2015 Temmuz Anneleri

boşver cnm düşünüpte moralini bozma , bebeğinide strese sokma ,, geçer bu günlerde inşallah ,, yeterki sağlıklı gelsin bebişler ,,

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.

Maşallah size cnm çok sevindim iyi olmanıza çabucak toparlansın sağlıkla büyüsün güzel kızlarr:) gözünüzaydın cnm sağlıkla mutlulukla analı babalı büyüsün kuzucuklarr

Sonuçta doğal bişey değil doktorumuz demişti Öksürük burun tıkanıklığı olduğu zaman kullanın demişti. Zararı ne bilmiyorum araştırmadımda.
Bence evi kaloriferli olanlar kaloriferin ustune yada yanina bi tasin icinde su ve icine bi bez koysalar en dogali en sagliklisi olur diye dusunuyorum Allah izin verirse ben oyle yapacagim evim cok sicak oluyor her odaya bi tane koyayim diyorum

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
busracim cok sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim:)

Off ya allah vicdan sağduyu hoşgörü versin eşine. .derdi ne ki böyle kabalasiyor acaba
Can yoldaşim dediğin insan böyle olunca com kötü oluyor seni anlayabiliyorum canım ama en azından hatasını anlamış sem de kafanı başla şeylerle meşgul et
Gez kitap oku film izle doğum Hikayeleri oku faydalı bilgiler edin vs..hobin varsa en guzeli..maalesef bizim.uzuldigi mi z kadar onlar üzülmüyor hep kendimize ediyoruz..Ne gerek var..allaha diabet tevekkul et için ferah tut...

Seymasevde

Maalesef insanın kendi ailesi yapınca kötü oluyor ama herkes de var böyleleri. .bizimkiler de bi süreliğine şehir dışına çıkmak zorunda kaldılar büyükleri memlekete götürmek için ..halbuki yapacak çok işimiz vardı annemle bi sen mi annesin kayinvalidesi baksın demiş büyüklerimiz sagolsunlar is kendilerine gelince kimseyi n görmüyorlar. .inş gelene kadar doğurmam diyorum. .allah sağlık huzur versi n de kimseye ihtiyaç duymayalim..
bushra_84
Ayy canım a hayırlı olsuuun
Bi gün gelecek diyorduk inanamıyoruz ama geliyorlar yavaştan
Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyüdüklerini görmeniz nasip etsin..Hayirli ahlaklı insan olurlar inşallah. .
Sen de dinlenmene bak kimseyi dinleme.opuyorum...

Dün 30 da yıkadım ütüleri kaldı artık
Ewet canım araştırdım dalin ve hacışakir bana hiç güven vermiyor bu vegan ve bitkisel o yüzden en son bunda karar kıldım
Nerden aldın peki? e-bebekde mi vardı bir yerde gördüm sanki?

Bilemedim ki şimdi sende haklısn aslında bakalım bügün beni neler bekliyor inşallah herşey düzelir annem gelse bende az sıtres atarım aslında neyse azda güzel şeylerden konuşalım senin ilk bebişmi
Evet canım Allah izin verirse ilk bebiş. Heycanlıyız bakalım. Seninde ilk değil mi?

Guclu kadin senin biricik esin var hep yaninda :) hiiiic moralini bozma canim benim. Cekirdek aileniz size yeter herseyin ustesinden gelirsiniz!!! Sikildikca yaz buraya rahatlarsin , dogum yapinca gozumuz birsey gormeyecek zaten:)

Bugun sonunda deterjana karar verdim şampuanıda aldım içime sindi bu markalar
kaç derecede yıkadınız kızlar

Cnm iyi yapmışsın ben de baby me almıştım onunla yıkadım kızımın herşeyini çok memnun kaldım 30da 1 saatlik programda yıkadm 3 durulama yaptım ben gerçi dün yazmışsın belkide yıkamışsındır çoktan :) missler gibi olur şimdi cicilerr

Cnm hava nemlendırıcısı ne marka alacaksın?aslında benımde almam lazım kışın ağzımız burnumuz kuruyor valla.bızede bebegede yaramış olur.

En iyisi weewell miş cnm ben kullananlardan hep öyle duydum onu alıcam. Aynen cnm bnmde kışın çok kuruyor boğazım oyüzden bebek için ihtiyacımız olur diye düşünüyorum.

bende doktoruma dursun durabildiği kadar demek istiyorum ama ya bişey olursa vicdan azabı duyarım .. bugün aklıma şöyle bişey geldi, 37 haftadan sonra doğum oluyor nasılsa ,, bende magnezyumları bıraksam , normal sancım gelse , sonra sezeryana alınsam riskmi olur ki , bunu doktoruma sorcam ,, bebeğin iri olması iki sezeryan geçmişimin olması , gün geçtikçe risk olur dedi, kafamda deli sorularr :)))

Hayırlı olsun canım, ikizler için hiç fena bir süre değil 34 hafta, maşallah kilolarıda yerinde =) Son kontrolden sonra da almışlar kilo demek :) Vakit buldukça yaz merak ederiz :))

Guclu kadin senin biricik esin var hep yaninda :) hiiiic moralini bozma canim benim. Cekirdek aileniz size yeter herseyin ustesinden gelirsiniz!!! Sikildikca yaz buraya rahatlarsin , dogum yapinca gozumuz birsey gormeyecek zaten:)
Sağol canım ya valla hepiniz okadar güzel moral verip teselli ediyorsunuz ki hakkınız ödenmez.
Aynen vaktimiz olmayacak kırılıp darılmaya :)))

Nerde canım eşimin kardeşleri abim iş buyuruyor diyor gelmiyorlar bile. Eşimde bana kızıyor niye yardım istemiyorsun diyor. Bana teklif edilmiyorsa kaçıyorlarsa göre göre nasıl isterim.. valla sizi gibiler gerçekten çok az. Duygulandım valla okuyunca..

Temizler zaten diye çok az koydum deterjanı bidahakine bende extradan durularım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…