- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.061
boşver cnm düşünüpte moralini bozma , bebeğinide strese sokma ,, geçer bu günlerde inşallah ,, yeterki sağlıklı gelsin bebişler ,,Aynen sadece nasılsın demesi bile yeter aslında. Benim kv çok yaşlı ama görümceler yakın olsalar kardeşimden öteler kızını gönderdi biri onlar böyleyken kendi canından olan hal hatır sormayınca zoruma gidiyo yoksa benim derdim iş güç yardımda değilnapalım Can'ları sağolsun dediğin gibi
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Bence evi kaloriferli olanlar kaloriferin ustune yada yanina bi tasin icinde su ve icine bi bez koysalar en dogali en sagliklisi olur diye dusunuyorum Allah izin verirse ben oyle yapacagim evim cok sicak oluyor her odaya bi tane koyayim diyorumSonuçta doğal bişey değil doktorumuz demişti Öksürük burun tıkanıklığı olduğu zaman kullanın demişti. Zararı ne bilmiyorum araştırmadımda.
busracim cok sevindim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim:)Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Çok sağol canım aynen haklısın. Sen naptın ne zaman kontrolün çok şükür bu haftaya geldinboşver cnm düşünüpte moralini bozma , bebeğinide strese sokma ,, geçer bu günlerde inşallah ,, yeterki sağlıklı gelsin bebişler ,,
Kaynanam zoruma gitmiyo pek ama eşimin yaptıkları çok yaralıyor beni iki gün önce büyük tartıştık bana tokat attı bu halimle gece ikiye kadar hıçkıra hıçkıra ağladım hıckırmaktan karnın ağrıdı ben bu haldeyken o tokat bana çok ağır geldi özür diliyor iki gündür ama kalbim çok kırık şu an sağlıklılık düşünemem diye sadece susuyorum ama doğumdan sonra evliliğini gözden geçircem ve eşimle sadece merhaba merhaba o kadar doğuma gitsem bile haber vermicem onada ailesine de benim ailem bana yeter papatya çayı iyi geliyormu gerçekten canım çok sağol ben bi deniyim inşallah rahatlarm
Nerden aldın peki? e-bebekde mi vardı bir yerde gördüm sanki?Dün 30 da yıkadım ütüleri kaldı artık
Ewet canım araştırdım dalin ve hacışakir bana hiç güven vermiyor bu vegan ve bitkisel o yüzden en son bunda karar kıldım
Evet canım Allah izin verirse ilk bebiş. Heycanlıyız bakalım. Seninde ilk değil mi?Bilemedim ki şimdi sende haklısn aslında bakalım bügün beni neler bekliyor inşallah herşey düzelir annem gelse bende az sıtres atarım aslında neyse azda güzel şeylerden konuşalım senin ilk bebişmi
Guclu kadin senin biricik esin var hep yaninda :) hiiiic moralini bozma canim benim. Cekirdek aileniz size yeter herseyin ustesinden gelirsiniz!!! Sikildikca yaz buraya rahatlarsin , dogum yapinca gozumuz birsey gormeyecek zaten:)Sağolun kızlar yazdıklarınız beni rahatlattı işte insanız bazen zayıf tarafımız oluyo. Aslında kimseden bi yardım beklemiyorum onlara güvenerek doğurmuyorum ama arayıp sormak bukadar zor mu nasılsın demek bunu bekliyor işte ama amaaaaan eşim sağolsun Rabbim ondan ayrı bırakmasın beni herşeyim oldu.
Bugun sonunda deterjana karar verdim şampuanıda aldım içime sindi bu markalar
kaç derecede yıkadınız kızlar
Cnm hava nemlendırıcısı ne marka alacaksın?aslında benımde almam lazım kışın ağzımız burnumuz kuruyor valla.bızede bebegede yaramış olur.
dün kontrolüm vardı , iyi geçti şükür , artık her hafta kontrole çağırdı ,, en sabıkalısın zaten daha sık gel dedi :))Çok sağol canım aynen haklısın. Sen naptın ne zaman kontrolün çok şükür bu haftaya geldin
bende doktoruma dursun durabildiği kadar demek istiyorum ama ya bişey olursa vicdan azabı duyarım .. bugün aklıma şöyle bişey geldi, 37 haftadan sonra doğum oluyor nasılsa ,, bende magnezyumları bıraksam , normal sancım gelse , sonra sezeryana alınsam riskmi olur ki , bunu doktoruma sorcam ,, bebeğin iri olması iki sezeryan geçmişimin olması , gün geçtikçe risk olur dedi, kafamda deli sorularr :)))Cok sevindim hersey yolundaymis:) bak seninle ayni tarihlerimiz ben senden taaa 10 gun sonra dogum tarihi alabildimbana da veriverselerdi temmuz basina bu sicaklarda nolurdu sanki mustela nursing comfort balm kullanmistim ben kizimda gerci ben 4 ayri cesit kullandim ama nafile oldu. bakalim bu sefer insallah ise yararlar:)
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Sağol canım ya valla hepiniz okadar güzel moral verip teselli ediyorsunuz ki hakkınız ödenmez.Guclu kadin senin biricik esin var hep yaninda :) hiiiic moralini bozma canim benim. Cekirdek aileniz size yeter herseyin ustesinden gelirsiniz!!! Sikildikca yaz buraya rahatlarsin , dogum yapinca gozumuz birsey gormeyecek zaten:)
dün kontrolüm vardı , iyi geçti şükür , artık her hafta kontrole çağırdı ,, en sabıkalısın zaten daha sık gel dedi :))
Nerde canım eşimin kardeşleri abim iş buyuruyor diyor gelmiyorlar bile. Eşimde bana kızıyor niye yardım istemiyorsun diyor. Bana teklif edilmiyorsa kaçıyorlarsa göre göre nasıl isterim.. valla sizi gibiler gerçekten çok az. Duygulandım valla okuyunca..Haklısın canım, kv nin kızlarına demesi lazım,gidin yengemizin evini bir süpürgeye verin filan, çok zor bişi değilben yengelerim , ve hatta ablalarım hamileyken ve yeni doğum yapmışken hep gönderilirdim, bekar ve genç kız olduğum için, Annemler sıkıca tembihlerdi. Ne derlerse yap, saygıda kusur etme, ablanlatı,abilerini mahcup etme dşye, hatta abimin kızında o Ankara'da doğdu, ben ordaydım yengem erken doğum yapmıştı, Abi'm evde yoktu, 15 yaşındayım,gece ben ambulans filan çağırıp hastaneye götürmüştüm,abimle yengem çok duygulanmıltı ve yeğenine adımı koydu yengem:)
Nerden aldın peki? e-bebekde mi vardı bir yerde gördüm sanki?
Cnm iyi yapmışsın ben de baby me almıştım onunla yıkadım kızımın herşeyini çok memnun kaldım 30da 1 saatlik programda yıkadm 3 durulama yaptım ben gerçi dün yazmışsın belkide yıkamışsındır çoktan :) missler gibi olur şimdi cicilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?