- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.081
Ben nerdeyse 2 aydır hem karnıma hem meme ucuna sürüyorum şuan maşallah bir sorunum yok cnmmeme uclarına zeytinyagı süren varmı acaba ? sürüp fayda gören oldumu ?
Evet canim sana katliyorum yardim etmek istemiyosa anlasiliyor teklif gelmeyince insan teklif edemiyor kiNerde canım eşimin kardeşleri abim iş buyuruyor diyor gelmiyorlar bile. Eşimde bana kızıyor niye yardım istemiyorsun diyor. Bana teklif edilmiyorsa kaçıyorlarsa göre göre nasıl isterim.. valla sizi gibiler gerçekten çok az. Duygulandım valla okuyunca..
Canım ben de eskiden anlatmiştım belki hatırlarsın kardeşimde gebeydi benim annem ona farklı bana. Farklı davranıyordu bende çok üzülmüştüm bir zmanlar. Kayınvalidem annemden daha ilgili davranıyordu hatta. Ama ne zamanki erken doğum riskim çıktı yine ilk annem koştu, demekki diyorum Beni güçlü görüp kardeşime daha çok ilgi gösteriyormuş o yalnız ihtiyacı var diye. seninde Öyledir annen seni güçlü görüp öyle davranıyordum ama emin ol ihtiyacın olduğunu düşünse yine ilk o koşar. Biz de biraz hassasız o yüzden kendini üzme sakın burda hepimize akıl verdin rahatlattın, sen de iyiki varsın :)Sağol canım ya valla hepiniz okadar güzel moral verip teselli ediyorsunuz ki hakkınız ödenmez.
Aynen vaktimiz olmayacak kırılıp darılmaya :)))
ohh ne güzel koklamıştır o da içerideKizlar bisey sorcm biz bugun.piknige gittik dumanada maruz kaldim bebege zarar olmusmudur ki ya.cokda hareketli degil bugun.
yok cnm ne olcak , sigara içip sağlıklı doğuran annelerde var ,, sen doğurmadan bu kadar evhamlısın doğurunca nasıl olcan bakalım :)))Kizlar bisey sorcm biz bugun.piknige gittik dumanada maruz kaldim bebege zarar olmusmudur ki ya.cokda hareketli degil bugun.
Kizimin anne karninda piknige alistiriyorum :)) insallh bise zarari olmz sagdan soldan geldi ya .Allaha emanetohh ne güzel koklamıştır o da içerideyani bir bilgim yok ama birşey olmaz bence ya herşeyi takma kafana iyidir o içeride annesi
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklıdırlar ve seni hiç üzmezlerKizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canimbende doktoruma dursun durabildiği kadar demek istiyorum ama ya bişey olursa vicdan azabı duyarım .. bugün aklıma şöyle bişey geldi, 37 haftadan sonra doğum oluyor nasılsa ,, bende magnezyumları bıraksam , normal sancım gelse , sonra sezeryana alınsam riskmi olur ki , bunu doktoruma sorcam ,, bebeğin iri olması iki sezeryan geçmişimin olması , gün geçtikçe risk olur dedi, kafamda deli sorularr :)))
Ay bilmiyorumm .bn ewhamdan esimi yer bitiririm :) ne bilim ya ottan b.ktan korkar oldum zarar olurmu diyeyok cnm ne olcak , sigara içip sağlıklı doğuran annelerde var ,, sen doğurmadan bu kadar evhamlısın doğurunca nasıl olcan bakalım :)))
KIZLAR ŞAKA GİBİ BİR GÜN YAHUU :)) DİSARİ CİKCKTK ESİMLE DUS ALYM DEDM DUSTAN CİKTM SACİMİ KURTYM DEDM SAC KURUTMA ELİMDE YANİK KOKUSU GELMEYE BASLDİ CEKTM FİSİ BOZULDU TABİİ. NEYSE SİCAK KURU KENDİ BARİ PANTOLNMU UTELYM DEDM UTUYU TAKTM İSİGİ YANDİ SONDU YANDİ SONDU BİRDAHA YANMADİ ODA BOZULDU :)) ELİMİ NEREYE ATSM BOZLYR YAWW BUGUN TOVBE :))) BİR GÜLME KRİZİ TUTTU BENİ SİMDİ DELİ GİBİ GULYRM HALİME :)))
Kizlar bisey sorcm biz bugun.piknige gittik dumanada maruz kaldim bebege zarar olmusmudur ki ya.cokda hareketli degil bugun.
Insallah.yok canım bişey olmaz inşallahbizde dün piknikteydik duman oksijen iyi geldi..benimde kuzum sakinoluyo pikniklerde oksijen çarpıyo demek ki:)
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
canım yaa artık son günlere geldik yaa hepimiz herşeye takıyoruz bence.hele ben şu günlerde takılmayacak şeyi kafama takıyorum.gece boyunca uyuyamıyorum.sonrada boşyere kendime dert ettim diyorum.o yüzden sıkma canını herşey olacağına varıyo inşallah hayırlısı ile alalım kuzularımızı kucağımıza.canım ben senin pozitif düşüncelerinle motive oluyodum.şimdi olmadı bu..Artık son günlerya onun sıkıntısı stresi böyle yansıyo heralde. Bide ben böyle sancılı gebelik yaşamadım ya dün gündüzden beri sancım oluyo gece 10 dk düştü çok yorgun halsiz hissedince uyumuşum şimdi gene hafiften var. 1 haftadır böyle Sancı çekiyorum dayanılmayacak sancılar değil ama belirsizlik çok gıcık. Hiç bi gebelik birbirine benzemiyo. Allah yardım etsin hepimize iyki varsınız. Bişeyleri yazıp rahatlamak iyi geliyo.
Kayınvalideleri hiç takmayın bile bu arada. Benim annem bugün bütün yazı geçirmek için şehir dışına çıkıyor babamla bugün. Şurda ne kaldı en azından doğumumu bekleyebilir. Birde dün aradım bi ot var Doğum başlayınca suya koyuluyo onuda yanına al hastaneye gidince koyarsın açılır dua felan okursun dedim nasıl götüreyim dedi sonra tamam dedi
El kadar bişey hertürlü götürebilir.
Kv yapsa inanın umrumda olmaz ama çok zoruma gitti. Doğuma giderken Kimseyede haber vermiycem zaten çok düşünüp merak eden şugünlerimde arar sorar halimi.
Burda siz bile bigün yazmasak merak ediyorsunuz.
Başınızı şişirdim valla
Aynen sadece nasılsın demesi bile yeter aslında. Benim kv çok yaşlı ama görümceler yakın olsalar kardeşimden öteler kızını gönderdi biri onlar böyleyken kendi canından olan hal hatır sormayınca zoruma gidiyo yoksa benim derdim iş güç yardımda değilnapalım Can'ları sağolsun dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?