2015 Temmuz Anneleri

KızlAr bugün iyi değilim sancilaniyorum ikincisi daha yeni geçti ilki çok şiddetli oldu baya sürdü yarın sabah olmazsa doktora gidicem.. allahım inşallah bebekleri mızı sağ salim kucaklayan alırız amin

Al bendende o kadar akşam akşam çok gerildim kızım dün gece çok harektliydi ilk defa öyle birşey oldu bir ara eşimi kaldırıcaktım sonra neyse normaldir ddim uyuyup kalmışmışım sabah kalktım hemen hareket ediyor mu diye baktım bir kaç dakika sonra oynamaya başladı bugün akşama kadar eşimin yanındaydım iş yerinde hareketleri normaldi neyse ablamı aradım gece böyle birşey oldu dedim neden doktora gitmedin dedi bende normaldir diye düşündüm dedim normalde haftaya kontrolüm o zaman yarın giderim dedim neyse içime kurt düşürdü ya eve geldim yağ sürdüm hareket yok ödüm koptu ağlamaya başladım eşimede söyleyemedim kalktım yürüdüm çikolata yedim öksürdüm yok hareket elim ayağım titremeye başladı sonra baktım pıt pıt atmaya başladı şimdide hareketleri iyi gibi sabah olsada biran önce gitsem doktora sinirlerim çok bozuk

Gecen aynisi bana oldu nasil bir stres anlatmam sende yasamissin esimde kac zamandir randovu al diyo almadim onada dememistim hareketleri azaldi diye elim karnimda senin gibi bir dunya sey yedim ama artik hareketleri daha azldi sanirim asagi indikce dogumda yaklasti Allah yardimcimiz olsun annelik cok zor o cana sahip cikmak

KızlAr bugün iyi değilim sancilaniyorum ikincisi daha yeni geçti ilki çok şiddetli oldu baya sürdü yarın sabah olmazsa doktora gidicem.. allahım inşallah bebekleri mızı sağ salim kucaklayan alırız amin
Sabah bende gidicem niye böyle olduk biz sanki hepimizi bir korku kapladı . İnşallah yalancı sancıdır geçmiştir

Amin canim sancilarini takip et duzenliyse gtmende fayda var yavrularimiz Allaha emanet

Sabah bende gidicem niye böyle olduk biz sanki hepimizi bir korku kapladı . İnşallah yalancı sancıdır geçmiştir
Bilmiyorum canım bende anlamadım iyiydim aslında sonra bi akarabanin mevlana gittik zaten bi tuhaf lik vardı üzerimde az kalsın merdivenden düşüyorum sonra merdiven çıkarken ayağım takıldı düşüyordum derken Mevlüt bitince hemen eve geldik ama birden sancilandim çok şiddetli oldu ağlattı beni baya uzun sürdü neyse sonra geçti hafif hafif derken bir saat dolmadan yeniden başladı anlamadım şimdi ha la sancı var o kadar şiddetli değil uyuyamıyorum da bebek hareketlerine dikkat etmeye çalışıyorum yarın sabah olsun allahın izniyle doktora gidicem cuma günüydü aslında randevum ama olsun biraz erken gitmiş olurum hem içim rahat eder

uzun mu sürüyor canım sancıların? inşallah az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi ..tansiyonun yüksek mi çıkıyodu ?

Gerçekten öyle birde gece çok anormal harektliydi sonra hiç hareket yok birde elime sert birşey geliyor normalde elimi üstüne koyunca giderdi yok on beş dakika aynı yerde kaldı aklıma neler geldi neler birde bizim çok zor oldu tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım endişelerim iki kat. galiba birde geçen burada bir arkadaş yazmıştı birşeyler ondan etkilendim . Sende erteleme randevu al için rahat etsin. Bebeklerimiz tamam allaha emanet ama emdişeler hiç bitmiyecek herhalde hem doğumdan önce hemde sonra

İşte aksilikler hep üst üste geliyor çok şükür düşmemişsin inşallah sancılar birazdan tamamen gçer benimde haftaya salı kontrolüm ama dayanamıyacağım o kadar artık her hafta gidicem doktor çok geç çağırıyor harteleri nasıl normal mi daha mı hareketli

slm kızlar doğumlar başlamadı mı?. temmuz 2015 doğum hikayeleri topiğini bulamadım. daha doğum hikayesini paylaşan yok mu yoksa

Tansiyonum da takip ediyorum sürekli 12/8 en son baktığımda inşallah yükselmesin şimdi uzanıyor zaten.. evet baslayinca uzun sürüyor

iyi düşün iyi olsun canım..inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz...benimde sabah kontrolüm var hareketler baya yavaşladı.bende tedirginim aslında hayırlı haberler alırız inşallah yarın

Hareket ediyor allahdan bişeyler yiyip içimde içim dahada rahat etsin bu gece bana bitmez.. sende boşver zaten son haftalar in git haftada bir nolacak en azından kafanda soru işaretleri olmaz senin doktor baya geç cagiriyor

Amin inşallah canım. . Büyüdü yeri daraldı ondan yavaşladı belkide sen içini ferah tut inşallah yarın hayırlı iyi haberlerle gelirsin doktordan

Kızlar telas yapmayın hareketlerin azalması normal demişti doktor bana yeri daraluo cunku.
Bide sonlara geldik sancılar ağrılar olacak tabiki aklınıza kotu şeyler getirmeyin.
Benimde bugün aşağıya baskim çok valla bıçak gibi saplanio sanki birşey.yerlesio bebis...

Hareket ediyor allahdan bişeyler yiyip içimde içim dahada rahat etsin bu gece bana bitmez.. sende boşver zaten son haftalar in git haftada bir nolacak en azından kafanda soru işaretleri olmaz senin doktor baya geç cagiriyor
Özele gidiyorum adam çok paracı değil diyorum herhalde o yüzden çağırmıyor birde benim sezeryan yarın tam tarih belli olucak ya 3 temmuz demişti yada 6 temmuz büyük bi ihtimalle 3 temmuz olacak allah izin verirse. Korku endişe heyecan hepsi bir arada zamanın azaldığınada inanamıyorum sanki daha zamanıma çok varmış gibi geliyor.birde benim kafamı karıştıran ebede oldu son zamanlarda bebeğin çok harektli olmasıda iyi değil demişti geçen haftaya göre bu hafta daha çok harektli anlamıyorum ki hareketliden kastı ne. San daha iyi bilirsin yalancı sancı olabilir mi senin sancın seymasevde uzun zamandır o konudan şikayetçi ya

Benim ki çok tuhaf tam tersi çok harektli akşam üstü bi durdu şimdş tekrar harektli beni o da korkutuyor hep ebeninin yüzünden son haftalar çok harektli olması iyi değil demişti takip et

Sutanem150705 post: 41384582 .!.:
Benim ki çok tuhaf tam tersi çok harektli akşam üstü bi durdu şimdş tekrar harektli beni o da korkutuyor hep ebeninin yüzünden son haftalar çok harektli olması iyi değil demişti takip et

Gecen hafta benimde cok hareketliydi canım.
FIR FIR dur durak bilmiodu.ama simdi belli saatlerde sanki.gecede uyuyor.merak etme telaş yapma.

Canım çok hareketli derken hiçmi durmuyor sürekli hareket halindemi hem birgün birgunlerini tutmuyor ki bebeklerin madem bişey söylüyor açıklamasında yapsın en azından kafana takilmazdi. .. Canım ben kızıma hamileyken hiç sancı çekmeden doktora gittim açılmam vardı ve suyum gelince gittim bu ikinci gebelik ya diyorumki demekki doğuma hazırlık yapıyor vücut artık yalancı sancılar başladı bendede sanırım çünkü Seymasevde de sanırım bu şekilde başladı. . Inşallah oda iyidir sancıları baya baya sıklaşmisti national acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…