2015 Temmuz Anneleri

Elektrikte bi sorun vardir bence dikkat edin

Canim gecen bursada annemlerin basina gelmis.direkten bizim eve voltaj yuksek gelmis hersey yanmis prizdeki. oyle bisey olmasin dikkat et

Yok kimseden fayda. Sağolsun görümcemin kızı kalktı geldi taaa Konya'dan yanımda çocuklarla ilgileniyor 17 yaşında. 3 gün oldu.

Cnm hava nemlendırıcısı ne marka alacaksın?aslında benımde almam lazım kışın ağzımız burnumuz kuruyor valla.bızede bebegede yaramış olur.

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Maşallah sübhanallah gözün aydın canım inşallah biran önce çıkarsınız hastaneden maşallah kilolardan çok iyi allah analı babalı hayırlı sağlıklı büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin insallah
Kizlar gunaydinlarr naslsnz ne var ne yok :)
Iyiyim canım ama su sıcaklar beni baya baya etkiliyor Boğazlarında çok şişti inşallah ateşim felan cikmaz
Hayır ola inşallah elektronik eşyalara bugün dokunma yoksa hepsi elinde kalacak gibi tövbe çok tuhaf zaten bozulmaya başlayınca hepsi pes peşe bozuluyor canım sağlık olsun

Noli kız bu bi işaret mi mesaj veriliyo sana

Canm gecms olsn sicaktata hastalk hic ceklmyr bende dondrmayi faxla yedm sanrm sick die oksyrm biraz bu arlr cnm aickta ihlmr ceklmz ama bol limnlu ihlmr dene yumstr biraz olsn. Elektrkli aleti gectm esim dio benden uzak dur :)) deli mi ne sanki bilerek yapyrm. Cnmz sagolsn bozlcklri gelms bende bozldu :)

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canım gözün aydın.Allah analı babalı sağlıkla sıhatle mutlulukla neşeyle huzurla büyütmeyi nasıp etsin mınnoslarını:)

Sagol canim kızım rahatsız diye bayadır dondurma yemesin ondan kaptı sanırım gene yüzüme yüzüme öksürük cadı. . Aynen bozulabilir varmış ama genede dikkat edin canım elektrikte sorun olabilir allah korusun sen fazla yaklaşma one eşini sur sonrasında sen devam et :)

Cnm hava nemlendırıcısı ne marka alacaksın?aslında benımde almam lazım kışın ağzımız burnumuz kuruyor valla.bızede bebegede yaramış olur.
Bende tefal var çok memnunum. Ama onlarıda devamlı kullanmak iyi değil. Hasta olurlarsa felan kullanıyorum

Aynen sadece nasılsın demesi bile yeter aslında. Benim kv çok yaşlı ama görümceler yakın olsalar kardeşimden öteler kızını gönderdi biri onlar böyleyken kendi canından olan hal hatır sormayınca zoruma gidiyo yoksa benim derdim iş güç yardımda değil napalım Can'ları sağolsun dediğin gibi

bushra_84 canım geçmiş olsun , maşallah kızlarına , küvezde toparlansınlar , sende bu arada kendini toparla dinlen ki sütün gelsinn , sağlıkla evinize gelirsiniz inşallah cnm ..
benim eltimde bu gece doğum yapmış sabah resim attılar öyle güzel ki maşallah ,, Rabbim herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…