- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.141
Off ya allah vicdan sağduyu hoşgörü versin eşine. .derdi ne ki böyle kabalasiyor acaba
Can yoldaşim dediğin insan böyle olunca com kötü oluyor seni anlayabiliyorum canım ama en azından hatasını anlamış sem de kafanı başla şeylerle meşgul et
Gez kitap oku film izle doğum Hikayeleri oku faydalı bilgiler edin vs..hobin varsa en guzeli..maalesef bizim.uzuldigi mi z kadar onlar üzülmüyor hep kendimize ediyoruz..Ne gerek var..allaha diabet tevekkul et için ferah tut...
Seymasevde
Maalesef insanın kendi ailesi yapınca kötü oluyor ama herkes de var böyleleri. .bizimkiler de bi süreliğine şehir dışına çıkmak zorunda kaldılar büyükleri memlekete götürmek için ..halbuki yapacak çok işimiz vardı annemle bi sen mi annesin kayinvalidesi baksın demiş büyüklerimiz sagolsunlar is kendilerine gelince kimseyi n görmüyorlar. .inş gelene kadar doğurmam diyorum. .allah sağlık huzur versi n de kimseye ihtiyaç duymayalim..
@bushra_84
Ayy canım a hayırlı olsuuun
Bi gün gelecek diyorduk inanamıyoruz ama geliyorlar yavaştan
Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyüdüklerini görmeniz nasip etsin..Hayirli ahlaklı insan olurlar inşallah. .
Sen de dinlenmene bak kimseyi dinleme.opuyorum...
Doğru diyorsun bak şimdi bir yerde okudumGecen hafta benimde cok hareketliydi canım.
FIR FIR dur durak bilmiodu.ama simdi belli saatlerde sanki.gecede uyuyor.merak etme telaş yapma.
Evet canım Allah izin verirse ilk bebiş. Heycanlıyız bakalım. Seninde ilk değil mi?
Dün gece çok hareketliydi bugün gündüzde normaldi akşam bir ara hiç hareket etmedi öksürmeme tatlı yememe rağmen hiç oynamadı sonra yavaş yavaş şimdide gece ki gibi harektlendi bir sağ tarafımda hissediyorum bir solumda dönüyor sanki birde çıt çıt diye ses geliyor arada sırada .Canım çok hareketli derken hiçmi durmuyor sürekli hareket halindemi hem birgün birgunlerini tutmuyor ki bebeklerin madem bişey söylüyor açıklamasında yapsın en azından kafana takilmazdi. .. Canım ben kızıma hamileyken hiç sancı çekmeden doktora gittim açılmam vardı ve suyum gelince gittim bu ikinci gebelik ya diyorumki demekki doğuma hazırlık yapıyor vücut artık yalancı sancılar başladı bendede sanırım çünküSeymasevde de sanırım bu şekilde başladı. . Inşallah oda iyidir sancıları baya baya sıklaşmisti national acaba
Bence normal canım sıkma sen canını yarın doktora gidince sor en azından kafanda soru işaretleri kalmaz..Dün gece çok hareketliydi bugün gündüzde normaldi akşam bir ara hiç hareket etmedi öksürmeme tatlı yememe rağmen hiç oynamadı sonra yavaş yavaş şimdide gece ki gibi harektlendi bir sağ tarafımda hissediyorum bir solumda dönüyor sanki birde çıt çıt diye ses geliyor arada sırada .
Seymasevde de öyle diyordu her gebelik farklıymış diye sanırım onunda diğerlerinde böyle sancıları olmamış dediğin gibi doğuma hazırlık yapıyor vucüt belkide ikinci bebek olduğu için öyledir erkenden sinyal veriyor. En son sabah yazmıştı pazar olduğu için belki eşinden dolayı yazamamıştır doğurdu mu acaba diye diye sonunda gerçekten doğurtucaz :)
Canım bende olan sancı şu şekilde başladı ilk karnim sancilandim sonrada artık belime ve bacağıma vurdu artık bu tür şeyler olmasi normal doğuma hazırlık bu ay gerçekten hamile olduğumuzu anlicazKızlar yardım kalça kemiğinin az üstünde çok şiddetli bir ağrı var sancı gibi gelip gidiyor ama bu şikayetim bügün birden başladı anlamadm nedenini bir akraban doğumdan iki gün önce aynı bu ağrıları olmuş siz hiç duydunuzmu
Gerçekten rahatladım 2 3 saat önce ağlıyordum içimde korku vardı şimdi çok daha iyiyim hepinize bir kez daha teşekkürlerBence normal canım sıkma sen canını yarın doktora gidince sor en azından kafanda soru işaretleri kalmaz..
Hiç sorma kızlar izin sancıları başladığından bu yana hergün acaba dogdu mu bebis diye merak ediyorum.. Birde bugün morali pek iyi değildi ondan da aklıma takildi
Canım bende olan sancı şu şekilde başladı ilk karnim sancilandim side artık beline ve bacağıma vurdu artık bu tür şeyler olmasi normal doğuma hazırlık bu ay gerçekten hamile olduğumuzu anlicaz
Bende iki üç ay önce öyle bir ağrı vardı doktor normal demiştir tabi şimdi seninağrı farklı olabilir son haftaların ya ama kasıklarımda ağrı yoksa o da normal olAbilirKızlar yardım kalça kemiğinin az üstünde çok şiddetli bir ağrı var sancı gibi gelip gidiyor ama bu şikayetim bügün birden başladı anlamadm nedenini bir akraban doğumdan iki gün önce aynı bu ağrıları olmuş siz hiç duydunuzmu
Bende çok teşekkür ederim burası bana iyi geliyor en azından beni dinleyen anlayan arkadaşlarım var çok sağolun hepiniz..Gerçekten rahatladım 2 3 saat önce ağlıyordum içimde korku vardı şimdi çok daha iyiyim hepinize bir kez daha teşekkürler
Sonradan toparladı kendini daha iyiydi görümcesinin kızı yanında ya o yüzdende yazamamış olabilir
Hadiya hayır olsun amin inş biraz daha beklesin seninki 36. Haftan dolsun da doğsun :))KızlAr bugün iyi değilim sancilaniyorum ikincisi daha yeni geçti ilki çok şiddetli oldu baya sürdü yarın sabah olmazsa doktora gidicem.. allahım inşallah bebekleri mızı sağ salim kucaklayan alırız amin
Bende iki üç ay önce öyle bir ağrı vardı doktor normal demiştir tabi şimdi seninağrı farklı olabilir son haftaların ya ama kasıklarımda ağrı yoksa o da normal olAbilir
Ağrılar baslasada hemen doğum olmaz canım özelliklede ilk gebelik lerde bazen dahada uzun sürebilir gebelik sana sinyal vermiş yolcu :)Yanı doğum yaklaştıkça herşey çok değişti gerçekten ben bu ağrıyı bügün birden yaşayınça tedirgin oldum acaba doğumu diye sen de de aynı bu şekildeki oluyorağrı canım
Canım benimkide çok hareketli ve ses çıkması bendede var ebede korkutmaya yer arıyormuş. Son haftalarda hareketleri olması iyi çünkü onun iyi olduğunu hareket etmesinden anlıyoruz artık.Benim ki çok tuhaf tam tersi çok harektli akşam üstü bi durdu şimdş tekrar harektli beni o da korkutuyor hep ebeninin yüzünden son haftalar çok harektli olması iyi değil demişti takip et
bende öyle diyorum ama bakalım napcak bizim paşa hayırlısı allahdan..Hadiya hayır olsun amin inş biraz daha beklesin seninki 36. Haftan dolsun da doğsun :))
Gerçekten öyle ben geçen hafta hiç böyle değildim benimde sezryan tarihim 3 temmuz ama senin ağrıların gayet normalKasıklar da falan hiç ağrım yok canım ben bu ağrıyı ilk defa yaşıyorum malum son haftalar panik oluyor insan en ufak şeyde
Aynen öyle birde geçen kızlardan biri yazdı ya bebek çok hareketliymiş kordon dolanmış malesef sonu kötü olmuş o aklıma direk geliyor daha da korkmaya başladım ablamda niye hastaneye gitmedin diyince kendimi suçladım ama sende öyle diyprsan bir kez daha derin nefes aldımCanım benimkide çok hareketli ve ses çıkması bendede var ebede korkutmaya yer arıyormuş. Son haftalarda hareketleri olması iyi çünkü onun iyi olduğunu hareket etmesinden anlıyoruz artık.
Bu akşam yürüyüş yaptım uzun uzun geldim çok yorulmuştum duş alıp yattım uyumuşum tabiki şimdi uyandım ağrılardan bide tuvalet ihtiyacındanbende öyle diyorum ama bakalım napcak bizim paşa hayırlısı allahdan..
Sen nasılsın bizde şimdi senin kulaklarını cinlatiyorduk :)
Bilmiyorum canım kordon dolanır diye bişey duymadım. Allah korusun inş. Ama hareket konusunda anormal hareketli şuan kanala yerleştiği için hareketleri seyrek ve yavaş olması lazımken tam tersiAynen öyle birde geçen kızlardan biri yazdı ya bebek çok hareketliymiş kordon dolanmış malesef sonu kötü olmuş o aklıma direk geliyor daha da korkmaya başladım ablamda niye hastaneye gitmedin diyince kendimi suçladım ama sende öyle diyprsan bir kez daha derin nefes aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?