- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.101
Ama CNm öyle olması lazım, sonuçta evi süpürmekle, temek yapmakla ölünmez, ele de yapışmaz,şimdi gençleri kız olsun erkek olsun , yerinden kaldıramıyorsun: ama bşzim aile öyle değil CNm, şimdi bmm doğumda kız yeğenlerinden 2 si kalacak, çamaşır, bulaşık, bebek bakımı , hep yapacaklar, gerçi annem kayınvalidem filan da olurd, kızların sorumluluğu yok ya en münasibi onlarNerde canım eşimin kardeşleri abim iş buyuruyor diyor gelmiyorlar bile. Eşimde bana kızıyor niye yardım istemiyorsun diyor. Bana teklif edilmiyorsa kaçıyorlarsa göre göre nasıl isterim.. valla sizi gibiler gerçekten çok az. Duygulandım valla okuyunca..
Canim hunerlibayanlar diye bir blog vardi, ords paylasmisti muge hanim.
Ya da dur linki bulayim :)
http://hunerlibayanlar.kadinlarkulubu.com.tr/2014/04/lohusa-serbeti.html
Evet CNm ya başın döner, 3 ufak çocukla, birisi bebek, eşin yapar ama ne olsa erkek el yarkınlıpı filan bir yere kadarYok kimseden fayda. Sağolsun görümcemin kızı kalktı geldi taaa Konya'dan yanımda çocuklarla ilgileniyor 17 yaşında. 3 gün oldu.
Kizlar deminden beri Mayis ve Haziran annellerinin dogum hikayelerini okuyorum,cok duygulandim.Biz de artik acsak ya 2015 Temmuz Annelerinin dogum hikayeleri kismini. Doguranlar yazsa da biz de okuyup heyecanlansak.
Kizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin :)
Canm gözün aydn sağlkla büyüt bebişlerini rabbm ömrünü bahtını güzel eylesin meleklerininKizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin :)
Nasılsın canım kızlar çıktı mı kuvözden??Doğumun nasıldı merak ediyoruz valla vakit bulursan yaz habersiz bırakmaKizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin :)
Canım Hayırlı olsun Rabbim mutlu sağlıklı uzun ömürler versin♥♥♥Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
"kumral55, post: 41382858, member: 595215"]Kzlarr karnımda bebwgim dakika başı toplanp duruyoo ya ozamn kask bel agrisida oluyo taş gibi oluyo karnm bebegim hatekwtli ama kitliyo kendini geriyo karnimi 37haftalk olduk normalsr die gtmiyorum dktora saten sali randevum var bende gerildim sinirlerim bozuldu
Canim arasira bende de oluyor özellikle sırtüstü yatarken.Kızlar bugün vajına bölgesine doğru daha içerde bıçak saplanır gibi baskı hissettim 7-8 kez doktoru arayıp sordum kontrol et düzenli olursa gel dedi.aynı durumu yaşayan varmı yada nedenini bilen?
Açılmamı oluyor acaba cnm.Canim arasira bende de oluyor özellikle sırtüstü yatarken.
Bebisin doğum pozisyonunu aldığını düşünüyorum benim az kaldı çünkü.
watermelon_watermelon .!.:Açılmamı oluyor acaba cnm.
O zaman ordan kopyalayayım hemen.açılmadı anım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?