2015 Temmuz Anneleri

nutellamee yanlıs hatırlamıyorsam jane rider bebek arabası almıştın ayhan çocuk tan

bu sekilde fotograftaki gibi 3 parça mı? çanta ile 4 parça. başka birşeyi var mı? ve ne kadara almıştın acaba? yani birkaç sayfada portbebesiz gördüm de ben de birlikte istiyorum ona göre gideyim

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 133
Kizlar deminden beri Mayis ve Haziran annellerinin dogum hikayelerini okuyorum,cok duygulandim.Biz de artik acsak ya 2015 Temmuz Annelerinin dogum hikayeleri kismini. Doguranlar yazsa da biz de okuyup heyecanlansak.

Ama CNm öyle olması lazım, sonuçta evi süpürmekle, temek yapmakla ölünmez, ele de yapışmaz,şimdi gençleri kız olsun erkek olsun , yerinden kaldıramıyorsun: ama bşzim aile öyle değil CNm, şimdi bmm doğumda kız yeğenlerinden 2 si kalacak, çamaşır, bulaşık, bebek bakımı , hep yapacaklar, gerçi annem kayınvalidem filan da olurd, kızların sorumluluğu yok ya en münasibi onlar

Kizlar deminden beri Mayis ve Haziran annellerinin dogum hikayelerini okuyorum,cok duygulandim.Biz de artik acsak ya 2015 Temmuz Annelerinin dogum hikayeleri kismini. Doguranlar yazsa da biz de okuyup heyecanlansak.

Bende okudum haziran annelerini, normal doğum oranlarıda yarı yarıya gibi hem duygulandım hem umutlandım =) Ama bize erken sanki dahaaaaaa bilemedimmmmm :O

Kzlarr karnımda bebwgim dakika başı toplanp duruyoo ya ozamn kask bel agrisida oluyo taş gibi oluyo karnm bebegim hatekwtli ama kitliyo kendini geriyo karnimi 37haftalk olduk normalsr die gtmiyorum dktora saten sali randevum var bende gerildim sinirlerim bozuldu

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Canım Hayırlı olsun Rabbim mutlu sağlıklı uzun ömürler versin♥♥♥

Canim 2 gundur benimde oyle normaldir bence bebis yerlesio doguma hazirlanio rahat ol sen.

Gitti yine benim alıntılar

Seymasevde canım annen artık 3.çocuk diye belki altından kalkacağını düşünüyordur. Tabiki bu durum becermek yada becerememek değil. İnsan ailesini yanında istiyor ama senin çekirdek ailen zaten yanında. Minnaklar kardeşlerini 4 gözle bekliyorlar. Valla gçrümcenle kızınıda takdir ettim. Yanında destekçin var en azından

bu arada kim sormuştu hatırlamıyorum ama buhar makinası içib çocuk doktoruyla görüştüm. Tavsiye etmiyorlar. Özellikle alerjik bünyeli çocuklara. İçinde toz bakteri tutup üflüyormuş. Kalorifere su takıyorum ben. Odayı nemlendiriyor. Grip oluncada kadın doğumcum ıslak havluyu kalorifere koy demişti

Kizlar minigimin kiyafetlerini yikadim astim; hacisakir toz granul matikle yikadim oyle kokusu cok hosuma gitmedi napsam ya

Kızlar bugün vajına bölgesine doğru daha içerde bıçak saplanır gibi baskı hissettim 7-8 kez doktoru arayıp sordum kontrol et düzenli olursa gel dedi.aynı durumu yaşayan varmı yada nedenini bilen?

Kızlar bugün vajına bölgesine doğru daha içerde bıçak saplanır gibi baskı hissettim 7-8 kez doktoru arayıp sordum kontrol et düzenli olursa gel dedi.aynı durumu yaşayan varmı yada nedenini bilen?
Canim arasira bende de oluyor özellikle sırtüstü yatarken.
Bebisin doğum pozisyonunu aldığını düşünüyorum benim az kaldı çünkü.

açılmadı anım ya
O zaman ordan kopyalayayım hemen.
Gerçi hemen olmadı ancak gördüm yazdığını ama

(5 Litre için)
  • 1/2 (yarım kg) Lohusa Şekeri (Kızamık Şekeri)
  • 3 Su Bardağı Toz Şeker
  • 20 Su Bardağı (250 ml.lik bardak ile) Su
  • 4 Adet Çubuk Tarçın
  • 20-25 Adet Karanfil
  • 2 Adet Muskat
Yapılışı
  • Kızamık şekerini, şekeri ve 15 bardak suyu kaynayana kadar orta ateşte, kaynadıktan sonra 25 dk. kısık ateşte kaynatın.
  • Diğer malzemeleri (tarçın, karanfil ve muskat) ekleyin ve kısık ateşte 25-30 dk. daha kaynatın.
  • Bu aşamada tadını sürekli kontrol ederek, su miktarını damak zevkinize göre arttırın. Bizim şerbetimize 20 bardak su tam geldi.
  • Şerbet soğuyunca süzerek ağzı kapalı bir şişeye alın ve ister sıcak ister soğuk servis edin.
  • Buzdolabında haftalarca taze şekilde kalabilir.
Bence karanfili abartmışlar. Sen istersen daha az koyabilirsin cnm.
Ben hiç sevmiyorum lohusa şerbetinin tadını, o yüzden limonata, ev yapımı erik suyu filan ikram etmeyi düşünüyorum.
Gerçi lohusa şerbeti ikramlık değil, lohusa içsin diye aslında ama tabii artık daha ziyade ikramlık yapılıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…