2015 Temmuz Anneleri

Evet canim sana katliyorum yardim etmek istemiyosa anlasiliyor teklif gelmeyince insan teklif edemiyor ki

Sağol canım ya valla hepiniz okadar güzel moral verip teselli ediyorsunuz ki hakkınız ödenmez.
Aynen vaktimiz olmayacak kırılıp darılmaya :)))
Canım ben de eskiden anlatmiştım belki hatırlarsın kardeşimde gebeydi benim annem ona farklı bana. Farklı davranıyordu bende çok üzülmüştüm bir zmanlar. Kayınvalidem annemden daha ilgili davranıyordu hatta. Ama ne zamanki erken doğum riskim çıktı yine ilk annem koştu, demekki diyorum Beni güçlü görüp kardeşime daha çok ilgi gösteriyormuş o yalnız ihtiyacı var diye. seninde Öyledir annen seni güçlü görüp öyle davranıyordum ama emin ol ihtiyacın olduğunu düşünse yine ilk o koşar. Biz de biraz hassasız o yüzden kendini üzme sakın burda hepimize akıl verdin rahatlattın, sen de iyiki varsın :)

Kizlar bisey sorcm biz bugun.piknige gittik dumanada maruz kaldim bebege zarar olmusmudur ki ya.cokda hareketli degil bugun.

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklıdırlar ve seni hiç üzmezler

Canim
Magnezyumun o kadar buyuk bir etkisi olacagini dusunmuyorum. Ben hic kullanmiyorum mesela kramp olmadi bu hamileligimde sanci filan yapmadi ekstra kizimda hamileligin basindan itibaren kullandim yine de erkenden dogum basladi 37'de. Bebekler ne zaman gelecekse o zaman geliyor canim biz ne yapsak nafile:) sen doktorunu dinle en iyisini o bilir. Aklina gelen herseyi sor
Doktoruna! Insallah hersey yolunda gececek canim son zamanlar az kaldi artik:)

canım sen bugün sadece otur hiç bişey yapma

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.

Maşallah.Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

aaayyyyyy maşallah canım yaaa.rabbim annesine babasına bağışlasın minnak kuzuları

canım yaa artık son günlere geldik yaa hepimiz herşeye takıyoruz bence.hele ben şu günlerde takılmayacak şeyi kafama takıyorum.gece boyunca uyuyamıyorum.sonrada boşyere kendime dert ettim diyorum.o yüzden sıkma canını herşey olacağına varıyo inşallah hayırlısı ile alalım kuzularımızı kucağımıza.canım ben senin pozitif düşüncelerinle motive oluyodum.şimdi olmadı bu..

Canım hosgelmis bebisler...
Rabbim saglicakla büyümelerini nasip etsin.
Darısı bizlere...

canım canın sıkkın gibi biraz ama takma sen 2 prenses 1 prensesin olacak ne güzel...eşin yanında...tabii ki insan en çok annesinden bekler ; demek ki sen nasıl ona güven veriosan güçlü duruyosan ondan da böyle davranmış olabilir....sen keyifli ol bizde keyiflenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…