLAR ŞAKA GİBİ BİR GÜN YAHUU :)) DİSARİ CİKCKTK ESİMLE DUS ALYM DEDM DUSTAN CİKTM SACİMİ KURTYM DEDM SAC KURUTMA ELİMDE YANİK KOKUSU GELMEYE BASLDİ CEKTM FİSİ BOZULDU TABİİ. NEYSE SİCAK KURU KENDİ BARİ PANTOLNMU UTELYM DEDM UTUYU TAKTM İSİGİ YANDİ SONDU YANDİ SONDU BİRDAHA YANMADİ ODA BOZULDU :)) ELİMİ NEREYE ATSM BOZLYR YAWW BUGUN TOVBE :))) BİR GÜLME KRİZİ TUTTU BENİ SİMDİ DELİ GİBİ GULYRM HALİME :)))
Canim gecen bursada annemlerin basina gelmis.direkten bizim eve voltaj yuksek gelmis hersey yanmis prizdeki. oyle bisey olmasin dikkat etKIZLAR ŞAKA GİBİ BİR GÜN YAHUU :)) DİSARİ CİKCKTK ESİMLE DUS ALYM DEDM DUSTAN CİKTM SACİMİ KURTYM DEDM SAC KURUTMA ELİMDE YANİK KOKUSU GELMEYE BASLDİ CEKTM FİSİ BOZULDU TABİİ. NEYSE SİCAK KURU KENDİ BARİ PANTOLNMU UTELYM DEDM UTUYU TAKTM İSİGİ YANDİ SONDU YANDİ SONDU BİRDAHA YANMADİ ODA BOZULDU :)) ELİMİ NEREYE ATSM BOZLYR YAWW BUGUN TOVBE :))) BİR GÜLME KRİZİ TUTTU BENİ SİMDİ DELİ GİBİ GULYRM HALİME :)))
Yok kimseden fayda. Sağolsun görümcemin kızı kalktı geldi taaa Konya'dan yanımda çocuklarla ilgileniyor 17 yaşında. 3 gün oldu.Çok geçmiş olsun canımsen çok haklısın iki ufak çocuğun var bşrde , eşin iyi ki anlayışlı birisi ama canım. Sana yardımcı gerek aslında,ablan yengen bunlardan uygun olan uok mu? Bir çorbanızı kaynatsalar. Misafirlere şerbet ikram etseler bile sana çok kolay olur, bu dönemde de öyle, insan kırılır .
Cnm hava nemlendırıcısı ne marka alacaksın?aslında benımde almam lazım kışın ağzımız burnumuz kuruyor valla.bızede bebegede yaramış olur.Canm ben oda nemlendiricisini kışın alıcaktm zaten belliydi hangisini alacağım madem zam gelicek onu şimdiden alayım dedim. Mama sandalyesi vs bunları kızım doğduğunda onunla deneyerek alacağım için napalım mecbur zamlı alıcaz yada dediğin gibi yerli markaları tercih ederiz. Mama sandalyesi için herkes ikeanın klasik sandalyesinden çok memnun ama ben daha rahat bişey alırım diyorum bakalım alıncaklar çok daha
Elektrikte bi sorun vardir bence dikkat edin
yok kizlar ya farkli pirizlere taktm ve evde tv ve pc ack bisey olmadi onlara benm sakrlgm sanrm bugun boyle gider simdi :))Canim gecen bursada annemlerin basina gelmis.direkten bizim eve voltaj yuksek gelmis hersey yanmis prizdeki. oyle bisey olmasin dikkat et
Maşallah sübhanallah gözün aydın canım inşallah biran önce çıkarsınız hastaneden maşallah kilolardan çok iyi allah analı babalı hayırlı sağlıklı büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin insallahKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Iyiyim canım ama su sıcaklar beni baya baya etkiliyor Boğazlarında çok şişti inşallah ateşim felan cikmazKizlar gunaydinlarr naslsnz ne var ne yok :)
Hayır ola inşallah elektronik eşyalara bugün dokunma yoksa hepsi elinde kalacak gibi tövbe çok tuhaf zaten bozulmaya başlayınca hepsi pes peşe bozuluyor canım sağlık olsunKIZLAR ŞAKA GİBİ BİR GÜN YAHUU :)) DİSARİ CİKCKTK ESİMLE DUS ALYM DEDM DUSTAN CİKTM SACİMİ KURTYM DEDM SAC KURUTMA ELİMDE YANİK KOKUSU GELMEYE BASLDİ CEKTM FİSİ BOZULDU TABİİ. NEYSE SİCAK KURU KENDİ BARİ PANTOLNMU UTELYM DEDM UTUYU TAKTM İSİGİ YANDİ SONDU YANDİ SONDU BİRDAHA YANMADİ ODA BOZULDU :)) ELİMİ NEREYE ATSM BOZLYR YAWW BUGUN TOVBE :))) BİR GÜLME KRİZİ TUTTU BENİ SİMDİ DELİ GİBİ GULYRM HALİME :)))
Canim hunerlibayanlar diye bir blog vardi, ords paylasmisti muge hanim.Kızlar acilen bilenler cevaplasın, gerçi bizimkilerde bilirler ama ben kıyaslicam,dün loğusa şekerimi, karanfili, tarçın aldım, loğusa şerbetini nasıl yapcaz tarif verebilirmisinz, bizimkiler şekeri çok katıyorben daha freş olsun istiyrm
Noli kız bu bi işaret mi mesaj veriliyo sanaKIZLAR ŞAKA GİBİ BİR GÜN YAHUU :)) DİSARİ CİKCKTK ESİMLE DUS ALYM DEDM DUSTAN CİKTM SACİMİ KURTYM DEDM SAC KURUTMA ELİMDE YANİK KOKUSU GELMEYE BASLDİ CEKTM FİSİ BOZULDU TABİİ. NEYSE SİCAK KURU KENDİ BARİ PANTOLNMU UTELYM DEDM UTUYU TAKTM İSİGİ YANDİ SONDU YANDİ SONDU BİRDAHA YANMADİ ODA BOZULDU :)) ELİMİ NEREYE ATSM BOZLYR YAWW BUGUN TOVBE :))) BİR GÜLME KRİZİ TUTTU BENİ SİMDİ DELİ GİBİ GULYRM HALİME :)))
Canm gecms olsn sicaktata hastalk hic ceklmyr bende dondrmayi faxla yedm sanrm sick die oksyrm biraz bu arlr cnm aickta ihlmr ceklmz ama bol limnlu ihlmr dene yumstr biraz olsn. Elektrkli aleti gectm esim dio benden uzak dur :)) deli mi ne sanki bilerek yapyrm. Cnmz sagolsn bozlcklri gelms bende bozldu :)Maşallah sübhanallah gözün aydın canım inşallah biran önce çıkarsınız hastaneden maşallah kilolardan çok iyi allah analı babalı hayırlı sağlıklı büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin insallah
Iyiyim canım ama su sıcaklar beni baya baya etkiliyor Boğazlarında çok şişti inşallah ateşim felan cikmaz
Hayır ola inşallah elektronik eşyalara bugün dokunma yoksa hepsi elinde kalacak gibi tövbe çok tuhaf zaten bozulmaya başlayınca hepsi pes peşe bozuluyor canım sağlık olsun
He yaa garip bir msj buu :))) meydey meydey :)))Noli kız bu bi işaret mi mesaj veriliyo sana
Canım gözün aydın.Allah analı babalı sağlıkla sıhatle mutlulukla neşeyle huzurla büyütmeyi nasıp etsin mınnoslarını:)Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Sagol canim kızım rahatsız diye bayadır dondurma yemesin ondan kaptı sanırım gene yüzüme yüzüme öksürük cadı. . Aynen bozulabilir varmış ama genede dikkat edin canım elektrikte sorun olabilir allah korusun sen fazla yaklaşma one eşini sur sonrasında sen devam et :)Canm gecms olsn sicaktata hastalk hic ceklmyr bende dondrmayi faxla yedm sanrm sick die oksyrm biraz bu arlr cnm aickta ihlmr ceklmz ama bol limnlu ihlmr dene yumstr biraz olsn. Elektrkli aleti gectm esim dio benden uzak dur :)) deli mi ne sanki bilerek yapyrm. Cnmz sagolsn bozlcklri gelms bende bozldu :)
Bende tefal var çok memnunum. Ama onlarıda devamlı kullanmak iyi değil. Hasta olurlarsa felan kullanıyorumCnm hava nemlendırıcısı ne marka alacaksın?aslında benımde almam lazım kışın ağzımız burnumuz kuruyor valla.bızede bebegede yaramış olur.
Lost gibimHe yaa garip bir msj buu :))) meydey meydey :)))
Onu arastırayım cnm.neden devamlı kullanmak iyi degil.hıç bilgim yok aslında.Bende tefal var çok memnunum. Ama onlarıda devamlı kullanmak iyi değil. Hasta olurlarsa felan kullanıyorum
Sonuçta doğal bişey değil doktorumuz demişti Öksürük burun tıkanıklığı olduğu zaman kullanın demişti. Zararı ne bilmiyorum araştırmadımda.Onu arastırayım cnm.neden devamlı kullanmak iyi degil.hıç bilgim yok aslında.
http://m.gittigidiyor.com/urun/89115799Onu arastırayım cnm.neden devamlı kullanmak iyi degil.hıç bilgim yok aslında.
Aynen sadece nasılsın demesi bile yeter aslında. Benim kv çok yaşlı ama görümceler yakın olsalar kardeşimden öteler kızını gönderdi biri onlar böyleyken kendi canından olan hal hatır sormayınca zoruma gidiyo yoksa benim derdim iş güç yardımda değilSeni çok iyi anlıyorum cnm kv yapınca yine alınıyorsun ama alışkın oluyor insan sonuçta biz onların evladı değiliz ne kadar da olsa bazen hatalar olabiliyor ama kendi canın kendi annen yapınca daha zor. Benmde hamileliğimde annemden ailemden çok eşimin annesi ailesi yanımda oldu hastalanınca o geldi baktı ev işlerini bebeğimin hazırlıklarını hep birlikte yaptık odasında eşyalarından birçok şeyi babannesi aldı büyük bir hevesle hep aradı geldi ama annem sadece tel açıp nasılsın iyimisin dmekle yetindi bana yakın olduğu halde geldiğinde misafir gibi gelip gittiler okadar sitem ettiğim halde nedem böyle dediğim halde hala aynılar evimde büyük işi zor çok zorlandığım halde gelmediler Allah eşimden kahınvalidemden razı olsun. Aileminde canı sağolsun diyorum artık yapacağım birşeyim yok ama çok üzüldm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?